Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alex Pastoor maakt rentree als hoofdtrainer in Nederland

Laatste update:

Alex Pastoor wordt de nieuwe trainer van Almere City FC, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie woensdagavond bekend. Hij wordt de opvolger van de ontslagen Gertjan Verbeek, sluit vanaf de winterstop aan en tekent een contract voor anderhalf seizoen. Almere City staat momenteel op de zeventiende plek op het tweede niveau.

De keuze voor Pastoor is verrassend te noemen, omdat Maurice Steijn de beste papieren leek te hebben om de nieuwe trainer te worden. Vorige week schreef De Telegraaf dat Steijn op 'pole position' lag na een gesprek met de clubleiding. De keuze is toch gevallen op Pastoor; tot de winterstop wordt Almere City nog geleid door Tim Bakens, die vervolgens samen met Hedwiges Maduro en Serge van den Ban de nieuwe trainer gaat assisteren.

Pastoor werkte voor het laatst bij SCR Altach. Hij werd in februari van dit jaar ontslagen bij de Oostenrijkse club, na een dienstverband van bijna twee jaar. Pastoor, die als voetballer ook uitkwam voor Altach, stond toen op de laatste plek in de Oostenrijkse Bundesliga. Hij heeft verder ervaring als hoofdtrainer van Excelsior, NEC, Slavia Praag, AZ (op interim-basis) en Sparta Rotterdam. Met Excelsior (2010) en Sparta (2016) dwong hij promoties af naar de Eredivisie.

"Almere City staat te boek als een frisse club met een gezonde ambitie. Ik verheug mij op een ontzettend mooie uitdaging", reageert de 55-jarige oefenmeester op zijn aanstelling. Technisch manager Teun Jacobs stelt dat Pastoor bekendstaat om zijn 'innovatieve manier van leidinggeven'. "Hij is een eigentijdse trainer, waarvan wij verwachten dat hij het maximale uit deze selectie kan halen en onze jonge trainers beter kan maken. We zijn verheugd dat hij voor onze club kiest."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsjeblieft niet... deze man overschat zijn eigen kunnen zwaar .

8 december 2021 om 19:11

Ondanks zijn lijstje die objectief gezien toch een beetje het tegendeel bewijst (promoties en grootte van de clubs), moet ik bekennen dat jouw reactie ook mijn 1e ingeving is. En desondanks deze info blijf ik bij dat gevoel. De tijd zal het leren...

8 december 2021 om 19:37

De jongens van de Cor podcast van Sparta en Excelsior waren echt laaiend enthousiast over Pastoor. Ik heb altijd het idee dat hij wel echt kijk heeft op de ontwikkeling van spelers en een tactiek kan neerzetten

8 december 2021 om 19:53

Excelsior is alweer 10 jaar geleden.. de titel met Sparta alweer 5-6 jaar. In de tussentijd niks gepresteerd. Deze man presenteert zichzelf als betweter en doet dat nog bewust ook.. als hij langer dan 1,5 jaar bij Almere op de bank zit vreet ik mn schoen op

8 december 2021 om 19:51

Ik vind het wel interessant eigenlijk. Het is een beetje een arrogant en betweterig figuur maar ik vond NEC heel aardig spelen onder zijn hoede (in het begin). Staat wel voor attractief voetbal. Veel meer dan Steijn.

Hmmm, Almere weet wel wie ze moeten aantrekken. Ben benieuwd hoe het uit zal pakken, ik had toch voor Steijn gegaan.

Ik dacht dat hij volledig gestopt was met clubs trainen, maar hij heeft blijkbaar 1 jaar in Oostenrijk getraind. Heeft daar geen goede indruk achtergelaten zo te zien. Februari 19/20 aangesteld en maart 20/21 alweer ontslagen. Ben benieuwd of deze man het tij kan keren bij Almere.

Ben benieuwd hoever hij komt met dit zwak elftal. Na twee maanden word hij zeker weggeschopt en gaan ze toch voor Steijn.

Dat word dus alle wedstrijden en samenvattingen van Almere City overslaan. Op basis waarvan deze professor nog aan clubs komt is mij een raadsel.

Gelukkig, Almere City... Ik was al bang dat ik die wijsneus elke week de woonkamer zou zien binnenkijken.

Hahah, heb je net Gertjan Verbeek eruit geknikkerd, kom je nu met Pastoor. Had dan bijv Steijn aangetrokken, dan haal je echt iets binnen. Nu kom je met iemand wie er na 4 maanden alweer uit ligt, blijft een vreemde kerel.

9 december 2021 om 00:55

Track record van Steijn niet gezien?
Een keer iets gepresteerd met VVV en voor de rest overal buiten gedonderd.
Maakt overal ruzie, is een liegende machtswellusteling.

Mijn God… van de ene ramp naar de ander… Echt niet te geloven! Wat een management!

Interessante man. Het wordt in ieder geval niet saai.

Veel negatieve reacties, maar voor dit niveau en het niveau waarop Almere nu staat is get geen slechte keuze. Hij weet wat het tweede niveau vraagt qua spel en wie weet bouwt ie wat moois. Ik was hem eerlijk gezegd al vergeten.

Tja ik heb helemaal niks met Almere City, maar ik moet zeggen dat ik de combinatie met Alex Pastoor best wel zie werken. Zeker als opvolger van een hork als Verbeek. Bij Excelsior deed hij het destijds ook goed toch.

Ik had als Almere City supporter liever Clarence Seedorf gezien als vervanger van Verbeek maar jammer genoeg heeft het Almere City bestuur daar niet voor gekozen. Als Almere City in de winterstop 2 erg goede centrale verdedigers gaat kopen dan heb ik er nog wel vertrouwen in dat Almere City volgend jaar via de nacompetitie gaat promoveren.

Haha grappig dat het vriendje van de ontslagen trainer juist het stokje gaat overnemen in Almere.

Alex Pastoor, heerlijke vent. Leuk om hem weer van dichtbij mee te maken.

Ook vind Pastoor een wijsneus. Echter denk ik wel dat hij voor het niveau van Almere City een prima trainer is.

Ik zag Pastoor staan… ik dacht dat ze het over Dirk Kuijt hadden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren