Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als dat hier bij PSV ook kan, zie ik de toekomst positief tegemoet’

Laatste update:

Ernest Faber was al met PSV in gesprek over een contract voor volgend seizoen, maar door het ontslag van trainer Fred Rutten is alles in een stroomversnelling gekomen. Faber heeft FC Eindhoven achter zich gelaten en neemt samen met Phillip Cocu het roer over bij de grootste club van Brabant. De coach hoopt het succes van Eindhoven mee te nemen naar PSV.

/

“Bij FC Eindhoven heb je niks, alleen elkaar en de gedachte. Zie wat je daarmee kan bereiken. Als dat hier bij PSV ook kan, zie ik de toekomst positief tegemoet”, tekent persbureau ANP op uit de mond van Faber. “Ik heb niet getwijfeld, maar me wel een beetje druk gemaakt. Het loopt daar namelijk goed en we hebben bij Eindhoven toch iets moois opgebouwd. Ik wil dan wel dat dat doorgaat.”

“Toen PSV mij vroeg het samen met Cocu over te nemen, was mijn voorwaarde dat alles eerst goed afgehandeld zou worden met Fred”, vervolgt hij. “PSV is goed gezond, maar heeft alleen een klein virusje opgelopen. Dat moeten we er snel uit zien te halen. We moeten uitstralen dat we een team zijn dat er met onvoorwaardelijke inzet voor wil gaan. De eerstvolgende wedstrijd na een nederlaag is namelijk dé mogelijkheid om te laten zien dat het een vergissing was.”

Pakken Ernest Faber en Phillip Cocu dit seizoen een prijs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou leuk zijn voor PSV als PSV hetzelfde effect toen der tijd met Milan-ajax!

14 maart 2012 om 16:29

we doen nog mee voor alle prijzen dus KOM Op!!

Er is nog niks verloren voor Psv! Kampioenschap ligt nog open, tegen Valencia kan er gestunt worden en in de beker is er nog volop kans op een prijs.

Het enige wat PSV nodig heeft zijn wat goede / degelijke verdedigers. Heeft PSV gewoon 4 verdedigers die normaal kunnen opbouwen, en geen nutteloze kaarten pakt. Dan hadden ze die 3 laatste wedstrijden ook niet verloren, en hadden ze nu geen klein 'virus' maar had Fredje Rutten kunnen zeggen 'we hebben alles nog in Eigen hand' .

14 maart 2012 om 16:21

waar moet je die verdedigers vandaan halen? ik ken de cijfers niet maar het lijkt me voor de hand liggen dat psv een probleem heeft als ze geen cl spelen. nu schat ik de kans voor nederlandse clubs om de poulefase te halen door twee voorrondes te overleven zo een 25%, dus moet je eigenlijk kampioen worden. kortom je hebt haast, psv moet dit weekend al gaan winnen en eigenlijk in amsterdam ook.

wat had die brands precies in zijn hoofd met alle aankopen? dat het verdedigend mager was, was voor de zomer al duidelijk. maar ze halen alleen bouma, verder werden allerlei prachtige namen gehaald, die overigens een jaar of half jaar eerder een fractie hadden gekost. maar jong, talentvol en dus met optie om ooit op te verdienen. strootman wil iedereen, niks over hem (en tyton). mertens kun je uitleggen, maar dan matavz toch redelijk tegen de transfer deadline nog binnen gehengeld, voor veel geld. om maar de volgende voor eredivisie begrippen grote naam binnen te hebben? de combinatie mertens/matavz pakt slecht uit. waar zit het idee hierachter?

faber kan nu alleen succes hebben als hij ook dit oplost. simpele opdrachten en een logische opstelling, waarin de belangrijke spelers het best benut worden. eenvoud, ookal betekent het dat er grote namen op de bank komen.

14 maart 2012 om 16:26

Er moet opnieuw bezuinigd worden, had ik ergens gelezen, dit zal waarschijnlijk inhouden dat er een paar mensen hun baan kwijt raken en / of dat het transferbedrag kleiner wordt, echter zal het niet echt zichtbaar zijn op het veld omdat, met verkopen van bijvoorbeeld toivonen en bijvoorbeeld pieters versterkingen gehaald kunnen worden, bovendien is Zanka gratis, en als van Bommel komt is het ook transfervrij

Sanders heeft al vanaf het begin af aan gezegd het niet noodzakelijk is om kampioen te worden of meteen het eerste jaar Champions league te spelen, als dit 5 jaar nog doorgaat dan wordt het wel een probleem

14 maart 2012 om 16:35

Ze hebben in totaal 28 miljoen van de 40 Miljoen uitgegeven, daar waar 20 Miljoen denk ik ook al genoeg was geweest, maar in ieder geval je houdt 12 miljoen over. Volgend seizoen komt een talentvolle verdediger van kopenhagen, goede ijzersterke verdediger die opbouwend ook goed is ( ja dat weet ik, want ik woon in Denemarken en kijk hier elk weekend voetbal). Maar dan heb je deze jongen + Hutchinson achterin. Manolev en Pieters moet je vervangers voor hebben, en Willems en Tamata zijn er gewoonweg nog niet klaar voor. Dus je moet 2 goede backs halen, en dan is het al opgelost

14 maart 2012 om 16:39

40 miljoen? dat was alleen van de verkoop van de grond, en dat was zelfs al 50 geloof ik, verder zijn er rente vrije leningen voor 25 miljoen afgesloten en zijn er nieuwe sponsorcontracten binnengehaald (freo) dus zit al op 80 miljoen, die 28 miljoen de ze hebben uitgegeven is 14 miljoen van Dzudzak Afellay 3 en Salcido 5, en dan vergeet ik er nog een paar

14 maart 2012 om 16:48

@jordyfr en panerai
Die 80 miljoen is alleen gebruikt voor het aflossen en herfinancieren van de schulden. Alleen de opbrengsten die PSV had door verkoop van spelers die panerai noemt (en een klein transferpotje) zijn geïnvesteerd in aankopen.

Brands is vorige zomer wel degelijk bezig geweest om de verdediging te versterken (o.a. Stam en toen al Zanka) maar dat is niet gelukt. Uiteindelijk zijn alleen Derijck en Tyton voor de verdediging gekomen en dat is inderdaad (ook door omstandigheden) niet voldoende gebleken.

15 maart 2012 om 10:03

Volgens Thijs Sleegers, volger van PSV voor de VI, werkt PSV dit seizoen met een tekort van 5 miljoen. Vanaf volgend seizoen zou PSV gaan werken met een begroting die niet meer afhankelijk zou zijn van europees voetbal.

Er zal vast een potje zijn voor transfers, maar volgens mij zullen ze met de verkopen eerst het tekort van 5 mln moeten aanvullen en zal het bedrag wat overgebleven is verder geïnvesteerd kunnen worden.

Verder speelt het natuurlijk ook mee dat er de afgelopen drie seizoenen er 15 miljoen verlies is geleden op de transfermarkt.
Komend seizoen zal de directie toch wel eens een positief resultaat op de transferbalans willen zien.
De directie zal waarschijnlijk alleen een verlies toestaan, wanneer er CL voetbal gehaald wordt.

Faber maakt een goede indruk op mij. Heb er weer wat meer vertrouwen in met dit duo!

Ja maar het probleem is dat ze dat virusje hebben opgelopen terwijl ze toch veel en dure inentingen hebben gehad aan het begin van het seizoen.
De enige kuur is nu een overwinning van SC Heerenveen en dan kan alles weer omslaan.

Waarom praat hij als een alwetende? Hij komt net kijken en kan beter de kat nog even uit de boom kijken voordat hij z'n mond lostrekt

14 maart 2012 om 16:11

Begin je bang te worden Fc-twentuh?

Faber heeft jaren rondgelopen bij PSV en dit seizoen heeft hij PSV ook op de voet gevolgd. Daarnaast heeft hij niet zo'n 'alwetende' taal, hij zegt gewoon waar het op staat. Wel wat beter dan al die cliché's van Mcclaren vind je niet?

14 maart 2012 om 16:13

Mcclaren is sowieso niet gelukkig met z'n uitspraken in de media, maar vind dat die Faber zich niet moet profileren alsof het een topcoach is, doet Cocu toch ook niet?

14 maart 2012 om 16:20

@fc-twentuh,
Hij praat niet als een alwetende, hij legt gewoon de feiten op tafel zoals hij ze ziet.
Ik moet zeggen dat ik Cocu en Faber samen aardig complementair aan elkaar vind.
Ik ben benieuwd hoe de rest van het seizoen gaat verlopen.

14 maart 2012 om 18:36

Als het een Ajaccied geweest was dan was hij arrogant geweest en had hij alwetende teksten gebruikt.

On: Faber heeft het leuk gedaan bij Eindhoven maar moet nog alles bewijzen.

dit is wel duidelijke verstaanbare taal...
trainer zijn kan iedereen, maar het mentale over kunnen brengen is maar weinigen gegeven.
klinkt stom maar heb bij de eerste zinnen die faber uitkraamt gelijk iets van, ja, dat komt goed.
datzelfde had ik ook bij de boer destijds, simpel houden en duidelijk zijn, geen stom gelul.
natuurlijk zal rutten wel een fijne trainer zijn, maar iedereen is het toch eens dat hij kennelijk niet de juiste snaar kan raken.

Dit had een 'fred ruttentje' kunnen zijn, namelijk: als je een virus hebt opgelopen ben je ziek. Maar goed zijn punt is duidelijk en hij heeft gelijk ook. Een week vol tegenslagen betekend niet dat het team helemaal rot is. Het bestuur laat ik even buiten beschouwing.

Ik hoop dat psv dit seizoen nog kampieon word.

tyton
tamata
derijck
marcelo
pieters
wijnaldum
strootman
toivonen
depay
matavz
mertens

Goeie vent hoor die Faber! Potver die verbaast me toch! leuk, die jonge gasten die PSV gaan leiden. En....echte club-mannen!

het is het team dat de rug moet rechten...ofschoon ik niet twijfel aan de kunde van beide heren verwacht ik ook geen wonderen van ze en indien PSV met 11 solisten blijft voetballen worden er gegarandeerd punten verspeeld. PSV is en blijft een kanshebber op de titel maar dan moet er wel een team op het veld komen te staan.

Mooie eerste woorden van Faber. Ik ben blij dat hij niet over een proces begint. Als je kijkt wat hij met Eindhoven heeft gedaan zie ik de komende weken weer iets positiever in!!

ik ben het zeker eens met wat Faber hier heeft gezegd , en ik hoop dat hij inderdaad deze lijn ook met PSV kan doortrekken , natuurlijk een heel andere cultuur , verwachtingspatroon en andere druk , maar ik heb vertrouwen in de capaciteiten van Faber , daarbij is het pluspunt dat hij PSV - er is en dus genoeg krediet zal krijgen om iets tot stand te brengen! hopelijk zien we de passie en de motivatie weer , dat ze voor elke meter wille nvechten , donderdag terug in de wedstrijd tegen Valencia.
ik denk dat dit was wat psv nodig heeft , een nieuw iemand met andere kijk andere gedachte , ander soort denken in het voetbal.

forza PSV

Als ik het allemaal goed begrepen heb is Cocu de interim-hoofdtrainer en Faber zijn rechterhand (assistent). Maar met alles wat ik lees en hoor in de media lijkt het wel of die rollen andersom zijn.

14 maart 2012 om 16:54

Ik denk dat het zo opgelost is enkel met het oog op volgend seizoen. Het heeft niet veel zin om Faber nu aan te trekken als hoofdcoach (met misschien wel een hoger bijbehorend salaris) als hij na de zomer (hoogstwaarschijnlijk) toch weer als assistent aan het werk gaat.

14 maart 2012 om 18:15

Ja ok, begrijpelijk. Maar wat gebeurt er met Cocu dan?

14 maart 2012 om 18:41

De planning is assistent en coach van de A1. Maar zoals hij zelf vanmiddag ook al zei, je weet nooit hoe het loopt.

Walgelijke manier om net voor de playoffs te vertrekken.
Eindhoven kan in theorie nog kampioen worden en promoveren eventueel via nacompetitie.
Nu zit die club zonder trainer.
Te walgelijk voor woorden.
Typisch psv

14 maart 2012 om 17:19

iemand hier jaloers omdat jullie grote broer WEL in de eredivisie speelt?

14 maart 2012 om 18:25

Ook zeer walgelijk van PSV dat het talenten afstaat,nee daar hoor ik je niet over.

Luukje er zijn trainers zat. Faber is een een man met een PSV hart en krijgt nu de kans van zijn leven. Die kans zou iedereen grijpen. Daar is niks walgelijks aan.

De eerste bal moet nog getrapt worden onder leiding van het duo Cocu/faber maar volgens de kenners op voetbalzone zit PSV al weer volop in de race voor de titel.

Waardeloze kneus die Faber om je team in deze fase van de competitie in de steek te laten.

Voorlopig zijn vele uitspraken van de supporters hiet te kwalificeren onder de titel: de wens is meester van de gedachte.

Begrijpelijk. Maar nu mogen Cocu en Faber het gaan laten zien. Ik denk dat het nog wel effe gaat duren vorodat je daadwerkelijk de hand van Cocu en faber gaat terugzien in het spel. En ook dat is logisch, want het neemt nu eenmaal wat tijd. Of PSV die tijd heeft dit seizoen, dat zal nog moeten blijken!.
Voorlopig moet men maar niet al te hoge verwachtingen koesteren, want bij een ander item op VZ viel al te lezen, dat Cocu dus niet het roer helemaal om gaat gooien. Veel blijft dan, mag je aannemen, bij het oude. En in dat geval zal het dus wederom neerkomen op de schouders van de spelers en hoe zij zich instellen, hoe zij zich houden aan gemaakte afspraken voor binnen het veld.

En wanneer zij doorgaan op de manier als de laatste weken binnen de lijnen het geval was.... en dan doel ik voroal op het niet mee terugverdedigen en daardoor je defensie nog meer onder druk zetten, een defensie die de zwakste schakel bij PSV is, dan roep je dus nog steeds het onheil over jezelf af.
Maar wie weet.... misschien zijn dat wel de details waar Cocu op doelt, die hij veranderd wil zien. Al lijkt het me sterk, dat Rutten en Cocu daar eerder ook al niet op gehamerd hebben.....
Misschien is alles wel simpeler te verklaren..... misschien ligt het er gewoon aan, dat de vorm verdwenen is....en is dat het geval, dan is het niet zo simpel om die terug te vinden......

14 maart 2012 om 17:04

Zoals Sanders al zei: "we verwachten geen wonderen."

Wat mij betreft is de belangrijkste taak van Cocu en Faber om de verdedigende organisatie terug te brengen. Faber is daar in Eindhoven heel goed in geslaagd maar inderdaad, het is nu wel heel kort dag.

De grootste schuld lag in mijn ogen ook bij de spelers en zij zullen moeten laten zien dat ze zich wel aan de afspraken kunnen houden. Laten we hopen dat vreemde ogen dwingen.

14 maart 2012 om 19:03

Dat komt ook omdat het spreekwoord luid : de wens is de Vader van de gedachte.
Daarom heb je die uitspraak nog nooit gehoord van een psver.

een fatsoenlijk resutlaat tegen valencia zal al veel goed doen. We hoeven niet eens door te bekeren maar bijvoorbeeld een 1-0 of 2-1 winst ofzo en laten zien dat je er voor wil knokken dan krijg je toch weer wat zelf vertrouwen op weg naar heerenveen.
De puntjes moeten weer even op de i gezet worden, het is niet zo dat we opeens niet meer kunnen voetballen. Laat zien dat je kampioen wilt worden en dat iedereen het fout heeft, we zijn nog niet afgeschreven we kunnen nog kampioen worden en zelfs nog de dubbel winnen. Als je vanaf nu elke wedstrijd wint ben ik ervan overtuigd dat we kampioen worden en daar moeten wij zeker toe in staat zijn. De zwakke schakels eruit halen, extra zekerheid op het middenveld inbouwen met engelaar erbij, lens en labyad op de bank en wijnaldum op rechts. Iets meer verdedigende kwaliteiten op het middenveld. Dan maar minder aanvallend maar wel een sterk team.

tyton
hutchinson
derijck
marcelo
pieters
engelaar
strootman
wijnaldum
toivonen
mertens
matavz

Come on PSV erop knallen en achterin standhouden. Laat die Spanjaarden het gras opvreten deze keer .
Herhaling van Benfica vorig jaar, maar dan zonder de knullige tegengoal vlak voor de rust. 2-0 met rust, Valencia zet daarna aan, PSV countert rond minuut 60 naar 3-0 en Valencia komt niet verder dan een late 3-1.

Teken ik voor =d!

psv doet nog mee voor alle prijzen, eredivisie niks aan de hand alleen even uit vorm, knvb beker halve finale kunnen we winnen, europa leugue word moeilijk maar nog niet helemaal verloren

Als we maar minimaal tweede worden.
Dan vindt ik het allang goed
We moeten nu niet teveel in prijzen gaan denken.
Denk niet dat dat nu al te realiseren valt.

Zet em op Psv!

we doen nog zeker voor alle prijzen mee alles is nog mogelijk zelfs tegen Valencia kunnen we doorbekeren mits we gefocust en met vertrouwen spelen, ik hoop dat Cocu en Faber de jongens mentaal goed voorbereiden op de wedstrijd voor morgen.

come on PSV

Goeie woorden ernest maar vergeet aub niet met wat voor soort verdedigers je aan de slag moet.
Er zullen tijden komen dat je wat de verdediging betreft weer terug gaat verlangen naar het Jan Louwers stadion.

Ik hoop nog op een prijs, misschien de beker, maar we kunnen niet van Cocu en Faber verwachten dat ze iets gaan winnen, de selectie is niet topfit. Op dit PSV weer aan het voetballen te krijgen zullen ze een aantal wedstrijden nodig hebben. Ik hoop dat Faber en Cocu volgend seizoen ook samen PSV gaan trainen, Faber heeft bij Eindhoven veel bereikt en ik ben benieuwd naar Cocu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren