Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Andere Feyenoord-spelers zijn hierdoor gewaarschuwd'

Laatste update:

Kelvin Leerdam maakte vorige week bekend dat hij zijn aflopende contract bij Feyenoord niet wilde verlengen en kreeg direct te maken met de gevolgen van die beslissing. Ronald Koeman liet al snel weten dat hij Leerdam uit het basiselftal zou halen en de middenvelder annex verdediger kwam tegen XerxesDZB en FC Twente niet in actie. John Veldman verbaast zich over de situatie.

/

Veldman is de zaakwaarnemer van Leerdam en begrijp niet waarom zijn cliënt nu wordt gepasseerd. "Ik vind dat Feyenoord raar handelt", zegt de belangenbehartiger in gesprek met NUsport. "Hij heeft nooit dwars gelegen, maar ze komen er gewoon niet uit. Kan toch? Dit is een zware maatregel. Ik kan me herinneren dat Ronald Koeman vorig seizoen er in eerste instantie ook niet uitkwam over contractverlenging bij Feyenoord. Maar stond hij toen op plan B?"

In de media kwam naar buiten dat Leerdam 400.000 euro per jaar zou kunnen verdienen bij het tekenen van een nieuw contract in Rotterdam. "Ik vind het niet chic dat er bedragen, die misschien niet eens kloppen, naar buiten zijn gekomen", reageert Veldman. "Daardoor krijg een antistemming. Andere spelers van Feyenoord zijn gewaarschuwd dat dit kan gebeuren, als je met Feyenoord onderhandelt."

Kelvin Leerdam hoort gewoon te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lens heeft gegokt en verloren... Jammer dat Leerdam hier de duppe van word

7 november 2012 om 18:57

ehm, wie?!

7 november 2012 om 19:01

Sigi Lens die andere zaakwaarnemer van de wereldvoetballer Kelvin Leerdam,tja wie kent hem niet

7 november 2012 om 20:38

Ik kan Lens nog wel herinneren in de zaak met Mounier El Hamdoui. Geen goede zaakwaarnemer kunnen we wel concluderen.

7 november 2012 om 20:48

"veldman is de zaakwaarnemer van Leerdam en begrijp niet waarom zijn cliënt nu wordt gepasseerd."

Nogmaals, Lens wie?!

7 november 2012 om 21:33

Sigi Lens!!! Zaakwaarnemer!!!

7 november 2012 om 22:35

Ja Toizzzzzz kan vast wel lezen, hij bedoelt gewoon dat Lens hier niks mee te maken heeft, aangezien Veldman de zaakwaarnemer is van Leerdam.

8 november 2012 om 01:03

Nee, Jeremaine Lens nou goed?

7 november 2012 om 19:00

John Veldman is zijn zaakwaarnemer staat gewoon letterlijk in het artikel, geen Sigi Lens.

7 november 2012 om 19:03

Maar de woorden komen van Sigi Lens. Kijk maar op de Feyenoord supporters site, want daar staat het artikel ook.

Echter hoeven andere spelers niet gewaarschuwd te zijn, zolang ze maar voor de deadline zijn met beslissen. Leerdam en z'n zaakwaarnemer deden dit niet, dus dan is het je eigen fout en niet die van Feyenoord. Nu hij niet bij Twente terecht kan, wil hij zogenaamd ineens bij Feyenoord blijven. Echter trapt niemand hier gelukkig in. Leerdam had een prima aanbieding gekregen, wees dit af en nu zit hij volgend jaar bij een mindere club dan Feyenoord. Eigen schuld dikke bult, had hij maar moeten nadenken en handelen.

7 november 2012 om 19:08

Veldman werkt bij Proathlete wat de toko is van Sigi Lens. Nu Lens niet heeft gekregen wat hij wil neemt hij het dus zelf over

on: Die Lens heeft zijn hand overspeelt en moet nu op de blaren zitten. Twente wil Leerdam niet hebben en Feyenoord heeft een max bedrag waarvoor het Leerdam wil houden. Volgens mij moet Lens nog even wennen aan de nieuwe realiteit in het voetbal. Sowieso zijn zaakwaarnemers belachelijk, want 90% van wat zij doen kan je ook door een familielid laten doen. Alleen contracten bedingen moet je met een advocaat doen. Nou die kan je ook tzt wel een belletje geven. Zaakwaarnemers misbruiken hun spelers en Leerdam ondervindt daar nu de consequenties van.

7 november 2012 om 19:16

Ik denk dat hij bij twente gaat tekenen... Munsterman zegt a maar bedoelt eigenlijk b😜

7 november 2012 om 19:57

Slaat nergens op. Ze hebben keurig binnen de deadline gereageerd. Die was vorige week woensdag. Ze hebben alleen niet het antwoord gegeven die de club hadden willen zien. En als ik eerlijk ben; als je onbetwiste basisspeler bent onder Koeman en beter presteert dan Mathijsen, die naar verluidt ong 1 miljoen verdient, dan zou ik niet akkoord gaan met 4 ton. Is natuurlijk veel geld en ik zeg niet dat Leerdam 1 miljoen hoort te verdienen, maar als Feyenoord in de media blijft roepen dat zij een ultieme aanbieding gedaan heeft om een onbetwiste basisspeler te behouden, zou ik als Leerdam zijnde ook niet akkoord gaan. Is marktwerking, blijft veel geld, maar een routinier die niet presteert 1 miljoen en een in de ogen van koeman belangrijke basisspeler 60 procent minder geven. Tja......

7 november 2012 om 21:13

Feyenoord heeft niet het geld om hem €1 miljoen salaris te betalen. En ze hebben alle recht om elke speler te banken als ze dat willen.

7 november 2012 om 21:18

Dat is ook de fout die Van Geel heeft gemaakt - Mathijssen terughalen voor dat salaris. Als Mathijssen nu een speler is die met kop en schouders erboven uitsteekt dan zouden de anderen het wel accepteren, maar nu krijg je toch scheve gezichten.

7 november 2012 om 23:28

Wanneer heb je recht? Als iemand een contractsaanbieding weigert en daardoor het jaar daarop niet meer voor de club speelt? Dan had Koeman Bakkal vorig jaar moeten banken. Dat is dan ook je goed recht. Een trainer heeft altijd recht om een speler te banken, maar in mijn ogen moet dat om technische of disciplinaire redenen zijn. Een trainer heeft niks met het bestuur te maken, hij moet zorgen dat de beste 11 spelen. Deze speler is gewoon niet akkoord gegaan, shit happens.

7 november 2012 om 19:05

''ik kan me herinneren dat Ronald Koeman vorig seizoen er in eerste instantie ook niet uitkwam over contractverlenging bij Feyenoord. Maar stond hij toen op plan B '' Dit is appels met peren vergelijken. Een trainer is moeilijker te vervangen dan een speler en zeker een speler als leerdam. het kan inderdaad misschien zo zijn dat ze er niet uitkomen dan zijn dit dus de consequenties. iets van wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. En trouwens ronald heeft ook een deadline opgestelt gekregen en voor die tijd zijn keus gemaakt geloof mij nou

7 november 2012 om 19:39

Tja, als je het vergelijkt met het contract van Koeman wel. Vergelijk je het met Guidetti en Bakal, 2 spelers waarvan het ook duidelijk was dat de toekomst niet bij feyenoord lag, is het wat hypocriet dat Leerdam wel op het B plan komt.

En dat Leerdam geen doelpunten machine is met fancy dribbels en een trukendoos, wil niet zeggen dat hij niet belangrijk is. Ik durf te wedden dat Feyenoord afgelopen zondag een stuk beter voor de dag was gekomen met Leerdam in de ploeg en twijfel ook of Twente wel gewonnen had. Zo goed voetbalde Twente immers niet.

7 november 2012 om 19:39

Het verschil hierin was ook nog dat Koeman en Feyenoord met elkaar in gesprek waren over zijn contract verlenging, dus gewoon aan het onderhandelen!
Leerdam heeft die tijd ook gekregen om te reageren op het voorgestelde contract, maar besloot hier niet op in te gaan.

7 november 2012 om 19:47

Het verschil is dat Leerdam niet het verschil gaat maken tussen top of subtop, Guidetti en Bakkal wel, daarnaast waren deze 2 jongens gehuurd en lag het dus in de lijn der verwachting dat zij het volgende seizoen niet meer bij Feyenoord zouden spelen, zelfde geldt nu voor Pelle. Die ga je er toch niet naast zetten, omdat hij volgend seizoen weg is, die heb je niet voor niets gehuurd.

Gewoon heel erg terecht in mijn ogen dat een omhoog gevallen ventje als Leerdam ernaast wordt gezet als die eisen gaat stellen die, waarschijnlijk ingegeven door een zaakwaarnemer, allesbehalve realistisch zijn. Er staan andere jongens die vrijwel gelijkwaardig zijn en zijn positie makkelijk kunnen invullen.

Zoals al gezegd, gegokt en verloren.

7 november 2012 om 20:20

Hij ontkracht zijn eigen woorden "in eerste instantie" want iedereen weet dat bij Leerdam er al een tweede instantie is geweest, dus inderdaad appels met peren.

Zoals spelers de macht hebben bij einde contract de deur uit te lopen, heeft de trainer de macht om spelers wel of niet op te stellen. Dit kan met een sportieve overweging maar ook met een financiële/morele overweging.

Als je elkaar wat gunt dan kom je er altijd uit (wijnaldum etc.) maar als je zonder de club waar je bent opgeleid een cent te gunnen de deur uit wil lopen dan is dit een terechte beslissing.

Leerdam is geen van Persie en ook geen Fer of Wijnaldum en als zo'n jongen een half jaar niet speelt kan hij bij Nac/rodajc/groningen terecht maar niet bij een Premier League club of iets dergelijks.

Dus een sportieve en financiële klapper zit er niet in en dat vinden Lens&co niet leuk.

8 november 2012 om 09:28

En ik durf tegen je in te wedden!

Naast dat de verdediging gewoon gefaald had kwam er totaal geen dreiging van Feyenoord de kant. En laat Leerdam nou net niet echt een speler zijn waar veel dreiging van komt of die het verschil maakt, dus het is mij totaal onduidelijk waarom je denkt dat Feyenoord wel had gewonnen met Leerdam in het veld. En Twente speelde trouwens gewooon goed.

En Bakkal en vooral Guidetti kan je niet vergelijken met Leerdam. Ondanks dat ze gehuurd waren, brachten ze iets extra. Leerdam brengt niks extra. iig niet meer dan een andere speler. Vandaar dit hij ook op de bank gezet KAN worden.

Natuurlijk zegt de zaakwaarnemer van Leerdam dit. Dat zou iederen zaakwaarnemer voor zijn speler zeggen. Maar gebeurd is gebeurd, Leerdam is niet de sterspeler die Feyenoord heel erg zal missen als hij niet speelt, dus leef ermee en vind een nieuwe werkgever voor je speler.

7 november 2012 om 19:36

Ik vind dat jij er wel heel gemakkelijk over praat, alsof je in deze situatie zelf ook zou zeggen: Oké, is gebeurd, maar laten we er maar mee leven.... Natuurlijk niet!
Clubs in Nederland voelen zich vrijwel altijd benadeelt, aangezien men vindt dat goede spelers te snel weg gaan, het contract ten einde loopt (wat gebeurt als je een tijd afspreekt!) dus tranfervrij zijn of dat men van spelers af wilt omdat ze teveel verdienen of niet goed genoeg zijn. In alle gevallen bekijkt men het alleen vanuit het perspectief van de club.
Spelers worden vaak neergezet als geldwolven als ze ergens beter kunnen verdienen, een leuke competitie op kunnen zoeken of een nieuwe uitdaging aan willen gaan als de afgesproken overeenkomst erop zit. Spelers zijn vaak mislukt als ze het gewenste niveau niet (direct) halen en moeten dan zo snel mogelijk weg bij de club, omdat het een te zware last is, terwijl clubs ermee in zee gaan.

Ik dwaal wat af, maar mijn punt lijkt me duidelijk: Clubs zijn over de rug van heel veel spelers bezig met geld en succes! Als spelers een keer voor geld, succes en geluk kiezen, dan komt vaak het wijzende vingertje van de club waar hij weg gaat.

7 november 2012 om 19:42

Je standpunt is duidelijk. Clubs denken alleen maar hun eigen hachje, net als spelers dat doen. Maar daar ben ik het ook mee eens.
Wat ik alleen aangeef is dat het logisch is dat de zaakwaarnemer van Leerdam het niet eens is met de beslissing van de Feyenoord-leiding. Het is echter niet zo dat hij door deze opmerkingen Feyenoord ineens op andere gedachten brengt.

7 november 2012 om 20:07

Nee, hij zal Feyenoord op geen mogelijkheid (behalve bijtekenen) anders er over gaan laten denken. Ook wel terecht dat Feyenoord aan de toekomst gaat denken, want wat de talenten achter Leerdam nu al leren, hebben zij volgend jaar profijt van. Dus ik snap wel dat Feyenoord hiervoor kiest, maar doe dit dan met iets minder bombarie, want dit is niet echt goeie reclame naar de rest van je jeugdspelers toe. "bijtekenen of verpieteren op de bank!" Komt op mij niet heel uitnodigend en respectvol naar elkaar over...

dit vind ik nou echt kinderachtig gedrag. die jongen vind dat hij toe is aan een stap hogerop, dat maakt hij duidelijk en hoppa, hij mag niet meer meedoen. nogal treurig, en misschien ook wel zonde.

7 november 2012 om 18:58

Dat is toch logisch hij kon toch ook half jaartje jaartje bijtekenen en dan een afkoopsom erin zetten. Hij naait de club die hem heeft opgeleid. Plus ik zou het ook doen, want je kan niet meer op zo'n speler bouwen in je elftal.

7 november 2012 om 19:01

Hij naait helemaal niets, als Feyenoord hem eerder langer vast had gelegd was er niks aan de hand, Hij staat nu nog onder contract, maar feyenoord laat hem zijn werk niet doen. Dat slaat inderdaad helemaal nergens op. Leerdam valt niets te verwijten, onderhandelingen kunnen ooit niet goed aflopen.

7 november 2012 om 19:07

Ja maar dan mag koeman toch ook gewoon zeggen dat hij hem niet opstelt in zijn team omdat je niet op hem kan bouwen. Plus best wel genaaid want hij weet al waar hij heen gaat en nu gaat hij misschien gratis weg. En transfers zijn een van de grootste inkomsten van feyenoord. Plus volgens mij zijn ze al heel lang aan het onderhandelen hij kon ook veel eerder de knoop doorhakken.

7 november 2012 om 19:10

hij is al bezig met zijn vijfde seizoen bij feyenoord en feyenoord had vorig seizoen ook al geprobeerd om te verlengen.

7 november 2012 om 19:11

Feyenoord is al een jaar bezig met hem. Jij geeft steeds een negatief antwoord na een aanbieding. Dit was zijn 2e aanbod, zijn eerste was tegelijk met die aan van Haaren.

7 november 2012 om 19:14

Een club waar je door opgeleid bent kun je toch ook een dienst bewijzen door een nieuw contract te tekenen en een afkoopsom erin te zetten van pakweg 2,5 miljoen. Dan kan een club die hem wil hem ophalen en krijgt feyenoord een leuke vergoeding. Leerdam kiest ervoor om feyenoord zonder centen achter te laten (zijn keuze) nu kiest feyenoord ervoor dat Leerdam zich meer dan een half jaar niet kan laten zien dus dat er een minder goede club komt (feyenoords keuze) Dus enerzijds is de schuld bij Leerdam neer te leggen, anderzijds bij feyenoord. Maar als Leerdam niet zo koppig was geweest was er een win-win situatie, nu een verlies-verlies situatie

7 november 2012 om 19:31

Zijn werk is voetballen en dat kan hij nog steeds doen aangezien hij niet wordt geweigerd bij trainingen of eventueel met jong Feyenoord..

7 november 2012 om 18:59

Waarom treurig? Welke waarde heeft hij nu nog? Hij is alles behalve een sterkhouder en levert geen eurocent op. Feyenoord moet op die manier denken, zeker nu er grote talentennklaar staan.

7 november 2012 om 19:10

waarom treurig, hij wil neit bijtekenen moet die daarvoor ook de consequenties voor dragen. Ik ben geen Feyenoord fan, maar dit doen ze prima. De club is de baas niet de speler of zijn makelaar. Dit is het enige wat je kan doen als club. Waarom nu ineens heel sympathiek doen, doet wereld voetballer Leerdam toch ook niet. Graag of niet, de club is de baas in huis, niet de speler.

7 november 2012 om 19:10

Feyenoord heeft het recht om hem op te stellen als ze dat willen. Als Koeman aangeeft dat hij alleen met jongens met doorlopende contracten wil werken, dan heeft hij het recht om Leerdam op de bank te zetten nu hij niet bijtekent. Als jij wil vertrekken bij je bedrijf gaat dat bedrijf toch ook niet meer in jou investeren?

ik vind zo´n bedrag toch een mooi jaarsalaris voor deze onopvallende kracht. als hij speelt is hij handig maar als hij niet speelt mis je hem niet, niks bijzonders. ik had liever gezien dat hij zijn contract had verlengt, deze maatregel is hard maar je maakt wel duidelijk hoe het nu bij feyenoord gaat. we kunnen gewoon niet hogere salarissen uitkeren

Het kan dan toch ook dat Koeman voor andere spelers kiest? Kan toch?

7 november 2012 om 19:03

Maar laat hem dan maar meteen transfervrij vertrekken. Dat kan dan toch ook?

Als feyenoord hem nu ineens niet meer nodig heeft. laat hem dan gaan.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan me best in feyenoord vinden, en dat ze hem niet meer opstellen omdat je aan de toekomst denkt. Maar dan kan je hem net zo goed nu al laten gaan. Scheelt salaris en die jongen kan ook verder.

aangezien dat hij zich altijd voortreffelijk heeft gedragen (als de nieuwsberichten kloppen), moet er toch wel iets mogelijk zijn.

7 november 2012 om 19:07

Ja, zo werkt het dus niet he. Contract is contract, zo werkt Leerdam zelf ook. Anders kan je zeggen als een speler goed speelt dat hij nooit mag vertrekken.

7 november 2012 om 19:07

En dan krijgt Feyenoord drie blessures en zit het met de gebakken peren. Leerdam heeft een contract, komt er naast te staan. That's life. Een club heeft meer spelers nodig dan de eerste elf

7 november 2012 om 19:09

Maar zal Koeman hem dan wel weer opstellen of kiest ie dan ook weer voor andere spelers?

Ik heb me niet zo erg verdiept in deze zaak. Maar zit Leerdam nog wel bij de selectie?

7 november 2012 om 19:12

natuurlijk niet. Wany dan gaat elek speler zijn contract niet verlengen om zodoende eerder weg te gaan.

7 november 2012 om 19:12

Als de betere of gelijkwaardige vervangers op zijn zullen ze uiteraard bij Leerdam uit komen, die dan geacht wordt te spelen, aangezien hij daarvoor getekend heeft.

Soms moet je heel zakelijk zijn, zeker als de speler geen liefde meer heeft voor de club.

7 november 2012 om 19:13

Koeman zal gebruik maken van Leerdam wanneer hij dat nodig acht. Op dit moment staat hij gewoon achteraan de pikorde omwille van het niet verlengen van zijn contract waarmee hij aangeeft niet deel uit te willen maken in de toekomst bij Feyenoord. Prima niks mis mee maar dan moet je niet verbaasd opkijken wanneer andere opties die wel deel willen uitmaken voor je in de pikorde staan.

Wat bij Leerdam ook meespeelt is dat hij makkelijk te vervangen is en niks bijzonders toevoegt aan Feyenoord.

7 november 2012 om 19:16

Dreaming Setto,

Okay, bedankt voor de opheldering. Ik dacht dat ie al definitief verbannen was uit de selectie.

Prima dan, contract uitdienen. Zoals ik al eerder zei, ik kan me best vinden in het handelen van Koeman(feyenoord). Maar dacht dat ie dus niet meer welkom was.

7 november 2012 om 19:20

Nee zo'n patstelling als met El Hamdaoui is het gelukkig (nog) niet.

7 november 2012 om 19:05

Inderdaad want deze Leerdam is niet eens zo heel erg goed en hij had dit eigenlijk veel eerder moeten doen, dat er nog clubs als Twente en PSV voor hem interesse is mij een raadsel?

slechte zaak van Feyenoord idd...grappig dat wanneer Feyenoord dit doet dat de meeste mensen het terecht vinden...maar het is gewoon een vorm van chantage...kwalijke zaak dit

7 november 2012 om 18:58

Leerdam wordt gewoon buiten de basis gehouden vanwege de toekomst van de club. Ik zie de chantage niet. Hij krijgt toch geen contract meer. Graag of niet. Niet? Dan ben je van geen enkele waarde meer voor de club.

7 november 2012 om 19:10

@ thoebers

Pijpt jouw vriendin je ook nog als je liever bij een ander slaapt?

Sorry voor het eventuele ongepaste taalgebruik maar dit is de simpelste logica.

7 november 2012 om 19:19

Dit is het meest treffende voorbeeld dat ik heb gelezen

7 november 2012 om 19:22

@setto: Dat hangt er natuurlijk maar net van af of ze het al weet...

7 november 2012 om 20:21

@bombvis

En in dit geval weet Feyenoord het dus ook....

7 november 2012 om 19:11

Hij is niet verbannen he. Koeman denkt gewoon met andere jongens beter verder te kunnen gaan. Op de positie van Leerdam heb je gewoon prima vervangers. Als het BMI of Clasie was geweest hadden die nog gewoon gespeeld denk ik.

Vervelend voor Lens dat hij niks uit deze onderhandelingen heeft weten te halen. Niemand zal Leerdam echter missen. Als Leerdam de max niet wil aangrijpen, dan wil hij dus duidelijk niet graag genoeg blijven. Even goede vrienden, maar verwacht dan geen medelijden van een club die winst moet maken.

Een nuttige speler die niet opvalt. Denk dat Twente en PSV al wel bij hem aangeklopt hebben, ook al wordt dit nog ontkend. PSV heeft gewoon geen goede rechtsback en Twente heeft geen alternatief voor Rosales. En daarnaast natuurlijk ook nuttig als middenvelder.

7 november 2012 om 19:09

Munsterman heeft op camera gezegd dat Leerdam sowieso niet naar Twente komt.
Als hij gelogen heeft gaat hij wel vrij hard op z'n bek, al sluit ik het natuurlijk niet uit.

7 november 2012 om 19:40

Twente heeft naast Rosales ook nog Cornelisse, Breukers en Bouma, als het moet kunnen Bengtsson, Boyata en Douglas daar ook nog spelen, hoezo geen alternatief?

7 november 2012 om 20:46

Omdat de 1e 3 die je opnoemt zwaar te kort komen op die positie voor de ambitie van Twente en De andere 3 zijn centrale verdedigers. Bengtsson en Douglas doen het goed samen en Boyata heeft die ene wedstrijd op rechts een dramatische wedstrijd gespeeld.

7 november 2012 om 21:30

Daarom staan ze ook niet in de basis en is Bouma verhuurd, de stelling was dat Twente geen alternatieven had maar die zijn er voldoende.

Ik vind het terecht dat hij gepasseerd wordt!
Als hij niet wilt bijtekenen en volgend seizoen er dus niet meer zal zijn, dan ga je toch liever spelen met spelers die volgend jaar er ook zullen staan.
Zo krijg je vastigheid en automatismes met spelers die wel blijven.

Als Leerdam zich te goed voelt voor een contract bij zijn club terwijl hij weinig gepresteerd heeft dan zal hij de conseqenties moeten inzien.

7 november 2012 om 19:05

waarom tekenen een contract voor 4 jaar had je beter 3 jaar kunnen doen.

Ik snap werkelijk niet waar deze ophef vandaan komt. Leerdam is een middelmatige speler die de laatste maanden de kans heeft gekregen op zijn favoriete plek.
De tijd is gekomen dat Leerdam moet vertrekken. Ik zie hem naar PSV of Twente vertrekken ook als Munsterman dat ontkent.

7 november 2012 om 19:02

Ik hoop dat ADO een ruil ziet zitten met Toornstra. Die is beter dan Leerdam. Lijkt me ook een nieuwe uitdaging voor Leerdam. Daar kan hij wellicht wel belangrijk zijn en onomstreden worden. Bij een club met meer kwaliteit komt hij niet aan de bak.

7 november 2012 om 19:15

Ik denk dat eerlijk gezegd Guyon Fernandez met Toornstra wordt geruild. Leerdam voelt zich te groot voor Ado iets wat Guyon helemaal niet doet denk ik..

7 november 2012 om 19:33

Die kunnen dat loon toch niet betalen? Als de aanbieding van Feyenoord al niet genoeg is..

feyenoord ze zijn net schuldig als leerdam ze hebben beide hun ja woord gegeven bij zijn vorige contract stond er niet in als je contract afloopt en niet bijtekent uit de selectie word gegooid , als hij niet wil bijtekenen mag die toch zelf beslissen bij AZ werd Holman & Poulssen toch ook niet uit de selectie gehaald toen ze niet wouden bijtekenen .

7 november 2012 om 19:14

Er stond ook niet in dat hij dan mocht weigeren en dan gratis weg mag.

Nee, Leerdam heeft 2x een aanbieding gehad waar hij niet op in gegaan is. dan is het over en sluiten voor Leerdam.

7 november 2012 om 19:15

hij is helemaal niet uit de selectie gezet, hij staat niet meer in de basis. Mocht het nodig zijn zal hij echt wel spelen.
Hij mag er voor kiezen om weg te gaan, geen probleem, maar dan gaan andere spelers het overnemen. Dat is toch logisch?
Als ik weg wil bij mijn huidige baas heb ik ook een opzegtermijn van x tijd. dat is allemaal prima, maar hij zal me dan niet meer inzetten op belangrijke projecten.

7 november 2012 om 20:35

tpp010

Je baas zal je wel op belangrijke projecten inzetten wanneer deze eindigt binnen jouw opzegperiode en wanneer jij beter bent dan collega's

Aangezien Leerdam beter wordt gevonden dan concurrentie op zijn plek (getuige de basisplaatsen de eerste 10 wedstrijden) en aangezien deze competitie het project is, zou het logisch zijn dat je met je beste materiaal het project gaat afronden.

Mocht Koeman meer naar de toekomst kijken, zou hij dit seizoen als een tussenseizoen beschouwen en de handdoek al bij voorbaat in de ring gooien voor de hogere posities. Lekker is dat om te weten, als feyenoordsupporter

7 november 2012 om 20:44

Bedrijven hebben vaak contracten met een concurrentiebeding erin. Die vlieger gaat dus niet op.

7 november 2012 om 21:27

@villian

Koeman gaf aan dat zijn vervangers niet minder zijn. Ik ging er in mijn voorbeeld dus vanuit dat de "kandidaten" gelijkwaardig zijn. Had ik er ff bij moeten vermelden

Wat betreft zijn basisplaats tot vorige week, ik denk juist dat hij in de basis stond in de hoop dat hij bij zou tekenen. Een soort van extra stimulans.

Koeman verwacht niet dat we dit jaar kampioen gaan worden en dat is wel het niveau waar we weer naar toe willen. Dan heb je spelers nodig waar toekomst in zit, en die zit dus duidelijk niet in Leerdam. Bij Feyenoord iig.

@temlin

Wat heeft concurrentiebeding hier mee te maken?

7 november 2012 om 21:34

dat kan koeman wel aangeven, maar zal hij dat menen of zal hij dat doen om de vervangers in bescherming te nemen en niet publiekelijk in twijfel te trekken?

Daarnaast ,dat je niet voor de titel hoeft te gaan is 1, maar wellicht grijp je ook naast je doelstelling.

Uiteraard is het nog afwachten hoe groot het effect van de afwezigheid van Leerdam is. Tegen Twente was het drama op het middenveld van feyenoord. Vilhena heeft niets laten zien en Clasie stond veel te ver naar achter om verdedigende taken op te lossen. Het is afwachten of het structureel of incidenteel is, maar in dat eerste geval zou ik snel Leerdam weer opstellen als ik Koeman was. Kan Vilhena wel leren voetballen bij de beloftes of wanneer de wedstrijd van feyenoord 1 gespeeld is.

7 november 2012 om 19:18

Holman en Poulsen waren bepalende spelers in de selectie van Az.
Ondanks dat mensen denken dat een basisplek je automatisch bepalend maken is Leerdam dat geenszins. Gewoon optiefen naar de tribune en als je nodig bent hoor je het wel. Waarom moet een club een speler iets gunnen als de speler een club niks gunt?

7 november 2012 om 20:39

En wat Poulsen en Holman betreft.... Die waren ook geen jeugdspelers meer die door Az zijn opgeleid.
Dat speelt bij ons ook heel erg mee!

7 november 2012 om 21:04

Nosaaartje, moeilijk hè lezen!! Hij is niet uit de selectie gezet, hij staat alleen niet meer in de basis.
Hij mag zeker zelf beslissen of hij wel bijtekent of niet. Net zoals Koeman zelf mag beslissen of hij wel of niet in de basis staat.

Ik vind dat er nu wel weer genoeg over gezeurd is. Het is de beslissing van Koeman en die kan ik volledig begrijpen, hij staat blijkbaar als een blok beton achter de visie van de club voor de komende jaren en dat is echt geen slecht teken. Voor Leerdam is het erg vervelend, maar ik denk dat hij zich met zijn kleine beetje verstand eens moet realiseren dat het een simpele huis tuin en keuken voetballer is die in het buitenland nooit voor een grote club zal gaan voetballen. Hij had erg dankbaar moeten zijn bij Feyenoord te mogen blijven, want hij stond er immers in de basis. Had hij er nog twee seizoenen basis gespeeld, had een Duitse middenmoter hem vast wel eens opgehaald, maar nee meneer Leerdam wil 2 of 3 ton meer verdienen en met zijn vriendjes bij Twente spelen. Prima, maar dan mag Koeman dit besluit ook nemen.

Ik denk dat we dit nog veel meer gaan zien. In dit geval maakt het niet zo veel uit, ik denk dat ie toch al een club heeft. Maar als spelers nog naarstig op zoek zijn naar een leuke club, en ze komen dan niet aan spelen toe om zich in die kijker te spelen, valt hun plan gratis de deur uit te lopen om naar een mooie club te gaan in duigen. Het is een legitiem drukmiddel van de club om een speler eerder bij te laten tekenen.

Ik denk dat Psv hetzelfde probleem met Toivonen krijgt als die tot en met april eruit ligt. Die gaat dan 2013/2014 in met een aflopend contract, en vertegenwoordigd minimaal 8 miljoen euro die je weggooit. Waarom zou je als club meewerken aan zijn etalagewinkel? Dan zou ik hem ook op de bank laten zitten. Clubs hebben hun spelers nodig, maar spelers hebben ook hun club nodig om te laten zien wat ze kunnen als ze hogerop willen. Zonder dat podium vallen een hele hoop gegadigden af. In zo'n geval moet je als club en speler verstandig bij elkaar gaan zitten en zeggen: we hebben elkaar nodig, water bij de wijn, jij een basisplaats, wij nog wat centjes door een 1 jarige verlenging met afgesproken clausule.

7 november 2012 om 19:35

Verschil is natuurlijk wel dat Toivonen niet express geblesseerd raakt. En dat PSV de mogelijkheid al had om Toivonen te verkopen maar meer geld vroeg.

De mensen uit het kamp van Leerdam reageren met de grootste selectieve verbazing alsof dit de eerste keer in de geschiedenis is dat andere spelers spelen omdat je graag gratis wegloopt.

Leerdam is degene die liever niet bij Feyenoord wilt blijven, is het dan raar dat Feyenoord liever niet meer bij Leerdam blijft?

Het is net alsof je naar doet tegen je vriendin en dan wel verwacht dat ze leuke dingen voor je blijft doen. Ik wens Leerdam dan ook veel succes toe met zijn glorieuze loopbaan.

Ben benieuwd in hoeverre Feyenoord Leerdam gaat missen de komende wedstrijden. Het is geen opvallende speler, maar wel een ontzettend nuttige speler (type Timmy Simons, maar dan minder goed). Kan me nog herinneren dat Villain ook voorspelde dat het middenveld wat uit elkaar ging vallen zonder Leerdam, dat hij een ontzettend onzichtbaar nuttige kracht was. Nou is het wat voorbarig om te stellen, maar tegen Twente vond ik Feyenoord verdedigend inderdaad ontzettend instabiel, benieuwd in hoeverre dat toe te schrijven is aan het ontbreken van Leerdam. Want hoe je het ook wendt of keert, Leerdam staat verdedigend wel z'n mannetje.

Ben het wel eens met de keus van Koeman overigens, heb er volkomen begrip voor, ,maar ben heel benieuwd hoe het uit gaat pakken. Sneue situatie dit, waarin eigenlijk geen winnaars zijn

Die 'misschien' niet kloppen. Wel dus.
Ik word kots en kots misselijk van al die zaakwaarnemers! Halen ze geen talenten uit Varkenoord weg dan laten ze een middelmatige speler een salaris van 4ton vragen...

Het is toch te gek voor woorden...
Leerdam moet verschrikkelijk dankbaar zijn dat hij een basisplaats bij Feyenoord had! Maar nee meneer is er kennelijk niet blij mij want vraagt een veel te hoog salaris.

Maar goed persoonlijk vind ik het niet heel erg dat hij niet meer speelt. Het is een nuttige speler maar hij gaat absoluut niet gemist worden. Het is meer de manier waarop, waardoor ik me hier aan erger...

7 november 2012 om 19:15

Het gaat niet om voetballers of om clubs te helpen. Dat is de denkfout die wij maken. Het gaat erom om advocaat van de duivel te spelen en clubs en spelers te gebruiken om er zelf beter van te worden.

Vraag maar aan Raiola. Zolang spelers denken dat ze hen bij betere clubs kunnen krijgen zullen die zaakwaarnemers iedereen uitpersen.

7 november 2012 om 19:19

4 ton lijkt me inderdaad een prima aanbod voor Leerdam, dan mag hij echt heel blij zijn.
Maar goed er zal vast een club zijn die er 2, 3 of 4 bij legt.

De zaakwaarnemers zijn de rotte appels voor het voetbal. Ze maken zo'n jongen gewoon gek volgens mij. En als een club niet mee gaat met hun eis, gaan ze modder gooien.

8 november 2012 om 13:03

Leerdam is nog altijd gewoon zelf verantwoordelijk voor deze beslissing hoor.

Leerdam laten vertrekken in de winter en Toornstra ervoor terug halen.

7 november 2012 om 19:25

Toornstra? Waarom dat?
Met Vilhena, Singh en Vormer hebben we 3 spelers die kwalitatief zeker gelijk zijn aan Toornstra, zo niet beter. Zou kapitaals vernietiging zijn als je hem zou kopen.

Verder is het natuurlijk wel te hopen dat Leerdam in de winter verkocht word. Hopen dat je er dan nog een paar ton voor kunt krijgen!

1 ding heb ik al wel in de gaten, ik mis El Ahmadi op het middenveld

7 november 2012 om 19:27

Waarom? Wat gaat Toornstra toevoegen aan dit Feyenoord? Liever geld houden / besparen en kijken of er een keer een echte aanwinst kan komen ipv middelmaat

Wat doet die man moeilijk zeg, Leerdam kiest er zelf toch voor om transfervrij weg te willen gaan. Dan mag Feyenoord toch aan haar eigen toekomst denken en daar naar handelen. Wat jankerd is die Leerdam zeg.

Als je zegt dat je aan het eind van het seizoen wilt gaan, is het logisch dat koeman hem eruit zet, het is geen amateurvereniging

Ik vind het een te billiken keuze van Koeman. Feyenoord ging, nog niet zo heel lang geleden, bijna ten onder aan het korte-termijn-denken. Dat Koeman nu kiest om Leerdam buiten de selectie te laten en daarmee andere jongens, die er na dit seizoen nog wel bij zijn, de kans geeft zich te bewijzen, is in het belang van Feyenoord.

Dat daarmee Veldman's client niet meer zo aantrekkelijk is voor mogelijke partijen, en daarmee Veldman's tekenbonus ook vast een klapje oploopt, is natuurlijk hartstikke vervelend. Maar hey, dat is Veldman's werk, dus ook dat hoort erbij.

Tja, het zoveelste transfer gehouwehoer waar iedereen zich in gaat mengen. Zaakwaarnemers, vertegenwoordigers van de club, de speler zelf ook. Het is inherent aan het voetbal van tegenwoordig. Het draait alleen maar om de pegels.

Over Feyenoord en Leerdam. De enige reden waarom Leerdam moet worden opgesteld of niet, is of hij al dan niet iets toe voegt aan het elftal. Hoe lang iemand nog een contract heeft doet er niet toe.
Bij Twente is Douglas transfervrij aan het einde van het seizoen en hij wil niet verlengen. We gaan ons dan natuurlijk niet zelf in de vingers snijden door Dougie niet op te stellen. Douglas is natuurlijk een belangrijker speler voor Twente dan Leerdam voor Feyenoord, maar ik vind dat de kwaliteit van een speler het uitgangspunt moet zijn en niet de contractduur.

7 november 2012 om 19:48

Verschil in kwaliteit is echt doorslaggevend. Leerdam zit constant op het randje van basis of niet. Nu hij niet tekent en niets meer gaat toevoegen moet hij gewoon plaats maken voor andere jongens. Feyenoord heeft, itt Twente, ook nog eens veel geld nodig. Feyenoord gaat wat dat betreft ook voor de toekomst op deze manier.

haha feyenoord maakt zichzelf alleen maar kapot hiermee, wat een bullshit, die jongen heeft een Contract getekend... en jammer genoeg lopen contracten af !! die jongen wilt gewoon weg dat is zijn recht. Niks verlengen, hij komt netjes zn contract na en hij beslist wat er gebeurd na zn contract

Toch een beetje hypocriet van feynoord. Zelf halen ze transfervrije spelers maar als een eigen speler niet bij wil tekenen dan is het hek van de dam. Oke Leerdam kan nu 4 ton verdienen,maar wat was zijn salaris in de afgelopen jaren?

7 november 2012 om 21:03

Verdiep je eerst eens wat dieper in de materie want het gaat echt niet alleen omdat hij nu niet even wil bijtekenen er speelt meer.

12 november 2012 om 19:09

Als voetbal liefhebber verdiep ik mij na wat er aan informatie binnen komt.
Mijn stelling is niet meer of minder,dat er in de eredivisie spelers zijn die hun contract op ppersoonlijke redenen niet willen verlengen. Daar maakt de concurrentie die wat meer te besteden heeft gebruik van . Ook feynoord,dan vind ik het niet netjes als ze hun ongenoegen in de publiciteit gooien. En misschien heeft Leerdam de informatie dat spelers van buitenaf(vorm ,goossen en Janmaat) meer verdienen dan hij die uit de eigen opleiding komt.

12 november 2012 om 20:53

Je stelt dat Feyenoord hypocriet is wat niet zo is want geen één van die situaties was vergelijkbaar met die van Leerdam.

Feyenoord en Leerdam waren al ruim een jaar in onderhandeling met elkaar over verlenging. Kortom als club ben je dan al ruim twee jaar voor het aflopen van het contract bezig om een jeugdspeler langer aan je te binden. Leerdam liet toen de eerste deadline verlopen met als excuus dat hij niet op de rechtsback wou spelen maar op het middenveld later kwam daar ook nog speeltijd bij. Koeman heeft hem vertrouwen geschonken en op het middenveld neergezet. Je kan dus stellen dat zijn eisen werden ingewilligd. Leerdam gaf echter aan nog niet zeker te zijn en meer bedenktijd nodig te hebben. Prima. Afgelopen zomer waren er diverse signalen dat Leerdam met andere clubs bezig was (en zelfs al rond zou zijn met de Twente). Dit werd ontkent door kamp Leerdam, Feyenoord zette een laatste deadline voor hun aanbieding. Deze liet Leerdam verlopen met als excuus dat het salaris te mager was. Dit was 400.000 euro wat Leerdam bij de beter betaalde spelers van Feyenoord zou scharen. Feyenoord heeft een salarisplafond van 500.000 euro met wel de mogelijkheid om enkele uitschieters te hebben. Daar vallen echter Vormer, Goossens of Janmaat niet onder. Vormer kon bijvoorbeeld ook naar Twente waar hij meer had kunnen verdienen. Kortom dat gezeur over salaris valt allemaal wel wat mee.

Wat Leerdam zijn fout is geweest is dat hij steeds Feyenoord aan het lijntje heeft gehouden en zelfs heeft gelogen (in de media). Want zijn zaakwaarnemer heeft Leerdam transfervrij aangeboden bij zowel PSV als FC Twente (waar hij vermoedelijk gaat tekenen). Dit zijn we te weten gekomen omdat die clubs dat zelfs naar buiten hebben gebracht. Kortom afgelopen zomer had Leerdam dus al besloten om niet bij te tekenen.

Als hij gewoon eerlijk had gehandeld dan was dit alles heel anders verlopen daar ben ik van overtuigt. Kortom van hypocrisie bij Feyenoord is totaal geen sprake. Feyenoord reageert gewoon zakelijk op een speler die de boel loopt te bespelen.

Gewoon helemaal terecht dat ze hem niet meer op stellen. En waarom die Koeman erbij haalt is me helemaal een raadsel iets met appels en peren vergelijken. En daarbij waarom gelijk naar andere wijzen dit is op dit moment gewoon het beste. Moet je niet gelijk naar andere gaan wijzen en andere gaan waarschuwen. Maak je maar druk om waar die volgend jaar gaat spelen zal nog moeilijk genoeg worden. Om een club te gaan vinden die het zelfde bied als Feyenoord. Denk niet dat er veel clubs interesse zullen hebben

7 november 2012 om 20:17

oke stel jij werkt bij een bedrijf voor een baas met een contract voor 3 jaar, je contract loopt na 3jr af en je besluit wat anders te zoeken. Je baas wordt boos omdat je niet wilt verlengen en je baas laat je het resterend contract de vloer dwijlen van het bedrijf waarvoor je werkt..

Lol.

8 november 2012 om 12:12

Onzinnige reactie en idiote vergelijking. Leerdam traint nog mee en zit nog altijd in de selectie. Hij voetbalt dus gewoon en moet nu niet ineens het gras gaan maaien of de ramen zemen van het Maasgebouw.

Moet Feyenoord zo rouwig zijn dat ze Leerdam moeten missen?

Prima dat Koeman hem niet meer opstelt.
Wel raar dat er bij Feyenoord meteen paniek is, terwijl de Boer precies hetzelfde doet met Sulejmani nu (ook al zeggen ze van niet).

Achja en als Leerdam denkt dat hij een stapje hoger op kan, ik wens hem veel succes!

Sigi Lens en die vette pizza bakker verpesten bijna zo'n beetje alle transfers, gaat om geld en absoluut niets anders. In dit geval is het jammer dat Feyenoord weinig tot geen transfersom zal gaan ontvangen.
Zijn kwaliteiten zullen zeker niet gemist worden.

Zo'n jongen is er makkelijk naast te zetten natuurlijk. Was het een alla Guidetti geweest had Koeman hem er echt niet naast gezet hoor.

Het is die jongen zijn goed recht ook al kan ik me de reacties wel een beetje voorstellen dat hij Feyenoord achterlaat met niks

7 november 2012 om 20:39

als feyenoord blijft voetballen zoals afgelopen zondag heeft Leerdam zijn plekje in de basis zo weer terug.

Leerdam is het type speler die je past mist wanneer hij er niet bij is. Afgelopen zondag misten ze hem duidelijk. Komende weken afwachten of het incidenteel of structureel is, maar het zou mij niets verbazen wanneer in december Leerdam alweer in de basis staat.

7 november 2012 om 20:52

Ben ik niet met je eens, ik vind Vilhena een speler met meer potentie dan Leerdam en die zal met een aantal wedstrijden ook makkelijk het niveau van Leerdam halen en zelfs beter spelen.

7 november 2012 om 21:04

vilhena zal ongetwijfeld meer potentie hebben, maar ik vraag me af of het de komende wedstrijden er al uit gaat komen. Het blijft een jonge jongen die met vallen en opstaan beter zal worden. Het lijkt mij dat Feyenoord dit jaar ook wil presteren. Dat doe je dan met je sterkste team. Voor het opleiden van potentiele jongens heb je de beloften, trainingen en laatste paar minuten in gelopen wedstrijden

7 november 2012 om 22:31

Leerdam gaat echt niet het verschil maken bij Feyenoord. Zonder en met hem eindig je op de 5e plaats.

7 november 2012 om 21:09

Dat weet ik nog niet zo zeker want het gaat niet puur om het weigeren van een contractverlenging. Wat ook meespeelt is dat Leerdam op eerdere onderhandelingen eisen had gesteld die zijn ingewilligd: speeltijd en op het middenveld spelen. Nu zou plotseling het salaris, vier ton (!) niet goed genoeg zijn. Reken daarbij de kennis dat Feyenoord heeft dat hij afgelopen zomer al is rondgekomen met een andere club, dan neem je maatregelen. Want achteraf kan je zeggen dat al die onderhandelingen puur een spel waren en hij zijn keuze al had gemaakt. Zijn zaakwaarnemer had hem immers transfervrij bij zowel Twente als Psv aangeboden.

Een trainer maakt een sportieve afweging voor nu en de toekomst. Heb ik nu wat aan die speler, of moet ik hem vervangen door een speler aan wie ik nu wat heb en aan de toekomst moet denken. Leerdam is makkelijk te vernagen en heb ik aan de toekomst niets meer, dus zet ik hem ernaast. en logische conclusie

Een hevig overschatte voetballer. Wel functioneel maar niet onvervangbaar. Dat bepaalt dan ook direct zijn handelswaarde. Waarin hij zichzelf heeft overschat. Tov van zijn plaatsvervanger heeft hij slechts meer ervaring maar verliest het ronduit op kwaliteit en potentie. Jammer voor Leerdam, ik voorspel hem de sub top waar hij nog niet eens zo veel minder hoeft te gaan verdienen.

Ik vind het wel raar dat er zoveel over wordt gepraat. Het lijkt wel alsof iedereen er opeens iets over te zeggen heeft.

De domheid van Martin van Geel begint echt hilarische vormen aan te nemen. De machtswellusteling denkt spelers die verschillende opties hebben met ultimatums onder druk te kunnen zetten. Hij haalt zijn vriendje binnen tegen een megasalaris maar wil de eigen Feyenoord spelers met een relatieve fooi afschepen. Middelmaat als Mathijsen, Vormer, Goossens, Immers of Verhoek kunnen wel flinke bedragen tegemoet zien. Maar als Bmi, Vilhena, Clasie. Leerdam of de Vrij zich melden dan is het salarisbudget opgegaan aan pure middelmaat die helemaal niets toevoegen. Jarenlang goed werk door Gudde is in 1 transferperiode teniet gedaan door van Geel. En het resultaat zal zijn dat de eigen jeugd zich wel 3 keer achter de oren krabt voor ze met van Geel in zee gaan. Het aantrekken van Martin van Geel zal straks een blunder eerste klas blijken te zijn. Maar heel Feyenoord hobbelt stoer achter van Geel aan en trapt de eigen jeugdspelers de grond in wanneer ze de handelswijze van de club wat vreemd vinden en net willen verlengen. Wanneer het zo direct te laat is en de grote talenten vertrokken zijn zet iedereen de oogkleppen af en vraagt zich net zoals in de periode Makaay, Hofland, Tomasson etc af hoe heeft het toch zover kunnen komen.

7 november 2012 om 21:31

Toen ik je bericht las was m'n eerste gedachte dat je een spreekbuis van Munsterman zou kunnen zijn. Leuk geprobeerd maar je subjectiviteit verraadt je. Je voorbeelden zijn uit de lucht gegrepen en brengt slechts een poging een wending aan het verhaal te geven welke je zelf het best past vanuit je eigen clubliefde. Denk dat je uit een ander vaatje moet tappen om het werk van van Geel te kunnen afvallen. Mocht Feyenoord hem zat zijn is hij welkom bij iedere club, wat mij betreft per direct bij Sparta.

7 november 2012 om 22:22

Met Munsterman heeft dit niks te maken die zegt hier niks over
Sinds Van Geel er zit zijn er anders wel wat spelers vertrokken
Ook gooit hij alles in de publiciteit ... dat zullen ook ander spelers zien
En ook niet leuk vinden
Dus het is maar de vraag of spelers zo blij zijn met Van Geel
Bij de supporters ligt Van Geel nu goed maar bij de spelers ook?
Er zijn al spelers geweest die ook salarisverhoging willen nu bekend is wat matthijsen verdiend
Dus zo geweldig is Van Geel niet bezig
Ik denk dat Leeram vrienden genoeg heeft in de selectie , denk je dat die dit allemaal kunnen waarderen? die bom gaat nog wel eens barsten zoals gewoonlijk bij Van Geel

7 november 2012 om 23:07

Jij gaat evengoed mee in de subjectiviteit. Vrijwel Bij iedere werkgever worden salarissen vergeleken. VI sleurt wat in de ether maar we weten allen dat het waarheidgehalte zeer bedenkelijk is. Dat het een hoop magazines hierdoor verkoopt is een zekerheid. Feit is dat Feyenoord op sterven lag, weer leeft en kwaliteit en potentie te over heeft. Dat kan je bagatelliseren maar ik zou mijn geld niet op een nieuw verval verwedden. Wat met Leerdam gebeurt is juist erg goed voor de mentaliteit binnen deze club en zal hen verder behoeden voor verwend gedrag zoals bij Leerdam. Want laten we nu eerlijk zijn, de algemene mening over de kwaliteit van Leerdam is veelzeggend en uiteindelijk bepalend voor de handelswijze van Feyenoord geweest.

8 november 2012 om 03:56

@route66 Wat heeft dit in hemelsnaam met Munsterman te maken. Ik beoordeel het functioneren van Martin van Geel en dat vind ik zwaar onder de maat. Hij laat het belang van een vriendje (mathijsen) prefereren boven het belang van Feyenoord. En dat spelers die aanmerkelijk beter presteren daar dan tegen in opstand komen is niet meer dan normaal. Verder heeft Feyenoord door een geweldig beleid en de prima jeugdopleiding weer bestaansrecht. Op het moment dat de club weer iets bewegingsvrijheid krijgt vervalt men in oude fouten. Van Geel heeft direct heel Varkenoord te kakken gezet door 11 spelers binnen te halen waarvan er hoogstens 4 wat toevoegen. Deze spelers slokken een flink deel van het salarisbudget op voor de komende jaren waardoor van Geel de club financieel weer klem heeft gezet. En zelfs als niet Feyenoord fan vind ik dat verschrikkelijk jammer want de club was juist zo goed onderweg. En wat heeft het de club gebracht. Plaats 6 en mijlenver achter op de top nog voor een derde van de competitie is afgewerkt. Dat hadden ze met een paar gerichte versterkingen ook kunnen bereiken en dan verder met eigen jeugd. Ronald Koeman zat kennelijk ook niet te wachten op al die supersterren van Martin van Geel want hij negeert het grootste deel opzichtig. Maar ondertussen mag Feyenoord jaarlijks een miljoen overmaken op een bankrekening van een man die met een rollator over het veld hobbelt. En reken er op dat ook Verhoek, Immers en Vormer voor meer geld voetballen dan de eigen talenten krijgen. Verder is het voor Feyenoord te hopen dat hij dan maar snel vertrekt naar Sparta voor hij nog meer schade aanricht. Wel jammer voor Sparta want dan komt deze leuke club nooit weer terug op het hoogste niveau. Maar gelukkig hoef ik me geen zorgen te maken dat de man ooit bij Twente komt werken daar zorgt Munsterman dan gelukkig wel voor. Ben je nu blij dat er toch nog iets over Munsterman gezegd kan worden.

8 november 2012 om 09:08

Je kunt heel goed omgaan met een andere mening. Succes met je club.

Ik heb Leerdam toch al nooit gezien als een vaste basiskracht, ik zie daar inderdaad liever vormer, Singh of Vilhena zelfs!

Je kunt hem eventueel nog gebruiken als 2e rechtsback.
Tja, sorry Leerdam maar ik ben het volledig eens met Koeman dit keer.

Als een club succes krijgt, dan staan alle spelersmakelaars op om het team kapot te maken. Spelersmakelaars zijn het uitschot van het voetbal.

beter dat leerdam niet speelt is een zeer beperkte voetballer geef mij maar vilhena hij is kaulo ziek

Waarom mogen we het salaris van Leerdam niet weten.die van de ministers liggen toch ook op straat.maar 400000 euro is toch een hoop geld voor zo'n ventje.matige speler trouwens.

Dit is niet zo slim van Feyenoord. Nu loopt Leerdam gratis weg en ze zitten nog dik een half seizoen met een dikbetaalde speler die niet opgesteld wordt. Had hem dan deze zomer verkocht.

8 november 2012 om 02:23

Toen hield hij Feyenoord nog in de waan dat hij wellicht zou verlengen.

8 november 2012 om 12:14

Ze hadden nog de hoop dat hij zou verlengen. Daarnaast kan ik me niet herinneren dat er een club zich gemeld had om Leerdam te kopen.

Het is ook wel logisch dat een zaakwaarnemer dit zegt natuurlijk. Je gaat niet je cliënten naar beneden praten in de media. Snap de meerwaarde ook niet echt van dit verhaal.

Blijf het dom vinden van Feyenoord, want Leerdam zal én niks gaan opleveren en niet echt gemotiveerd meer op het veld staan neem ik aan.

Laat andere spelers maar weten dat als je niet bij tekent je, je basisplaats kwijt bent.

Spelers mogen uiteraard zelf weten of ze hun contract verlengen of niet, maar clubs mogen zelf weten wie ze opstellen en wie niet.

Ik snap Koeman in deze wel. Ze zijn bij Feyenoord bezig met het opbouwen van een team. Wanneer blijkt dat een speler hier in de toekomst geen deel van uit wil maken (wat zijn goed recht is) snap ik dat de trainer kiest voor een speler die wel in het toekomstplan past.

Dat hij hiernaast wel gehuurde spelers opstelt bots misschien wat met deze theorie maar ik denk dat op deze positie gewoon een gebrek is aan andere spelers

Het is wel te begrijpen dat koeman door wilt gaan met spelers die later nog van waarde kunnen zijn ipv van een Leerdam die nu al die ervaring mee zou naar zn volgende club zonder transferwaarde, en die opleidingsvergoeding is ook niet echt veel dus veel heb je niet meer aan heb.

Lijkt erop dat Veldman een beetje heeft gebluft tijdens de onderhandelingen en Feyenoord nu exact hetzelfde doet door Leerdam op de bank te zetten. Dit spelletje poker lijkt wel Feyenoords kant op te gaan trouwens. De zin "ik kan me herinneren dat Ronald Koeman vorig seizoen er in eerste instantie ook niet uitkwam over contractverlenging bij Feyenoord. Maar stond hij toen op plan B?" Zegt expliciet "in eerste instantie er ook niet uitkwam" , er volgen dus nog meerdere onderhandelingsrondes volgens meneer Veldman?

het is toch gewoon heel normaal dat als een speler niet wilt blijven dat je dan als coach de voorkeur gaat geven aan een speler die wel zijn best doet om op die positie te mogen spelen?
ik begrijp niet zo goed waarom hier nou in hemelsnaam zo'n punt van gemaakt word.

8 november 2012 om 12:15

Je vergeet een nulletje. 400.000 euro per jaar gaat het over.

kijk als je om opslag bij je baas vraag en je word afgewezen dan moet je beter je best doen en laten zien dat je het waard bent .:ik verdien geen 400000 euro daar kom ik niet aan maar het is een hoop geld en dan kan je verwachten dat er bekeken word wat je kan en hoe je het doet maar om dan maar gelijk naar een andere club te vertrekken dat vind ik wel heel erg maar vier ton op een jaar dat is 33333,33 per maand daar kan je veel voor doen en dat is goed voetbal laten zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren