Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als ik als topsporter had geleefd, had ik niet zolang gevoetbald’

Laatste update:

Theo Janssen laat geen traan om zijn vervroegde afscheid van het profvoetbal. De 32-jarige Arnhemmer zette dinsdag officieel zijn carrière stop en baalt daar niet van: “Ik wist aan het begin van het seizoen al dat ik aan het einde van het seizoen zou stoppen. Dat mijn loopbaan nu zo ten einde komt, past wel bij mijn carrière”, aldus Janssen.

/

De linkspoot werd met FC Twente en Ajax kampioen en schopte het tot vijf wedstrijden voor de Nederlandse ploeg. Janssen kreeg echter ook de nodige kritiek te verduren; hij zou bijvoorbeeld teveel een levensgenieter zijn geweest. Dat erkent de oud-middenvelder: “Als ik als een topsporter had geleefd, had ik niet zolang gevoetbald. Dan was ik al eerder gestopt”, zegt Janssen tegen FOX Sports.

“Ik heb wel zin in een leven zonder voetbal, zonder al deze regeltjes. Je krijgt ook altijd commentaar. Dan rook je een sigaretje en hoor je: dat moet je niet doen. Maar waar maak je je druk om, denk ik dan? Dit is mijn leven, dit is wat ik wil. Beoordeel me op wat ik op het veld laat zien. Wat ik het meest ga missen van het voetbalveld? Mezelf”, glimlacht Janssen.

Ik had graag gezien dat Theo Janssen nog was doorgegaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien roep ik nu troep voor vele ..maar vond deze man een van de beste middenvelder in Nederland !

Keek jaren terug met plezier naar Vitesse toen Vitesse nog geen sterke team had was hij al een ster samen met Nicky Hofs.


Vond het een gelijkwaardige speler als v/d Vaart.

7 maart 2014 om 19:54

Als Theo Janssen net zo goed was als Van der Vaart dan zou hij wel bij een topclub hebben gespeeld, met of zonder een goede mentaliteit.

7 maart 2014 om 19:58

Denk het niet. Ben er van overtuigd dat trainers hem omwille van zijn mentaliteit niet namen.

7 maart 2014 om 20:52

met alle respect maar HSV beschouw ik niet als een topclub.
VD Vaart heeft het nergens waar kunnen maken of heb ik het mis

7 maart 2014 om 20:54

Sorry maar HSV is geen topclub en daarbuiten heeft hij het nergens waar kunnen maken.
Theo Jansen heeft overal wel een belangrijke rol gehad.
Trainers hebben deze man verneukt.

7 maart 2014 om 22:12

Ik mag hopen dat je gedronken hebt, want vdVaart is duidelijk een aantal klasses beter.

Theo was geweldig, maar was alleen in zn jaar bij Twente echt op zn best. Rafael heeft bij Ajax en Spurs zijn stempel gedrukt.

Theo komt verre van dichtbij bij hetgeen wat van der Vaart gepresteerd heeft.

8 maart 2014 om 00:41

Theo had miss wel de beste paasjes en beste schot van de eredivisie. Echt een goede trap had hij

8 maart 2014 om 18:38

@luchador

Theo Janssen heeft nooit voor t buitenland gekozen omdat hij niet zonder z'n stad Arnhem kan.
Is door meerdere mensen bevestigd die hem maar al te goed kennen!
Hij kon toen met McLaren mee naar Wolfsburg maar dat ketste af.

Jammer dat dit t einde is van de carriere van Theo Janssen.
Altijd genoten van deze man, verdient een standbeeld in Arnhem.

Theo bedankt!

7 maart 2014 om 19:58

Twente tegen Internationale was een geweldige goal..

7 maart 2014 om 20:14

Internazionale met een Z

7 maart 2014 om 20:21

Internazionale

7 maart 2014 om 21:23

Gaat-ie?

7 maart 2014 om 23:25

Uhu

Markant figuur, daar houd ik wel van. Hij bleef zichzelf en accepteerde de consequenties van zijn leefstijl op het voetballen.

7 maart 2014 om 20:35

Inderdaad! Zo worden ze bijna niet meer gemaakt. Echte persoonlijkheden in het voetbal. Had hem nog wel een type gevonden om een seizoentje ergens in brazilie te voetballen of iets dergelijks. Lekker van het leven genieten.

7 maart 2014 om 21:24

Hij had toch juist snel heimwee? Vandaar dat hij altijd in Arnhem bleef wonen. Dus een avontuur in Brazilië zat er voor hem niet in

Topgozer met topmentaliteit. Jammer dat ie maar 1 seizoen bij ons heeft gespeeld.
Zal zijn wissel bij terugkomst in de Arena en het applaus van de tribunes nooit vergeten. Was extra trots toen om Ajacied te zijn.

Heb altijd wel kunnen genieten van dat linkerpoot van hem, zelfs al was het in een ander shirt dan die van ons

7 maart 2014 om 20:05

Goede speler seizoen 11/12 jaja jij bent onze kampioen had je liever nog een jaar bij ons gezien maja wat ik al zeg je bent en blijft een kampioen

Echte cultheld! Jammer dat we hem niet meer zien spelen. Hij was gewoon "echt" en niet zo'n gemaakte voorbeeld prof. Ff peukie doen, balletje trappen en daarna een pilsje met een peukie. Heerlijke man!

Aardige gozer, en hij heeft gelijk... Je moet genieten van het leven en je vooral niet laten vertellen wat je moet doen. Theo bedankt, we hebben genoten en nu die talenten scouten

We gaan je missen Theo! Geweldige persoonlijkheid met een echt vitessehart, ik had graag gezien dat hij nog een jaartje door was gegaan en eventueel met een prijs afscheid had kunnen nemen, maar zoals hij zelf ook al aangeeft: zo'n afscheid past ook wel weer bij hem. Ik ben blij dat hij iig bij Vitesse betrokken blijft. Het ga je goed Theo

Hij kon wel passes sturen

Topgozer die zich weinig aantrekt van anderen! Zeker geen slechte eigenschap, ik heb zeker genoten van zijn voetbaleigenschappen. Aan de andere kant, vele andere jongens zouden een moord plegen voor zijn kwaliteiten en daarbij er alles aandoen om een betere voetballer te worden. Ik zou als voetballer toch blijven denken aan 'wat als ik toch als een topsporter had geleefd'.. maar goed, elk mens is weer anders..

Zijn uitspraken zijn net als die van ibra

Gelijkwaardig aan vd Vaart zeer zeker niet. Had die overigens wel kunnen zijn imo had die echt als een topsporter geleefd want talent had die zeker. Sluit me aan bij de rest. Theo zal gemist worden ! Goede speler en geweldige persoonlijkheid.

Wat een prachtig unieke vent!

Nog een reden waarom de naam Theo voor altijd met Vitesse verbonden zal zijn.

top voetballer liet veel mensen beter spelen echt genoten van jansen

jammer dat theo zijn tanden niet meer kan laten zien; je kunt zeggen wat je wilt hij heeft toch een mooie carrière gehad, toch typisch dat een hofs en een van beukering van dezelfde leeftijdscategorie allemaal al met voetballen gekapt zijn..

Mooie speler hoor
Zeker bij Twente waar ze hem met rust lieten
Kon bij van der valk in Hengelo mooi zijn gang gaan met vrouwen, drank en peuken haha
Maar toen was hij wel op zijn best

7 maart 2014 om 21:29

Vrouwen bij vdvalk??? Please do tell!! Dat zijn de mooie verhalen!

7 maart 2014 om 22:02

Ken je die verhalen niet dan?
Hij had het hier goed naar zijn zin, veel stappen met Heubach enzo
En de vrouwen konden zo mee naar van der valk
Daar sliep hij dan ondat ze de volgende dag vroeg moesten trainen hahaha jaja
Gerucht gaat dat hij het deed met de dochter van Munsterman

7 maart 2014 om 22:47

Hij is gewoon getrouwd.. je moet niet alles geloven wat ze tegen je zeggen

Theo Janssen is echt een topgozer en 1 van mijn grootste voorbeelden. Je kan nog zoveel verdienen maar als je er niet gelukkig van bent, moet je het gewoon niet doen. Zo'n uitstraling straalt hij uit. Had gewoon nog makkelijk ergens kunnen cashen maar Theo wil gewoon lekker zijn leven leiden in het gezellige Arnhem.

Wel heerlijk om hem zo te horen, doet me denken aan andere goede voetballers in het verleden die wel konden genieten van het leven ( Prosinecki en Durovski )

We hebben met The een markante voetballer verloren! Vergeet nooit meer dat hij even wat biertjes ging 'scoren' in de andere bus Dus Theo springt even uit een rijdende bus voor een sixpack!

de goal die hij maakte tegen psv (een theo'tje) was de mooiste. pracht voetballer met een fantastische pas en een goede voorzet zker iemand die gemist zal worden

7 maart 2014 om 22:21

Ja die sloeg echt helemaal nergens op Opeens ging hij in de 5e versnelling tegen Hutchinson. Ik dacht dat hij maar 2 versnellingen had. Daarna een magistrale lob over Isakson.

Ik denk dat veel mensen (of eerder de voetbalfans) het jammer vonden dat hij zulke dingen deed omdat iedereen wist dat hij zoveel meer uit zijn carrière kon halen. Dat hij genoegen neemt met hoe alles is gelopen, des te beter voor hem. Ik heb er trouwens ook niks op tegen, hij leeft zijn leven en niemand (buiten zijn vrouw en kinderen) hebben daar iets mee te maken.

Wat een voetballer, wat een linkerbeen en wat een persoonlijkheid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren