Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Altijd gaat het weer over die leegloop, maar ik val nog niet van mijn stoel’

Laatste update:

Eljero Elia, Davy Klaassen, Sébastien Haller en Héctor Moreno. Slechts een greep uit de Eredivisie-spelers die we komend seizoen alleen in het buitenland kunnen bewonderen. Toch maakt spelersmakelaar Rob Jansen zich geen zorgen over de attractiviteit van de Nederlandse competitie.

“Het is elke zomer hetzelfde: dan gaat het weer over de leegloop van de Eredivisie. Maar ik val voorlopig nog niet van mijn stoel”, aldus Jansen in het Algemeen Dagblad. Natuurlijk gaan we sommige spelers missen, maar de stadions zitten over twee maanden gewoon weer vol. En dan lopen er ineens weer een paar spelers tussen van wie iedereen zegt: zozo!”

Jansen merkt wel op dat clubs eerder handelen dan voorheen. “Er zal de komende maanden vast nog genoeg gebeuren, maar je merkt dat clubs hun zaakjes eerder op orde willen hebben. Dat trainers zeggen: ‘Geen gedonder: voor het trainingskamp moeten die en die er zijn.’ Alleen in Engeland gaan ze eerst in zomerslaap en schieten daarna pas wakker. Everton met Klaassen dus niet. Maar ja, daar is Ronald Koeman manager”, besluit hij.

Denk jij dat de Eredivisie met een leegloop te maken gaat krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan Ajax's kant gaat het reuze mee vallen. Genoeg talenten die het kunnen overnemen van andere

20 juni 2017 om 19:24

Het zou nog eens vies kunnen tegenvallen hoor. Ik ben pas gerust op 1 september.

20 juni 2017 om 19:45

Wie zie jij allemaal vertrekken dan Ajax/Barca? Behalve Klaassen (en wellicht Veltman) zijn er niet echt spelers klaar voor een stap hoger op van de basis 11. Sanchez, Ziyech, Onana en Dolberg zijn pas met hun 1ste jaar in Ajax 1 bezig en spelers als Schone, Veltman, Younes, Viergever en Sinkgraven zijn leuke spelers voor Ajax, maar hebben niks te zoeken in de PL of Bundesliga. Westermann, Tete en boer zijn leuke wissels, maar niet onvervangbaar.

20 juni 2017 om 19:58

In principe niemand. Maar Milik is ook opeens weg gegaan terwijl duidelijk gezegd werd dat hij zou blijven. Stel Chelsea verliest hun eerste wedstrijden door defensief geklungel. Dankzij onze mooie transferperiode zouden zij in paniek op de laatste dagen zomaar eens 50 miljoen voor Sanchez kunnen neerleggen. Zou Ajax dat bedrag weigeren? Btw ik heb dit als voorbeeld gebruikt. Het zou zomaar ook een andere ploeg kunnen zijn.

20 juni 2017 om 20:01

van Schone, Veltman, Younes, Viergever en Sinkgraven moet je het ook niet echt hebben, maar als optie 1 of 2 voor een club niet doorgaan zouden ze zo maar bij je rijtje Sanchez, Ziyech, Onana en Dolberg kunnen uitkomen.

20 juni 2017 om 20:05

je zegt wellicht veltman... das nou juist een speler waarvan ik denk dat hij zelfs voor ajax te kort komt. val ook steeds van mn stoel als ik zie dat hij weer eens geselecteerd is voor het nederlands elftal.

20 juni 2017 om 20:11

Ja en Ziyech en Dolberg hebben allebei gezegd te blijven als Ajax niet akkoord gaat met een geïnteresseerde club en Onana heeft ze contract 3 weken geleden nog met 3 jaar verlengd. Zo vlot zie ik het niet lopen bij die 3. Sanchez kan, maar met het bedrag van 50 miljoen zegt Overmars eigenlijk dat hij niet te koop is. Ook spelen ze pas 1 jaar in Ajax 1, dus zoveel haast hebben ze ook weer niet aangezien ze allemaal nog 4 jaar vast liggen. Mocht er een waanzinnig bod komen van boven de 35 miljoen op Ziyech, Dolberg of Sanchez ben je ook onverantwoord bezig als je het niet doet, maar daarentegen kun je wel veel uitgeven voor een goede vervanger.

20 juni 2017 om 19:30

Daarentegen is Ajax z'n coach kwijt. Ervaring leert dat dat altijd aanpassingstijd met zich meebrengt, nog wel meer dan steekhouders op het veld.

20 juni 2017 om 19:34

En die talenten zijn goed, maar nog niet zo als de speler die ze vervangen vaak. Neem van de Beek groot talent, maar die gaat er echt niet meteen 12 in een seizoen inschieten zoals Klaassen.

20 juni 2017 om 19:40

Nee daarom moet een Younes er ook meer scoren dan 3, want als hij tegen de 10 goals maakt vang je die goals van Klaassen makkelijk op. Overigens moet je Van de Beek zijn scorend vermogen niet onderschatten, want tegen Lyon en Schalke had hij toch wel 2 of 3 geweldige afstandschoten en vooral dat schot op de lat tegen Schalke was in de Eredivisie 100 procent een goal geweest, want die Fahrmann zat er nog waanzinnig bij met zijn vingertoppen. Zo'n redding maakt geen 1 keeper in Nederland.

20 juni 2017 om 20:02

Zie Jones tegen Vitesse ...

... rest my case.

20 juni 2017 om 20:59

Vd Beek zal vast wel zijn goaltjes meepikken, maar er zijn maar weinig middenvelders zo trefzeker als Klaassen. En hij scoorde ooo nog eens vaak op beslissende momenten.

Ik denk dat het wel meevalt. Met die toptransfer (hopelijk) van Psv, en toch nog een zeer gedegen team van Ajax wat er nog staat, eventueel met wat versterkingen, zie ik weer een leuk seizoen tegemoet! Hopelijk was het Feyenoord van vorig jaar geen toevalstreffer, en kunnen we weer genieten van een ouderwetse driestrijd.

20 juni 2017 om 19:33

Nou ik den dat er bij ons nog aardig wat Leeg gaat lopen, verwacht dat Zoet nog een transfer maakt Propper Willems Arias Guardado best een aardige leegloop bijna je halve basis team van vorigseizoen dat dan weg gaat.

20 juni 2017 om 19:35

Verandering hoeft niet slecht te zijn, afgelopen seizoen veranderde er weinig en was het ook 3x niks. Wat vers bloed kunnen ze goed gebruiken denk ik.

20 juni 2017 om 20:17

Klopt, een frisse wind kan zijn wat PSV nodig heeft. Dan is het wel erg belangrijk dat Cocu zijn taak als coach goed vervuld.
Dat PSV weer fris gaat spelen zoals een aantal jaar geleden.

Leegloop , misschien. Is dat erg? Niet altijd.
Waar Mertens vertrekt staat Depay op. waar Huntelaar vertrekt staat Suarez op, waar Guidetti gaat komt Pelle erin. Elk jaar komen er weer nieuwe talenten bij waar we het jaar ervoor het niet van hebben gezien of het niet van hadden verwacht. Dit seizoen waren dat De Ligt, Onana, Troupee, Amrabat, Dolberg, Lammers die erbij kwam en een klein beetje kon laten zien dat hij een prima speler is, Vilhena die veel beter ging spelen dan vorige jaren, Toornsta die na jarenlange twijfel nu een van de beteren van de Eredivisie was.

Er zullen altijd nieuwe spelers komen. Komend seizoen kan zomaar het jaar worden van Nieuwkoop, Bergwijn of Van de Beek, wie weet...

20 juni 2017 om 21:52

Klopt wat je zegt. Er komen altijd wel nieuwe spelers maar als je goede spelers langer kan vasthouden wordt je ook beter als competitie. Daar scheelt het aan

Ja uiteraard lopen elk jaar de beste spelers ons land uit. Dat gaat al jaren zo. Het mooie is dat er elk jaar weer andere smaakmakers opstaan. Ik vind het prima! Verkoop maar raak, Nederland leidt wel weer op.

Helemaal eens met Jansen. Het is inderdaad elk jaar hetzelfde verhaal. En elk jaar komen er ook weer nieuwe talenten, die hun kans krijgen/pakken.

Donny word een hele goede opvallende speler en frenkie nouri gaan vaker spelen heerlijk!!!

Natuurlijk hoeft men zich geen zorgen te maken of de stadions zich wel zal gaan vullen. Nederland is voetbalgek, dus dat zit allemaal wel goed. Maar goed gevulde stadions betekent niet dat het niveau hoog en attractief is. Zelfs al zal het niveau poep zijn, mensen blijven toch wel komen. Er is nu eenmaal niets beters te zien zo dicht bij huis. Elk voetballer die het een beetje leuk doet wordt gelijk gebombardeerd tot de next big thing. Tot dat ze naar het buitenland trekken en daar door de mand vallen besef je pas hoe dramatisch slecht het niveau wel niet is in de Eredivisie

20 juni 2017 om 20:38

ligt ook een beetje aan de stappen die je maakt. zo'n depay en en jansen bijvoorbeeld hadden veel eerder voor een Southampton, everton, stoke, westham, moeten kiezen. garantie op speeltijd en jezelf kunnen ontwikkelen.

Een de vrij, strootman, van dijk, wijnaldum etc. nemen een geleidelijke weg, waarbij het niveau verschil minder is en de tijd krijgt om aan te passen.

Daarbij doen we het vaak 'leuk' in de EL, Ajax natuurlijk afgelopen seizoen. Maar een AZ komt ook vaak verder in het toernooi.

20 juni 2017 om 21:06

Heeft niks met de juiste stappen maken. Ligt puur aan de kwaliteiten van de spelers. Als je echt topkwaliteit bent dan kan je overal mee. Neymar en Jesus kwamen van de Braziliaanse competitie en draaien gewoon gelijk goed mee. Sneijder en Robben om er maar wat te noemen gingen direct naar de absolute topclubs en stonden er gelijk. Dat was destijds de normaalste gang van zaken.

Het zegt al genoeg dat we nu op het punt zijn beland waarin iedereen er over eens is dat spelers na de Eredivisie nog een tussenstap moeten maken bij een subtopper om eventueel bij de absolute top te raken. Een van de beste spelers van de Eredivisie kan niet beter krijgen dan Everton, waar het vroeger nog Real, Barcelona etc was.

20 juni 2017 om 22:53

Daley gaat ook gewoon naar man u. kan gewoon mee. namen zijn er wederzijde. Erickson, suarez, vertonghen, alderwereld, van dijk.

En hoe lang bleven van der vaart , sneijder en robben bij real? Werden gewoon vervangen door ronaldo, kaka en Beckham. Robben ging van chelsea, deed het best goed alleen blessure gevoelig. Van Persie was ook geen starter bij arsenal. had gewoon bergkamp en Henry voor zich. Werd gewoon langzaam gebracht, zie geleidelijk. Sneijder blonk pas uit na real. Net als van de vaart bij de spurs. Alleen Robben heeft echt de Top in een keer gedaan.

Rob Jansen maakt,zich geen zorgen maar die finaleplaats van Ajax is een hele dikke uitzondering voor de rest is Nederland qua voetbalniveau zowel op club niveau als nationaal elftal niveau een land wat nog nauwelijks serieus genomen wordt, onze beste spelers gaan op vroege leeftijd naar het buitenland en momenteel hebben we ook geen gouden lichting als we vroeger meerdere keren wel hadden, die combinatie zorgt er voor dat we niet zichtbaar zijn geweest op het EK en straks waarschijnlijk ook niet op het WK dus iwaarom geen zorgen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren