Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij naar Engeland komt, gaat hij naar United, daar twijfel ik niet over’

Laatste update:

John Hartson zal zondagmiddag als Wales het opneemt tegen Zweden vooral letten op Zlatan Ibrahimovic. De voormalig Welsh international was zelf in dienst van onder andere Arsenal, West Ham United en Wimbledon heel wat jaartjes actief in het Engelse voetbal en hoopt dat de Zweedse superster volgend seizoen in de Premier League te bewonderen is.

/

“Ik denk dat hij een sterke speler is die zo’n beetje alles kan, dus ik ben groot fan. Ik verheug me erop hem van dichtbij te zien en over hem te kunnen praten als hij naar de Premier League komt”, vertelt Hartson, die momenteel werkzaam is als analist, aan Metro. “Als hij naar Engeland komt hij naar Manchester United, daar twijfel ik niet over, ik weet dat hij al eerder met José Mourinho heeft gewerkt en dat ze een goede band hebben. Hij wordt er niet jonger op en we willen hem hier allemaal graag zien spelen.”

“Ik wist al best veel over hem om eerlijk te zijn, toen ik bij Celtic speelde, vertelde Henrik Larsson regelmatig over hem”, gaat Hartson verder. “Hij zei: ‘Er breekt een jongen van 17 door in Zweden en hij gaat echt iets speciaals worden’. Dat was dus Ibrahimovic en hij is inderdaad uitgegroeid tot iets heel speciaals. Er zitten nu een hoop clubs achter hem aan, dus hij kan zelf kiezen. Hij kan naar China, de Verenigde Staten of dus naar United.”

Denk je dat Manchester United de enige optie voor Zlatan Ibrahimovic is in Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

hij zal wel voor de club met het meeste geld gaan. is ook niet meer de jongste en zal toch nog wat geld willen opsparen. als hij slim is gaat hij dan naar china of de verenigde staten. daar is het niveau lager en dan zal hij lang van een hoog salaris genieten.

5 juni 2016 om 17:37

Daar is absoluut veel geld te verdienen en ik denk ook een goed leven te leiden. Maar veel voetbalfans willen hem graag in Europa zien, helemaal in Engeland aangezien dat toch de meest bekeken competitie is. Bovendien zullen clubs in Engeland hem ook een vorstelijk salaris aan willen bieden. Ik denk dat bijna alle clubs (misschien City niet vanwege zijn relatie met Guardiola) ruimte voor hem zouden willen maken.

5 juni 2016 om 17:45

Ja, maar doordat het niveau in die andere landen lager is, kan hij daar langer blijven spelen en daar dus langer veel geld blijven verdienen

5 juni 2016 om 17:40

Dat zal jij doen ja, deze man wilt nog mee doen in de hoge top. Tuurlijk wilt die een flink salaris maar hij gaat nog gewoon in de too blijven spelen.

5 juni 2016 om 18:22

Ik denk niet dat zijn vrouw naar China wil... Maar de VS kan altijd nog, verwacht ik ook als hij niet naar United gaat.

Zlatan lijkt me ook te hongerig, eerzuchtig misschien zelfs om genoegen te nemen met china of de MLS.
Maar kiezen voor ManUtd zal ik gedurfd vinden...ik bedoel, als ie mislukt in de premier league kan het een roemloos einde voor 'm worden, voor zover dat kan natuurlijk met de palmares van zlatan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren