Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als hij dezelfde weg bewandelt als Dijks, heeft hij het goed gedaan’

Laatste update:
/

Willem II deed deze zomer flink zaken met Ajax: Richairo Zivkovic, Lesly de Sa en Ruben Ligeon spelen komend seizoen in Tilburg. Trainer Jurgen Streppel hoopt dat laatstgenoemde in de voetsporen kan treden van Mitchell Dijks. Dijks deed het uitstekend bij Willem II en keerde terug bij Ajax.

“Als hij straks dezelfde weg bewandelt als Mitchell Dijks, betekent dat dat hij het goed heeft gedaan. Ik denk dat hem dat gaat lukken”, aldus Streppel over Ligeon in Voetbal International. Zivkovic moet de eerste spits in Tilburg worden, terwijl De Sa met zijn snelheid een wapen moet zijn voor de ploeg van Streppel.

“Bij Go Ahead Eagles Eagles heeft hij het niet gered, vooral vanwege blessureleed. Ik denk dat hij bij Willem II wel tot zijn recht komt”, aldus Streppel over de jonge aanvaller. Willem II heeft ook een optie tot koop op De Sa.

Gaat Ruben Ligeon het goed doen bij Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zal niet zo snel gebeuren denk ik. Vooral omdat er gewoon veel meer en betere rechts backs zijn dan links backs.

Je hebt bij Ajax eerst van Rhijn en dan nog Tete. Daarnaast vind ik Dijks nog niet heel erg bijzonder. Gewoon net als vrijwel elke andere linksback in de eredivisie 1 van de zwakste schakels van het elftal.

3 juli 2015 om 00:43

Ik denk dat je van Rhijn overschat. Mentaal zeer zwakke speler. Dat zeg ik omdat hij zich nooit laat zien wanneer het moet. Of wanneer het team het moeilijk heeft. En ik zie van Rhijn niet veel beter worden dan hij nu al is. Ajax onwaardige speler.

3 juli 2015 om 01:31

Van Rhijn had aan het einde van het seizoen nog wel een redelijke reeks maar was over het gehele seizoen zeker niet constant genoeg. Ik denk eerlijk gezegd dat hij nog wel ruimte heeft om te groeien, maar ik denk niet dat het een wereld-back gaat worden. Als hij zich echter kan optrekken aan de flow van het team kan hij echt wel lekker ballen, dat hebben we zeker in 2013/2014 wel vaak gezien.

Ik denk dat Ligeon een zeer redelijke back is, maar hij is niet geconcentreerd genoeg en laat mede daardoor veel te vaak zijn directe tegenstander lopen. Ik denk dat hij zeker wel mee kan met het niveau van Willem II en ik denk uiteindelijk wellicht nog wel een stapje hogerop. Ajax zit er wat mij betreft niet in.

Voor Willem 2 zeker 3 leuke spelers om te hebben. Van mij mag de Sa daar blijven en ontwikkelen Zivkovic en Ligeon zich zodat ze in de toekomst van waarde kunnen zijn voor ons.

Dat zou eerder betekenen dat Overmars weer zijn werk niet goed doet. Spelers als Dijks en Ligeon brengt je geen meter verder.

3 juli 2015 om 00:26

Dijks komend seizoen in t nederlands elftal

3 juli 2015 om 00:35

Hij was sarcastisch.

3 juli 2015 om 00:43

Tuurlijk niet. Dijks is de beste nederlandse linksback na willems (dijks is verdedigend wel beter). (blind vind ik meer een middenvelder en ik denk dat zijn pa dat ook vind)

3 juli 2015 om 00:50

Het is meer dat we na willems geen toplinksback meer hebben. Tussen willems en dijks zit echt een gapend gat qua kwaliteit. Moet je kijken wat feyenoord en vitesse hebben. Nelom en achenteh. Dikke bagger dus.

3 juli 2015 om 06:01

Wat mij betreft krijgt van Aanholt een kans. Die doet het toch niet slecht in de premier League.

3 juli 2015 om 09:35

En hoe is het met Buttner? Hoor je bijna niks meer van, maar lijkt me in ieder geval gezien zijn ervaring een betere optie dan Dijks.

Deze jongen moet lekker daar blijven en naar een az gaan en daarna naar een mooie europese competitie kiezen waar hij kan cashen bij een laagvlieger en dan heeft hij het goed gedaan.

Maar ooh wat kijk ik met jaloerse ogen naar een fenerbache en een galatasaray die zomaar even een kjaer, nani, drogba, sneijder, eto'o binnenhalen.
Dat doet mij op zich best wel pijn dat Ajax dat niet meer kan, en het geld er niet meer durft voor uit te geven.
Wat velen mensen zeggen ben ik het mee eens we worden voorbij gestreefd in Europa, waar we ooit zo dominant waren natuurlijk geen titel kandidaten maar een AZ deed het goed Psv haalde de Halve finale CL en Feyenoord won de Uefa cup.

Maar helaas dat is verleden tijd en deze spelers komen niet meer naar de eredivisie, want het draait allemaal om het salaris en daar gaat de Eredivisie niet in mee.
Natuurlijk begrijp ik Ajax volledig maar wat zou het weer mooi zijn als zulke spelers het ook een mooi idee vinden om hun carriere af willen sluiten in Amsterdam, in plaats van in Turkije waar volgens mij geen beste jeugdopleiding van Europa staat, en ook geen CL zijn gewonnen.

Blijkbaar telt dat niet meer en telt alleen dat ping ping nog helaas genoeg, vind het jammer !
Stel dat Ajax inderdaad voor 1 a 2 spelers de knip zou trekken wat zeker mogelijk is met wat ze op de bank hebben staan dan zou je weer mee doen in Europa, en de Eredivisie weer een paar keer op rij winnen zoals afgelopen jaren.

Al zou je alleen al een Nani en een kjaer binnen hengelen ga je er al ZO erg op vooruit. En ik denk zeker als je daarvoor de knip trekt je europees misschien ook weer wat te vertellen hebt.
Natuurlijk je bent geen titel kandidaat maar je kan misschien wel net zoals een schalke in goeie jaren de laatste 8 halen en weer een naam op bouwen dat we wel nog een beetje mee tellen in Europa.

Zie opstelling, ik als Amsterdamse jongen met een hart voor Ajax vind het echt doodzonde wat zou ik graag willen dat mijn cluppie weer een rol van betekenis speelt in de CL en we weer een beetje naam krijgen.

Cillesen
Rhijn
Kjaer
Veltman
Adriano
Klaassen
Gudelj
Bazoer
El ghazi
Eto''o/drogb
Nani/fischer
3 juli 2015 om 10:07

Kjear is net getransfereerd en Eto´o ook, Drogba zie ik eerlijk gezegd niet zo snel komen.

Dijks speelt een goed seizoen, en is gelijk top 3 waardig... Gewoon lekker bij Heerenveen (ofzo) ballen, daar is tie prima voor.

3 juli 2015 om 09:41

Hij is de best haalbare linksback van Nederland, volgens De Boer. Daar ben ik het helemaal mee eens.

Mijn advies zou daarom ook zijn, haal geen Nederlandse Linksback. Ik heb sterk de indruk dat je de eredivisie kan domineren als je fysiek top bent. Ik kan me niet voorstellen dat de scouting niet ergens een atleet vandaan kan halen die heel de linkerkant kan bestrijken. Dat hij technisch niet perfect is is tot daar aan toe, want nogmaals, de Eredivisie win je in mijn ogen op kracht, en niet op techniek.

Dijks heeft kracht en heeft voetballend vermogen, maar in mijn ogen allebei net niet voldoende om echt het verschil mee te maken. Ik ben blij dat ze Boilesen vervangen, maar ben bang dat Dijks van het niveau Duarte en Vd Hoorn gaat blijken, leuk voor de subtop maar niet voor Ajax.

Mooie versterkingen voor Willem 2 dit.
Ik verwacht wel dat Streppel t beste uit deze spelers haalt en uit zullen gaan blinken komend seizoen onder hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren