Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik die bal raak, dan gaan we met drie punten weg uit de ArenA’

Laatste update:

NAC Breda hield Ajax zondag, mede dankzij keeper Jelle ten Rouwelaar, van scoren af. Als Mats Seuntjes in de tweede helft zijn voet tegen de bal had gezet, had de laagvlieger zelfs kunnen winnen in de hoofdstad. Seuntjes baalt als een stekker van zijn gemiste kans, zo valt op te maken uit zijn teksten op de clubwebsite van NAC.

“Een diepe zucht en een dot van een kans. Als ik die bal raak, dan gaan we met drie punten weg uit de ArenA”, aldus Seuntjens. “Dit is een makkie. Ik loop mee en wacht tot hij hem aflegt. Deze moet tegen de touwen aan, ik kan wel door de grond zakken.”

Omdat Heracles Almelo zegevierde over PEC Zwolle ziet NAC Breda een concurrent verder uitlopen. “Heracles loopt twee punten uit, we moeten door”, zegt Seuntjens. De komende wedstrijd is een extreem belangrijke voor NAC, want dan komt Heracles op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. “De drie punten blijven in Breda.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wad idd een misser van jewelste die bal moet erin en dan win je de wedstrijd. Jammer dat NAC alleen verdedigde maar wel hun verdienste.

19 april 2015 om 18:51

Ik vond t wel meevallen. Ajax is gewoon te slecht dit seizoen. Een paar goede aankopen en die gekken zoals Sigi viergever enzo niet meer in de basis zetten en dan kan het een mooi seizoen worden.

19 april 2015 om 19:26

't zijn alleen maar een paar meer "gekken" zoals jij noemt. Sigi is iedereen het wel over eens. Snap echt niet waarom die nog opgesteld wordt. Maar Viergever was er al niet eens meer bij vandaag. Maar het is dus duidelijk dat er veel kwaliteit gehaald moet worden. Of Overmars moet eerlijk zijn en zeggen, volgend jaar spelen we voor de derde plaats.

19 april 2015 om 19:41

Derde? Zelfs met dit waardeloze voetbal, halen we nog een berg meer punten dan Feyenoord. Totaal geen concurrent. Maar als we enigszins kans tegen psv willen maken moeten er welm3 spelers bij die ons direct beter maken.

19 april 2015 om 20:15

Heb het over die kans van Seuntjes he.

19 april 2015 om 20:29

josephius: Jullie hebben vooral meer geluk en volgend jaar gaat Feyenoord zich zwaar verbeteren dus je praat weer onzin.

19 april 2015 om 21:31

Geluk dat Feyenoord verliest van GAE in eigen huis zeker? Feyenoord is gewoon nóg slechter.

19 april 2015 om 21:51

Toch opvallen dat Feyenoordsupporterd al 3 jaar op rij na het seizoen blèren hoe goed hun team het volgende jaar wel niet is.

20 april 2015 om 16:46

Nee geluk dat jullie met slechter voetbal meer punten hebben.

Hoewel we de laatste weken aan een redelijke reeks bezig zijn is het toch frappant hoeveel enorme kansen om zeep worden geholpen. Deze serie wedstrijden had gewoon nog veel beter resultaat op kunnen leveren met een ietwat betere afronding. Zo zonde.

Wordt een beetje moe van al die tegenstanders die alleen hun eigen gemiste kansen aanhalen, wat had er gebeurd als de vrije trap van Sinkgraven erin had gegaan en Ten Rouwelaar niet een paar uitstekende (gelukkige) reddingen had verricht???? Was overigens weer een drama van Ajax-kant blij dat het seizoen er bijna opzit.

19 april 2015 om 20:16

Anders ik wel!

Ja als die bal erin valt dan heeft Ajax nog een half uur om de achterstand goed te maken.

Was mooi geweest voor NAC.

Haha ja wat een kans was dat zeg! Gill Swerts werd overigens later uitgezwaaid door het Ajax publiek

Maar goed dat er niet gescoord werd want het was een schandalig onsportief moment van Nac. Snap dat je in de degradatiezone zit maar eerst doen alsof je de bal uitspeelt waarna heel ajax zich omdraait richting de geblesseerde speler en vervolgens toch doorspelen met 3 aanvallers tegen 2 verdedigers, dat kan gewoon niet.

19 april 2015 om 20:29

Was niets aan de hand en gooi het daarop. Dit item gaat niet over Ajax maar over een kans van Seuntjens.

19 april 2015 om 20:50

Wat wil je nou zeggen? Deze kans had überhaupt niet tot stand mogen komen door wat er aan vooraf ging. Ik reageer dus gewoon op het artikel over de specifieke kans en niet over de rest van de wedstrijd.

NAC heeft alleen maar geluk gehad. Ajax heeft zoveel kansen op zo'n klein beetje gemist. Ajax had gewoon met 5-0 moeten winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren