Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als je kijkt naar Labyad bij Ajax, dan wil je hem elke week zien spelen’

Laatste update:

Abdenasser El Khayati is bij ADO Den Haag uitstekend aan het seizoen begonnen. De 29-jarige aanvallende middenvelder zorgde in competitieverband reeds voor tien doelpunten en vier assists namens de club uit de Hofstad. Pierre van Hooijdonk, John van 't Schip en Rafael van der Vaart laten zich bij Studio Voetbal lovend uit over El Khayati.

“Het gevoel dat hij in zijn voeten heeft, het overzicht daarbij, de slimheid... In het rechterrijtje wil je niet aan de onderkant zitten en heb je dit soort spelers nodig”, zegt Van Hooijdonk. Hij krijgt bijval van Van 't Schip, die afgelopen weekeinde met PEC Zwolle met 2-3 verloor van het ADO Den Haag van El Khayati. “Of hij hogerop kan? Ik denk het wel. Als je kijkt naar hoe goed hij al bij ADO speelt, dan zie ik niet in waarom hij geen stap hoger zou kunnen.”

Rafael van der Vaart twijfelt of El Khayati er verstandig aan doet om een stap hogerop te zetten. “Ik vind het een beetje moeilijk. Als je kijkt naar Labyad bij Ajax, dan wil je hem elke week zien spelen. Net als Ayoub bij Feyenoord. Die moeten toch veel meer minuten maken?” Het contract van El Khayati bij ADO Den Haag, waar hij sinds januari 2017 speelt, loopt nog tot medio 2020.

“Ik vind het jammer. Dan kun je net zo goed bij zo'n club blijven, maar iedere speler wil natuurlijk hogerop. Je zegt geen nee tegen Ajax”, besluit Van der Vaart. El Khayati speelde in de jeugd van Feyenoord, Excelsior, PSV en FC Den Bosch, waarna hij via NAC Breda, Olympiakos Nikosia, KV Turnhout en Kozakken Boys in Engeland terechtkwam. Na voor Burton Albion en Queens Park Rangers te hebben gespeeld, tekende de aanvallende middenvelder bij ADO.

Kan Abdenasser El Khayati een stap hogerop aan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een stap hogerop kan een club als Vitesse, AZ en Utrecht zijn. Top 3 gaat hij niet in de basis komen vrees ik voor hem, al weet je het nooit met dat soort spelers, kijk maar naar Lasse Schone.

Ik denk wel dat hij een stap hogerop kan, maar ik vraag mij af welke clubs hem dan willen binnenhalen en dan bedoel ik dat puur vanwege zijn leeftijd. Hij is 29 en wordt in februari 30. Clubs als Vitesse, AZ en FC Utrecht zullen misschien een optie zijn, maar clubs als PSV, Ajax en Feyenoord zullen denk ik geen belangstelling tonen vanwege zijn leeftijd. Als hij 5 jaar jonger was, dan was hij waarschijnlijk allang al opgepikt bij ADO.

26 november 2018 om 09:29

Ik denk dat als ie de rest van het seizoen redelijk constant blijft op dit niveau dan zal een subtop club hem wel oppikken.

In zijn tijd bij Kozakken Boys veel zien spelen. Was erg kritisch toen hij naar Engeland ging, had nooit verwacht dat hij zó goed zou worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren