Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analiste van BBC draagt OneLove-aanvoerdersband en oogst lof

Laatste update:

BBC-analiste Alex Scott verscheen maandag voorafgaand aan de wedstrijd tussen Engeland en Iran met de OneLove-aanvoerdersband om de arm. De 140-voudig Engels international heeft online veel bijval gekregen en lof geoogst voor haar statement. De Engelse aanvoerder Harry Kane zou de band ook dragen, maar zag hier van af nadat de FIFA de armband verbood.

Het was de bedoeling dat de aanvoerders van zeven Europese landen, waaronder Engeland, de OneLove-aanvoerdersband om zouden doen. De FIFA liet maandag al weten dat dit niet getolereerd zou worden en maakte duidelijk dat aanvoerders meteen een gele kaart zouden krijgen. Scott, die voor de BBC in Qatar aanwezig is, deed wat de aanvoerders niet mogen doen en verscheen in de live-uitzending met de OneLove-aanvoerdersband om de arm. Op social media regent het complimenten voor haar keuze. 

De FIFA liet maandag middels een officieel persbericht weten dat hun No Discrimination-band wel gedragen mag worden. Normaliter zouden aanvoerders pas vanaf de kwartfinale een speciale aanvoerdersband dragen. Het naar voren halen van de anti-discriminatiecampagne lijkt een direct antwoord op de consternatie die is ontstaan na de perikelen rondom de One Love-aanvoerdersband. In het officiële statement zegt de FIFA dat het vervroegen van de campagne ‘alle 32 aanvoerders de kans geeft om deze armband te dragen tijdens de FIFA World Cup Qatar 2022’.

Aanvoerders van Nederland, Engeland, Wales, Duitsland, Denemarken, België en Zwitserland wilden de One Love-aanvoerdersband dragen om een statement te maken. Afgelopen zondag liet the Telegraph al weten dat de FIFA het dragen van de band wilde bestraffen met een gele kaart. De Engelse krant wist te melden dat de wereldvoetbalbond dit aan de Engelse voetbalbond FA had medegedeeld. Voor het dragen van een afwijkende aanvoerdersband moet officieel goedkeuring worden gegeven en dat was niet gebeurd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 november 2022 om 15:06

Wat een statement zeg. Een band omdoen. En vervolgens wel meedoen aan de activiteiten op het wk. Daar zullen ze enorm van wakker liggen.

21 november 2022 om 15:08

Volg je het nieuws een beetje? De fifa begint alles te verbieden, de emir heeft zelf al aangegeven dat hij het beu is en al die pro-Qatar figuurtjes hier op VZ weten niet meer hoe vaak ze het woord hypocriet in hun reacties kunnen zetten.

Het werkt enorm hard.

21 november 2022 om 15:12

Wowwww een dame met een OneLove armband! Laten we de rode loper gaan uitrollen wat een geweldige actie! Die sjeik weet het niet meer van angst op dit moment😓 Dit soort presentators/presentatrices doen alles voor een beetje aandacht en met zulke acties maak je naam voor jezelf. Deze dame is gewoon een narcist en wil aandacht hebben en meer volgers genereren op haar social media accounts.Dat de mens zelfzuchtig is stond al bekend maar wat is de media wereld verandert in een vreselijk bende ellende die alleen uit is op aandacht. Iedereen lijkt alles te doen zodat je maar in de spotlights komt.. Ook helaas vele account op dit platform zijn alleen gemaakt om het over alles te hebben buiten het voetbal om. Ik kan niet wachten tot we het hier dagelijkse over de Mathijs van Nieuwkerk soap gaan hebben!

21 november 2022 om 15:15

En niet toegeven aan die types die het maar niks vinden. Gewoon door blijven roepen. Het werkt….

21 november 2022 om 15:15

Als het de Sjeik niets kon schelen; hoezo zou er dan een gele kaart op staan denk je? Dat komt echt niet van de Fifa zelf hoor.

21 november 2022 om 15:17

Hoe ik het zie worden de statements alleen toegejuicht door degene die er op voorhand al ermee eens waren. De groep die er tegen zijn, zijn zich daarentegen nog harder gaan verzetten tegen de statements. Daarnaast gaat het wk gewoon door en zijn er miljoenen kijkers. Als jij vindt dat het werkt dan is dat jouw goed recht. Het enige waar het voor heeft gezorgd is polarisatie.

21 november 2022 om 15:19

Het werkt helemaal niet. Dit is een ideologisch oorlog voering vanuit het westen. De hele wereld is daar getuigen van maar Qatar buigt niet! En dat zullen ze nooit doen. Het westen houd alleen maar van 1 ding en dat is geld. Qatar gebruikt die liefde voor de euro graag tegen de hypocriete westerling. Ik heb nog nooit iemand gehoord over Boskalis en Shell die miljarden winst maken in Qatar.

21 november 2022 om 15:21

Vanbasten een uurtje of 2 geleden:

Vanbasten9921 november 2022 om 13:37#815importantadd
Wat kan mij zo'n band nou schelen.. Er wordt echt van alles erbijgehaald zodat het maar niet over het voetbal hoeft te gaan. Gelukkig blij dat vele mensen hier niks van aantrekken en lekker van het voetbal genieten. Ik vind een WK ...... te kijken. Het belangrijkste is voor mij het voetbal en als gewone burger kan ik toch niks aan de situatie veranderen. Laat de voetballiefhebbers met rust en ga lekker Rutten Kamervragen hierover stellen.

Vanbasten is nu toch volop bezig met andere zaken dan voetbal.

Oftewel, koekoek!

21 november 2022 om 15:21

blueface, dan moet je wellicht de stront uit je oren en ogen halen en het nieuws buiten vz een beetje gaan volgen. Nog nooit iemand gehoord, hij zegt het ook gewoon.

21 november 2022 om 15:26

Omdat jij de grote hypocriet ook bent, zelfde met je praatjes in corona tijd. Je praat alleen maar poep

21 november 2022 om 15:32

Een vrouw die zo'n statement maakt in Qatar en ze wordt niet opgepakt ? Dat kan toch niet ?

21 november 2022 om 15:34

Jij zegt “alsof ze daar van wakker liggen”, ja dat doen ze.

Ze verbieden links-en rechtsom allerhande zaken en de twee belangrijkste mensen omtrent dit WK, infantino en de emir, hebben beide enorm gefrustreerde toespraken gegeven. Je kan er van vinden wat je wil, maar het heeft effect. Gelukkig ook maar.

21 november 2022 om 15:46

Oke, ze verbieden de banden en 2 actoren hebben zich uitgesproken. En jij bent hier heel blij mee? Ondanks dat de polarisatie enorm is toegenomen en je juist verder af bent? Je kan jezelf altijd redenen geven om tevreden te zijn, maar ik moet zeggen ik vind het objectief gezien echt geen overwinning. Integendeel zelfs.

21 november 2022 om 16:03

@vanbasten99: waarom zo vaak meteen de automatische conclusie dat iemand zoiets om aandacht doet? Er is ook gewoon een andere hele logische verklaring voor te bedenken, dat jij die reden niet kan begrijpen betekent niet dat dat niet voor anderen wel een reden kan zijn. Sterker nog: het is nog niet eens dat je vermoed dat ze het om aandacht doen, je weet het zelfs 100 procent zeker! Dan heb je daar vast duidelijk bewijs voor toch? Verder graag ik me af: denk je dus dat Van Dijk, Eriksen, Kane, en al die andere aanvoerders, plus die nationale bonden, ook die band willen/wilden dragen vanwege de aandacht? Snap ik hoor, niemand die die voetballers kent natuurlijk, en de nationale bonden gaan natuurlijk over lijken voor wat extra likes op social media (/sarcasm)

21 november 2022 om 16:04

Oh nu zullen alle homos geaccepteerd worden.

21 november 2022 om 16:07

Waar zeg ik dat er blij mee ben? Ik zeg dat ze er van wakker liggen, wat blijkt uit hun daden.

Ik ben er trouwens wel blij mee dat die engnek van een infantino allerminst blij zal zijn met al die commotie.

21 november 2022 om 16:08

Wat werkt hard volgens jou? Dat de BBC Ceremonie in Rusland en China vol heeft uitgezonden? Of dat hun shirtjes gemaakt worden door Aziatische slaven voor 50 cent per dag?

21 november 2022 om 16:11

Als je dan toch een statment wilt maken pak met alle landen je spullen en ga geen wk spelen, maar nee dat doen ze ook niet dusja het geroep van de spelers en de bonden is anders ook zonder ruggengraat

21 november 2022 om 16:25

nooit is erg lang. Vergeet dat 1 of 2 generaties terug ook bij ons Homofilie verboden was en door sommige Psychiaters als ziekte werd beschouwd. Geef ze tijd en ze ontwikkelen zich ook. Welke kant op is niet aan ons.

21 november 2022 om 16:30

Lierse// Aangezien je niet ingaat op de essentie van mijn reacties is verdere discussie nutteloos. Ga jij je maar druk maken om niet-relevante bewoordingen als ‘druk maken’ en ‘blij’ om vervolgens de essentie van de discussie te vermijden. Het geeft mij het gevoel dat je daar wellicht niks in tegen kan brengen.

21 november 2022 om 16:44

Het is ook hypocriet.....

21 november 2022 om 18:03

Waarom wordt t dan verboden als t niks zegt?

21 november 2022 om 18:14

Laat het maar lekker polariseren. Neppe westerlingen bekennen kleur en laten zien dat ze helemaal niet goed geïntegreerd zijn hier.

21 november 2022 om 18:18

En dan is het helemaal gepolariseerd en dan wat? Dacht je dan dat de ‘neppe’ westerlingen teruggestuurd kunnen worden? Of uitgezet?

21 november 2022 om 18:25

Ik had verwacht dat ze zelf wel zouden verkassen gezien de hoeveelheid kritiek die ze hebben op het westen. Totdat de zorgtoeslag e.d. natuurlijk weer gestort wordt, of ze hun zorg in het ziekenhuis vergoed krijgen. Dan kruipen ze terug hun hol in.

21 november 2022 om 18:32

Ga anders maar even liggen en dan zet ik de timer aan.

21 november 2022 om 18:50

Ga jij anders maar even nadenken hoe een land met pak hem beet 2.5 miljoen inwoners een WK bid heeft gewonnen zonder steekpenningen. Voetbal leeft daar toch?

21 november 2022 om 18:57

Waarom haal je dat opeens erbij? Je klinkt warrig.

21 november 2022 om 20:55

Gast, jij vliegt van de ene naar de andere kant. Waar heb je het over? "Ga anders maar even liggen en dan zet ik de timer aan"

21 november 2022 om 21:44

Hoe je jouw frustraties aan het uiten was, voelde ik me net een psychiater. En dan wil ik er wel voor betaald krijgen om te luisteren naar dat pulp wat je uitspuwt.

Goeie actie. Laat de Nederlandse verslaggevers dat aub ook doen

21 november 2022 om 15:08

Dat zou top zijn hé! Ipv constant zeggen dat de spelers alles voor de bühne doen. Zelf laten zien dat ze niet voor de bühne klagen

21 november 2022 om 15:14

Haha ja, ik zie Stekelenburg al met zijn band om, of Tom Egbers.

21 november 2022 om 15:16

En dan "Made in China" op het labeltje

21 november 2022 om 15:21

Objectieve nieuws is niet meer te vinden in NL. Alles is pro woke en ervoor zorgen dat je zoon een meisje word. Elon is enige die nog probeert te vechten voor het vrije woord.

21 november 2022 om 15:24

Hahaha, is Elon nu jullie Elizabeth Taylor geworden ja?

21 november 2022 om 15:28

Fatsoenlijke mensenrechten hebben toch niks met die "woke-cultuur", die ik zelf overigens ook verafschuw, te maken?

21 november 2022 om 15:38

Jij verafschuwt alleen als voor zwarten is he.

21 november 2022 om 15:41

Hahahaha wat ben jij een droeftoeter zeg. Wat minder tijd op YT doorbrengen kerel. Dat hele transgebeuren is niet of nauwelijks te vinden in NL en is iets puur Amerikaans. Dat de politieke strekking in het westen vrij links is moge duidelijk zijn maar dat begint zich de laatste jaren stilaan weer recht te trekken. Los daarvan, als je dat en het opkomen voor homoseksuelen niet kan scheiden dan heb je dus wel echt stront in je ogen en oren zoals eerder door iemand gesuggereerd wordt.

21 november 2022 om 15:53

Haha man man, wat klink jij gefrustreerd zeg. Ik krijg gewoon medelijden met je. En vooral met je kinderen, mocht je die hebben

21 november 2022 om 16:09

@real8madrid

Wat ben jij ontzettend naïef zeg. Niet in NL? Laat me niet lachen.

21 november 2022 om 16:19

Niet in die mate neen. Je hebt overal idioten rondlopen, dat toon jij ook mooi aan. Overigens ben ik Belg dus verbeter me als ik fout zit maar volgens mij zijn zowel hormonale geslachtsveranderingen als geslachtsveranderende operaties onder 18 jaar (hetgeen in de VS zo'n hot topic is) gewoon verboden in Nederland.

21 november 2022 om 16:48

R8m// misschien bedoelt hij te zeggen dat het een glijdende schaal is. En dat het nu niet in de mate is zoals in de vs, maar dat dat ongetwijfeld wordt bijgebeend.

21 november 2022 om 16:55

Denk je dat je niet een beetje doorslaat?

Klasse actie van deze vrouw! I.p.v. commentaar leveren, de spelers snappen en hem zelf gewoon omdoen.

Knappe actie! Hoop dat onze journalisten haar voorbeeld volgen.

En het gaat maar door met al die niets zeggende statements.

21 november 2022 om 15:17

Niet zeggende? Dit is een vrouw die in dat land zo’n statement maakt. Dat is een heel veelzeggend iets. En blijkbaar zegt het wel wat als mensen er continu over zeuren.

21 november 2022 om 15:22

Ach soccerfan, dat begrijpen mensen zoals hierboven niet. Lekker zeiken op een forum, dat helpt blijkbaar wel. Is gewoon een topactie dit!

21 november 2022 om 15:33

Schande dat ze niet wordt opgepakt, nu kunnen de kranten daar niks negatiefs over schrijven.

21 november 2022 om 15:39

Ik vind het nobel van de vrouw hoor. Maar al deze kleine statements gaan geen verandering brengen. Het zou wellicht iets meer helpen als de aanvoerder van Engeland het zou doen. Of dat een groot land helemaal zou thuis blijven. Nu krijgen we het hele toernooi dit soort acties. En straks na het WK gaat iedereen weer verder alsof er niets gebeurd is.

21 november 2022 om 15:42

Voor een slecht verstaander is veel niets zeggend.

Een armband en dan ook nog is een vrouw in het stadion, denk dat die witte jurken zitten te schuimbekken. Mooi werk.

21 november 2022 om 15:12

Ik zit een beetje te wachten op de eerste streakster met alleen dat regenboogbandje om.

21 november 2022 om 15:15

Je kent het testament hier in Nederland, bevalt het je niet dan pak je spullen en terug vanwaar je vandaan komt .Dat hoort iedereen daar ook te doen in qatar . Bevalt je het niet neem gekijk je vliegtuig naar NL. Wij hoeven die mensen niet te vertellen over wat ze moeten doen en accepteren. Het is hun land. Iedereen wilt een testament afleggen. Het is een sportevenement mensen en geen politieke standpunt debatteren in iemands land . Daar heb je 1e 2e kamers voor

21 november 2022 om 15:27

Weg uit Nederland , zo werkt het hier niet. En ook wij krijgen te horen wat wel en niet mag bijv zwarte Piet. Iedereen mag teoch vinden wat ze willen en dat ook zeggen. Dat je je naar de regels van het land moet gedragen das dan weer wat anders.

21 november 2022 om 15:16

Waarom denk je dat geen vrouwen in de stadions mogen? Echt oprechte vraag. Ben je weleens in Qatar geweest?

21 november 2022 om 16:23

Vertel het dan.

21 november 2022 om 15:29

"denk dat die witte jurken zitten te schuimbekken. Mooi werk."

Witte jurken schuimbekken..

Jij was ook voorstander van BLM en mooi werk als veel witte supporters ook schuimbekkend staan te schreeuwen?

O nee wacht waarschijnlijk niet he

21 november 2022 om 15:34

Ik snap je punt niet helemaal maar oke

21 november 2022 om 15:42

Heb je geen antwoord voor mij?🫣

21 november 2022 om 17:30

Nee hij is gehersenspoeld. Hij heeft via iemand gehoord die het weer van iemand gehoord die het weer van een buurman heeft gehoord dat vrouwen in Islamitische landen niks mogen en geen rechten hebben. Maar zelf onderzoek doen hoooo maar

21 november 2022 om 18:17

Vrouwen hebben het daar zo goed, mijn vriendin wil zelfs die kant op emigreren!

Ow wow wat een actie, stelletje zeikerds. Je bent in qatar niet in Holland, aanpassen of opkrassen. Dit krijg ik ook altijd te horen btw

21 november 2022 om 15:12

Klinkt een beetje als ik ben als brugklasser gepest. Dus nou ga ik ook brugklassers pesten.

21 november 2022 om 15:14

Nee, klinkt als zelfde situatie, ander land. Wel opletten he

21 november 2022 om 15:12

In Holland nog wel. En blijkbaar heb je het artikel niet gelezen, maar dit gaat om een Engelse analist he.

21 november 2022 om 15:16

Laat gaan, 2 dagen geleden zijn account aangemaakt en 3 reacties verder. Dan weet je wel waarvoor het account is aangemaakt.

Ik vind het een krachtig statement, ondanks dat het ''maar'' een band is en ben benieuwd of er nog iets met de journaliste gaat gebeuren. Je kan zeggen het is ''maar'' een band, maar laat de keeper er lekker mee het veld oplopen dan.

21 november 2022 om 15:37

Maar dat houd dus in, dat je dat vanaf nu dan ook gaat doen? Of begrijp ik het dan weer verkeerd?

21 november 2022 om 15:13

Mensen die woke roepen hebben 9vd10 x fascistische trekjes. Is t niet extreemrechts dan wel extreem religieus.

21 november 2022 om 15:15

Mensen die zeggen dat mensen woke roepen extreem religieus of fascistisch zijn... Zijn meestal of liberaal gebrainwashed, seculier en extreem atheïst

21 november 2022 om 15:50

Nu vind ik liberaal denkende mensen toch wat verstandiger dan fascisten en van die liberaal denkende mensen mag iedereen zijn eigen geloof uitvoeren, van het vliegende spaghettimonster tot Boeddha en van Kali tot aan welk monistisch geloof je wil

Kijk mij nou de onelove aanvoetsband omdoen, mijn moment of fame, ik durf en doe het wel, want ik ga de wereld veranderen in Qatar. Deze vorm van narcisme en superioriteit is gewoon eng. Een statement van niks. Vind je de wet-en regelgeving van dat land niks, ga dan niet. Er gaat daar niets veranderen, want het hoeft niet.... En dan zijn ze maar "achtergesteld" en blijven ze hangen in "oude tijden", nog altijd beter dan geen of een luchtbel van een morsel kompas.

21 november 2022 om 15:18

Vrouwen en homo's discrimineren is achterlijk. Maar vergis je niet. Hier in Nederland hebben we ook Staphorst en de SGP. Hier hebben vrouwen amper 100 jaar stemrecht en was homoseksualiteit tot eind jaren 1960 een psychische aandoening. Ik vind t westen niet beter ofzo. Maken ook oorlog om te roven. En das minstens zo achterlijk.

21 november 2022 om 15:30

Hoe worden vrouwen gediscrimineerd in Qatar? Ik hoor dat vaker laatste tijd.

21 november 2022 om 15:50

Vrouwen hebben gewoon rechten in Qatar, ze zitten in het parlement etc. Waar komt deze fake nieuws vandaan dan?

En nu? Wat is er nu bereikt? Op zoek naar zelf prijzing onder het mom van "opkomen voor het goede" is een lelijke eigenschap..

21 november 2022 om 15:21

Oh gaan we het nu zo draaien? Wow….echt. Dit soort reacties laat zien dat het werkt. Dat er aandacht voor is en ze niet moeten stoppen met waar ze mee bezig zijn.

21 november 2022 om 16:12

Ik denk dat de machthebbers in Qatar nu echt aan t beven zijn van angst na dit indrukwekkende statement.

21 november 2022 om 16:22

Van angst niet wellicht, maar reken maar dat ze boos zijn hierover.

21 november 2022 om 16:31

Waar is ze mee bezig dan?

Vermoeiend...Hoe meer van dit soort berichten hoe meer respect ik heb voor kokcu en yaacoubi. Echte bazen en mannen! Het wordt gewoon door je strot geduwd de regenboog ideologie.Tijdens de Olympische winter spelen een oeigoeren armband dragen... Dat gaat hem weer niet worden. Want dan wordt ze gedeporteerd.

21 november 2022 om 15:20

En de islam wordt daar niet door de strot geduwd? Tis allemaal wat. Maar als ik moet kiezen tussen gelijkwaardige behandeling of discrimineren van vrouwen en homo's...

21 november 2022 om 15:22

Islam word helemaal niet door je strot geduwd. Noem 1 islam vriendelijke wet die niet geldt voor Christenen en Joden?

21 november 2022 om 15:25

De identiteit van het land is de islam. Als je daar niet tegen kan hoef je er niks mee te maken te hebben, maar laat die mensen gewoon hun leven leven. Het is wat inderdaad, het ene land hanteert een systeem waarin een duidelijk moreel kompas wordt aangehouden, en het andere land verdedigt het recht omjezelf te identificeren als een 13 jarig meisje als 50 jarige man zijnde, of als schildpad.

21 november 2022 om 15:28

Nee, zeker niet. Genoeg christelijke, joodse, atheïstische en hindoe expats die gewoon hun ideologie mogen uitoefenen.

Vrouwen haat? Sinds wanneer is er vrouwenhaat? De vrouw heeft in de islam meer rechten en een hogere status dan in het liberalisme. Waar heb je het allemaal over?

Homos worden niet gediscrimineerd. Het is gewoon verboden om openlijk homoseksuele daden te verrichten. Zo is dat ook met heteroseksuele daden... Niemand zit te wachten dat mensen elkaar aflebberwn bijv.
Voor de rest zijn het hun normen en waarden. Respecteer dat eens.
In Amerika btw hebben Pastoors in Texas en Idaho opgeroepen tot het noorden van homos ga je dan nu ook Amerika boycotten? Of omwille van hun abortus regels nu?

Dat stuk van de oeigoeren heb je btw ook helemaal genegeerd.

21 november 2022 om 15:44

Lol, mogen eten zoals je geloof voorschrijft? In het openbaar mogen bidden? Ben jij nou echt zo dom of doe je alsof om wat te trollen? Je hebt meegekregen hoe Joden daar plots worden behandeld toch?

21 november 2022 om 16:10

Gelijkwaardige behandeling als je meegaat in die ideologie ja. Als je dat niet doet wordt je zomaar voor antisemiet uitgemaakt en wat al dan wel niet.

Lekker woke. Lekker goed gevoelsmensjes. Bah bah. Word er echt dood en doodmoe van van al dat zogenaamde gedeug..

Had deze mevrouw het ook gedaan als ze zelf een wedstrijd moest spelen, en de zelfde sancties gelden? Ik vraag het me af…..

21 november 2022 om 15:29

Had deze mevrouw het ook gedaan als de aanvoerders het gewoon mochten dragen? Nee, idd.

Goed verhaal, lekker kort, doen we (behalve de door de westerse media geindocrineerde neo-liberale) helemaal niks mee.

Hoe meer de mensen klagen over de statements hoe beter ze werken. Lekker doorjanken jongens.

21 november 2022 om 16:03

Dat lijken ze zelf niet eens te beseffen, wat het voor mij juist nog mooier maakt.

Dat is lachwekkend gewoon mensen gaan dood door de honger hoor je niemand erover wat en gedoe over lampje stof om je arm

Wanneer het een loze statement is, dan zal dit geen consequenties hebben voor haar. Ik ben hier benieuwd naar.

Wat is dat eigenlijk een BBC analiste.

Goed zo. Vooral door gaan. Hoe meer mensen klagen, hoe beter. Qatar heeft ook Koosjer eten verbannen en het bidden voor Joden. Het is een grote discriminatie show. Trouwens Alex Scott luister ik graag naar, zit vaak in de CL studio bij Henry, Carragher en Richards. Echt top tv en ze heeft er ook verstand van!

Tjah op zich prima actie, maar als ik dan overal lees dat het een heldin is, dat ben je tegenwoordig wel erg snel. Deze vrouw zal niks aangedaan worden, want dan wordt het wel een grote heisa natuurlijk.

Sociaal wenselijke punten weer binnen. Zodra het wk is afgelopen zou je deze mevrouw er nooit meer over horen helaas…

21 november 2022 om 16:04

Nog zo iemand die dus nooit eerder iets van Alex Scott gelezen heeft.

Ga lekker voetballen man inplaats van statements maken wat uiteindelijk toch niks oplevert want na het WK hoor je niks meer

En maar je mens gemaakte wetten willen opleggen aan een land dat deze mens gemaakte wetten niet accepteert. Ik vind het echt schandalig dat er mensen zijn dit dit steunen, want waar zijn je “ aanpassen aan het land waar je bent” of “ respecteer andermans religieuze geloofsovertuiging” uitspraken nu dan? Dus het weste wil de wetten bepalen van het oosten? Wat een grappenmakers zeg en wat hypocriet. Ik hoop dat ze deze heldin op sokken even goed op haar plek zetten.

Ik hoop dat beide dames snappen, dat die Emirs zo rijk zijn. Dat BBC ze niet meer kan helpen.

21 november 2022 om 16:09

Waar moeten ze mee geholpen worden dan?

21 november 2022 om 16:17

Koken

21 november 2022 om 16:22

Met de vooraf ingestuurde teksten die ze moeten opdreunen?

Nou zeg die durft

Kunnen we het niet gewoon over voetbal hebben?

Whahahaha een wijf t vuile werk laten opknappen!

21 november 2022 om 17:34

Echte mannen eh daar in het westen!👌🏼

21 november 2022 om 19:58

waar slaat deze reactie nou weer op dan? Waar woon jij eigelijk RealJuve? Hebben we hier geen echte mannen? Wat is jouw definitie van echte man? Ben nu wel benieuwd geworden.

22 november 2022 om 09:15

@azb100:

Echte mannen noemen een vrouw geen "wijf", zoals vk35 hierboven...

En van wie krijgt ze allen wel geen lof dan?
Interessantdoenerij is het allemaal , voetballerij is straks alleen nog maar politiek.
Onze drammerige manier om onze normen en waarden op alles en iedereen op te leggen gaat nog eens tegen ons keren!!

Ze zeggen altijd pas je aan waar je verblijft dus pas je ook aan in het land waar je bent of blijf anders in je eigen land als je de regels niet wil accepteren.

21 november 2022 om 20:02

Beetje makkelijk gezegd als er een WK gekocht wordt door qatar en er dus van een voetballer verwacht wordt om zijn land te vertegenwoordigen. Vakantie is een keuze en dan pas je je simpelweg aan. Als supporter moet je ook niet lopen zanikken want je kiest er zelf bewust voor om geld neer te leggen. Maar vind persoonlijk dat je een voetballer niet veel kwalijk kan nemen in deze situatie. Het WK had nooit en te nimmer naar Qatar moeten gaan op deze manier dan hadden we al dit gezijk niet gehad. Alhoewel dan was het in de VS en had azijnzijkend Nederland ook wel een reden gevonden om te gaan roeptoeteren.

Laf zooitje zeg. Alle aanvoerders van europese landen hadden gewoon hun bandje om moeten houden en met 2x geel voor je aanvoerder van het veld moeten stappen. Ze hebben allemaal principes en 'een boete maakt ons niks uit', maar als een gele kaart gegeven kan worden gooien we allemaal ons statement op de grond en laten we het over aan een analist/presentatrice. Als je van de toren blaast met je statement moet je daad bij woord voegen. Niet dat ik het statement zo krachtig vind maar principes zijn duidelijk ook verdwenen.

Zo en die heeft nu ook haar moment of Fame gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren