Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als tegenstander Feyenoord even niet goed communiceert, gaat het fout’

Laatste update:

Feyenoord ging dit seizoen niet goed van start in de Eredivisie, maar wordt inmiddels alom beschouwd als een serieuze titelkandidaat. De ploeg van trainer Fred Rutten heeft het vertrek van enkele Oranje-internationals in de defensie en spits Graziano Pellè uitstekend kunnen opvangen.

/

Vooral het middenveld is een sterke linie bij de Rotterdammers, terwijl Jens Toornstra staat opgesteld als ‘valse rechtsbuiten’. De voormalig speler van FC Utrecht roemt de positiewisselingen bij Feyenoord en is blij met zijn eigen rol in het geheel. “We vinden elkaar heel makkelijk, zeker als we snel op voorsprong zijn gekomen. En ja, ik krijg alle vrijheid van de trainer om van positie te wisselen”, vertelt Toornstra aan het Algemeen Dagblad.

“Het is echt heel leuk om zo te voetballen. Je komt zo vaak aan de bal. Een mierennest? Ja, er zit zo veel beweging in ons elftal. Dan moet je als tegenstander voortdurend elkaars man overnemen. Als je dat even niet goed communiceert, gaat het fout”, weet de aanvallende middenvelder, die goed was voor vier doelpunten in de elf competitiewedstrijden die hij dit seizoen speelde voor Feyenoord.

Denk je dat Feyenoord dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang leve de waan van de dag. Aan het begin van het seizoen kwamen de geluiden dat Rutten de verkeerde keuze was, het ontbrak aan een spits en nu na een goede reeks zijn ze ineens titelkandidaat. Leuk om te zien dat Feyenoord weer structureel mee draait bovenin maar vind het wel erg voorbarig om ze nu alweer als mogelijke kampioen te zien.

8 december 2014 om 09:59

Als je Psv soms ziet voetballen (vooral in EL) dan zou je toch zeggen dat Feyenoord een betere indruk maakt ondanks dat Psv een veel betere selectie heeft, het is idd waan van de dag, ene dag kan die Rutten en niks van en heeft hij geen uitstraling en nu is hij opeens de uitstekende coach..

De kracht van Feyenoord ligt in de passie voor het voetbal, Feyenoord heeft jongens als Clasie, El Ahmahdi, Manu, Toornstra, Kazim etc. die voor elkaar en het legioen door vuur gaan, als ze zo doorgaan zou je bijna zeggen dat elk team wel kansloos is in de kuip, Psv en Ajax hebben allebei eigenlijk een betere selectie en vooral Psv, maarja afgelopen jaren hebben we kunnen zien dat Kwaliteit alleen niet genoeg is.

Feyenoord maakt samen met Ajax gewoon een betere indruk dan Psv, als je gewoon naar het nu kijkt zou je idd gewoon kunnen zeggen dat Feyenoord mee gaat doen om het kampioenschap.

8 december 2014 om 10:13

Dit heeft niet zo veel met de waan van de dag te maken. Als je na 2 gewonnen wedstrijden roept dat je kampioen kunt worden; dat is de waan van de dag. Feyenoord wint inmiddels 7 of 8 wedstrijden achter elkaar en is nu al zeker van overwintering in Europa. Als je als topsporter dan nog niet durft te zeggen dat je gaat voor het kampioenschap dan ben je niet goed bezig. Daarbij komt dat het elftal alom wordt geroemd voor zijn instelling en passie.

Uiteraard ging het in het begin van het seizoen niet goed, als je vijf spelers kwijt raakt en dus ook moet inpassen en pas op 31 augustus de selectie compleet hebt gaat dat punten kosten.
Waan van de dag? Nee.
Kunnen ze kampioen worden ? Ja, net als PSV en Ajax.

8 december 2014 om 17:10

Sterker nog, pas op 7 september heeft Rutten voor het eerst met de volledige selectie kunnen trainen.

8 december 2014 om 10:49

Het begin van het seizoen was de selectie alles behalve compleet, dat is de reden dat we aardig wat punten verloren. Verder is het de media die ons titel kanidaat maakt niet feyenoord. Het gaat nu goed maar ik ben bang dat het scorend vermogen ons de nek om doet dit jaar, tenzij dalijk de middenvelders en spitsen makkelijker gaan scoren. Ajax was je veel beter maar verlies je omdat je geen goal maakt, standaard luik pak je 2x, sevilla pak je vrij makkelijk, als het scoren loopt dan zie ik Feyenoord idd als 1 van de kanidaten.

8 december 2014 om 11:40

"aan het begin van het seizoen"

Sleutelwoorden in je stuk. Aan het begin van een seizoen moet je een nieuwe coach met een team dat veel belangrijke krachten heeft verloren de kans geven. Ik vind het altijd zo voorbarig om in dat stadium al de positie van de trainer ter discussie te stellen.

8 december 2014 om 11:59

@ruudos, tegen wie heb je het? Neem aan niet tegen mij aangezien ik nergens de trainer ter discussie stelt?!

8 december 2014 om 12:00

Haha Laat maar, op me telefoon heb ik een hele andere layout van ee site. mijn excuus ruudos...verwijder maar..

8 december 2014 om 12:02

Ik reageerde op de eerste post van Jazznazz.

8 december 2014 om 10:03

-edit- reactie op verwijderde bijdrage
Van alle Ajax-middenvelders zou alleen Klaassen een basisplaats hebben bij Feyenoord of Psv. Clasie is echt veel beter dan Serero, ik denk dat De Boer Clasie heel graag op die positie bij Ajax zou willen zien. In principe is Clasie de ideale speler op die positie: sterk in de duels, goede passing vooruit. Al zal ie misschien wat te weinig balletjes breed geven voor de smaak van Frank
Het verschil tussen Serero en Guardado is wat kleiner maar omdat Guardado meer een leidende speler is geef ik hem de voorkeur.

Klaassen zou dus een basisplek krijgen bij PSV of Feyenoord in plaats van Maher of Immers. Maar Wijnaldum en El Ahmadi zijn echt stukken beter dan Andersen.

Landskampioen lijkt mij wat te voorbarig. In het begin toch wel heel veel punten verloren en deze vorm houden ze naar mijn mening toch geen heel seizoen vol. Daarbij ondanks het mooie doelpunt van Kazin afgelopen weekend, blijft dat toch een zwak punt.

Al met al ben ik tevreden met hoe het nu gaat. Had aan het begin van het seizoen niet gedacht dat Feyenoord zo goed zou gaan lopen na al die vertrokken spelers. Met name de ontwikkeling van v. Beek en de versterkingen El Hamadi en Toornstra doen Feyenoord goed. Daarbij is het voetbal ook van goed niveau. Als het elftal zo blijft als dat het hier is en een scorende spits wordt aangetrokken, dat Feyenoord volgend seizoen mee kan doen voor het kampioenschap.

8 december 2014 om 10:07

De wedstrijd tegen PSV wordt gewoon heel erg belangrijk. Als Feyenoord die verliest is het verschil 10 punten en wordt het heel lastig. Maar wint Feyenoord is het gat nog maar 4 punten en met de huidige vorm van Feyenoord is alles mogelijk, zeker als de vorm van Feyenoord nog door blijft groeien. Ik vind dat de selectie van Feyenoord wat mentaal stabieler overkomen dan die van Psv.

8 december 2014 om 12:10

Waarom zou je een nieuwe spits halen? Zoals het elftal nu staat loopt het toch geweldig? Een nieuwe spits zal moeten wennen, dat kost tijd en die tijd heb je niet na de winterstop, want dan krijgen we meteen Twente thuis en Ajax uit. Dat zijn geen wedstrijden om te kijken of het wel werkt met een nieuwe spits.

Daarnaast zal met een andere spits (waarbij denk ik gedoeld word op een type Dost of Kramer) de speelstijl aangepast moeten worden. Nu hebben we veel beweging voorin met Toornstra die overal op het veld te vinden is, Kazim die veel gaten trekt in het centrum en Manu/boetius die van links zowel buitenom kunnen als naar binnen gaan. Met een spits van het type Dost of Kramer (lange, sterke koppers) zul je toch weer anders moeten gaan spelen. Manu en Boetius krijgen minder vrijheid om naar binnen te komen en op rechts zal een echte buitenspeler met een goeie voorzet moeten komen te staan.

Wie haal je er dan uit op het goed lopende middenveld? Immers heeft een meer verdedigende rol gekregen, waardoor hij veel beter is gaan spelen. Clasie is de aanvoerder en beste man op het middenveld. El Ahmadi is enorm belangrijk, zowel aanvallend als verdedigend. Toornstra kun je er eigenlijk ook niet uit halen.

De verdediging zullen we ook maar niet teveel aan veranderen lijkt mij, want die staat als een huis en heeft geen verdere uitleg nodig denk ik.

We hebben nu gewoon een erg goed gebalanceerd elftal staan, daar moet je niks in willen veranderen. Daarnaast heeft iedereen het over Kazim die zo weinig scoort, maar er loopt er nog een in de aanval die moeite met scoren heeft. Manu krijgt heel veel kansen, maar mist de rust om ze af te maken. Als Manu meer de rust kan bewaren voor het doel en Kazim zijn afwerking gaat verbeteren, hebben we echt geen nieuwe spits nodig in de winterstop.

Serieuze titelkandidaat is iets te voorbarig naar mijn idee, maar ze draaien lekker mee. Ik vind daarentegen dat je pas kandidaat bent als je ook de topwedstrijden gaat winnen dus wil het eerst tegen PSV zien en dan trek ik mijn oordeel.

8 december 2014 om 10:42

kampioen wordt je niet in de top wedstrijden, al is de komende wedstrijd tegen PSV wel heel belangrijk voor Feyenoord

Als wij voor de winterstop alles winnen dan vind ik ons titelkandidaat. Maar ik ben bang dat we nog wat punten gaan verspelen en dat de titel dan al uit zicht is. Top 3 moeten we dan halen want dan gaan we weer Europa in.

De inhaalwedstrijd tegen psv misschien wel een cruciaal moment, ook omdat je psv en ajax weer zo snel treft na de winterstop. Ik denk na die toppers dat de titelrace duidelijker is, zou leuk zijn als er met 3 teams gestreden gaat worden.

Hahah ik moet wel lachen om de polls. 3 Feyenoord topics 3x wordt hetzelfde gevraagd. Bij de 1 momenteel een nee van 62% hier een ja van 54% en bij de ander weer een nee van 58%. Oke dan.

Aankomende week wordt het belangrijkst met misschien wel AZ het allerbelangrijkst. Feyenoord moet niet vergeten dat ze die moeten winnen voordat ze naar PSV kunnen kijken om die 4 punten te overbruggen. Tegen PSV zullen ze wel gemotiveerd zijn en ik heb daar vertrouwen in. Ben eerder bang voor de wedstrijd tegen AZ dat er daar te makkelijk over wordt gedacht zoals Adriaanse gister al deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren