Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Altijd al eens een Serie A-wedstrijd willen bezoeken? Koop hier je tickets

Laatste update:

Voetbalzone staat voor ‘Alles rond voetbal’. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan die de voetbalfans van nog meer service voorziet! Onze betrouwbare en ervaren partner XS2Event heeft een ticketshop ontwikkeld, waardoor je eenvoudig tickets kunt bestellen voor de mooiste Italiaanse voetbalwedstrijden. Sta jij straks op de tribune bij een van de Milanese ploegen of ga je toch liever een van de vele Nederlanders supporten? Neem dan snel een kijkje op het platform en zorg dat je een ticket voor de wedstrijd naar keuze bemachtigt. De link naar de ticketshop vind je bovenaan in onze menubalk.

Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hier de ticketshop!

Staat een Italiaanse topper als Internazionale - Juventus of een stadsderby als Lazio - AS Roma al lange tijd op je verlanglijst? Deze ticketshop geeft je overzichtelijke informatie en de mogelijkheid om veilig en snel losse voetbaltickets te kopen. Je kunt ook tickets kopen voor andere duels uit Italië; zo moet Torino thuis spelen tegen koploper Napoli en AC Milan speelt uit tegen middenmoter Udinese. Altijd al een keer twee teams willen zien strijden om lijfsbehoud? Dat kan, want Fiorentina speelt thuis tegen Lecce. Het is ook mogelijk om een van de vele Nederlanders te zien schitteren. Zo moeten Teun Koopmeiners en Marten de Roon met Atalanta thuis tegen Empoli, maar je kan ook naar het Sampdoria van Sam Lammers. Die speelt namelijk een belangrijke wedstrijd in strijd om degradatie, thuis tegen Hellas Verona.

Via de ticketshop profiteer je van aantrekkelijke prijzen. Hierdoor is er de mogelijkheid om vanaf 34 euro een wedstrijd bij te wonen op het hoogste niveau van Italië! Bij veel andere aanbieders bestaat er geen mogelijkheid om losse wedstrijdtickets te kopen en/of betaal je al snel te veel voor een complete voetbalreis! Je koopt dus enkel een wedstrijdticket, een eventuele vlucht en hotel kun je zelf boeken. Ideaal voor als je in het land zelf bent, aangezien je geen gedoe meer hebt met clubkaarten.

In de ticketshop is het mogelijk om kaartjes te kopen voor Serie A-wedstrijden. Ga je voor een heerlijk Italiaans affiche of ga je liever een van je favoriete spelers bewonderen? Eerst selecteer je een wedstrijd naar keuze. Vervolgens kies je je gewenste vak. Beweeg je muis over het ticket (of klik op een ticket) om de bijhorende plek groen uitgelicht te zien worden op de plattegrond van het stadion. Zodra je je persoonsgegevens hebt ingevuld en wedstrijdtickets hebt besteld, ontvang je deze via de mail. Heb je meer vragen over een ticket of hulp nodig bij je keuze? Neem dan gerust contact op via het kopje ‘vragen’ op het ticketplatform.

De volgende Serie A wedstrijden staan op het programma:
- Vrijdag 17 maart: Atalanta - Empoli
- Zaterdag 18 maart: Udinese - AC Milan
- Zondag 19 maart: Sampdoria - Hellas Verona
- Zondag 19 maart: Torino - Napoli
- Zondag 19 maart: Fiorentina - Lecce
- Zondag 19 maart: Lazio Roma - AS Roma
- Zondag 19 maart: Internazionale - Juventus

Welke wedstrijd zou jij graag bezoeken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren