Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Antonucci krijgt maand na debuut duidelijke boodschap van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord is van plan om Francesco Antonucci wederom te verhuren. Trainer Arne Slot is tot deze conclusie gekomen na het aanschouwen van de 22-jarige aanvallende middenvelder in de voorbereiding en de eerste periode van het nieuwe seizoen. Antonucci werd afgelopen seizoen door Feyenoord al verhuurd aan FC Volendam. Het contract van de jonge Belg in De Kuip loopt door tot medio 2024.

"Hij (Antonucci, red.) heeft met pech te maken gehad. Hij is gekomen met een bepaald idee en dan komt er een trainer met nieuwe plannen. Hij valt nu een beetje tussen wal en schip", verduidelijkt clubwatcher Martijn Krabbendam dinsdag in de podcast van Voetbal International. Antonucci lijkt momenteel niet te passen in de plannen van Slot. Daarnaast is de jonge middenvelder momenteel herstellende van een lichte blessure die hij heeft opgelopen bij Feyenoord Onder-21. Het is nog niet bekend of clubs zich reeds gemeld hebben bij Feyenoord.

Antonucci werd medio 2019 door AS Monaco verhuurd aan FC Volendam. Een jaar later keerde de middenvelder terug, Korte tijd later tekende de spelmaker een vierjarig contract bij Feyenoord, met de optie op een vijfde jaar in De Kuip. Onderdeel van de deal met Monaco was dat Antonucci nog minstens een jaar op huurbasis voor Volendam zou uitkomen. Mede door zijn goede spel plaatste de club uit de Keuken Kampioen Divisie zich voor de play-offs om promotie, waarin NAC Breda uiteindelijk te sterk bleek te zijn.

De teruggekeerde Antonucci maakte op 22 juli zijn debuut bij Feyenoord in het Conference League-duel met FC Drita (0-0) uit Kosovo. Slot liet hem in de voorrondewedstrijd als invaller negen minuten opdraven. Sindsdien kreeg Antonucci geen speeltijd meer van de Feyenoord-trainer, die de middenvelder dus wederom elders ervaring wil laten opdoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan op heden het tempo en niveau nog lang niet aan. Nog veel te leren, dan is verhuren inderdaad de beste optie. Hoop wel gewoon op een Eredivisie club.

24 augustus 2021 om 17:58

Zonde technisch wel en goede en stijlvolle speler, maar wat je zegt geen loopvermogen. Zeker niet voor het pressiespel wat Slot graag speelt.

24 augustus 2021 om 18:34

Zeker zonde want voetballen kan hij echt wel. Maar als de jonkies je al voorbij zijn gestreefd dan moet hij verhuurd worden. In de kleine ruimte uitstekend in het spel van Slot totaal niet geschikt om met het niveau en tempo mee te kunnen.

24 augustus 2021 om 18:05

Gap als ie het tempo aan kon denk je dan niet dat een andere club hem al op had gehaald

24 augustus 2021 om 18:31

Al kon hij iets van het tempo aan kon dan was hij gebleven. Een 16 jarige Milambo staat al voor hem in de pikorde. Moet gewoon loopvermogen ontwikkelen

24 augustus 2021 om 18:52

Je blijft wat mij betreft wel heel mild in je beoordeling van Antonucci. Die jongen is inmiddels al 22 jaar. Ik heb hem nu in de voorbereiding gezien maar ik zie weinig potentie in hem. Feyenoord heeft spelers op het middenveld die al gewoon beter zijn en inderdaad Milambo is daar een van. Wat hoop ik toch dat hij het kan waarmaken.

24 augustus 2021 om 19:38

Dat kan je van tevoren niet weten...gap

24 augustus 2021 om 18:27

Dusss… Niet bij Feyenoord, maar wel bij een andere eredivisieclub… Maar hij kan het tempo en het niveau niet aan… Tsja…

24 augustus 2021 om 18:33

Wat is de meerwaarde van jou comment? Je probeert gewoon grappig te doen en een sneer uit te delen. Dan wees gewoon meteen duidelijk.

24 augustus 2021 om 18:57

Je snapt dus wat hij wil doen, dan is het toch duidelijk.

24 augustus 2021 om 19:16

Niet zo bijdehand doen.

24 augustus 2021 om 19:39

Niet zo popi jopi doen joh.
Sommige mensen pff

24 augustus 2021 om 20:42

Ik denk (of hoop) dat hij bedoelt dat als je bij Feyenoord het tempo niet aan kan (terwijl je daar meer op de helft van de tegenstander zou moeten spelen als het goed is) dat hij dan niet snapt waarom je dan bij een andere Eredivisieclub wel uit de verf zou komen (bijv bij degradatiekandidaten waar je nog veel meer met het hoge tempo van tegenstanders te maken krijgt).Mijn antwoord daarop zou zijn dat hij daarmee dus juist traint/ontwikkelt wat hij tekort komt.

24 augustus 2021 om 23:28

Dit is inmiddels ontkracht door FeyenoordTM.
Dus Krabbendam weet weer eens niet waar ie het over heeft...

De Graafschap zoekt nog zo'n speler.

24 augustus 2021 om 19:39

Zo'n jongen heeft in mijn ogen altijd wel wat. Lijkt een beetje op Le Tissier of De La Pena. Jongens die in balbezit gewoon echt geweldig mooie voetballers zijn, maar het loopvermogen, de snelheid en de werklust missen. Voetballend misschien wel de beste jongen van de competitie, maar met zulke grote minpunten moet je andere spelers daarvoor durven opofferen.

24 augustus 2021 om 20:39

Eens, en misschien mist hij ook wel het broodnodige "heilige vuur" om echt te willen slagen. Misschien snapt hij nog niet dat hij er nog meer voor moet doen en laten. Heeft natuurlijk van jongs af aan op zijn talent kunnen teren en dat was, tot nu toe, vaak genoeg. Eenmaal op het hoogste niveau, van Nederland dan, worden er ook andere dingen gevraagd. Er zijn er maar heel weinig die zo ontzettend veel talent hebben dat ze het zonder die extra inspanningen kunnen redden. Zelf s een supertalent als Robben werkte zich trouwens uit de naad. Succes jongen, talent heb je maar of je gaat slagen heb je verder zelf in de hand.

NEC, Zwolle, Cambuur, Go Ahead of Fortuna zijn toch wel clubs waar hij uit de verf ken komen. Talent heeft hij zeker!

24 augustus 2021 om 18:13

Zie de beste man geen Schone, Duelund of Proper uit de basis spelen. Vraag me überhaupt af of een ploeg uit het rechterrijtje veel aan hem zou hebben. Weinig loopvermogen, weinig snelheid, weinig kracht. Puur op techniek en inzicht natuurlijk echt wel een goede speler, maar hij gaat de oorlog niet voor je winnen tegen degradatie. Ook geen fantastische statistieken afgelopen seizoen. Zie hem wel uitblinken bij een ploeg uit de middenmoot waar hij meer op de helft van de tegenstander kan spelen. Denk juist dat hij bij de ploegen die jij opnoemt daar niet uit de verf gaat komen. Niet omdat het geen goede voetballer is, maar omdat hij dan dingen moet gaan doen waar hij niet voor weggelegd is.

24 augustus 2021 om 18:17

Voor RKC, PEC of Willem II kan het vast interessant zijn, die proberen doorgaans ook wel te voetballen. Of Sparta, die zijn hard op zoek naar een middenvelder

24 augustus 2021 om 18:27

Voor Willem II is Antonucci echt wel een goede aanwinst. Mooie vervanger van Tresor. Op 10 achter Wriedt kan ie zeker van waarde zijn, ook in het spel van Fred Grim.

24 augustus 2021 om 19:57

Bij ons is hij meer dan welkom

24 augustus 2021 om 20:33

Bij Fortuna gaat hij echt niet spelen, Flemming gaat niet weg en ze spelen allebei op dezelfde positie

Prima speler, maar zoals Slot ook al zei, wel in de kleine ruimte en niet de lopende middenvelder die past in de visie van Slot. Ik vind het jammer want ik had hem graag dit seizoen in de Kuip gezien, ook omdat ie creatief is. Denk ook dat ie prima onze vleugelspitsen en de diepe spits kan wegsteken met z'n passing en hij zou een prima backup kunnen zijn voor Guus Til, maar nu dus vlieguren maken in (hopelijk) de Eredivisie en dan zien we wel verder. Zal heel misschien ook wel te maken hebben met de aanwezigheid van (nog steeds) Diemers en Teixeira. Als er geen interesse voor is dan wordt dat ook een lastig verhaal.

Duidelijke boodschap??
Ik zie hier Odegaard, Ginkel en nu Antonucci , al is dit op een veel lager niveau.
Spelers die gecontracteerd worden, te slecht zijn en nooit de kleuren van de club (lang Odegaard) mogen dragen

24 augustus 2021 om 18:13

Van Ginkel is natuurlijk niet eerlijk om te noemen in dit rijtje. Begon aardig bij Chelsea, maar raakte toen flink geblesseerd. Ik zeg niet dat hij het 1e van Chelsea had gehaald, maar blessures helpen ook niet mee.

Jammer, want deze jongen kan gewoon heel goed voetballen. Maakt alleen niet de vuile meters die hoort bij de spelopvatting van Slot. Hoop op een mooie Eredivisieclub voor hem.

24 augustus 2021 om 19:04

Inderdaad hopelijk vindt hij wel een eredivisie club dan kunnen ze het beter meten of hij wel toekomst materiaal is of niet. Zou zonde en weggegooid geld zijn.

Tis echt een prima speler die bij een flink aantal clubs in de eredivisie best van waarde kan zijn. past alleen echt niet in het systeem van Slot dus logisch dat hij verhuurd wordt. heeft ook het ongeluk dat er opeens 2 jonge talenten op het middenveld giga stappen maken. Misschien een leuke voor Pec of Sparta (nu harroui weg is)

Hij had vorig jaar gewoon uitgeleend moeten worden aan een ED club. Die jongen is 'alweer' 22.

Toch wel typerend voor de ‘wederopstanding’ die Feyenoord heeft meegemaakt onder Slot dit seizoen; volgens mij werd deze Antonucci aan het eind van vorig seizoen regelmatig opgehemeld (door voornamelijk de media) als dé missing link voor Feyenoord in 21/22. Zo zie je maar hoe snel zoiets kan kenteren

Logisch. Ik denk dat de grootste reden is dat Diemers en Teixeira er nog zijn. We willen gewoon schoonschip maken. Echter moeten we ook nog wel 1/2 versterkingen halen. Het middenveld is nu prima bezet, misschien niet helemaal zoals je hem wilt maar we hebben iig 4 middenvelders die het niveau aankunnen.

Kokcu, Toornstra, Til, Aursnes ( 3/4 basis)
Diemers en Teixeira( hoop dat de laatste nog kan vertrekken)
Hartjes en Milambo als -21 jarige en laatste middenvelders.

Mochten we Teixeira ook nog kwijtraken zijn we een heel eind met het vernieuwen. Verder moet Diemers natuurlijk ook nog wel maar dat zal niet 1,2,3 lukken ivm blessure.

Hopelijk kunnen we richting volgend seizoen dan Til vastleggen en Toornstra misschien een mooi afscheid geven. Diemers laten gaan en dan weer 1 talentvolle middenvelder erbij.

Een maand geleden was letterlijk iedere Feyenoord volger / supporter lovend over deze kerel en zag hem het liefst in de basis. Heeft het niet voor niets nog nooit op niveau laten zien. Wellicht in de toekomst...

24 augustus 2021 om 19:13

Dat heb ik dan gemist denk ik. Ongetwijfeld waren er mensen die zich verheugden op zijn creativiteit, maar zo ophemelen heb ik niet meegekregen

24 augustus 2021 om 19:20

Check ff artikelen over Feyenoord spelers of deze gast terug en lees de comments

Misschien iets voor Sparta,zou goed bij hem passen

Zou een typische Fortuna aankoop kunnen zijn, alleen hebben wij Flemming nog op zijn positie en die is natuurlijk nog wel een paar klassen beter. Wellicht willen de Eagles of Cambuur deze jongen een jaartje huren? Die hebben beide een behoorlijk matige selectie dus die kunnen vast wat nieuw talent gebruiken.

Dat zou nu eens een goede speler zijn voor NAC
Hopelijk zijn ze er optijd bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren