Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Als Arsenal een titelkandidaat wordt genoemd, begint iedereen te lachen’

Maandag, 6 februari 2017 om 19:38Robin Bruggeman • Laatste update: 19:34

Arsenal kreeg zaterdagmiddag de kans om de achterstand op koploper Chelsea te verkleinen tot zes punten. In plaats van een overwinning op Stamford Bridge, gingen the Gunners echter kansloos met 3-1 onderuit, waardoor de titel met twaalf punten minder dan the Blues nu een utopie lijkt. Diego Forlán denkt dan ook dat er wat zal moeten veranderen in het Emirates Stadium.

/

Arsène Wenger zal de geschiedenisboeken in gaan als een van de beste managers aller tijden. Toch slaagt Arsenal er jaar na jaar niet in om kampioen te worden”, analyseert de aanvaller tegenover The National. “De meningen zijn verdeeld. Het is sneu, want hij is een geweldige trainer en ik heb bewondering voor het feit dat hij het al zo lang volhoudt. Maar iets klopt niet. Ze kunnen niet doorgaan als serieuze titelkandidaat tot Wenger besluit op te stappen.”

“Er moet een mentaliteitsverandering komen binnen de club en dat moet vanuit de manager komen. Of een nieuwe manager. Verandering pakte niet goed uit voor Manchester United nadat Sir Alex Ferguson vertrok, maar voor Arsenal kan het anders lopen”, gaat Forlán verder. “Een nieuwe dynamiek, verse ideeën, nieuwe trainers en spelers. Of laat Arsenal het zo? Als er over Arsenal als titelkandidaat gepraat wordt, beginnen veel mensen te lachen omdat ze het niet zien gebeuren.”


Poll

Vind jij dat Arsène Wenger aan het einde van het seizoen op moet stappen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

63 reacties (laatste reactie door furore75)

Wenger moet aan het eind van het seizoen de eer aan zichzelf houden en opstappen. Dit Arsenal van de laatste jaren (en ook dit jaar) is gewoon zielig.. Ik zat de wedstrijd tegen chelsea te kijken afgelopen weekend en ze werden gewoon van het veld geveegd.

Het team van Arsenal is pure middelmaat op Sanchez, Ozil en Cech na. De afgelopen jaren is gebleken dat Wenger niet de juiste spelers kan (of wil?) aantrekken daarom vind ik dat hij op moet stappen. De laatste jaren moeten zo frustrerend zijn als Arsenal supporter, dat kan niet leuk meer zijn.

6 februari 2017 om 13:37

Wenger hoeft natuurlijk de eer niet aan zichzrlf te houden want zijncontract loopt af na dit seizoen. De manier van werken van Arsene is niet meer van deze tijd, niet tactisch geïnstrueerd genoeg. Ook het gebrek aan ervaring in het team en leiderschap maakt dit arsenal zo onstabiel.

6 februari 2017 om 13:41

Dat wordt sowieso wel verlengd. Arsenal zakt nu wat weg maar ze eindigen wellicht wel weer in de top 4 zoals altijd en Wenger heeft het toch maar weer geflikt dus dan moet zijn contract wel verlengd worden, het is niet dat ze ambitieus zijn en hoger mikken.

6 februari 2017 om 13:45

Normaal gesproken is z'n contract allang al verlengd. Ook heeft Arsenal al verschillende trainers benadert. Dis dit is geen gevalletje "sowieso"

6 februari 2017 om 13:49

Welke trainers? Heb je een bron? Sampaoli zie ik als een mooie optie. Toch verwacht ik wel dat Wenger blijft.

6 februari 2017 om 13:55

De coach van RB Leipzig heeft zelf aangegeven dat Arsenal hen heeft benaderd

6 februari 2017 om 13:55

Wenger heeft letterlijk gezegd dat hij een aanbieding van twee jaar op zak heeft. Die gaat verlengen, kun je je geld op inzetten.

6 februari 2017 om 20:14

Flatsh is weer aan het provoceren, geen aandacht besteden aan de grote duim van Flatsh

6 februari 2017 om 20:45

Omdat ik zeg dat de coach van Leipzig is benaderd en het contract van Wenger nog niet is verlengd ben ik aan het provoceren. Dan heb je wel een gigantisch lage grens om boos en geïriteerd te worden en heb je zonder twijfel wat persoonlijke problemen op te lossen.

6 februari 2017 om 13:41

Op die drie na? Ozil en Cech spelen elke weds. de sterren van de hemel zeker. Alleen Sanchez zakt niet door de ondergrens, maar die andere twee? Je gaat nu puur op de naam af, want Ozil in Cech zijn verre van de beste spelers op het moment. Koscielny, Mustafi, Bellerin, Coquelin, Chamberlain(speelde wel goed) en Iwobi speelden slecht of zijn gewoon te onervaren om het team op sleeptouw te nemen. Als middelmaat heb ik ze nooit gezien. Dat je nu Cech, Ozil en Sanchez opnoemt is maar voor 1/3 gebasseerd op de waarheid, de rest noem je alleen om de naam die ze dragen.

6 februari 2017 om 14:01

Jij hebt volkomen gelijk inderdaad! Van mij mogen Ospina en Ramsey een tijdje spelen in plaats van Cech en Özil.. presteren slecht, alleen Sanchez is echte wereldtop op moment.
Perez en Welbeck moeten ook een lange serie krijgen hoor, wat kunnen die geweldig ballen.
Als we tegen Bayern nou aantreden met een voorhoede:
Perez-Özil-Sanchez
Welbeck
Valt er nog wat moois te halen denk ik, en dan zou ik Oxlade en Coquelin op cm zetten.
(Özil ipv Ramsey tegen Bayern, want laat het hem dan maar eens zien tegen de Duitsers).

6 februari 2017 om 14:13

Ramsey? Heb je Ramsey zien spelen op fit seizoen? Hij is de eerste die van mij verkocht mag worden, Wilshere terughalen en Iwobi op 10 een aantal wedstrijden laten staan ( vanaf nu en tot Ozil wel weet te presteren).

6 februari 2017 om 14:21

Een tekort aan kwaliteit is echt niet het grote probleem. Jij noemt 3 grote namen op, maar dat is onzin. Met deze selectie kun je zeker kampioen worden, maar met een trainer als Wenger niet. Tactisch is het zwaar ondermaats, de mentaliteit is zwak etc.

6 februari 2017 om 21:33

Ik vind deze selectie anders echt niet sterk genoeg om kampioen te worden..

6 februari 2017 om 22:44

Mentaliteit is ook een kwaliteit en dat mist Arsenal, maar qua individuele spelers is er zeker genoeg kwaliteit. Op papier is de selectie van Chelsea niet echt sterker, op het begin van het seizoen waren veel mensen het er over eens dat alleen City qua selectie wat sterker was dan de rest. Maar goed, het gaat natuurlijk om meer dan individuele kwaliteit en qua team, qua mentaliteit en qua tactiek is Chelsea vele malen sterker. Dit wijt ik echter bijna geheel aan Wenger.

6 februari 2017 om 23:03

Conte maakt Chelsea in zijn eerste seizoen kampioen, terwijl Wenger daar al 13 jaar achter elkaar in faalt. Dat zegt genoeg dus. Al onze rivalen hebben allemaal een betere manager dan Wenger. Klopp, Pep, Pochettino, Mourinho en Conte zijn allemaal een klasse beter dan Wenger. Wenger was een toptrainer vroeger, maar nu is hij een matige trainer.

6 februari 2017 om 23:28

En over een tijdje horen we dat hij met 2 jaar verlengd ;

6 februari 2017 om 17:29

De top van de Ijsberg is nog dat de ticket prijs bij Arsenal de hoogste is van de Premier league. Ik begrijp goed dat het moeilijk is om spelers aan te trekken als je weet dat je gewoon nooit voor prijzen speelt met die coach, dat zet een speler ook aan het denken.

6 februari 2017 om 22:40

Het grootste probleem is dat de spelers graag willen dat Wenger blijft en dat hij een reden is om bij Arsenal te blijven. In tegenstelling tot de fans en voetbal volgers hebben zij wel vertrouwen in meneer Wenger en dat kan wel eens klote worden..

6 februari 2017 om 22:17

Arsenal is sinds de aanstelling van Wenger leuk om naar te kijken. Ze zijn kampioen geworden met fabelachtig voetbal.

Wenger is een man met voetbalverstand, en een uitzonderlijk oog voor talent.

Het succes in de vorm van prijzen is lang geleden, misschien te lang, maar op vorig seizoen na was er altijd wel een goede motivatie waarom een andere ploeg er met het kampioenschap vandoor ging. Desondanks kwalificeert Arsenal zich altijd voor CL voetbal, en zijn de wedstrijden leuk om naar te kijken. Dat is wel de verdienste van Wenger. En van zijn spelers.

Arsenal is een topclub, met een topselectie die in een heel moeilijke competitie altijd meestrijdt om de topplekken. Fans kopen er niet veel voor, maar de realiteit is dat er maar een ploeg kampioen kan worden. Overigens waren deze fans nooit Arsenal fans geweest zonder Wenger.

Kritiek hoort erbij, maar de manier waarop men het werk van Wenger beoordeelt is buitensporig.

7 februari 2017 om 08:18

@andonis

Wat je zegt ben ik helemaal mee eens, structureel top 4 in zo'n competitie, het voetbal wat Wenger nastreeft is mooi om naar te kijken en financieel heeft hij het zeer goed voor elkaar met Arsenal. Echter is het niet te verdedigen naar de fans dat ze al 13 jaar geen kampioen meer zijn geworden en op wat voor manier ook. De laatste jaren gaat het op precies dezelfde manier mis; als het er op aankomt geeft Arsenal niet thuis. Dus buiten de kwaliteit van de selectie (die ik niet goed genoeg vind) schort er ook iets aan de mentaliteit binnen het elftal. Dat is kwalijk.

7 februari 2017 om 09:27

Het is best te verdedigen dat ze geen kampioen zijn geworden. Je hebt wel een punt in de manier waarop ze het zelf laten liggen. Dat zou mentaal kunnen zijn.

De selectie is momenteel gewaagd aan de andere topclubs, dat is ook een periode niet zo geweest. Vandaar dat het, deels, te verdedigen valt.

In mijn jongere jaren was Liverpool de niet te kloppen ploeg, en was het onvoorstelbaar dat ze van hun troon gestoten zouden worden. Hoe lang zijn zij al geen kampioen geworden? In die tijd werden clubs als Forrest kampioen. Waar zijn die nu? Of Leeds later? Manchester United was al heel lang geen kampioen meer geworden, en met de komst van Ferguson, en wat gedulde domineerde United de competitie zo'n vijftien jaar. Toch is het niet ondenkbaar dat ze de komende vijftien jaar geen kampioen worden. Ook al wisselen ze tien keer van trainer.

Er ontbreekt iets bij Arsenal. Daar lijkt het wel op. Ik vind de conclusies vaak te makkelijk. In veel gevallen gemotiveerd door emoties.

Wenger en het bestuur is al tevreden als ze in de top 4 beeindigen en CL spelen. Wenger neemt ook geen risico, al jaren durft hij geen geld uit te geven aan een topspits. Stel hij doet dat en nog wordt hij niet kampioen, dan gaat er druk komen op hem, maar hij houdt het liever met talentjes, zodat hij zich zelf in bescherming neemt.

@denn7nho de vorige wedstrijd tegen Chelsea heeft Arsenal geen spaan heel gelaten van Chelsea, je mening over een coach baseren op 1 enkele wedstrijd is nogal lastig.

En het hoeft niet altijd makkelijk te zijn als supporter, zo kun je de gloryhunters makkelijk weg krijgen. En hoezo niet de juiste spelers aantrekken? Op een spits na heeft Wenger deze zomer gewoon gehaald wat nodig was.

6 februari 2017 om 13:36

Op basis van een wedstrijd ? Wat denk je van op basis van 14 jaar zonder titel ?

Mij niet gelaten dat ze het bij Arsenal zelf vergoelijken, minimaliseren en wel goed vinden maar na 14 (!) jaar zou het echt wel mogen duidelijk zijn dat iets niet werkt bij Arsenal.

En dat dan naar Wenger gekeken wordt, helemaal normaal toch ?

Edit : Stravven : van jou kan eigenlijk net hetzelfde gezegd worden : je pikt die ene wedstrijd er uit dat Arsenal het wel eens goed deed tegen een rechtstreekse concurrent ; gezien de afgelopen jaren zonder titel en het huidige klassement kan je stellen dat eerder de heenwedstrijd de uitzondering is en dat de terugwedstrijd de regel is. Jij keert het dus om. Jouw goed recht maar het komt me voor dat dit het probleem is bij Arsenal : de beleidsmakers focussen zich ook enkel op die ene wedstrijd dat het wel eens goed ging (ze kunnen het zie je wel !

6 februari 2017 om 14:16

Wauw, het lijkt wel alsof ik Ty hoor praten als ik jou stuk zie. De vorige wedstrijd was 100000 x minder belangrijk dan deze. Xhaka was nodig? Dit heeft meer weg van een deja vu.

6 februari 2017 om 15:55

Mensen als TY en Chris zouden niet eens meer een podium moeten krijgen, want het is soms gewoon niet eens grappig meer hoe deluded ze telkens tonen te zijn... TY die legde de slechte uitslag tegen Watford bij de regen neer 😳

6 februari 2017 om 23:02

Arsenal Fan TV heren? Type fans als TY en Chris zijn de redenen dat Wenger nog zit.

6 februari 2017 om 21:34

@stravven

Ik kijk nagenoeg iedere wedstrijd van Arsenal, dus ik kan wel redelijk oordelen. Mijn reactie impliceert inderdaad dat ik mijn mening baseer op die ene wedstrijd, maar dat is duidelijk niet zo. Niet slim verwoord van mezelf.

Ik vind de selectie van Arsenal duidelijk niet sterk genoeg.

Ik kijk pas weer naar Arsenal als Wenger weg is, het allemaal namelijk zo voorspelbaar.
Spelers kansen geven die het eigenlijk niet verdienen, slechte aankopen of een aankoop die wel iets toevoegt niet opstellen (perez), geen risico's nemen met Welbeck, tactisch hele domme beslissingen, Fabregas niet teruggehaald, Ozil die door de mand valt in grote wedstrijden, Chambers niet houden voor RB, etc.

Het begint altijd goed, maar daarna zakt het in elkaar en dat komt in mijn ogen door onze manager. Als het elk jaar gebeurd in ongeveer dezelfde periode, dan wordt het misschien eens tijd om eens te kijken naar een manager die het wel kan vasthouden en de spelers beter kan maken.

Verder hoop ik gewoon wat Ozil vertrekt, en Sã¡nchez mag voor mij ook weg. Het werkt ook gewoon niet, twee groot verdieners en dan geen enkel balans. Als je het paar laag bekijkt zijn er een aantal toppers, daarna een paar mid, en vervolgens allemaal laagvliegers (te laag voor Arsenal, zeker met inkomsten, etc. erbij opgeteld). Dit reken ik gewoon Wenger aan, want die man kan ook totaal niet aankopen doen of wacht veel te lang.

6 februari 2017 om 13:37

Lol, verkoop gelijk ook nog Bellerin, Mustafi, Koscielny, Cech en Cazorla en dan spelen ze ergens onderaan de middenmoot.

6 februari 2017 om 13:45

Arsenal is tegenwoordig eigenlijk een subtoppertje die boven zichzelf uitstijgt (naar plek 4). Ze hebben een paar leuke (wellicht met wat geluk) aankopen gedaan (a la Sanchez en Ozil). Na mijn mening spelen er een stuk of 7 waardige spelers voor de rest middenmoot..

6 februari 2017 om 13:52

Een subtopper? Dat is lachwekkend!
Alleen Chelsea en Manchester City hebben een betere selectie in Engeland, daarna komt zeker die van Arsenal.
Cech, Bellerin, Koscielny, Mustafi, Wilshere (mits terug), Xhaka, Sanchez, Oxlade, Özil, Cazorla en tot slot Welbeck zijn gewoon allemaal hele goede spelers.. 2 wereldtoppers en dan aangevuld met wat talent wat de wereldtop kan halen zoals Bellerin, Oxlade en Wilshere en de rest zit wat onder de top maar wel zeer goede spelers.

6 februari 2017 om 16:03

Dat is dus wat ik bedoel. Dit zijn prima spelers, maar de rest daaronder is puur middelmaat. Dit zie je ook terug als een of meerdere van deze spelers wegvallen.
Zonder Kos/must/bellerin, heb je verdediging met Gabriel, Merte, en Holding. Dat Holding de betere is van die drie zegt in mijn ogen al genoeg. Monreal laat het afweten, en Gibbs krijgt geen kans (terwijl die dat wel verdient).
Met het wegvallen van Bellerin hebben we wederom geen enkele vervanger.

Cazorla is helaas niet fit, en bereikt nu een leeftijd waar het nog een/twee seizoen(en) kan, maar daar hebben we ook geen vervanger voor. Fabregas was prima geweest, maar Wenger koopt dus liever een Xhaka.

Het gaat mij niet erom dat je spelers verkoopt, maar juist de toppers aanvult met andere goede spelers. Daar hoort een Xhaka, OX, Walcott, Ramsey, Elneny, etc. niet bij. Topspelers (en goede talenten) kiezen doorgaans voor Bayern, terwijl ik juist had gehoopt dat Arsenal naar dat niveau zou gaan. Elneny wisselt bijvoorbeeld ook heel wedstrijden met goed/slecht af, en mis gewoon het verfijnen t.o.v. een top CM.

6 februari 2017 om 16:17

Özil laat het afweten in grote wedstrijden, Xhaka is goed in kaarten pakken, Welbeck speelt nooit, Wilshere speelt nu leuk bij een middenmoter - maar of hij goed genoeg is voor een basisplek bij Arsenal is de vraag en OX speelt vaak dramatisch.

6 februari 2017 om 13:55

Özil verkopen en dan Fabregas terughalen of een andere topper zou ik wel snappen, maar Sanchez moet alles krijgen wat hij wil. Is 1 van de beste spelers van de hele wereld en is niet vervangbaar! Simpel!

Verder spreek je wel veel waarheid, maar nu geen Arsenal meer kijken is puur uit emotie en dus belachelijk.

6 februari 2017 om 16:07

Sanchez is een topper, en ben hem liever niet kwijt. Echter wat heb je aan een speler die al sinds zijn komst roept weg te willen? Je ziet het ook aan zijn manier van ergeren en het zou mij niet verrassen als hij (ingehouden) kritiek/worde heeft op hoe het gaat bij Arsenal.

Deze speler behouden lijkt mij dan ook top-prio, maar dan moet de selectie wel worden aangevuld. Echter hebben nu een team waar de opvolger van Wenger totaal niks mee kan, zoals dat bij Man Utd. ook aan de hand was.

6 februari 2017 om 22:07

Ik ben benieuwd of jij Arsenal ook heb zien spelen voordat Wenger aangesteld was?

Forlan zegt alleen maar waarheid!
Ik ben van mening dat Wenger na dit seizoen moet opstappen, doet hij dit niet en tekent hij voor 2 jaar bij dan verwacht ik zeker dat Cech, Özil en Sanchez vertrekken.

Arsenal moet een nieuwe weg inslaan, alleen weet ik niet wie de nieuwe trainer moet worden. Zelf wil ik Koeman/Löw of Simeone graag zien bij Arsenal voor een nieuw tijdperk met prijzen.

De nieuwe trainer heeft in ieder geval genoeg werk aan de selectie. Ik zou Mertesacker, Debuchy, Monreal, Ramsey, Walcott, Giroud allemaal verkopen en dan spelers halen als Laporte, Gaya, Reus, Lacazette en Dembele van BVB.
Ik weet dat het geen FIFA is, maar dit lijkt mij wel haalbaar binnen een hele zomer (desnoods winter erna)

Ze moeten bouwen op grote sterren als Sanchez, Özil, Koscielny en Reus.
En dan aanvullen met toptalenten als Bellerin, Dembele, Iwobi, Akpom Gaya. Dat wil ik graag zien, maar ik verwacht onder Wenger weinig grote veranderingen. Hij moet gewoon echt weg !!

6 februari 2017 om 16:09

Reus lijkt me niet haalbaar, denk dat hij eerder naar de absolute top gaat.

Ik ben het niet eens met vele die het probleem bij de kwaliteit van de spelers leggen. Deze selectie is sterk en kan zeker kampioen worden, het is echter Wenger die er grotendeels voor zorgt dat het niks is. Hij weet geen mentaliteit over te brengen en tactisch is het om te huilen. Ik heb meer het idee dat hij z'n spelers de wei in stuurt en maar iets laat doen, er is niks afgesproken. Op die manier krijg je dus echt mooi weer voetballers; als het loopt is het geweldig, maar loopt het niet dan houdt het ook op. Je ziet zo vaak dat er gewoon geen idee is, zowel aanvallend als qua druk zetten als qua verdedigen. Het slaat gewoon nergens op.

Natuurlijk kan er ook kwaliteit bij, maar dat is niet het grootste probleem. In de zomer Ramsey, Walcott, Debuchy laten vertrekken en een top winger erbij halen.

7 februari 2017 om 08:42

Wacht maar, Santi komt terug en we winnen 10 wedstrijden op rij. Niet dat we er iets aan hebben, maar het 'laat weer zien' dat er best kansen zijn op een landstitel.

Echter is dat niet het geval. Bij blessures en vermoeidheid rust het vertrouwen maar op enkele schouders. Laatste jaren vooral die van Sánchez. De balans moet terug (in aanvallend opzicht).

7 februari 2017 om 10:28

Haha idd, grote kans. Dan worden we ineens toch 2e en lijkt het allemaal niet zo slecht.. In de zomer komt er een speler bij die eigenlijk niet genoeg toevoegt en er gaat niemand weg, zodat we in februari weer klaar zijn.

Het is al langer op voor Wenger bij Arsenal. De man pakt gwn geen prijzen, en vorig seizoen had het jaar van Arsenal moeten worden. De toppers lieten het afweten, deze kans krijgt hij nooit meer. Er zit geen vooruitgang in bij Arsenal. Conte was de oplossing, maar Arsenal heeft het allemaal aan zichzelf te danken zo lang ze Wenger houden. Jammer voor de fans die genoeg hebben van deze man

6 februari 2017 om 22:02

Wenger heeft wel de beker gewonnen, ook een mooie prijs maar wel te weinig inderdaad.

7 februari 2017 om 08:50

Ja ik weet dat hij de beker heeft gewonnen, maar is zelfs het vernoemen niet waard lijkt me.

7 februari 2017 om 20:43

Beker is in Engeland een gigantische prijs hoor, vergis je niet.

Groot gelijk. Wenger moet opstappen. Momenteel zie ik arsenal als een vriendenteam. Spelers die jarenlang niks presteren spelen er nog steeds en telkens wanneer er een buitenkansje is om een topspeler binnen te halen word dit nagelaten. De lijst van spelers die ze hebben laten lopen is lachwekkend en het is nog lachwekkender wanneer wenger erover gaat praten. Als wenger niet zo'n krent was liepen nu spelers als payet, fabregas, higuain, en kante rond in het emirates stadium en zouden ze zeker kampioen kunnen worden. #wengerout

Wenger heeft veel betekend voor de club maar de fans en voetballiefhebbers in het algemeen zien ook dat hij niet meer de manager is die hij ooit was. Het merendeel van het bestuur is ook verantwoordelijk voor het falen van dit Arsenal. Er wordt verteld dat er geld is maar het wordt weinig uitbesteed om een kwalitatieve ploeg te vormen. De selectie wordt grotendeels intact gehouden ondanks het stelselmatig falen van enkele spelers. Arsenal en dus ook Wenger moeten kijken voor een opvolger die trouw is aan de clubfilosofie en die met het huidige spelersmateriaal aan de slag kan.

6 februari 2017 om 16:13

Ik ben wel een beetje klaar met dat het aan bestuur zou liggen. Wenger is gewoon enorm koppig, houdt al meerdere seizoenen vast aan 'zijn' spelers (o.a. Walcot, Ramsey, Merte, etc.). Dat Merte die blessure kreeg was bijvoorbeeld nodig om eindelijk eens een nieuwe CB te halen.

Verder is er een grote lijst te maken met spelers die het allemaal niet hebben waargemaakt en of niet genoeg genoeg waren, maar toch door Wenger (en zijn team) zijn gehaald. Met Gervinho als hoogtepunt, terwijl je ook alles op alles had kunnen zetten voor Hazard.

8 februari 2017 om 09:07

Je kan toch niet ontkennen dat het bestuur hier ook schuld aan treft. Zij tonen weinig ambitie om vol voor het kampioenschap te gaan. Op Usmanov na hoor ik niemand dat er veel geld is om te besteden aan transfers om een geduchte titelkandidaat te zijn. Dat Wenger te hardnekkig blijft vasthouden aan zijn selectie is een ander probleem.

Ik vind het enerzijds mooi dat het bestuur Wenger in alle rust laat werken maar een beetje meer druk op vlak van transfer onder meer zou zeker wel mogen.

Eigenlijk is het heel simpel. Wenger heeft volgens mij geen idee wat zijn sterkste elf is. Hij heeft veel te veel dezelfde soort spelers en de hoeveelheid blessures is al jaren een groot probleem, wat natuurlijk weer met elkaar te maken heeft. Maar uitgezonderd Manchester United (ferguson stelde bijna nooit dezelfde elf op) hebben kampioenselftallen altijd een vaste 14/15 spelers. In de tijden van Henry en Bergkamp kon je de beste elf bijna blind invullen, nu zou ik echt niet weten wat nou de sterkste formatie is. Dus Wenger of opvolger : Snij in je selectie en hoe moeilijk het ook is, zoek een paar echte leiders/kerels want het is een onsamenhangend zooitje!

Eerlijk gezegd begin ik dan ook altijd te lachen als dat gezegd word. Word weer lachen in juli wanneer de pre-season begint en alle arsenal fans zeggen"dit keer worden we kampioen". Haha

Wenger moet gewoon blijven! Levert uitstekend werk door al jaren achter elkaar de doelstelling van de club te halen (Champions League 18x). Het is echt een topprestatie aangezien de prioriteit van het bestuur nu nog niet bij het elftal ligt. Ze hebben er bewust voor gekozen om eerst de faciliteiten topclub waardig te maken. Er is de afgelopen 10 à 12 jaar bijna 600 miljoen pond geleend voor een nieuw stadion en voor een nieuw trainingscomplex/universiteit (moet dit jaar klaar zijn). In plaats van spelers te kopen hebben ze de schuld nu zo goed als afbetaald (bijna 60 miljoen per jaar) en kunnen ze over 1 à 2 jaar met een nieuw complex en schuldenvrij gaan werken aan een topelftal!!! Ik hoop dat Wenger tot die tijd gewoon blijft en nog één keer aan een kampioenselftal wil bouwen om oude tijden te doen herleven...

6 februari 2017 om 19:57

Het hele stadion is al afbetaald, de eerste stappen hadden ze al lang moeten nemen. Maar los daarvan, hoe kun je zeggen dat Wenger uitstekend werk levert? Prima dat er vaak Cl voetbal wordt gehaald, maar er zit veel meer in deze ploeg. Tactisch is het zowat de zwakste trainer die werkzaam is op het hoogste niveau en hij leert never nooit van z'n fouten. Waardeloze keuzes, hij kan geen mentaliteit over brengen en ga zo maar door. Leuk en aardig dat je wil dat hij blijft, maar als hij blijft is de Cl verleden tijd.

6 februari 2017 om 22:45

Hahahahahahah Wenger moet blijven? Nee, als je nu nog denkt dat hij moet blijven, dan heb je stront in je ogen. Wat nou doelstelling van de club? Denk eens aan de fans, zonder fans is er geen voetbalclub. Wij vragen niet eens om onrealistische doelen. Wij willen allereerst dat er weer mooi voetbal gespeeld wordt. Daar faalt Wenger momenteel al in. Zelfs Preston wist ons een helft lang te domineren... Ook willen wij dat de selectie ieder jaar versterkt wordt, en dat gebeurt maar voor de helft. De aankopen worden wel gedaan, maar de troep niet de deur uitgewerkt. De afgelopen jaren zijn alle spelers die zijn vertrokken of verhuurd of hun contract liep af. Geen enkele speler werd daadwerkelijk verkocht om zo meer ruimte te creã«ren in het transferbudget en salarishuis. Nee, in plaats van te verkopen verlengt Wenger de contracten van Arteta en Mertesacker met een extra jaar, terwijl zij niets toevoegen. Arteta heeft vorig jaar letterlijk niets gedaan en heeft dus een jaar lang salaris zitten opeisen. Nu zijn contract is afgelopen, is hij 'm gelijk gepeerd naar City. Lekker loyaal dus, niet!

Spelers die wat mij betreft moeten opdonderen:
- Ramsey
- Sanogo
- Debuchy
- Jenkinson

Spelers die vanaf de bank iets toevoegen maar ik ook liever vervangen zie worden:
- Giroud
- Walcott
- Ox

Het middenveld is al jaren kapot. Waar we vroeger een tegenstander 90 minuten lang kapot konden spelen, lukt ons dat nu maximaal 45 minuten. Iedere redelijke tegenstander heeft ons bij vlagen weggespeeld dit seizoen. Dat komt allemaal door Wenger die met al zijn ervaring tactisch op een beginner lijkt. Weg met hem. Weg met Kroenke.

De club is ook gewoon een lachtertje geworden. Hoeveel seizoen op rij herhaalt zich nu hetzelfde patroon?

Elke wedstrijd weer rare opstellingen, dubieuze beslissingen van Wenger, altijd pas wisselen tegen de 70e minuut, als een passieloze zoutzak langs de lijn staan, steeds de scheids de schuld geven. De beste man heeft zijn eigen legende nu al eigenhandig vernietigd. Daarnaast, de sfeer tussen de supporters is nog nooit zo vijandig geweest.

1 van de beste selecties in Engeland en in februari alweer uitgespeeld zijn. In 1 week weer alle titelkansen verspelen. Zometeen nog 5-0 afgedroogd worden in de Allianz Arena en het seizoen is weer compleet. Geen enkele trainer zou zo lang mogen aanmodderen bij elke andere club. Wenger out!

Geen idee op basis waarvan Wenger "1 vd beste managers aller tijden genoemd zou moeten worden genoemd.

Heeft altijd de steun gehad vh Arsenal management gehad maar of dat nou een verdienste is of MIS-management van Arsenal..wat mij betreft Meer mis management.

6 februari 2017 om 20:43

Dat vond ik dus ook op basis waarvan is hij de beste manager aller tijden?

Als je niet eens kampioen kan worden met Henry Campbell Pires Ljunberg Bergkamp Etc Etc. Dan ben je in mijn ogen keihard gefaald.

6 februari 2017 om 22:02

Is dit nou een slechte grap, of weet je niet dat ze dat dus zijn geweest?

7 februari 2017 om 13:17

ik wist niet dat ze dat zijn geweest!

De eer aanzichzelf houden? Dan had hij 10 jaar geleden mogen opstappen. Nu mag hij blijven tot hij kampioen wordt en d'r na vertrekken. Alleen of dat überhaupt gebeurd........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Arsenal3318
3.Liverpool2817
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
D. RiceMiddenvelder142
E. NketiahAanvaller145
B. SakaAanvaller135
Gabriel MartinelliAanvaller121
L. TrossardAanvaller103
David RayaKeeper90
A. RamsdaleKeeper50
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

Frankrijk
380 fans
Coach, 74 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren