Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PEC en De Graafschap slaan handen ineen: ‘Dit is een mooie uitkomst’

Laatste update:

De Graafschap huurt Ruben Ligeon tot het einde van dit seizoen van PEC Zwolle, zo melden de clubs donderdagavond. De 26-jarige vleugelverdediger kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant spelen en is winterversterking nummer vier voor de Doetinchemmers.

“Met Ruben halen wij een back binnen die aan twee kanten goed uit de voeten kan. Hij heeft bijna 200 wedstrijden betaald voetbal in de benen, waarvan zo’n 45 in de eredivisie”, somt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite op. “We hebben ons met Nigel Bertrams, Ligeon, Azor Matusiwa en Charlison Benschop in iedere linie versterkt.”

“Het team heeft de afgelopen wedstrijden ook laten zien dat het stappen maakt op het hoogste niveau, nu is het zaak om dit om te zetten in punten”, benadrukt Hofstede. Ligeon, 26 jaar, staat sinds vorig jaar in Zwolle onder contract en kwam in totaal tot vijf optredens in het eerste elftal. Voor zijn periode in Overijssel speelde de vleugelverdediger onder andere voor Ajax, FC Utrecht en het Slowaakse Slovan Bratislava.

“Ruben heeft in Zwolle nog een contract tot medio 2020, maar heeft het komende half jaar weinig uitzicht op speeltijd”, zegt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC op zijn beurt. “Voor beide partijen is deze tijdelijke overgang dan ook een mooie uitkomst. Het is voor Ruben een goede zaak om meer kans te maken op speelminuten om zichzelf zodoende uit te dagen en te laten zien. Wij wensen hem daarbij veel succes en zullen zijn verrichtingen in Doetinchem op de voet volgen.”

Ruben Ligeon gaat De Graafschap sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In zijn Ajax tijd altijd gezien als goede speler, kreeg nooit echt de kans. Ben benieuwd.

Begrijp niet waarom PEC hem verhuurd.. Recent prima wedstrijd gespeeld. Zo dik zit PEC niet in de backs m.i.

Begrijp de meeste van de Graafschap zijn aankopen niet. Het lijken allemaal net niet spelers voor Eredivisie niveau. Not sure of Hofstede wel capabel is.

1 februari 2019 om 01:29

Hofstede out! Hele tijd wordt er gezegd we zoeken een CV en dan kom je nu met een back.. Abena laten gaan als hij juist Rb en Cv kan spelen. Het is niet te geloven bij ons, dan zijn jullie aankopen toch logischer.

1 februari 2019 om 06:56

Van de Pavert met Straalman is prima. Dat abena weg is is jammer. Die broertjes van Nieuwpoort zijn meer voor de KKD, waar Lars het zelfs erg moeilijk mee zal hebben, hij mist een bepaalde rust in zijn spel.

Nu breekt m'n klomp, waarom zou je hem verhuren nadat hij tegen Feyenoord juist een prima wedstrijd speelde?

31 januari 2019 om 21:03

Misschien hebben we op korte termijn geld nodig/moeten we kosten besparen? Enige reden die ik me kan bedenken.

1 februari 2019 om 08:11

Toch denk ik dat de aanwinsten van De Graafschap beter zijn als die van Nac. Denk dat Nac hetzelfde overkomt als Sparta vorig jaar. Paniek aankopen dus

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren