Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Als Barcelona zeventig miljoen euro op tafel legt is het prima’

Laatste update:

Barcelona moet het de rest van het seizoen stellen zonder de geblesseerde Ousmane Dembélé. Een speciale bepaling in de regels van de Spaanse voetbalbond maakt het waarschijnlijk mogelijk voor de Catalanen om buiten de officiële transferperiode om een vervanger aan te trekken en in de afgelopen dagen worden er diverse aanvallers aan de huidige nummer twee van LaLiga gelinkt.

Een van de genoemde namen is die van Willian José. Het Spaanse RTVE repte dinsdagavond zelfs al van een akkoord tussen Barcelona en zijn werkgever Real Sociedad voor 35 miljoen euro, wat volgens Mundo Deportivo vervolgens weer werd ontkend door de betrokken clubs. Sociedad-trainer Imanol Alguacil is woensdagmiddag tijdens een persconferentie dieper op de kwestie ingegaan.

“Als ze zeventig miljoen euro op tafel leggen is dat prima, dan valt er niets meer over te zeggen”, wordt hij, verwijzend naar de transferclausule die Willian José in zijn contract heeft staan, geciteerd door AS. “De hele kwestie begint wel wat veel te worden. Hij is onze speler en dat wil hij ook blijven. Ik weet niet voor hoe lang, maar voor zover ik het begrijp blijft hij in ieder geval tot het einde van het seizoen hier.”

Barcelona mag alleen binnen Spanje zakendoen en Willian José is niet de enige naam die in verband wordt gebracht met een verhuizing richting het Camp Nou. Ook Lucas Pérez van Alavés, Loren Morón van Real Betis en Luis Suárez van Real Zaragoza zijn naar verluidt kandidaten. Sport weet woensdagmiddag toe te voegen dat technisch directeur Éric Abidal en trainer Quique Setién later vandaag om de tafel zullen gaan om knopen door te hakken. Laatstgenoemde heeft laten weten dat hij per se een veelzijdige aanvaller aan zijn selectie toe wenst te voegen.

Zou jij Willian José een goede aanwinst vinden voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lol 70 mio.. Het moet niet gekker worden.

12 februari 2020 om 16:50

Waarom zouden ze hem verkopen terwijl ze niemand terug kunnen halen. Ik vind echt niet vreemd dat Sociedad naar zijn clausule wijst.

12 februari 2020 om 17:03

Barca moet gewoon niks kopen tot de zomer. Flinke geldverspilling dit

12 februari 2020 om 17:40

Yep en dan het risico lopen alle prijzen mis te lopen? Wat denkt je van oververmoeidheid van de huidige aanvallers?

12 februari 2020 om 18:42

Naja denk dat de fans het wel kunnen slikken als er jaartje niks word gewonnen. Setien lijkt tot nu toe een goede match. Team begint steeds beter te spelen en ik verwachy dit seizoen niet veel qua prijzen. Barca moet dit seizoen gebruiken om aan de filosofie van Setien te werken en misschien daf je met goede gerichte aankopen volgende seizoen weer kan mee strijden aan alle prijzen

12 februari 2020 om 16:53

Dat is de clausule, dus helemaal niet gek dat hij dat noemt.

70 mil? Haha zoveel is heel die club waard toch? ;-)

12 februari 2020 om 16:56

Ik ken meerdere spelers van Sociedad die makkelijk bij Barca in de basis kunnen staan. Beetje respect a.u.b

12 februari 2020 om 16:57

Dat is zijn clausule. Gewoon betalen en anders lekker zonder spits het seizoen afmaken. Sociedad kan ook geen vervanger halen dus is gewoon logisch dat ze hem niet weg willen doen. Zou eerder kritisch kijken naar het wanbeleid dat wordt gevoerd bij je eigen club dan hier Sociedad belachelijk maken..

12 februari 2020 om 22:00

Klopt en Sociedad heeft ook niet zoveel spitsen. Isak en Jose voor 1 positie.

12 februari 2020 om 17:28

Je moet wat vaker kijken naar Sociedad, spelen heerlijke voetballer hoor.ook is dat z'n transferclasule

12 februari 2020 om 17:55

Sociedad speelt inderdaad werelds voetbal, spelen echt het beste in La
Liga puur voetballend gezien.

12 februari 2020 om 18:46

Ja man echt heerlijk voetbal, ook vind ik de shirts van Sociedad prachtig.met spelers als San Jose, Portu, Isak, Odegaard, Illaramendi, Merino, Oyrzabal heb je gewoon een top team. Hoop dat ze de CL halen, Getafe, Atletico, Sevilla en Valencia zijn te pakken.

Ik zie die gekke bartomeu dat ook nog echt op tafel leggen. Schandalig beleid voor zo een prachtige club. Laatste jaren sowieso al niet meer te herkennen. Ik droom stiekem om Laporte weer als voorzitter te zien.

Luis Suarez om het gemis van Luis Suarez op te vangen zou natuurlijk wel ironisch zijn.

On: geen van deze namen lijkt me een echt geschikte speler. En gezien het midden in het seizoen is en de verkopende club niet eens een vervanger mag kopen, zullen ze meer dan de absolute hoofdprijs vragen. Ik zou nu gewoon even niks halen, het doen met wat je hebt en her en der talenten eens de kans geven. Dan kun je in de zomer 110 neerleggen voor Lautaro en heb je je gewenste spits binnen. Dan is dit seizoen maar verloren, maar kun je wel de komende jaren echt weer als serieuze ploeg beschouwd worden. Ik weet wel wat mij meer waard is.

12 februari 2020 om 16:55

Puur paniekvoetbal van Barcelona. Slimste is inderdaad de rust bewaren, niemand halen en jeugd de kans geven. Maar het Barcelona van de laatste jaren kennende zullen ze wel weer de hoofdprijs betalen voor een speler die ze 3 maand gaan gebruiken, om vervolgens vast te stellen dat hij niet voldoet. Kan hij naast Coutinho, Griezmann en Dembele gaan zitten op de bank bij de miskopen... de bank van 350 miljoen.

12 februari 2020 om 17:36

Helaas heb je geen eigen jeugd meer voor die positie, dus dat wordt dan wel lastig. Ondanks dat zou ik inderdaad ook geen vervanger halen, puur omdat je nu niemand kunt halen die je echt nodig hebt op de langere termijn. Setien zal dus met een tactische oplossing moeten komen in mijn ogen.

12 februari 2020 om 18:45

Ik zou Fati gewoon wat meer gebruiken. Daarnaast wil ik ook best Hiroki of Manaj eens zien. Dat zullen waarschijnlijk niet de oplossingen voor de lange termijn zijn, maar tegen een kleinere club uit laliga kun je ze best eens testen. En Fati zal het dan maar gewoon moeten doen in de grotere wedstrijden.

Barcelona kan beter gewoon wachten tot de zomer en de rest van het seizoen spelen met de spelers die er nu nog zijn en niet een paniekaankoop doen waarbij je word uitgemolken en er weer veel miljoenen verspeeld gaan worden.

13 februari 2020 om 08:21

Daarom vragen ze ook zoveel voor een wisselspeler.

Barca moet gewoon niemand kopen.
Beter dat geld bij houden, en in de zomer een goede vervanger zoeken voor Suarez.
De spelers waar ze nu van spreken komen allemaal te kort voor Barca.

ik dacht dat ze ook interesse hadden in die Rodrigo van Valencia

12 februari 2020 om 17:42

Klopt, maar dat gaat officieel niet meer door. Al twijfel ik of hij ook een goede keuze geweest zou zijn

12 februari 2020 om 18:10

@maxi_lopez @cmg thanks! ik was daar niet van op de hoogte en snapte daarom even niet waarom hij niet in het artikel werd vermeld

12 februari 2020 om 17:55

Volgens mij trok Valencia de stekker eruit, zij wouden een hoger bedrag zien.

12 februari 2020 om 18:43

Barça trok de stekker er uit. Rodrigo wildr gewoon ook nief volgens mij en idd Valencia wilde een absurd hoog bedrag

13 februari 2020 om 08:21

Dat zou inderdaad een goeie aankoop zijn. Kan in de spits uit de voeten en op de flanken

ze kunnen beter voor Loren Betis gaan of Inaki Williams Bilbao alleen zal die 2e wel veel kosten maar dan hebben ze een prima jonge spits. Willian jose is al best oud en als je die voor veel geld koopt dan vertegenwoordigd hij geen restwaarde meer.

12 februari 2020 om 22:17

Bilbao laat Williams niet voor minder dan zijn clausule gaan, en die ligt momenteel op 135 miljoen. Verder ligt Williams tot maar liefst 2028 vast.

Geen matige spits, al is het voor 1 miljoen. Er zijn genoeg spitsen in de jeugd, geef desnoods Collado het volle vertrouwen. Er zit een goede speler in hem en kan op de flank uit de voeten. Bovendien kan een potentiële aankoop niet in de CL spelen, vrij nutteloos dus.

12 februari 2020 om 18:37

Is die regel niet aangepast vorig jaar? Ik dacht dat je nu met een in het midden van het seizoen aangeschafte speler alsnog kon spelen in de CL. Maar ik kan het fout hebben

12 februari 2020 om 18:55

Ja een speler die je in januari koopt wel, maar in dit uitzonderlijk geval kan de potentiële aankoop van Barcelona enkel in de competitie spelen, omdat het een regel van de Spaanse voetbalbond betreft. Het is geen algemene Europese regel. Mocht Barca Willian José in januari gekocht hebben, was hij wel inzetbaar.

13 februari 2020 om 08:21

Precies ze moesten die Carlos Perez niet weg doen. Nu is het erg mager voorin.

70 miljoen voor een wisselspeler? nee denk het niet. Barca kan beter verder kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren