Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anwar El Ghazi en Aston Villa houden uitzicht op promotie naar Premier League

Laatste update:

Aston Villa heeft zich dinsdagavond weten te plaatsen voor de laatste horde op weg naar promotie naar de Premier League. The Villans togen met een 2-1 thuisoverwinning op zak naar The Hawthorns voor de return tegen West Bromwich Albion, maar liepen in de reguliere speeltijd tegen een 1-0 nederlaag aan. Doordat de verlenging ook geen uitsluitsel bood moesten strafschoppen de winnaar aanwijzen en Anwar El Ghazi, die zelf 101 minuten op het veld stond, en consorten trokken uiteindelijk aan het langste eind.

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd was nog voor de bezoekers toen Tyrone Mings na een kwartier spelen in mocht koppen. De verdediger mikte echter ruimschoots naast het doel van Sam Johnstone en een dikke tien minuten later lag de bal er aan de overkant wel in. Een verre ingooi van Mason Holgate belandde op het hoofd van Craig Dawson waarna hij de bal in de verre hoek stuurde.

In een felle tweede helft bleven doelpunten verder uit, al kreeg West Brom tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wel een domper te verwerken toen Chris Brunt zijn tweede gele kaart van de wedstrijd incasseerde. Aston Villa slaagde hier in de verlenging echter niet van de profiteren, waarna strafschoppen de doorslag moesten geven.

West Brom begon met twee gemiste penalty’s van Holgate en Ahmed Hegazi dramatisch aan de reeks, maar een misser van Albert Adomah gaf de thuisploeg toch weer hoop. Tammy Abraham schoot echter de beslissende strafschop tegen de touwen, waardoor Villa het op Wembley op gaat nemen tegen Leeds United of Derby County. Leeds won de heenwedstrijd afgelopen zaterdag met 0-1.

Denk jij dat Aston Villa volgend seizoen in de Premier League speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heerlijk om terug te gaan naar Wembley! Dit jaar met een andere afloop!! Was vandaag niet best, maar dat is ook lastig tegen een 1-8-0-2 formatie, man man dat WBA is eigen helft niet af gekomen. Af en toe een counter, maar die verdienden het ook niet!

Niet normaal spannend was dit meer ben ontzettend blij dat een van mijn twee favoriete Engelse clubs Wembley voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft gehaald! Hopelijk nu een ander resultaat! Utv💜💪

Zenuwslopen einde zeg pfff... wat die scheids vandaag deed weet ik niet , maar het was niet best zeg jezus.. En Jed Steer, wat ben jij een held zeg !

Blij met deze uitslag, zou goed zijn om de Villans weer terug op het hoogste niveau te zien en het voetbal van WBA is al jaren niet meer om naar te kijken.

Ik hoop dat ze in Wembley ook winnen, al zou Leeds het op basis van het gehele seizoen wel net iets meer verdienen vind ik.

Toen West Brom vorig jaar degradeerde uit de Premier League hadden ze toch de laatste wedstrijden van het seizoen prima gedaan onder leiding van een donkere trainer die het stok overnam van een andere trainer die het dramatische deed? Ik dacht dat ze dit seizoen zouden promoveren met hem.

Ik hoop zo zwaar dat Leeds het eindelijk haalt zou echt een aanwinst zijn voor de Premier League met zo een aanhang en traditie.
En is de meest gehate club in Engeland , geweldig toch !

15 mei 2019 om 02:10

Zou in het noorden zeker aantal geweldige historische derby's opleveren, ook omdat Sheffield Utd er nog is bijkomt.

15 mei 2019 om 03:55

Als t Villa-Leeds wordt in Wembley, maakt mij niet uit wie terug komt nr de PL. Villa wegens historie of eindelijk Leeds. Zij haten Chelsea en dat wil graag een keer live meemaken op Stamford Bridge. Ook leuk als Derby terugkomt, Super Frankie Lampard als trainer naar de Bridge en weleens naar Pride Park gaan. Woon zelf in Nottingham en tis een uur rijden naar Derby

Hoop dat Villa het haalt. Met afstand de grootste club van de vier clubs in de Championship play offs. Hoort gewoon thuis in het Premiership.

Wat een ongelooflijk spannende wedstrijd! Hoog tempo en veel passie en sfeer. Alleen jammer dat Kavanagh zo veel door liet spelen. Er werden redelijk veel (zware) overtredingen gemaakt waar hij niks aan deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren