Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Andries Noppert keept zich in beeld bij Champions League-deelnemer

Laatste update:

Andries Noppert is in beeld bij FC Kopenhagen. Dat weet de Leeuwarder Courant zondagmiddag te melden. De doelman van sc Heerenveen, die zich op het afgelopen WK in de kijker speelde door het doel van Oranje in alle vijf de gespeelde wedstrijden te verdedigen, moet de opvolger worden van de naar AZ vertrokken Mathew Ryan. Kopenhagen kwam dit seizoen uit in de Champions League.

Scouts van de Deense topclub waren zaterdagavond aanwezig bij de wedstrijd tussen Heerenveen en AZ, die in 0-2 voor de gasten uit Alkmaar eindigden. Zij zagen Noppert daar geen fouten maken en dus blijft hij nog altijd een kandidaat om de vacature onder de lat bij Kopenhagen in te vullen. De Leeuwarder Courant schrijft dat er meer keepers zijn die mogen hopen op een transfer naar Parken, maar noemt daarbij geen namen. Kopenhagen zou zich overigens nog niet gemeld hebben in het Abe Lenstra Stadion.

Noppert heeft volgens het LC meerdere ijzers in het vuur, maar ook daar worden geen namen van geïnteresseerde clubs genoemd. De lange Fries, die door Transfermarkt op een waarde van vijf miljoen wordt geschat en tot medio 2024 onder contract ligt in Heerenveen, werd eerder wel al begeerd door Ajax. De Amsterdammers maakten uiteindelijk echter een andere keuze en haalden Gerónimo Rulli, de tweede keeper van het Argentijnse nationale elftal, naar de Johan Cruijff ArenA.

Een transfer naar Kopenhagen zou een overstap naar de nummer drie van de Deense Superligaen betekenen. De achterstand op koploper Nordsjaelland bedraagt al acht punten, terwijl Kopenhagen wel nog in het bekertoernooi zit. De hoofdstedelingen kwamen dit seizoen ook uit in de Champions League, maar eindigden als laatste in een poule met Manchester City, Borussia Dortmund en Chelsea. Noppert zou in Parken ploeggenoot kunnen worden van Kevin Diks en de door Ajax verhuurde Mohamed Daramy.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie stap zijn voor Noppert. Meedoen om het kampioenschap en CL. De grotere clubs gaan niet voor hem komen dus ik zou het doen als ik hem was.

Misschien kan hij vanuit daar nog een mooie stap maken.

15 januari 2023 om 15:22

Helemaal mee eens. Of hij moet in de middenmoot van een grotere competitie gokken. Weet niet waar zijn voorkeur ligt.

15 januari 2023 om 15:36

Kopenhagen is een stap opzij maximaal. Topclub in een veel mindere competitie. Noppert kan beter naar de Bundesliga of Premier League en anders gewoon bij Heerenveen blijven. Had bij Ajax niet misstaan, maar ja.

15 januari 2023 om 16:06

Wat? Heerenveen heeft een omzet van €15m en Kopenhagen voor zover ik kan vinden rond de €100m. Kopenhagen is een veel grotere club en dit is zeker geen stap opzij

15 januari 2023 om 16:11

Ook gewoon prachtige stad, enorm aangenaam land om te wonen. Mooie vrouwen ook, al is dat natuurlijk bijzaak.

15 januari 2023 om 19:15

CL sowieso niet, aangezien ze laatste zijn geworden in de poule. Staat in de tekst. Meende dat Betis ook in de race was. Lijkt me een grotere uitdaging.

15 januari 2023 om 20:56

Als je meespeelt om het kampioenschap doe je ook mee voor de CL plekken en de kans om CL te spelen is vele malen groter dan bij Heerenveen

Rare stap. Je bent sluitpost nummer 1 van Oranje. Ga lekker naar Lyon ofso. Misschien dat hij bij een Brentford of Nottingham meekan? Kopenhagen vind ik laag mikken. Je doet wel mee in de Champions League maar het avontuur maar puur als vulling. Oranje heeft spelers nodig op het allerhoogste niveau om eindelijk weer een beker te winnen.

15 januari 2023 om 14:51

Lyon heeft clublegende Lopes, Brentford heeft Spaans international Raya en Nottingham Forest zie ik er uitvliegen.

15 januari 2023 om 15:02

Toch vind ik Noppert niet onder doen voor een Raya. Tuurlijk er is een WK hype rondom Noppert ontstaan. Maar het is een uitstekende doelman met goede reflexen en veel lengte. Noppert kan zeker wel bij de clubs spelen die ik opnoem en misschien zelfs hoger. Noppert kan ook bij Villareal of Sociedad onder de lat staan. Hoeveel goals heeft Noppert doorgelaten op het WK? 1 tegen Ecuador, 1 tegen de VS en 2 tegen Argentinië. Tegen de VS was het een klungelgoal waar hij niks aan kon doen. Tegen Argentinië een penalty. Als ik een goede keeper zoek is Noppert de eerste die ik zou nemen. Goedkoop + International van een topland als Oranje. Tijdens het WK heerste er een Noppert hype en nu kan de beste man niet hoger dan Kopenhagen volgens velen. Misschien als Bounou een transfer maakt kan Noppert naar Sevilla.

15 januari 2023 om 15:09

Alle clubs die je noemt hebben een betere keeper dan Noppert. Geen kans dat hij Remiro eruit keept bij Sociedad, mensen slaan een beetje door met die hype.

15 januari 2023 om 16:01

Minder drinken op je zondag Noppert heeft een handjevol goede wedstrijden gespeeld voordat hij op het wk terecht kwam.

Zonder 5 verdedigers wereld verdedigers had hij het veel drukker gehad dan iedereen het is niet voor niks dat hij voor heerenveen nog nooit ergens vaste keeper is geweest.

15 januari 2023 om 16:12

Misschien moet jij minder drinken en weten wat de geschiedenis van Noppert is...

15 januari 2023 om 14:52

Ik denk persoonlijk niet dat er veel clubs op Noppert staan te wachten. Ik vind dat hij op bepaalde punten gewoon te kort komt om een topper te zijn en ik denk dat een club als Lyon wel echt hoger mikt.

15 januari 2023 om 14:54

De clubs die jij benoemt mikken toch op een betere keeper dan ene Noppert uit een Mickey Mouse competitie

15 januari 2023 om 14:54

Onder Koeman zie ik Bijlow die plek gewoon weer overnemen hoor. Die is veel meer op de toekomst gericht dan Van Gaal heb ik het idee. Dus als Noppert nu een leuke stap kan maken zou ik het gewoon doen.

15 januari 2023 om 14:59

David Raya en Dean Henderson die bij de door genoemde twee Engelse clubs spelen zijn toch wel even van een iets ander niveau dan Noppert...

Noppert moet hopen op een nummer 15 uit Duitsland. Of inderdaad een "topclub" uit een obscure competitie als Denemarken, Cyprus op Griekenland. Een serieuze Europese subtopper gaat echt niet aan Noppert beginnen.

In La Liga zou hij bijvoorbeeld bij geen enkele club in de basis spelen. Sterke nog, de meeste Spaanse clubs hebben nog een betere tweede keeper ook...

15 januari 2023 om 15:29

Als je Noppert nou eens niet op zijn naam of ervaring maar op zijn prestaties beoordeelt, dan kan hij makkelijk mee bij subtoppers in de grote competities. Hij is dit seizoen op geen fout te betrappen en pakt regelmatig punten. Echt niet minder dan Raya of de gemiddelde Bundesliga keeper.

15 januari 2023 om 17:25

Haha Denemarken is toch geen obscure competitie man. Ik zou als ik jou was de betekenis even opzoeken. Als je nu een Letland, Wit-Rusland of Bulgarije benoemde dan klopt het meer dan wat je nu aanhaalt.

15 januari 2023 om 15:04

Ik zou dit juist een mooie stap vinden. Is ook zeker geen talent meer. Leuk buitenlands avontuur, Europees voetbal, strijden voor het kampioenschap, lekker nuchter land. Veel grotere clubs gaan niet komen ben ik bang, misschien clubs als rangers/celtic of de Duitse middenmoot

15 januari 2023 om 16:14

Wat is er leuk aan Denemarken? Dan kun je beter in NL blijven. Ik zie Ajax nog wel komen, om die clown van een Rulli te vervangen. Wat een ballengraaier is dat zeg.

15 januari 2023 om 16:33

Ballengraaier Rulli? 2 wedstrijden op rij de 0 gehouden, iets wat pasveer al maanden niet is gelukt. Daarbij heeft rulli een EL op zn CV staan, jarenlang een respectabele keeper geweest in de liga, en 2e keeper van WK winnaar argentinie. Rulli is gewoon minstens een top 3 keeper in de ED en als je puur naar statistieken kijkt is hij zelfs de beste. Nu weet ik wel dat statistieken niet altijd alles zeggen maar noppert gaat echt niet Rulli vervangen bij Ajax. PSV heeft Benitez. AZ heeft net de keeper van kopenhagen gehaald en heeft het geld niet voor Noppert. Twente heeft geen geld en heeft unnerstal. Het enige wat zou kunnen is dat Noppert naar feyenoord gaat als vervanger van Bijlow. Kopenhagen is gewoon een mooie stap voor een keeper van eind 20 die bij heerenveen speelt. Je speelt mee om de prijzen en je speelt elk jaar europees met een grote kans op CL. Doe je het daar goed word je makkelijk opgepakt door de duitse subtop, ik zie op dit moment geen enkele PL of liga club bij Noppert uitkomen, misschien een middenmoter in Italie of Duitsland.

15 januari 2023 om 15:29

Sluitpost nummer 1? Hij heeft een WK gespeeld maar Cillessen is ook goed bezig

Daar komt vast nog wel een Bundesliga club voor. Het was allemaal niet heel bijzonder, maar hij heeft het gewoon aardig gedaan in Oranje tijdens het WK. Er zijn vast clubs geinteresseerd geraakt, dus ik vraag me af of Kopenhagen het beste is dat langskomt.

15 januari 2023 om 15:34

Aardig gedaan? De man had de beste reddingspercentage van het WK. Waarom moeten we zijn verdiensten zo downgraden? Zonder hem had je niet eens in die kwartfinale gestaan.

15 januari 2023 om 16:26

Deze jongen heeft het beter gedaan als wat het lijkt. Het slechte spel en tegengoals lag niet aan hem. Hopelijk komt er een mooie Duitse of Italiaanse club voor hem. Dat zou ook beter zijn voor ze plek in Oranje want als hij te lang bij Heerenveen blijft groeit hij niet (niet in lengte haha)

Voor Noppert zou die helemaal geen gekke transfer zijn. Ik verwacht persoonlijk niet dat er betere clubs gaan komen, dus het zou zeker geen gek avontuur zijn om in Denemarken voor de prijzen mee te spelen.

Zie ze geen 10 miljoen voor hem betalen.
Of was dat een speciale prijs alleen voor Ajax?

15 januari 2023 om 16:59

Waarschijnlijk gewoon de prijs voor een winterse binnenlandse transfer. Maar voor 8 miljoen had je hem ook wel gehad denk ik

Weet niet of Kopenhagen nou het geld heeft wat Heerenveen wil. Volgens mij kregen ze een half miljoen voor Ryan en wil Noppert tegen de 7 a 8 miljoen voor Noppert. Hoogste wat ze ooit hebben betaald voor een speler is 6 miljoen en dat was voor een spits.

En CL deelnemer zijn ze niet meer. En op basis van de huidige stand zijn ze dat volgend seizoen ook niet.

15 januari 2023 om 14:55

*heerenveen (editten via de web-pagina lijkt haast wel onmogelijk, tabbladen crashen).

Met alle respect; als Oranje-keeper zijnde op een WK is Kopenhagen nou niet echt waar je naartoe wilt vanaf Heerenveen. Gewoon wachten op een club uit Duitsland of Engeland. 👍🏼

15 januari 2023 om 15:19

Hij moet de opvolger worden van de keeper die naar AZ is gegaan. Dan denk je inderdaad dat er wel betere clubs zijn waarop je kan wachten. Meer in de richting rechterrijtje club in een van de grotere competities moet wel haalbaar zijn.

Oja een CL groep met City, Dortmund en Chelsea. Lijkt me heel waarschijnlijk…

15 januari 2023 om 15:37

Chelsea moet zijn Sevilla, stop de tijd, ik wil 1 joker inzetten.

Bij Kopenhagen was Ryan tweede keeper achter Grabara, dus komt Noppert dan ook als tweede keeper? Sowieso een wespennest, want Grabara heeft Ryan zo'n beetje de club uitgejaagd.

Naar mijn idee de absolute droom transfer die je zou kunnen maken, al is het als tweede of derde keus. Zou het ook prachtig vinden als onze eerste keeper in Denemarken speelt. Duimen maar.

Dan zou hij tweede keeper worden achter Grabara. Lijkt me niet dat hij dat ziet zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren