Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ancelotti geeft fiat voor miljoenentransfer: ‘Ik wens hem het beste’

Laatste update:

Bayern München en Borussia Dortmund ronden waarschijnlijk donderdag de transfer van Mario Götze af, want algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge gaf woensdag bij de ZDF al aan dat de ‘gordiaanse knopen’ snel zouden worden doorgehakt. Carlo Ancelotti staat achter de transfer.

/

De Italiaanse trainer zei na de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Manchester City dat hij de 23-jarige Götze een goede speler vindt, maar een vertrek niet in de weg wil staan. “Als hij de club wil verlaten, dan wens ik hem het beste voor het seizoen. We hebben een fantastische ploeg. That’s it, meer heb ik er niet over te zeggen.”

Aanvaller Franck Ribéry vulde aan: “Hij zat hier niet in een al te beste situatie. Hij heeft een paar blessures opgelopen en had niet echt het zelfvertrouwen. Ik wens hem veel geluk.” Volgens Kicker betaalt Dortmund zeker 26 miljoen euro voor Götze.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een fantastische en een technische speler, echter past hij gewoon niet in het systeem van Bayern. Hij is geen speler dat druk kan zetten zoals we dat bij Bayern gewend zijn, maar zeer goed in kleine ruimtes als hij veel zelfvertrouwen heeft. Ik hoop dat je je oude vorm weer kan terugvinden bij Dortmund en mocht je tegen Bayern scoren, gewoon juichen zoals het hoort! Bedankt dat je de winnende treffer tegen Dortmund in je 1e jaar bij Bayern maakte!!!

Ik geloofde dat Bayern hem haalde voor 38 miljoen, en nu dus weer lozen voor 26 miljoen. Jammer dat het er nooit echt uit is gekomen bij hem bij Bayern. Denk dat die in Dortmund beter tot zn recht komt in een vertrouwde omgeving en kan dan weer lekker samen spelen met Reus, denk dat dat een goed duo is die Dortmund kampioen kan maken dit jaar, en dan behouden ze hopelijk Aubamayang

21 juli 2016 om 10:48

Ben wel benieuwd hoe het publiek gaat reageren.

21 juli 2016 om 11:43

Een deel van de fans heeft eerder al laten blijken dat ze niet op een terugkeer van Gotze zitten te wachten. Maar dat waait vanzelf over als hij zn oude niveau van Dortmund weer haalt. Als BVB fan ben ik er heel blij mee!

21 juli 2016 om 10:53

Kampioen lijkt me toch helaas niet. Daar is Bayern gewoon te sterk voor. Daarnaast zijn ze ook nog Hummels kwijt geraakt.
Toch wel mooi dat Reus nog gewoon bij Dortmund speelt terwijl hij elders, in Engeland bijvoorbeeld, een veel fout kan verdienen. Echt jammer dat hij niet op het EK te bewonderen was.

Toch goed dat eenieder er vrede mee lijkt te hebben. Goede speler, helaas niet geworden wat bayern er van had gehoopt. Even goede vrienden. Iedereen blijft heel, en kan elkaar aankijken. Good luck mario, maak het bayern maar eens moeilijk met dortmund.

Was wel iets voor Juventus geweest. 26miljoen voor een Gotze in vorm zou een koopje zijn! Dan hadden ze nog bijna 100m over van Pogba!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren