Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alles was geregeld om naar Man City te gaan, maar hij koos voor Real Madrid’

Laatste update:

Isco speelde tussen 2011 en 2013 twee seizoenen de sterren van de hemel bij Málaga en de middenvelder werd in verband gebracht met tal van Europese grootmachten. Zo werd verwacht dat Isco achter manager Manuel Pellegrini aan zou gaan richting Manchester City, maar hij koos toch voor Real Madrid.

/

“Voor iedere voetballer is het een droom om bij Real Madrid te spelen. Isco had alles al geregeld om naar Manchester City te gaan, maar er waren redenen voor om toch voor Real Madrid te kiezen”, legt Pellegrini nu uit aan Marca.

“Ik heb geen zin om die redenen te analyseren. Ik begrijp dat hij in Madrid wilde spelen. Door die ervaring wordt hij beter: hij speelt in een geweldige ploeg en hij traint met geweldige spelers. Bij Manchester City zou hij het geweldig gedaan hebben. Ik ben altijd fan geweest van technische en creatieve middenvelders die kunnen scoren, zoals David Silva, Samir Nasri en Santi Cazorla.”

Isco zou een goede spelers voor Manchester City zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had beter naar Manchester City kunnen gaan, buiten het feit dat hij meer prijzen zou hebben gewonnen zou hij ook stappen hebben gezet in zijn ontwikkeling die dus bij Real niet gezet zijn.

22 april 2016 om 13:01

Meer prijzen als in de League cup (2x) en eenmaal de titel? Geef mij dan maar de Copa del Rey, de CL, de supercup en het WK voor clubteams, lijkt me toch nog iets meer waard...

22 april 2016 om 13:06

Niet als je er nauwelijks een aandeel in hebt gehad.

22 april 2016 om 13:19

Geen garantie dat dat bij City wel het geval was geweest. Bijna alle topclubs zijn al voorzien van een goede nummer 10. Deze jongen (voor Götze geldt hetzelfde) moet misschien maar een stapje terug doen. Dortmund, Roma, Milan, Inter, dat soort clubs. Hooguit Juventus of Atletico, maar daar zie ik ze niet echt passen.

22 april 2016 om 14:16

CL was mooi, maar daarmee is ook alles gezegd. Niet een landstitel terwijl Barcelona met een vormdip kampte. Belangrijkste lijkt me nog zijn ontwikkeling, want bij Malaga spat echt het talent er vanaf.

22 april 2016 om 13:13

Heeft bij real madrid imo mooiere prijzen gepakt dan de prijzen die city heeft gewonnen.
Of zal aandeel nou wel of niet groot was, hij had een aandeel.

22 april 2016 om 13:37

Vermaelen ook blij met de treble vorig jaar

22 april 2016 om 19:48

Beter niet. Dan had City waarschijnlijk De Bruyne niet gehaald. En als ik moest kiezen. De Bruyne hands down.

Die gaat in de zomer naar City denk ik. Een Guardiola speler. Denk ook dat hij bij City beter past.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren