Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti vreest niet: 'Mijn gevoel is dat ik mag blijven'

Laatste update:

Zit Carlo Ancelotti zaterdagavond voor het laatst op de bank bij Real Madrid of niet? De coach wist zijn ploeg dit seizoen niet naar de landstitel, Copa del Rey en/of Champions League te leiden en staat daardoor onder druk. Rafael Benítez geldt als een belangrijke kandidaat om de Italiaan op te volgen, maar Ancelotti hoopt dat hij langer aan mag blijven als hoofdtrainer van Real.

/

Real speelt zaterdag nog tegen Getafe; vervolgens zal er over de toekomst worden gesproken. "Ik heb altijd een goede relatie gehad met Florentino Pérez en daar zal niets aan veranderen", zei Ancelotti op de persconferentie van vrijdag. "We hebben dit seizoen pech gehad met blessures van belangrijke spelers, vooral in februari. Als ik mag blijven, dan zou ik dat fantastisch vinden. Als ik moet vertrekken, dan neem ik herinneringen van twee prachtige jaren met me mee."

Ancelotti is in ieder geval niet bang voor een ontslag: "Mijn gevoel is dat ik mag blijven", zei de opvolger van José Mourinho. "De clubleiding evalueert nu dit seizoen, maar dat is normaal. Als een supporter en een man met ervaring in het voetbal, begrijp ik dat er wordt gesproken over een mogelijk ontslag. Ik waardeer het dat de spelers mij steunen, maar dat hoeft voor de technische leiding niets uit te maken. We praten aan het einde van het seizoen." Toen de persconferentie van Ancelotti was afgelopen, kreeg hij een applaus van de aanwezige journalisten.

Real Madrid moet Carlo Ancelotti vervangen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede trainer
Selectie op paar plekken aanvullen en ze doen weer mee.

Keeper
RB
Cvm

22 mei 2015 om 13:54

De gea , Danilo, goede vervanger voor modric (is dit seizoen wel bewezen dat die er niet is) en miss een tweede spits (ik heb het liefst een type Jackson martinez)

22 mei 2015 om 14:02

Heeft niks met aanvullen te maken.
Al haal je Matic van Chelsea Ancelotti gebruikt zijn wisselspelers nooit alleen als Modric of iemand anders geblesseerd is geraakt.
Dan heb je niks aan Matic die geen vertrouwen heeft en weinig voetbal ritme.

22 mei 2015 om 14:03

Naja je hebt dit seizoen toch gezien dat als modric weg viel real in de problemen kwam??

22 mei 2015 om 14:15

Ja we vielen in de problemen omdat Khedira niet aan spelen toe kwam toe Modric eruit ging. Modric is ondanks zijn voetballend vermogen een enorm goede breker en Khedira is een totale breker. Vooral tegen een club is Atletico heb je iemand zoals Khedira nodig.

22 mei 2015 om 16:08

ik als Real Madrid fan hoop heel erg dat tegen de wedstrijd tegen Getafe heel het Bernabeu vol zal zijn met Spandoeken van Ancelotti , Dat zou geweldig een geweldig cadeau zijn voor deze geweldige trainer om te weten dat de Real Madrid fans achter hem staan!

22 mei 2015 om 16:33

Als Madrid fan zou je ook moeten toegeven dat ancelotti ook fouten heeft gemaakt dit
Seizoen door andere wisselspelers zo weinig minuten te laten spelen . Een voetbalteam bestaat tegenwoordig uit 25 spelers die ook misschien niet allemaal even veel minuten kunnen maken , maar het wel echt nodig hebben om zelfvertrouwen te behouden . (Persoonlijk !!) vind ik dat bale terug zou moeten naar Engeland en dat de Gea naar Madrid moet komen , casimero terug halen en Lucas Silva naar porto laten gaan . En misschien een topspits erbij iemand die ook Benzema die ik echt geweldig vind op scherp kan zetten. (Jackson martinez , Sergio aguero ) . Toni kroos was aan het begin van het
Seizoen geweldig maar viel ook wel tegen aan t einde , het zou jammer zijn als ancelotti weg zou moeten . Dan is alle imago schade weer terug na Mourinho zijn vertrek , dus ik hoop dat het niet gebeurt. Maar we zien het snel genoeg wat er gaat gebeuren en jammer
Genoeg hebben wij als fans weinig in te brengen .

22 mei 2015 om 21:49

Carvajal doet het gewoon goed eerder een LB

Ik las dat Ancelotti zeven miljoen mee krijgt als hij wordt ontslagen. Dat geeft ook wel een goed gevoel.

Geweldige trainer!
Staat garant voor succes en laat Real echt mooi voetbal spelen. Vind alleen dat hij wat vaker 442 mag spelen. Dat systeem past echt goed met dit Real. Kun je ook Isco meer inpassen en dan heb je meer voetbal in je ploeg dan met Bale. Een echte topaankoop voor achter Kroos en Modric hoeven ze niet te doen. Ik zou gewoon Casimero de kans geven. Khedira uitzwaaien, Lucas Silva verhuren aan Porto en Illara achter de hand houden.

22 mei 2015 om 14:26

Nou is het een geweldige trainer, maar net viel je mrancleotti wel aan
Je hebt gelijk heb sinds jaren weer genoten van het voetbal van Real Madrid, lekker aanvallend. 442 is ene perfecte systeem, alleen kan je dat niet met Bale spelen dat is een beperkte Ryan Babel 2.0..

22 mei 2015 om 14:48

Haha mrancelotti is iemand anders dan de Carlo Ancelotti waar ik op doel.

Wat een onzin altijd als er een jaar geen prijzen gewonnen worden of als een ploeg een paar mindere wedstrijden heeft dat het dan allemaal de schuld van coach is..

Vind ancelotti misschien wel de beste coach die er is, zo'n rust, zo'n goede persoonlijkheid en heerlijk voetbal. In plaats van ontslaan verdient hij ergens een standbeeld, held.

22 mei 2015 om 15:23

Inderdaad een echte gentleman die veel ervaring heeft en een prijzenkast vol heeft. Ik zou hem echt tien keer liever bij mijn club willen hebben en houden dan die maffe trainer die er voor zat. Complete tegenpool en allesbehalve een uithangbord geweest voor de club. Als Ancelotti ontslagen wordt zou ik dat echt spijtig vinden, maar tegelijkertijd zou ik me doodlachen omdat ze hun ideale trainer ontslaan.

Bah als dit zou gebeuren zou het een schande zijn. Florentino Perez is een uitstekende zakenman maar dit geeft geen goed gevoel. Je kan gewoon niet elk jaar een hoofdprijs winnen.

1 kampioenschap sinds Ronaldo er bijvoorbeeld zit is veel te weinig, maar vergeet niet dat je te maken had met het beste team aller tijden met de beste speler aller tijden. Barcelona met Messi onder Guardiola. Vorig jaar sinds lange tijd de CL gewonnen op conto van Ancelotti. Nu pech met blessures en Ronaldo en Bale die niks kunnen in de grote wedstrijden dit seizoen.

Je bent te afhankelijk van Cristiano Ronaldo zonder Benzema en Modric. Hem verkopen zou denk ik juist beter zijn voor het team. Ben echt geen Ronaldo hater, sterker nog ik heb zeer veel respect voor wat hij bereikt heeft maar het is een te groot ego in het team en ik krijg het idee dat Benzema en Bale niet optimaal kunnen presteren door hem.

Dan elke keer maar kopen om het kopen. Ik heb altijd gezegd Ronaldo gaat nooit meer zoveel scoren zonder Guti en Raul. Ik heb het ook gezegd over Ozil en Di Maria, maar hij blijft scoren en dat is het enige wat hij doet. Bij grote wedstrijden raakt hij gefrustreerd en zie je hem niet. Ik zal wel heel wat reacties krijgen, maar hij is de storende factor.

22 mei 2015 om 14:32

Komt echt niet door Ronaldo dat Bale faalt en dat Benzema graag het slaafje van hem speelt, waarom kan Hernandez wel ego doen als hij speelt, juist! Ronaldo is enige waar alle vandaan moet komen omdat Bale geen donder laat zien dit seizoen. Waarom kon Bale het vorig jaar wel redelijk doen?

22 mei 2015 om 15:16

Er moet gewoon iets worden gedaan aan de ego voorin.
Ronaldo scoort heel veel, Benzema kan goed meevoetballen maar staat er heel weinig op momenten waar hij nodig is, Chicharito werkt hard en zorgt voor heel veel dreiging maar is gewoon net niet voor Real en Bale moet het hebben van de ruimtes en is zelf ook ego.

Daarom moet er wat veranderen voorin maarja, Bale gaan ze niet banken en Ronaldo ook niet, Benzema wordt dan het slachtoffer...

Nee joh, weg met Carlo, haal Benitez, en Ronaldo moet blijven, wat een heerlijk seizoen wordt het dan weer volgend seizoen.

zij gaan echt niet betere coach dan ancelotti vinden haha

Ancelotti wordt dus echt niet ontslagen. Die krijgt nog een jaar de kans. Wint hij vervolgens La Liga of de CL dan mag die weer seizoen langer blijven.

Het zou pas echt respectloos zijn als ze hem nu al de deur wijzen terwijl hij het zo slecht nog niet doet. Dat ze zo afhankelijk van Modric zijn is wel deels zijn fout en Perez. Ze moeten iemand stabiel hebben om die positie evengoed of net zo goed als Modric op te vangen.

Enigste wat hij kwalijk voor genomen mag worden is zijn slechte rouleren. Met beetje meer lef zou hij zelfs Bale moeten banken, maar die jongen heeft een te hoge prijskaartje aan zijn kont te hangen en dat kan niet op de bank volgens Ancelotti ook al rent hij voor 90 minuten nutteloos over het veld.

22 mei 2015 om 14:24

Hopelijk mag Ancelotti gewoon blijven, want wat is het toch ook een professional. Ik denk dat Gündogan wel een goede aankoop zal zijn voor de plek met Modric. Natuurlijk niet als vervanger.

22 mei 2015 om 14:40

Ik zou ook Gundogan halen. Is een jonge speler met veel kwaliteiten.
Vond het wel een mooi gebaar van de journalisten dat ze applaudisseerden na de persconferentie. Dat moet Perez ook meenemen vind ik wanneer hij besluit om Ancelotti op straat te zetten. Hij is de juiste man voor Real. Laat hem zitten tot Zidane meer ervaring heeft opgedaan. Maar ga die aub niet inruilen voor een Benitez. Al is hij een man van eigen kweek moeten ze die echt niet halen. Gewoon al zijn charisma.... Pffff.

22 mei 2015 om 14:46

Als Barca fan zou ik blij zijn als die vertrekt, ziet Perez gelijk ook wat voor blunder hij heeft gemaakt, want ik verwacht de nieuwe trainer niet in een keer alles goed organiseren en het beter doen dan Ancelotti.
Ancelotti kwam met een grote reputatie naar Real en liet duidelijk de spelers merken dat hij er was om ook daadwerkelijk alles proberen te winnen. En op 1-2 punten na in La Liga had hij bijna de treble te pakken en dat is toch een presentatie voor Real aangezien het zo slecht gaat qua prijzen de afgelopen jaren.

Ancelotti is de juiste man voor Real Madrid. Volgens mij is het eerder de media die er weer nodig zo'n circus van moet maken met berichten over dat hij niet mag blijven. Ik mag aannemen dat Perez ook wel inziet dat er eigenlijk weinig/geen coaches zijn die beter zouden zijn dan Ancelotti.

ancelotti heeft fouten gemaakt zeker, maar ook pech. bale en iker die eigenlijk te horen banken.

blessure van modric heeft een grote impact gehad voor het verloop van het seizoen, al mag dat geen enkel excuses zijn voor ene falend seizoen. wat real mist is een echte cm, ik heb echt mijn twijfels of kroos wel een echte cm kan spelen, want die gast is verdedigend zo slecht en laat spelers lopen, maar ja je had daar dan modric die wel verdedigend zijn mannetje staat. ik zou zeker een cm mid kopen. bale en iker verkopen, en een topspits halen, want benzema die alleen mee voetbal is niet genoeg voor real madrid.

Ik word echt helemaal panisch als hij weg gestuurd wordt......

22 mei 2015 om 15:10

Precies dat is het juiste woord.

Real Madrid zou Frank de Boer eens moeten polsen. Mij lijkt het een goede trainer voor Madrid, denk dat hij die ego's daar wel aan durft te pakken. En wanneer de resultaten goed zijn vergeten die successupporters daarzo toch wel z'n Barcelonaverleden.

Laten we zeggen hij mag weg. Is er nu nog een trainer die beter zou passen of waar de spelers meer respect voor kunnen hebben.

Ik kom alleen op del bosque en sacci

Als Ajax eens interesse toont kunnen ze hem halen. Veel beter en ,eer bereikt dan onze o zo geweldige trainer. Dan win je tenminste nog eens prijzen en niet alleen zo'n poep kampioenschap. Nee een echte prijs. Ajax wordt wakker!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren