Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alireza Jahanbakhsh kan Feyenoord verlaten voor clubs uit meerdere landen

Laatste update:

Alireza Jahanbakhsh geniet nog altijd concrete belangstelling van het Griekse Panathinaikos, maar kan volgens zijn zaakwaarnemer naar meerdere landen. Amir Hashemi, de vertegenwoordiger van de 29-jarige Iraniër, heeft tegenover het Griekse medium SDNA laten weten dat ook clubs uit Duitsland en de Verenigde Staten geïnteresseerd zijn in de diensten van Jahanbakhsh. Ook zou een andere topclub uit Griekenland interesse hebben.

1908.nl meldde vorige week al dat de clubleiding van Feyenoord rekening houdt met een winters vertrek van Jahanbakhsh. In Rotterdam-Zuid ligt de rechtsbuiten nog tot medio 2024 vast, maar onder Arne Slot lijken zijn kansen verkeken. Jahanbakhsh moest het gedurende de eerste seizoenshelft vaak doen met een rol als invaller, al bleef hij ook regelmatig hele wedstrijden op de bank zitten. Dinsdag was de buitenspeler nog wel aanwezig op de training van Feyenoord.

In het oefenduel met Go Ahead Eagles (7-4 winst) werd afgelopen vrijdag andermaal duidelijk dat Slot geen rol meer ziet voor Jahanbakhsh, daar jeugdspeler Jaden Slory tijdens het eerste blok mocht invallen bij de beoogde basisploeg. Jahanbakhsh speelde in het tweede blok, waarin veel jeugdspelers de kans kregen, wel mee en wist zelfs het net te vinden. Mogelijk is dat zijn laatste doelpunt in dienst van de Rotterdamse club, gezien de vele interesse. Volgens Transfermarkt.com is Jahanbakhsh rond de drie miljoen euro waard, al is het aannemelijk dat Feyenoord gezien zijn forse salaris ook met een lagere transfersom akkoord gaat.

Jahanbakhsh kwam in de zomer van 2021 naar De Kuip toe en speelde sindsdien 57 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor tien doelpunten en zeven assists. Op social media heeft de buitenspeler de club in ieder geval wel vooruit geholpen: door de komst van Jahanbakhsh groeide het aantal volgers op Instagram enorm door de vele Iraniërs die Feyenoord wisten te vinden. Jahanbakhsh nam met zijn land deel aan het WK in Qatar, maar kon na de groepsfase direct terug naar Nederland.

Is het logisch dat Feyenoord Alireza Jahanbakhsh deze winter laat gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strik erom, nog een bedragje cashen en doorselecteren. Next!

27 december 2022 om 19:55

Probleem is natuurlijk wel dat Griekse clubs erom bekend staan, net zoals Turkse clubs, weinig miljoenen betalen aan clubs maar wel veel salaris.
Dit kan zomaar gevalletje 5 ton transferinkomsten worden, waar ik niet op hoop.
Zou gewoon mooi zijn als je quitte speelt en er nog 2 mil voor vangt.

27 december 2022 om 21:18

Zoals Sjoerd zegt: strik erom.
5 ton is mooi meegenomen, ik zou hem zelf gratis en voor niks naar Griekenland brengen.

27 december 2022 om 22:14

Dat vind ik de reinste onzin, Alireza als back-up kunnen brengen, is een luxe die elke club, buiten PSV en Ajax, zich niet kan veroorloven.
Voor 5 ton zou ik hem alleen laten gaan als er echt een opvolger klaar staat, daar is Slory naar mijn idee nog niet klaar voor.
Die gaat nu mogen ruiken aan het echte werk, maar zeker niet vaste invaller zijn.
Je hebt in feite op rechtsbuiten dan weinig keus met Walemark waar echt niks vanaf komt en Slory.

Allemaal blinde scouts dus. Heb misschien 1 of 2 oke wedstrijden van hem gezien en voor de rest leek het meer op een pas geboren Giraffe. Wel een geweldige persoonlijkheid.

27 december 2022 om 19:44

Blind? Ik denk niet bestaande scouts. Wie gelooft er nou dat alireza zijn toekomst in de VS zou liggen!?!

27 december 2022 om 19:53

Haha! Dat vond ik ook al een gewaagd gerucht inderdaad.
Als je dit de wereld in slingert zonder bron of gebaseerd op kranten vullen, dan gaat er wel iets mis.
Zou overigens niet uitgesloten zijn natuurlijk, zakelijk staat het natuurlijk los van wat er tussen de VS en Iran speelt/speelde.
Afijn, kan gevoelig liggen.

28 december 2022 om 12:20

Ik reageer niet uit politieke toestanden etc dat is deze site niet. Dus ja blinde scouts want Alireza scouten op de wedstrijden van Feyenoord dan ben je echt blind.

Had meer van hem verwacht, maar hij speelt zonder enig zelfvertrouwen. Mooi als er een bedrag komt waarvoor een speler gehaald kan worden

Mooi eruit doen deze gozer. Lekker Slory laten doorgaan naar de selectie.

Hopelijk gaat hij weg. Hij toonde altijd inzet, maar voor de rest was het heel erg gebrekkig. Gewoon lekker doorselecteren en bedanken voor bewezen diensten.

Zsnm cashen en doorgaan!

zou een behoorlijke sloot salaris schelen. zn enige pre's zijn dat hij wel goed in de groep ligt en wat ervaring meebrengt. zeker nu Trauner geblesseerd is, hou je weinig senioriteit in de selectie. Maar als Jahan weggaat kun je vast een winger huren die ook wel iets van ervaring heeft en meer rendement. Leuke rechtsbuiten van 25 jaar oud huren met optie tot koop bv.
Of helemaal niks doen en door selecteren, zodat Dilrosun rechtsbuiten wordt, Szymanski linksbuiten en Naujoks/milambo meer tijd in het eerste geven.

Ik heb nog steeds een zwak voor hem, maar ik ben elke wedstrijd banger dat het er gewoon niet meer uit gaat komen. Hij is pas 29, dus daar kan het niet aan liggen.

27 december 2022 om 18:33

Ja ik gun het hem ook echt, lijkt me echt een super sympathieke gast! Alleen Feyenoord moet zakelijk blijven..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren