Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken'

Laatste update:

José Fortes Rodriguez is ervan overtuigd dat Derrick Luckassen gaat slagen bij PSV. De verdediger is bezig aan een ongelukkig seizoen, met zaterdag als absolute dieptepunt. Als middenvelder tegen Willem II, dat met 5-0 won, veroorzaakte hij twee strafschoppen en kreeg hij twee gele kaarten. "Als Derrick er volgend jaar niet staat bij PSV, eet ik uit hondenbakken”, zo stelt de zaakwaarnemer dinsdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Hij heeft veel pech gehad. In het begin van het seizoen kwam hij er goed in, maar na een slechte wedstrijd in Heerenveen ging hij direct uit de ploeg”, oordeelt Fortes Rodriguez. “Daarna heeft hij nog wel een paar keer gespeeld, maar heeft Derrick nooit het ritme gekregen wat hij nodig heeft.” Na de nederlaag in Heerenveen verloor de 22-jarige Luckassen zijn plek aan Daniel Schwaab; hij speelde in totaal achttien duels.

Fortes Rodriguez twijfelt er niet aan dat Luckassen er alles aan doet om het vertrouwen van Phillip Cocu terug te winnen. “Natuurlijk mist een speler die niet het wekelijkse ritme heeft op een gegeven moment wat vertrouwen. Net op de momenten dat hij er toch in kwam, viel PSV als team vaak tegen en dat was zaterdag ook het geval." De belangenbehartiger denkt dat Luckassen als centrale verdediger het beste tot zijn recht komt.

Technisch manager Marcel Brands heeft nog altijd het volste vertrouwen in Luckassen. "Cocu geeft aan tevreden over hem te zijn bij de trainingen. Derrick heeft weinig gespeeld en kwam zaterdag gewoon in een slecht draaiende ploeg terecht. Want eerlijk is eerlijk, ik heb niet één speler gezien die een voldoende haalde tegen Willem II."

Denk jij dat Derrick Luckassen gaat slagen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoewel ik totaal geen fan van PSV ben vindt ik wel dat die 2 strafschoppen behoorlijk zwaar waren en snel gegeven waren. Met als gevolg 2 gele kaarten en dus rood. Ja je zal ze wel kunnen geven volgens de regelementen. Toch wel respect voor deze speler omdat hij niet exploideerde.

13 maart 2018 om 08:08

Idd vergelijk dat met hoe Feyenoord geholpen werd. Maar dat is altijd zo, het verschil in scheidsrechters is te groot... niemand weet waar hij/zij aan toe is

13 maart 2018 om 08:16

Opvallend is dat dezelfde Kuipers Feyenoord voor nagenoeg identieke situaties is Eindhoven geen strafschop durfde te geven. Het vasthouden ten opzichte van Bottighin was vele malen opzichtiger dan waar Kuipers nu een strafschop voor gaf.
Het verschil is niet alleen heel groot per scheidsrechter maar bij Kuipers en Makkelie is het elke week maar weer afwachten hoe ze fluiten, zijn ze de ouderwetse thuisfluiter of bevoordelen ze de topclub? Doodfluiten doen ze het sowieso.

13 maart 2018 om 08:18

Sneu om die vergelijking te maken. Die tweede is gewoon ontzettend dom van Luckassen, lichtjes maar ontzettend dom. Die eerste vond ik een ander verhaal.

13 maart 2018 om 08:55

Ik respecteer je mening Varkie1908, maar dan had De Jong ook een strafschop moeten krijgen van Kuipers in de eerste helft. Maar ja, dan geeft-ie 'm niet...

Die andere strafschop raakte ook werkelijk kant nog wal. PSV (we) heeft terecht verloren van Willem II maar ben dan wel consequent.

13 maart 2018 om 09:49

Wat een grap, de jong duikt naar beneden en het is een overduidelijke schwalbe, kijk het nog eens terug want volgens mij heb je het niet helemaal goed bekeken

13 maart 2018 om 11:30

Je kunt zeggen wat je wilt, maar de Jong wordt ook duidelijk vast gehouden aan zijn shirt. volgens de regels is dit niet toegestaan. Ik vind dan ook dat je de 2de strafschop kunt geven (hoewel hij vaker niet dan wel gegeven wordt) maar de 1ste sstrafschop slaat helemaal nergens op. Hij houdt zijn armen bij/voor zijn lichaam.

13 maart 2018 om 08:12

Als Luckassen weet wat zijn beperkingen zijn kan hij een prima cv worden vooral man uitschakelen en bal inleveren vooral niet proberen de creatieve oplossingen te verzinnen.
Het waren typische Kuipers strafschoppen die hij alleen aan de thuisploeg geeft. Er zijn situaties geweest waarbij hij er bij identieke situaties als aangeschoten hands alles vrolijk wegwuifde.
Kuipers is al een aantal seizoenen niet meer de top scheidsrechter die hij ooit was. Tegenwoordig fluit hij de meeste wedstrijden volledig dood.

Voor dat transferbedrag moet hij er gewoon staan. Geen excuses. En daarmee wijs ik niet eens naar Luckassen, want als het er niet in zit, dan zit het er niet in, maar wijs ik vooral naar de technische mannen bij psv die er miljoenen tegenaan gooiden om hem te halen. Zie ook Pereiro en Romero. Als je boven de 5miljoen gaat uitkomen voor een aankoop moet hij gewoon slagen in de eredivisie, anders kon je er ook een jeugdspeler neerzetten en gokken.

13 maart 2018 om 08:10

AZ lacht zich rot om die transfersom. Had dan Haps gekocht die 1-2m duurder was had je een fatsoenlijke linksback... een De Wijs had ook wel de rol van bankzitten kunnen doen a la luckassen

13 maart 2018 om 14:43

Nee de Wijs moet spelen en ervaring opdoen. Luckassen had al een paar jaar ervaring op eredivisie niveau dus lijkt me allemaal logisch.

13 maart 2018 om 14:16

@ yoda dat klopt maar voor dat transferbedrag moet je hem wel op zijn eigen positie zetten en niet als verdedigende middevelder waar ie nooit gespeeld had , of vind jij dat neymar er ook gewoon moet staan voor dat transferbedrag als je hem rechtsback ofzo maakt , psv heeft ( helaas ) terecht verloren en dat komt door het goede spel van willem 2 en daar doen die penalties niks aan af

13 maart 2018 om 23:02

Ik probeerde ook niet luckassen maar psv verantwoordelijk te maken voor het tot nog toe falen van luckassen. Ze kopen deze gast voor een flink bedrag en zetten m overal neer, ook waar hij blijkbaar niet uit de voeten kan. Dat vind ik slecht. Anderzijds, als hij eigenlijk CV is, dan heeft hij ook niet kunnen overtuigen, want daar staan nu 2 niet zo n hele goede spelers.

Toen Luckassen naar PSV kwam riepen volgens veel AZ-supporters hier al dat dit een miskoop ging worden, omdat hij bij AZ eigenlijk ook helemaal niet zo goed was. Tot nu toe krijgen ze van mij volledig gelijk. Ik heb Luckassen nog geen enkele keer overtuigend zien spelen en zaterdag sloeg alles, het leek wel of Zanka ineens weer terug was...

13 maart 2018 om 08:31

Genoeg PSV supporters die hetzelfde hadden voorzien hoor. Ik weet gewoon niet wat Brande bezielde. Az verloor elk topduel met Luckassen in de basis met ruime cijfers. 2x achter elkaar 2-4 tegen PSV zelf en dan denken dat er defensief een versterking bij Az te halen valt. In een uitduel tegen PSV werd hij alle kanten opgespeeld en maakte hij een eigen doelpunt, werd ie meerdere malen simpel weggezet en kreeg hij ook nog eens rood. Alleen al in de onderlinge duels hadden ze bij PSV kunnen zien dat hij totaal geen versterking zou zijn en hem dan toch binnenhalen. Brands moet gewoon kappen met kijken binnen zijn Az-netwerk.

13 maart 2018 om 09:08

@cabinessence

Hij kwam laatst afscheid nemen in de rust van Az-Sparta en toen zij ik nog tegen mijn maten, oja.....hij speelde hier vorig seizoen ook nog!
Totaal vergeten al door de meeste supporters terwijl hij ondanks zijn foutje/fouten toch redelijk veel heeft gespeeld.
Snap eigenlijk niet waarom PSV juist voor hem heeft gekozen en er veel geld voor heeft neergelegd.

13 maart 2018 om 14:19

@tinus45 hadden julie dat niet ff tegen marcel brands kunnen zeggen dan , de man die zoveel voor julie club betekent heeft

Hij was bij AZ volgens mij al te licht nu bij PSV is dat helemaal zo.

Pfff gaat die Jose Fortes Rodriquez nou al net zo zulke onzinnige uitspraken doen als zijn baas ? Kies maar alvast een kleur bak uit dan, je bent toch al het loophondje van Raiola. Bij AZ vieren ze nog steeds feest. Een prima verkoop en Midtsjo en Koopmeiners ervoor in de ploeg. Luckassen kan dan wel fysiek prima zijn , voetbal vraagt ook spelintelligentie, traptechniek, keuzes maken , tactisch inzicht en daar snapt hij allemaal niets van.

Dit is/wordt een regelrechte miskoop. Psv heeft daar toch 7 miljoen voor betaald ?

Bij AZ was hij altijd al goed voor ongelukkige acties, kaarten en eigen doelpunten. Sommige spelers dragen altijd een soort van pechvogel met zich...

Ik heb deze aankoop nooit begrepen. Als zelfs de AZ supporters bij voorbaat al gaan praten over een miskoop weet je al hoe laat het is. Speler die enorm onzeker oogt en kinderlijke fouten maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren