Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik hem ook niet ruilen voor Neymar’

Laatste update:

Lionel Messi eindigde bij de Ballon d'Or-verkiezing van 2018 op de vijfde plaats, maar volgens Robert Pirès had de aanvaller van Barcelona de eretitel wederom moeten hebben. De voormalig middenvelder annex buitenspeler uit Frankrijk vindt dat de Argentijn kwaliteiten heeft en geen enkele speler aan de dribbelaar kan tippen.

“Als hij speelt zoals tegen Espanyol (onder meer twee doelpunten van Messi, red.), dan is het onmogelijk om hem te stoppen”, zegt Pirès, die eerder speelde voor onder andere Arsenal en Villarreal, in gesprek met Mundo Deportivo. “Ik heb met Zinédine Zdiane, Thierry Henry en Juan Roman Riquelme gespeeld en tegen Ronaldinho en Cristiano Ronaldo, maar Messi is zoals niemand anders is.”

De Fransman kan bij Barcelona ook genieten van landgenoot Ousmane Dembélé. “We hebben het bij Barcelona altijd maar over Messi, Ousmane Dembélé is echt heel erg goed. Als ik zou mogen kiezen, dan zou ik hem ook niet ruilen voor Neymar. Ousmane is nog maar 21 jaar, tweebenig en erg handig met de bal. Hij heeft nog veel meer kwaliteiten dan dat hij nu laat zien”, aldus Pirès, die denkt dat Antoine Griezmann door de hevige concurrentie niet verzekerd zou zijn van een basisplaats bij Barcelona.

Griezmann had afgelopen zomer de optie om naar de Catalaanse topclub te verkassen, maar bleef uiteindelijk bij Atlético Madrid. “Dat was zijn besluit en dat moet je respecteren. De vraag die ik dan stel: waar had hij bij Barcelona gespeeld? Je haalt Messi of Luis Suárez niet weg, die zijn beter dan Griezmann. Griezmann kan bij Barcelona dan wel een paar wedstrijden meepikken, maar niet elk duel zoals bij Atlético. Dat is het verschil", besluit de oud-voetballer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind Dembele ook echt een topspeler, als je ook zijn laatste goal ziet, wat een snelheid heeft die man en dan keurig afronden, daar druipt de klasse vanaf. Messi is ook niet voor niets gek van hem, hij heeft alleen de juiste begeleiding nodig. Met deze begeleiding zal zijn mentaliteit ook alleen maar verbeteren en zich flink doorontwikkelen.

13 december 2018 om 14:38

Terecht punt. Echter had Sierd ook een goed punt toen hij zei dat Dembele briljante momenten afwisselt met ontzettend klungelig balverlies en onnodige nonchalante acties. Dit moet echt eruit gaan slijten, want je wilt een spits hebben die 90 minuten dreiging brengt en niet alleen af en toe een opleving heeft.

13 december 2018 om 16:44

Het mooie is dat die slordigheid er makkelijk uit te halen is dan het briljant leren spelen.

Als je Dembele nu vergelijkt met vorig seizoen is het al een wereld van verschil. Er is een stijgende lijn waarneembaar en zolang die er is ben ik blij.

13 december 2018 om 16:05

Je slaat de spijker op z'n kop.
In de buurt van Dembele word hij gezien als sooort G-D en zo praat iedereen inclusief zijn zaakwaarnemer alles goed. Ousmane is misschien wel het grootste talent van Europa en heeft qua pure techniek misschien wel meer dan Mbappe. Als zich nu ook nog gaat gedragen kan hij een echte legende worden, wat een heerlijke voetballer is dat zeg.

Dembélé speelt de laatste tijd behoorlijk goed heeft af en toe balverlies, maar dat kan gewoon die jongen is nog 21 jaar. Hij heeft veel diepgang iets wat Barca miste afgelopen jaren. Als het gaat om talent dan vind ik dat Dembélé meer talent heeft dan Mbappe. Je zag ook dat Messi heel blij voor hem was afgelopen weekend tegen Espanyol. Dat zegt echt wel iets...

13 december 2018 om 14:12

Dembele heeft niet meer talent dan Mbappe, ik schat ze ongeveer gelijk in al denk ik dat Mbappe completer is, en dan doel ik vooral op het hele plaatje gezien incluis mentaliteit.

13 december 2018 om 14:29

Dat is ook de probleem het gaat namelijk om de mentaliteit. Als hij daar stappen in maakt dan gaat hij het later veel beter doen. Kijk wat hij nu al laat zien. Ik wil eens kijken als hij zijn ware potentie waar maakt.

13 december 2018 om 15:15

Mbappe is echt een spits imo, Dembele een flankspeler. Op snelheid zijn ze imo gelijk, technisch is Ousmane beter en fysiek Mbappé.

Pires heeft over Griezmann echt helemaal gelijk. Ik begrijp nog steeds niet dat hij zo hoog geeindigd is in de Ballon D'or verkiezing. Goede voetballer maar echt niet heel bijzonder! Dat hij bij Atletico opvalt als enige creatieveling daar is dan tot daar aan toe

13 december 2018 om 23:34

Het is toch echt zeer eenvoudig, Griezmann won de wereldtitel, Messi ging roemloos ten onder op het WK. Topsport gaat om het winnen van de grote prijzen. Dat je buitenaards speelt in een lokale derby tegen Espanynol boeit verder niet, het gaat erom hoe je het op het WK doet en in de CL, dat zijn de grote toernooien, daar meot je het laten zien. En daar kon Messi afgelopen jaar geen potten breken.

14 december 2018 om 05:45

Sorry, maar als je denkt dat Griezmann niet heel bijzonder is dan begrijp je niet echt heel veel van voetbal. Real Madrid supporter btw

Ik zou Dembele ook niet verruilen voor Neymar. Wat ik alleen niet snap is dat constante vergelijken met Mbappe. Ze zijn gewoon alle 2 wereldtalenten. Dembele moet aan zijn mentaliteit werken bij Barca. Heeft gewoon een leider a la Puyol nodig. Hij leek me het type die zo’n jongen gewoon wakker belt of ophaalt voor de training en hem wakker schudt. Met de juiste begeleiding zie ik Dembele de Ballon d’Or over 4-5 jaar wel winnen. Barcelona moet vertrouwen hebben.

Dembele inruilen voor Neymar zou ik ook niet doen.
Maar wel Rakitic en Suarez ruilen voor Neymar.
Een aanval vormen met Neymar, Messi, Dembele, dat is niet te stoppen.

13 december 2018 om 23:36

Raketic en Suerez zijn toch niet meer dan 300 miljoen euro waard? PSG gaat Neymar toch never nooit niet ruilen tegen die twee?

PSG heeft Neymar en Mbappe juist gekocht om de komende vijf jaar in de CL te domineren. PSG is geen club die verkoopt, ze houden hun grote sterren tegenwoordig vast.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren