Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ancelotti onthult plannen voor komend seizoen: ‘Een meeting gehad met Pérez’

Laatste update:

Carlo Ancelotti is volgend seizoen ‘gewoon’ trainer van Real Madrid, zo vertelt de 63-jarige oefenmeester van de Koninklijke zaterdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel met Valencia. De Italiaan zou garanties hebben gekregen van de club over het uitdienen van zijn contract, die tot volgend jaar zomer loopt.

Spaanse media speculeerden over een vertrek van Ancelotti na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Manchester City van afgelopen woensdag. Het thuisduel met de Engelsen eindigde in een 1-1 gelijkspel, alvorens Real in de terugwedstrijd met 4-0 overklast werd. Ook het mislopen van de landstitel in LaLiga had een mogelijke reden kunnen zijn geweest om vroegtijdig afscheid te nemen van Ancelotti, aldus Spaanse media.

“Ik heb gisteren (vrijdag, red.) een meeting gehad met Florentino Pérez. Hij sprak zijn steun uit en we hebben het over de wedstrijd tegen City gehad”, aldus Ancelotti. De trainer bevestigt dat hij garanties heeft gekregen over het uitdienen van zijn contract, die medio 2024 afloopt. “Ons laatste duel was erg slecht en dat deed pijn. Vorig seizoen was fantastisch, hoewel het toen ook beter had gekund. We zijn niet blij met onze optredens in LaLiga, maar we hebben drie titels gewonnen (de Copa del Rey, het WK voor clubteams en de UEFA Super Cup, red.) en hebben tot het einde gevochten in de Champions League.”

Verschillende spelers spraken woensdag na de uitschakeling in Manchester al hun steun uit aan de trainer. “Natuurlijk moet hij doorgaan”, zei Vinícius Júnior, terwijl ook Luka Modric hoopte op het aanblijven van Ancelotti. “Hij verdient het om door te gaan. We hebben het in de beker en in de Champions League – tot op de dag van vandaag (woensdag, red.) – heel goed gedaan. Daarom bestaat er bij mij geen twijfel over de toekomst van de trainer. Hij verdient het voor alles wat hij doet en heeft gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb het interview gezien . Ancelotti blijft Wel zal perez de portemonnee een keer moeten trekken Carvajal vervangen en een goede 2de spits. Je zag dit seizoen duidelijk in de vele wedstrijden die benzema miste werd er punten verspeeld. Mariano vertrekt dus hopelijk een goede 2de spits . Verder werkt een middenveld met zowel kroos als modric niet meer. Te traag gewordenBellingham zal waarschijnlijk komen .

20 mei 2023 om 15:00

Lijkt me sterk dat Ancelotti mag blijven. Geen kampioen, geen CL, geen goed voetbal. Een club met de status van Real kijkt meestal verder en gaat niet nog een jaar door met Ancelotti. Zodra het seizoen is afgelopen zal dit gaan gebeuren en terecht.

20 mei 2023 om 16:38

Heeft toch veel gedaan voor Real Madrid, Real Madrid heeft amper geïnvesteerd de laatste jaren. Kroos en Modric bijv samen op het middenveld kan niet meer in de top duels

20 mei 2023 om 17:02

Dat Modric en kroos er nog in staan is toch de keus van Ancelotti zelf? Genoeg alternatieven hebben ze namelijk.

Het zou ook flauw zijn om ontslagen te worden omdat je 1 fout hebt gemaakt met Rudiger en Camavinga, wel twijfel ik of hij de ballen heeft om de oude garde meer te banken want als je die jongens verliest verlies je het overwicht op het team. Hij zal volgend seizoen dus echt meer met de jeugd moeten gaan spelen zeker op het middenveld en spits.

Ideale bondscoach. Uitstekende people manager. Maar tactisch te licht voor Real Madrid.

20 mei 2023 om 16:30

Tactisch te licht 😂😂 een karrevracht aan prijzen als trainer, als speler en individueel, maar inderdaad tactisch te licht 😂😂

20 mei 2023 om 17:15

De laatste jaren is het tactisch echt allerminst geweldig te noemen ja. Meer dan genoeg voorgevallen dat een wedstrijd totaal niet onder controle is en dat er totaal geen plan lijkt te zijn om dat op te lossen.

Verder is er ook niet echt sprake van een duidelijke tactiek vind ik zelf. Zeker in toppers. Bal aan Vinicius geven, hopen dat die 30 meter kan overbruggen om dan te hopen dat Benzema iets kan doen lijkt vaak het strijdplan te zijn.

Het bestuur moet is een keer de portemonnee gaan trekken. De afgelopen 4 jaar teveel spelers weggegaan zonder er capabele vervangers ervoor terug halen. Alleen vorig seizoen al heb je Isco, Bale, Marcelo, Miguel en Jovic laten gaan en er niks voor teruggehaald. Er moet minimaal 2 aanvallers bij (een rechstbuiten en een reservespits) en ook een nieuwe rechtsback zodat Carvajal wat concurrentie heeft want Vazquez is gewoon armoedig. Bellingham, Fran Garcia en Brahim Diaz zijn niet goed genoeg voor volgend seizoen.

20 mei 2023 om 21:51

"Bellingham, Fran Garcia en Brahim Diaz zijn niet goed genoeg voor volgend seizoen."

Hiermee bedoel je om in breedte en diepte sterker te worden? Selectie breed genoeg? Of zie je deze spelers niet als matriaal voor Real Madrid?

Perez kan ook proberen Firmino gratis binnen te hengelen. Ideale back-up en klaagt niet.
Zijn ploeggenoot Salah wil ook weg. Zou wel optie kunnen zijn op rechts.

Frimpong zou ik wel portomnee voor trekken. Denk een hele goede voor de rechterflank. Helemaal met een Salah / Rodrygo voor hem.

20 mei 2023 om 21:59

Qua breedte natuurlijk. Fran Garcia en Bellingham zie ik volgend seizoen zeker als basisspelers of in ieder geval spelers die veel minuten gaan maken. Van Brahim Diaz ben ik niet zo heel overtuigd van maar is altijd wel handig om zo'n jongen erbij te hebben. Gaat meer om dat er echt wel een rechtsback, rechtsbuiten en reservespits bij moeten komen.

Firmino zou inderdaad wel een hele mooie rotatiespeler zijn inderdaad. Weet niet of Salah weggaat hoor. Die zit prima op zijn plek bij Liverpool. Voor de rechtsback positie zie ik Frimpong of Cancelo komen. Beide zouden uitstekend zijn om de concurrentie met Carvajal aan te gaan.

Uiteindelijk is dit seizoen in La Liga gewoon een flop te noemen. De copa en halve finale CL hebben het seizoen nog enigszins kunnen redden, maar toch ook maar beperkt.

Een nieuwe wind bij real lijkt me niet slecht te zijn. Iemand die durft afscheid nemen van oudgedienden zoals Kroos of Modric. Want dat kan je altijd beter een jaar te vroeg doen dan een jaar te laat (iets waar real normaal gezien top in is).

20 mei 2023 om 15:04

Seizoen is inderdaad gewoon een magere 5,5 of zelfs een 5. La Liga is verloren met een absurd aantal punten verschil en je bent toch wel vernederd door Man City in de CL. Copa is een leuk klein prijsje maar niets meer net zoals de CWC en UEFA Super Cup die je toch wel verplicht bent om te winnen als CL houder.

Had op donderdag al iets vergelijkbaars gelezen van Mario Cortegana, maar om het uit Ancelotti’s eigen mond te horen is nog eens slecht nieuws, voor Real Madrid dan tenminste.

Lekker nog een jaar vasthouden aan Kroos en Modric in topwedstrijden die het samen niet meer kunnen belopen, lekker nog een jaar geen enkele vorm van tactiek te bespeuren behalve hopen een bevlieging van Vini en/of Benz, lekker nog een jaar van voorkeursbehandelingen waardoor spelers die meer minuten verdienen ze niet krijgen, lekker nog een jaar geen enkele doorstroom vanuit de opleiding.

Ancelotti is een clublegende maar het is ooit klaar, en dat had nu moeten zijn na een waardeloos seizoen. Perez is door de jaren heen echt een stuk toleranter geworden, in het verleden had hij de trainer dezelfde avond nog ontslagen na zo’n ongekende wanprestatie als afgelopen woensdag.

20 mei 2023 om 15:12

Ik vind het vooral bizar van Ancelotti dat hij een niet fitte Modric, Valverde en Camavinga in de basis liet spelen tegen City. Logisch dat je er niet eens aan te pas komt als je niet een elftal hebt dat compact kan spelen. Ze waren alle 3 steeds een stap te laat. Modric en Valverde konden geen eens een simpele pass geven. Dat kan je Ancelotti zeker aanrekenen.

20 mei 2023 om 15:23

Het raarste vond ik dat Rüdiger naar de bank gestuurd werd na die topwedstrijd en vervangen werd door een Militao die niet in vorm is. Dat is imo het meest irritante aan Carlo, zijn loyaliteit aan spelers met wie hij goed overweg kan.

20 mei 2023 om 15:26

Courtois was ook geblesseerd trouwens, schijnt iets aan zijn triceps te hebben wat zijn optreden in die wedstrijd nog knapper maakt. Valverde is al een tijd uitgeblust doordat hij alles moet spelen (schuld van Ancelotti), dan ook nog een niet fitte Modric en Cama opstellen tegen City is gewoon bizar.

Met een middenveld van Kroos, Tchouameni en Ceballos, plus Nacho op linksback, had je waarschijnlijk ook verloren door een gebrek aan tactiek, maar met fitte spelers had je in ieder geval nog een kleine kans gehad. Nu was de wedstrijd voor het eerste fluitsignaal al gespeeld en dat kan je inderdaad alleen Ancelotti aanrekenen, de zoveelste bizarre beslissing/fout die hij heeft gemaakt dit seizoen.

20 mei 2023 om 22:00

Rüdiger was inderdaad ook heel vreemd. Militao vind ik de laatste 1,5 maand niet in goeie doen. Is veel te wild en kon Haaland ook niet aan. Blijft inderdaad heel vreemd waar je met Valverde, Modric en Camavinga gaat starten als ze niet 100% fit zijn. Logisch dat je zo kansloos was.

Real moet eens wat slimmer de zomer in gaan, echt gericht aankopen doen en jeugd de kans geven. Er staan echt wel goede spelers aan de deur te kloppen, alleen Ancelotti heeft de ballen niet om ze echt te laten inpassen omdat hij zich gedwongen voelt om alles te winnen. La Liga was een drama, Copa del Rey Veel mazzel gehad en verder geen tegenstand in de Super Cup en WK.

Wat Real moet doen is gaan verjongen, en wel nu. Real wordt toch wel 2e of 3e, dus laat die resultaten maar ff varen en begin al met het nieuwe seizoen, ga kijken welke spelers weg moeten, welke jeugdspelers goed genoeg zijn en op welke posities spelers gezocht moeten worden. Belangrijkste; kom eens met een duidelijke visie hoe je wil spelen, er is soms echt geen touw aan vast te knopen wat Real nou precies wil qua positiespel. Jammer om te zien als Real fan.

Deze spelers moeten sowieso weg; Hazard, Kroos, Odriozola, Marciano, Nacho en Vasquez, en deze spelers moeten komen; rechts back, links back, rechts buiten, spits, en een creatieve aanvallende middenvelder

Kom op Pérez, ik weet dat het stadion renoveren veel geld kost, maar de portomonee moet nu echt getrokken worden

20 mei 2023 om 15:34

Nou ja, ik bedoel dat er op deze posities spelers gezocht moeten worden

20 mei 2023 om 20:02

Cancelo, Bellingham, Firmino (als back up van Benzema en tijdelijke oplossing) en rechtsbuiten zou ik echt niet weten.

20 mei 2023 om 21:54

Cancelo ook goede optie. Dacht zelf aan Frimpong.

Qua rechtsbuiten Salah. Die wilt ook Liverpool verlaten.
Anders Sliva van City (maar is denk ik duurder).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren