Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Barcelona en Real Madrid komen, is het lastig om nee te zeggen’

Laatste update:

Paul Ince verwacht dat Liverpool het moeilijk gaat krijgen om de huidige selectie intact te houden. Onder anderen Virgil van Dijk werd al eens sporadisch gelinkt aan een vertrek bij the Reds en volgens de oud-middenvelder van Liverpool ligt een transfer nog altijd op de loer, ook omdat bijvoorbeeld de Spaanse topclubs mogelijk in financieel opzicht meer te bieden hebben.

"Ze doen het geweldig daar, zowel de spelers als Jürgen Klopp", begint Ince over de situatie op Anfield in gesprek met de Liverpool Echo. "Maar memorabele teams winnen jaar in jaar uit prijzen. Ze hebben goede mogelijkheden om dit te bewerkstelligen, maar we moeten over een paar jaar pas terugkijken om te constateren of dit wel een geweldig Liverpool-team was."

Gefrustreerde Van Dijk houdt hoop op volgende ronde: 'We zijn pas halverwege'

"Het is nu de vraag hoe ze nog beter kunnen worden. Het is ook een kwestie om de spelers binnenboord te houden", aldus Ince, die wijst naar bijvoorbeeld de verkoop van Philippe Coutinho in januari 2018 aan Barcelona. "Gaat er iemand komen voor Virgil van Dijk? Als Barcelona en Real Madrid aankloppen, is het lastig om nee te zeggen."

"Slachtoffer worden van je eigen succes zit er dik in. Met zulke geweldige prestaties worden ook de ogen van Barcelona en Real Madrid geopend. Het is lastig voor een speler om nee te zeggen als zij komen. Kijk naar Cristiano Ronaldo (die naar Juventus vertrok, red.). Ben je wel bereid om iedere keer, jaar in jaar uit, hetzelfde te doen of wil je een keer elders een nieuwe uitdaging aangaan?"

Verwacht jij dat Virgil van Dijk de komende vijf jaar bij Liverpool zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"het is nu de vraag hoe ze nog beter kunnen worden." - Dit is inderdaad wel een goede vraag. Hoeveel meer rek zit er eigenlijk nog in deze selectie? Spelers als Henderson, Gomez, maar ook Wijnaldum en Firmino zijn kwalitatief wel te vervangen voor meer kwaliteit, maar wat gaat dat doen voor de balans en de manier van spelen? Dat er kwalitatief meer rek in de selectie zit geloof ik graag, maar ik denk dat de kwalitatieve rek veel groter is dan de rek van het collectief.

23 februari 2020 om 15:09

Firmino vervangen? Ik kan geen enkele valse spits opnoemen voor het spel van Liverpool die het beter kan. Ik vind die Firmino echt geweldig. Salah is in mijn ogen het makkelijkste te vervangen van die 3 voorin bij Liverpool.

23 februari 2020 om 15:33

Die Jiménez van Wolverhampton kan Firmino wel vervangen. Maar ik zie van Dijk of elke andere speler vertrekken. Van Dijk verdiend €10m per jaar zonder bonussen. Meer dan prima. Je weet hoe de Spaanse fiscus is.

23 februari 2020 om 15:35

Maar dat schrijf ik toch ook niet?! Ik zeg alleen dat er kwalitatief betere spitsen rondlopen dan Firmino, maar dat dat ten koste kan gaan van de manier van spelen van Liverpool. Bovendien stel ik ook niet dat je ze moet(!) vervangen. Ik zeg alleen dat ze puur kwalitatief gezien vervangbaar zijn...

23 februari 2020 om 17:12

De manier van spelen is niet heilig hoor. Klopp speelt op deze manier juist omdat hij firmino als spits heeft met een betere spits zou hij anders en wss beter gaan spelen.

23 februari 2020 om 15:16

Gomez is 1 van de beste verdedigers in Engeland nu al en je wil hem gaan vervangen. WTF. Het is dat die niet voor een enorme transfersom is gehaald zoals de Ligt en daarom niet die hype heeft. Maar is echt een superspeler. Daarnaast Firmino vervangen... really, daar ga ik niet eens op in.

23 februari 2020 om 15:31

Ik zeg nergens dat ik iemand wil vervangen. Ik stel dat ze vervangbaar zijn. Verder ben ik het niet met je eens dat Gomez een superspeler is. Hij maakt nog te veel fouten. Dat is niet erg als 22-jarige speler bij een Europese topclub, maar Gomez heeft nog wel het 1 en ander te leren. Verder zeg ik niet dat je Firmino moet vervangen. Ik zeg alleen dat je hem kwalitatief kunt(!) vervangen.

23 februari 2020 om 15:23

Wijnaldum is helemaal niet te vervangen. Box to box de beste middenvelder van de wereld op dit moment. Bijna kolderiek hoe die jongen nog altijd onderschat wordt.

23 februari 2020 om 15:34

Het probleem is dat mensen niet lezen. Nergens zeg ik dat ze een speler moeten vervangen. Ik zeg alleen dat er betere centrale middenvelders en betere nummer 10's rondlopen dan Wijnaldum. Ik stel ook heel duidelijk dat je je dan kunt afvragen of het collectief er beter van wordt, omdat je dan waarschijnlijk een heel ander type speler haalt. Ik schrijf dat toch vrij duidelijk. Hoe maakt men dan van 'kunnen' ineens 'moeten' zonder de context erbij te halen?!

23 februari 2020 om 15:34

Ik denk dat zeker in Nederland Wijnaldum echt wel op waarde geschat wordt, maar zoals je zegt durven velen hem wel eens te vergeten. Hetzelfde geldt ook voor Henderson, gewoon even goed als Wijnaldum maar vaak vergeten. Daarnaast denk ik echter dat @Sirius bedoelt dat de door hem genoemde spelers (makkelijk) te vervangen zijn door een puur kwalitatief gezien betere speler. Daar ben ik het wel mee eens an sich. Het grote verschil is gewoon dat die spelers dan wel kwalitatief beter mogen zijn (denk aan een De Bruyne, De Jong, Varane, Süle, Kanté) maar dat nog niet wil zeggen dat ze even goed draaien in de machine die Klopt ontwikkeld heeft.

23 februari 2020 om 15:37

@lierse1997 - Precies. Je bent dan vooralsnog ook de eerste die de context erbij leest of in ieder geval begrijpend leest. Die laatste zin van jouw uitleg schrijf ik ook min of meer al in mijn betoog: "spelers als Henderson, Gomez, maar ook Wijnaldum en Firmino zijn kwalitatief wel te vervangen voor meer kwaliteit, maar wat gaat dat doen voor de balans en de manier van spelen?"

23 februari 2020 om 15:45

Kan me er persoonlijk ook wel in vinden. Jongens als Wijnaldum, Henderson, Matip en Firmino zijn afzonderlijk gezien heel goede spelers, maar geen van allen de beste op hun positie. Maar zoals je zelf aangeeft werkt de huidige ploeg zo goed dat het eigenlijk bijna gekkenwerk zou zijn om aanpassingen te maken aan het team.

23 februari 2020 om 16:02

Maar dat is dan ook het moeilijkste. Als je aan de top bent de motivatie, het “vuile” werk en het team gevoel behouden. Doorgaans moet je hier en daar spelers vervangen om de afstemming en de irritaties binnen de perken, te houden.

23 februari 2020 om 19:44

Jij bent ook niet echt goed in lezen want ik noem Wijnaldum juist WEL de beste op zijn positie kwalitatief gezien. Gini Wijnaldum is de beste box to box middenvelder van de wereld.

23 februari 2020 om 17:16

Het is meer hoe liverpool future proof kan worden en niet net zoals man utd straks in een zwart gat valt. Dat betekend dat er verjongt zal moeten worden. Als je dan salah en firmino kunt verkopen voor een mooi bedrag en daar mbappe en havertz voor kunt kopen zou ik dat direct doen. Beiden kunnen veel langer mee dan hun voorgangers. Ook zou ik wijnaldum niet verlengen en het vrijgekomen salaris aan een jonge talentvolle middenvelder geven.

Ja misschien ligt het aan mij maar ik vind dit de aantrekkingskracht van Real en Barca een beetje afnemen. Barca daar is het echt een puinhoop en Messi houdt ze op dit moment overeind. Real is een prachtige club maar ook niet je van het op het moment. In de PL speel je meerdere prachtige wedstrijden, een prachtige sfeer die je toch minder hebt in de PD. Mijn hart zou ten alle tijden voor de PL kiezen maar dat is mijn mening......

23 februari 2020 om 16:54

Hoe zwakt dit af? Omdat een Engelse club eens voor de verandering wint is het helemaal afgezwakt?? Je moet kijken naar de laatste 10 jaar hoeveel Spaanse winnaars er waren en hoeveel vd PL. En Liverpool ligt al met 1 been eruit. Hopelijk scoort Atletico op Anfield en liggen ze eruit

Liverpool heeft in rap tempo (in twee of drie jaar tijd?) razendsnel stappen gemaakt van een Europese subtopper (niveau Arsenal) naar de beste club ter wereld. Inmiddels zijn Real en Barca op dit moment niet meer groter, daar kan makkelijk nee worden gezegd door een speler met sportieve ambities.

23 februari 2020 om 15:14

Voor sommige mensen is Real of Barcelona van kinds af aan al een droom. Daarom zullen er altijd spelers daar naar toe willen.

23 februari 2020 om 15:44

Real en Barça zullen altijd groter zijn dan Liverpool ongeacht hun vorm. Real is nog steeds de grootste en succesvolste club ooit. Je staat wekelijks in de schijnwerpers en ik kan me geen mens voor stellen die niet in het maagdelijke wit zou willen spelen. En zoals iemand net al aangaf, Liverpool kan zomaar volgend jaar weer moeten knokken voor een plek in de CL. Bij Real heb je de garantie dat je wekelijks, jaar in jaar uit, naast de beste spelers van de wereld staat en meedoet om elke prijs in Spanje en Europa.Nu zeggen dat Liverpool groter is dan Real en Barca is schandalig. Wat deze twee clubs alleen al de afgelopen 10 jaar hebben laten zien is ongekend. Pep met Barca en Zidane met Real. Liverpool komt net anderhalf seizoen om de hoek kijken. En ik heb nog nooit een club zo gehyped zien worden als nu. Terwijl ik het City van Pep vele malen beter vond!

23 februari 2020 om 15:52

“Altijd” gaat me persoonlijk wel iets te ver. In de jaren 90 en jaren 2000 was Milan in alles de grootste club, dat was toen ook gewoon een droomclub voor elke speler. Dat is nu ook niet meer het geval lijkt me.

23 februari 2020 om 15:58

@ Edenmadrid Zlatan, overal gespeeld behalve Real. Stoichkov zowiezo niet en andere Atletico of Barca aanhangers. Liverpool heeft de schijn tegen omdat ze vanaf eind jaren 80 al 30 jaar weinig hebben gepresteerd. Zowat heel de huidige generatie spelers is in die periode opgegroeid met voetbal.liverpool is verder zowel de afgelopen 2 a 3 jaar als kwa historie de meest succesvolle succesvolle club uit de Premier League (momenteel de meest lucreatieve competitie ter wereld).je maakt de Spaanse clubs wel groter dan ze werkelijk zijn (nickname Edinmadrid he ), maar Real heeft ook tientallen jaren van droogte gehad tussen 1966 en 1998. Voor de generatie over 10 is Liverpool gewoon een absolute topclub dat op gelijke voet staat met Barcelona, Real en wellicht een paar andere.

23 februari 2020 om 16:07

Dus wacht wacht wacht. Omdat Liverpool de meest succesvolste club uit de Premier League geschiedenis is staan ze op gelijke voet met Real en Barca?! Je zegt het zelf, 30 jaar(!) amper wat gewonnen, niet eens een landstitel. Gozer, Real heeft meer UCL titels dan héél Engeland bij elkaar. Besef dat even goed. Dit is zo lachwekkend, hoe jij Liverpool na anderhalf seizoen zo ophyped na 30 jaar lang geen pepernoot te hebben gewonnen.

23 februari 2020 om 16:12

Voetbal van toen is veel anders grote vriend. Milan had het geluk met een aantal wereldspelers die hun dit succes bezorgde. Toen die eenmaal wegwaren, en doe daar het wanbeleid en de crisis in Italie bij, dan krijg je dit. Real bouwt niet op 1 hele rijke eigenaar. Dat Milan er maar ff was vind ik niet zo gek. Real en Barca zullen er altijd blijven staan.

23 februari 2020 om 16:22

Voor mij is er momenteel een big 7 (real, Barca, Liverpool, City, Juve, Bayrn, Psg) en kwa geschiedenis Real, Milan, Liverpool, Barca, Bayrn en misschien ook Ajax. Real staat daar ook tussen. Alle andere clubs (zoals het grote United van weleer) staan daar nog onder.

23 februari 2020 om 16:25

Voor de generatie over de 10 is Liverpool een topclub. Haha kom op, op basis waarvan? 1 CL titel? Voor de generatie over de 10 is Pec Zwolle ook een topclub. Hadden immers de KNVB beker in 2014 gewonnen.

23 februari 2020 om 16:28

Ik respecteer je mening oprecht, maar ik denk dat qua status en prijzen Real Madrid helemaal alleen bovenaan staat. Met daar onder Barça Liverpool en Milan en daaronder de andere clubs. 13 UCL titels, waarvan 4 in de laatste 6 seizoenen is gewoon ongekend.

23 februari 2020 om 16:32

Pec Zwolle zowiezo. Daar kan een Florentino Perez mij niet weg krijgen. Net als Totti bij As Roma.

23 februari 2020 om 17:49

Wel leuk dat je de historie van Barça en Real roemt, maar dan vervolgt met dat Liverpool net komt kijken. Duik eens in de geschiedenis van die club man. Liverpool staat niet zo maar op 6 CL-titels.

23 februari 2020 om 18:10

Liverpool heeft natuurlijk wel degelijk een grote historie, zowel in de eigen nationale competitie als in Europa. Dat de meeste van de daadwerkelijk gehaalde titels voor Liverpool vooral vóór 2000 zijn gehaald, doet daar weinig aan af als je bedenkt dat Real Madrid, inderdaad ook voor mij dé grootste club ooit, óók heel veel prijzen heeft gehaald vóór 2000. In zekere zin geldt dit ook nog voor United, dat naast grote successen in de jaren '60 vooral een grootmacht is geworden vanaf de introductie van de Premier League.

23 februari 2020 om 18:13

Op je teentjes getrapt? Het is gewoon de waarheid. Real alleen al heeft meer CL titels dan heel Engeland bij elkaar. 1 club die meer titels heeft dan alle clubs in de zogenaamde beste competitie ter wereld bij elkaar. Dus een hele competite heeft niet eens zoveel roem behaald op het hoogste niveau als Real Madrid en dan wil jij nog Liverpool komen vergelijken met RM? Gerrarrehereee

23 februari 2020 om 18:20

@ConstantKante, dat klopt en daar sluit ik mij ook zeker bij aan. Het is ook een club met een mooie historie en als er 1 ploeg in Engeland is waar ik wel wat mee heb dan is het LFC wel. Maar waar het hier om gaat is dat er wordt gezegd dat LFC nu al op gelijke hoogte zit als RM terwijl daar natuurlijk nog lang geen sprake van is! Liverpool wordt door een anderhalf seizoen zo erg opgehyped terwijl RM dit zowat 4 jaar lang straight heeft laten zien. RM was 3 seizoenen ongeslagen in de knockout fase, hebben zoveel records achter hun naam gezet en dat team gaat de geschiedenisboeken in als het beste team in Europa ooit.

23 februari 2020 om 18:30

Vind persoonlijk niet dat Liverpool erg overhypt is. Integendeel eigenlijk. Die club hunkert al zó lang naar de landstitel, dat je nu echt niet van een hype kunt spreken. En het team speelt ook gewoon goed, aantrekkelijk én succesvol. En ik ben ook geen Liverpool fan, vroeger had ik zelfs een hekel aan ze omdat ze zo vaak wonnen, maar de eer die ze nu ten deel valt vind ik meer dan terecht.maar, je hebt een uitstekend punt als je stelt dat het vergelijk met Real behoorlijk ongepast is.

23 februari 2020 om 19:02

Real is inderdaad op veel gebieden de grootste club ter wereld. Je noemde echter eerst dat Real én Barca altijd groter zullen zijn dan Liverpool. Dat durf ik te betwijfelen. Alleen al op het gebied van Europese prijzen doet Liverpool niks onder voor Barça. Het verschil tussen die twee is echt niet zo groot als jij nu doet voorkomen.

23 februari 2020 om 21:45

Ik denk ook dat Barça een grotere club is als Liverpool. Kijk alleen naar de grootheden die er hebben gespeeld. Teveel om op te noemen. Ze hebben 1 van de beste jeugdopleidingen ter wereld, grotere marktwaarde en ga maar zo door.

23 februari 2020 om 15:46

In de beleving van veel voetballiefhebbers zijn Barca en Real zeker weten dé clubs. Liverpool zit daar nog steeds onder.

Volgens mij maakt Liverpool het op 't moment wel erg makkelijk om nee te zeggen tegen dat soort clubs

23 februari 2020 om 15:18

Haha dat sowieso. En trouwens, welke club gaat er meer dan 100 mln betalen voor een verdediger? Dat zou v Dijk wel moeten kosten..maar ja gekkenwerk. Als Liverpool zijnde zou ik dat geld overigens wel aannemen, stel dat er 120 mln geboden wordt. Je hebt nu de CL gewonnen, kampioen geworden (over een paar weken), lekker met dat geld een nieuw jonger beest kopen.

23 februari 2020 om 15:38

Waarom dan, v dijk kan nog 5 jaar mee en beter ga je ze niet snel krijgen

23 februari 2020 om 19:50

Over 5j krijg je er geen 120mln meer voor en beter als dit jaar en afgelopen jaar gaat het ook niet worden. Maar begrijp me niet verkeerd, ik hoop niét dat ie weg gaat, hij zit daar prima op zn plek.

Wat de reacties hierboven mij vergeten is dat zowel Barca als Real structureel niet in gevaar komen qua concurrentie in Spanje, daar het in Engelenad echt cyclical is, vallen en opstaan voor de meeste topclubs. Daarbij nog, je woont toch veel liever in Barcelona en Madrid dan Liverpool?

23 februari 2020 om 15:18

Ik denk ook eerlijk gezegd dat dit het enige is waarvoor je Liverpool zou verruilen voor La Liga op dit moment. Het leven in Spanje is gewoon veel lekkerder dan in Engeland. Ik zou op dit moment in ieder geval geen sportieve reden zien om Liverpool te verlaten.

23 februari 2020 om 15:29

Vooral spelers uit Zuid-Amerika worden sneller aangetrokken aan het leven in Spanje als in Engeland. Omdat het leven in Spanje meer lijkt op het leven in hun thuisland. Denk dan aan taal, cultuur en klimaat.

23 februari 2020 om 15:19

Dus is de uitdaging in de Pl groter voor spelers, barca/real worden toch wel kampioen. In tegenstelling tot de PL waar de weerstand groter is, dus meer te bewijzen. Daarbij in de CL kun je je dan meten met de andere europese grootmachten.
Overigens is liverpool echt geen lelijke stad, flinke transformatie gehad. Niet iedereen zit te wachten op het tourisme in barca/madrid

23 februari 2020 om 16:20

Transformatie van Liverpool is voornamelijk met Europees geld in het kleine centrum uitgevoerd.

23 februari 2020 om 16:30

Ik weet niet wanneer jij nog in Liverpool bent geweest maar het is echt wel een lelijke stad nog met veel leegstand en oude gebouwen.. Daarnaast zeg je “real/barca wordt toch wel kampioen” maar vergeet je dat van de afgelopen 8 jaar Manchester City 4x kampioen is geworden, dus eigenlijk is City het Barcelona van Engeland. Het is net zo spannend in Engeland als in Spanje, misschien wel minder spannend en minder weerstand, maar dat is moeilijk te zien als je amper Spaans voetbal volgt.

23 februari 2020 om 17:20

Alleen barca en real worden kampioen? Met 8/11 kampioenschappen kan je met gerust hart zeggen dat barca zwaar domineert. Dat heb je in england toch veel minder.

23 februari 2020 om 17:53

Ik denk ook niet dat alle spelers staan te springen om in Madrid te wonen. In de zomer bloedheet en geen fatsoenlijk strand in de buurt. Als die jongens een paar jaar voetballen, kunnen ze daarna sowieso gaan wonen waar ze maar willen.

23 februari 2020 om 18:14

Isco, je kunt in iedere middelgrote tot grote stad in Europa veel leegstand en oude gebouwen vinden. Sterker, de charme van (binnen)steden bestaat toch ook vaak bij de gratie van 'oude gebouwen'? Los daarvan, jij kijkt kennelijk alleen naar wat er (nog) lelijik is aan Liverpool, maar als je Liverpool in de jaren '80 of voor de regeringen van Blair had gezien en dat vergelijkt met hoe het daar nu uitziet (inderdaad, ook mede dankzij Europese subsidies), dan is dat werkelijk een wereld van verschil. Hetzelfde geldt trouwens voor wel meer Britse (en Ierse) steden.

Niet om Ronaldo te kleineren, maar die ging toch echt weg puur omdat Perez hem geen betere salaris wilde aanbieden. Iets wat Juventus wel voor over had om hem daarheen te halen. Als je prijzen wilt winnen dan is Liverpool de betere van alle 3 clubs, maar ook hun zullen na tijdje mindere periodes tegemoet gaan. Ik zie niet zo gauw iemand vertrekken, maar als er iemand vertrekt dan is het iemand van de voorhoede.

Waarom zou hij? Nooit dat hij daar weg gaat. Hij wint daar prijzen en is een legende aan het worden voor Liverpool. Daarnaast hoeveel zouden die clubs moeten neerleggen voor hem? Hij is ook niet meer de jongste. Gaat niet gebeuren.

23 februari 2020 om 15:39

Tja zeg nooit nooit. Sommige spelers willen graag eens in Spanje of Italië spelen. T kan altijd

Real Madrid & Barcelona zijn nog altijd groter dan Liverpool. Zowel financieel als commercieel kunnen ze niet tippen aan de Spaanse grootmachten. In Madrid & Barcelona kun je ook het meest verdiennen, aangezien ze de hoogste salarissen betalen. Leuk dat Liverpool het nu leuk doet maar volgens mij won Real niet zo lang geleden 3 CLs op een rij. Maar niet dat ik Van Dijk bij Liverpool zie vertrekken is gemaakt voor de Premier League die van Dijk.

23 februari 2020 om 15:41

Zoiets kan natuurlijk wel snel kantelen als de prestaties minder worden. Topspelers worden steeds duurder. Je merkt ook dat de wereldtop het ontzettend moeilijk heeft met het vervangen van topspelers. Bovendien zijn ze in tegenstelling tot de subtop lang niet zo gewend om creatief te moeten scouten. De huidige markt is killing voor clubs als Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Juventus enzovoort. Je bent gewoon door je volledig budget heen als je een jongen als Mbappe wilt binnenhalen en je zult dan moeten verkopen om niet in de problemen te komen met de Ffp.

23 februari 2020 om 15:48

Precies dit! Ik zie zoveel reacties die beweren dat Liverpool inmiddels naast deze twee Spaanse grootmachten staat. No way! Liverpool komt er bij lange na niet in de buurt wat populariteit betreft. Volgens mij blijft zelfs Manchester United ze voor.

23 februari 2020 om 17:57

Nog niet, maar dat kan allemaal snel veranderen. Zelfs een club als City behoort inmiddels tot de populairste clubs ter wereld. Succes trekt nou eenmaal veel gloryhunters.

Wat n onzin. De cl gewonnen en nu voor t eerst sinds 30 jaar kampioen met wellicht n record aantal punten. Dan ben je in de historie van Liverpool natuurlijk n geweldig team. Of de rest van Engeland er ook zo over denkt xl zal ze toch weinig boeien

Als je naar landstitels kijkt is Juventus in Italië de beste en oppermachtig. Real Madrid in Spanje gelijk met Barcelona in Engeland Manchester united op 1 everton Liverpool Arsenal allemaal geschiedenis wijs op zelfde hoogte. Champions league real Madrid ja. Waar het meest verdienen valt. Tja Spanje of Engeland. Of Italië bij Juventus. Van dijk samen met ramos heb je een sterke verdediging. Voor mij is ramos nr1 dijk 2 chielini 3 Pique 4.
Keepers betreft allison 1 stegen 2 3 oblak courtouis en neuer op 4 en 5

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren