Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Al-Nassr voltooit transfer: na Cristiano Ronaldo arriveert volgende superster

Laatste update:

Sadio Mané is de volgende topspeler die de Europese velden verlaat voor een avontuur in Saudi-Arabië. De Senegalees tekent bij Al-Nassr en wordt ploeggenoot van onder meer Cristiano Ronaldo. Mané komt over van Bayern München, waar hij slechts één seizoen onder contract stond. Het huwelijk tussen der Rekordmeister en Mané werd nooit een succes.

De transfer van Mané naar Al-Nassr zat er al even aan te komen. Zo meldde The Athletic dat de Saudi's hun interesse toonden nadat duidelijk werd dat hij mocht vertrekken bij Bayern. Nu trekt Mané dus naar Al-Nassr, waar hij volgens Sky Sports veertig miljoen euro netto per seizoen gaat verdienen. De tweevoudig Afrikaans voetballer van het jaar levert Bayern een slordige 28 miljoen euro op. Mané is na Marcelo Brozovic (Internazionale), Alex Telles (Manchester United) en Seko Fofana (RC Lens) de vierde zomerversterking voor de club. Ronaldo meldde zich afgelopen winter al in Riyad.

Mané maakte afgelopen zomer de overstap van Liverpool naar Bayern München. Namens der Rekordmeister maakte hij 12 doelpunten in 32 wedstrijden, terwijl hij ook nog 6 doelpunten voorbereidde. De 97-voudig international van Senegal kampte aan het begin van het seizoen met een kuitbeenblessure, waardoor hij een aanzienlijk deel van de voetbaljaargang en tevens het WK in Qatar moest missen. Daarnaast kreeg Mané in april een disciplinaire schorsing en een boete van der Rekordmeister, nadat hij teamgenoot Leroy Sané had geslagen.

Bayern-trainer Thomas Tuchel ging enkele weken geleden in op een mogelijk vertrek van zijn aanvaller. "Hij heeft een contract en wil graag bij de club blijven. Wij respecteren dat, maar het is pas de eerste trainingsdag en er kan een hoop gebeuren in het voetbal. De concurrentie op zijn positie is extreem. We zitten in een situatie die het voor Sadio heel lastig maakt", vertelde de 49-jarige trainer. "De speler is zich daar zelf ook bewust van. Ik weet zijn mening en hij weet de mening van de club en mijzelf." Nu is het dus definitief tot een breuk gekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begint steeds aantrekkelijker te worden die competitie

1 augustus 2023 om 20:03

Het valt wel mee buiten de 4 topploegen is het kkd competitie, ik heb vorige seizoen wat wedstrijden gezien het zal iets beter worden maar verwacht er niet veel van

1 augustus 2023 om 20:07

valt echt reuze mee, enkele top spelers. Maar voor de rest middelmaat, net iets beter. En geen sfeer, passie.

1 augustus 2023 om 20:15

Geen sfeer en passie? Dat is pas gelogen.

1 augustus 2023 om 21:13

Jeo yeah right..

1 augustus 2023 om 22:48

Geen sfeer en passie? Heb je wel is gezien hoe fanatiek die fans zijn. Qua sfeer zit het echt wel goed hoor

1 augustus 2023 om 21:16

Nou nee, totaal niet. Een paar sterspelers tussen een hoop amateurs maakt het echt niet ineens top om naar te kijken.

1 augustus 2023 om 22:11

In ieder geval wel beter dan de eredivisie, daar loopt helemaal geen ster speler en met een hoop amateurs word dit een Mickey Mouse league genoemd al met al de wedstrijden worden wel leuker om te zien zo in SA

2 augustus 2023 om 01:44

Ja man. 6e competitie van Europa (lees de wereld). Van de 180+(?) competities die er zijn wereldwijd. Lachwekkend om dan de term Mickey Mouse te gebruiken. Blijft barweinig over met die redenatie.

1 augustus 2023 om 23:31

En nog steeds zal ik er geen minuut van zien. En met mij velen. Aan de andere kant zal het wellicht ook weer meer nieuwe kijkers trekken uit die contreien, dus het is zeker niet iets slechts. Even los van waar het geld vandaan komt.

2 augustus 2023 om 09:13

Het is in dat opzicht te vergelijken met het dames voetbal. Voor de een leuk, de ander lijkt liever naar de echte competities

2 augustus 2023 om 13:55

Er loopt naast die 2 toppers weinig rond verder.. aantrekkelijk? Denk t niet hoor!

Fijn voor de Bayern supporters. Nu alle pijlen op Kane gok ik.

1 augustus 2023 om 20:11

Kane lijkt me een mooie zet idd. Toch vrij ironisch dat uitgerekend de heilig verklaarde Mane -die niets om geld zou geven want kapotte telefoon en doneert wat van zijn miljoenen salaris aan Senegal - nu doodleuk voor het grote geld kiest. Je verzint het niet 🙃

1 augustus 2023 om 20:44

Dus als jij wat meer kan verdienen bij je werkgever. Kies je ervoor om het af te slaan? En niemand verklaard hem heilig. Hij laat gewoon zien dat hij een genereus persoon is die goede normen en waarden heeft meegekregen!

1 augustus 2023 om 20:51

Jegfrey

Je weet dat de man ook gelovig is, dus hij zal ook om andere redenen naar SA willen gaan.

1 augustus 2023 om 20:56

ja, om vrijwilligerswerk te doen bij een opvang voor misbruikte lijmsnuivende zwerfkatten ofzo

1 augustus 2023 om 21:19

Volgens mij is er nergens beweerd dat hij niks om geld zou geven, wel dat hij heel veel goeds doet met zijn bevoorrechte positie en miljoenen aan geld. Daarvoor krijgt hij terecht veel lof.

1 augustus 2023 om 21:37

@jeffrey: als Mane zoveel doneert dan krijgt hij nu toch de kans om nog meer te doneren? Er zit weinig logica in je beredenering

1 augustus 2023 om 22:10

@MrKrillin Meh dat met geloof wordt zo vaak genoemd maar dat is, zoals je zegt, ook maar een mini-reden. Het is namelijk wel heel "toevallig" dat nou nét dat land waar het geloof vandaan komt hem tientallen miljoenen kan bieden. Laten we eerlijk zijn: als ze dat geld niet hadden was hij nooit gegaan.

1 augustus 2023 om 22:13

Dit is helemaal van begin tot eind een mening waar ik helemaal achter sta. Alleen geld drijft ze die kant op. Want Europa blijft nummer 1 in de wereld om te spelen en eerlijk zijn de beste competities ter wereld hier in Europa

1 augustus 2023 om 23:09

Jeffreyke, als je nou iets langer nadenkt, je zat zo erg in de goede richting. Het is niet ironisch, het is juist doordacht om als Mane zijnde meer geld te gaan verdienen aangezien hij daar zn land meer mee kan steunen. Maar natuurlijk was je oordeel al ready vanaf "meer geld". Nun echte jeffreyke

2 augustus 2023 om 01:31

Vrij kinderachtig om zo te denken over Mane. Die gast heeft zo veel goede doelen opgezet en veel gedaan voor Senegal. Waarom zou hij niet richting Saudi willen gaan omdat hij bijvoorbeeld een Muslim is en met al dat geld nog meer aan goede doelen willen besteden? Waarom moet het altijd iets negatief zijn om makkelijk te scoren pfft.

2 augustus 2023 om 12:20

Kom op man, grootste reden van deze transfer is dat Bayern gewoon graag van Mané af wil en dat qua transfersom en salaris SA op dit moment een van de weinige realistische opties is.

Jammer dat hij het niveau van Liverpool niet heeft kunnen behalen bij bayern, geen gelukkig huwelijk

1 augustus 2023 om 20:03

Was wel een beetje te verwachten. Na 2020 is Mane elk jaar zoveel minder geworden.

1 augustus 2023 om 20:05

Dat heeft hij wel min of meer gehaald, maar Bayern dacht een aanvalsleider in huis te halen. Dat was wel veel te optimistisch als je Lewandowski gewend bent. Zo goed is Sadio Mane ook weer niet. Da's gewoon een uitstekende bliksemafleider met een goed rendement.

1 augustus 2023 om 20:12

Is natuurlijk ook niet slim als je een vleugelaanvaller haalt om als spits te gebruiken.

1 augustus 2023 om 20:16

Dezelfde vleugelaanvaller stond ook in de punt bij Liverpool nadat hij ana de kant werd geduwd door Luis Diaz die kwam als een trein.

1 augustus 2023 om 20:18

Kan je toch meerdere top vleugelspelers opnoemen die erop los zouden scoren op de *zwaar geprivilegieerde* spits positie hoor. Al helemaal met beestachtige aanvalsmachine Bayern München in hun speeltuin: de Bundesliga.

1 augustus 2023 om 20:22

Toch gebruikte Klopp hem ook al een tijdje als spits, omdat Mane zijn 1-tegen-1 dreiging verloren had.

1 augustus 2023 om 20:38

Liverpool speelt dan ook totaal anders dan Bayern. Een speler als Mane heeft ruimte nodig, die krijgen de aanvallers van Bayern veel minder omdat Bayern de tegenstander dwingt om te verdedigen. Zou bijv. Stones ook niet snel bij een andere ploeg op het middenveld zetten zoals Pep dat heeft gedaan.

2 augustus 2023 om 14:13

@aze/che 4 EVER - Mee eens. Bayern heeft hier een vrij zeldzame inschattingsfout gemaakt. Ik denk dat Bayern nog genoeg aan hem had gehad als ze hem gewoon aan de linkerkant zouden posteren. Echter kan ik me voorstellen dat hij te veel verdiende.

SA krijgt wel een paar mooie teams zo.

1 augustus 2023 om 20:31

Sane CR en wie ia rechtsbuiten? Staat wel mooi elftal.

1 augustus 2023 om 23:18

Mane-CR7-Talisca?

Mooi nieuws. Saoedi wordt straks de nieuwe topcompetitie, en gezien de gevestigde namen zouden ze wat mij betreft CL plaatsing mogen krijgen. We gaan het zeker volgen

1 augustus 2023 om 20:03

Dat is wel behoorlijk onwaarschijnlijk. De FIFA ziet zoiets vast wel zitten, maar ik denk niet dat de UEFA erop staat te wachten.

1 augustus 2023 om 20:04

Hiervoor hebben we ook al het WK voor Clubteams toch?

1 augustus 2023 om 20:13

Jij denkt zeker dat de Fifa en Uefa onafhankelijk zijn van elkaar 😂, 1 pot nat is het.

1 augustus 2023 om 20:44

UEFA zal er niet tegen zijn, zeker niet als die er behoorlijk geld voor vangen. De club zullen het uiteraard wel blokkeren.

1 augustus 2023 om 21:04

Als je het beetje volgt dan weet je dat die inderdaad onafhankelijk zijn. Sterker nog, die 2 entiteiten kunnen vaker niet dan wel door 1 deur en azen constant op elkaars inkomens.

2 augustus 2023 om 14:16

@aze/che 4 EVER - Ik vraag me af of de UEFA het ziet zitten. Je haalt immers een staat binnen waar meer geld zit dan de UEFA ter beschikking heeft. Ik denk niet dat de UEFA zich daaraan wil branden.

1 augustus 2023 om 20:09

Je bent niet serieus toch? Deze manier van geld spenderen heeft totaal geen duurzaamheid. Tientalle miljoenen per jaar uitgeven aan spelers zonder restwaarde. Dit zou trouwens nooit meekunnen in de FFP regels van de UEFA.

1 augustus 2023 om 20:14

Jij wordt betaald door de saoedies? Net als die Nederlanders die het WK van Qatar promootten? Dit is toch een grap. Enige die er heen gaan zijn 30 jarige vedettes, niet spelers en broodvoetballers, net zoals met China

1 augustus 2023 om 20:21

Ruben Neves, Milinkovic - Savic, Jota ?

1 augustus 2023 om 21:03

Twee spelers die al 3-4 jaar wachten op hun stap naar de absolute top maar waar geen enkele club concreet voor wordt. ja super goede voorbeelden.

1 augustus 2023 om 21:15

Wat een haat allemaal. Jezus. Wordt eens een keer volwassen. Zit blijkbaar heel diep bij de meeste. Wel de Arabieren naar beneden halen, vervolgens wel lekker auto voltanken met hun benzine en weet ik het.

1 augustus 2023 om 21:41

@Gunner: lees de piramide van maslov even terug en probeer met die hernieuwde kennis je argument nog overeind te houden…

1 augustus 2023 om 22:05

Wat is er nou weer haten aan wanneer men onzin als bovenstaande "wordt de nieuwe topcompetitie" terecht verbeterd? Kritiek of in dit geval zelfs realisme als 'haat' bestempelen en dan andere zeggen volwassen te worden. Lekker bezig hoor.

1 augustus 2023 om 22:11

Ik hoef helemaal niks te lezen. Elke keer hetzelfde onzin hier. Wat is daar terecht aan? Heb jij een glazen bol ofso. Omdat China hetzelfde deed en mislukt is kan het niet.

1 augustus 2023 om 23:49

Gezien het feit dat je comment wel een reactie is op de mijne maar de plank volledig misslaat misschien toch maar even maslov lezen? Dan leer je o.a. het verschil tussen primaire en secundaire behoeften. Ik vind sportswashing helemaal kut en als ik een betaalbaar alternatief had voor de benzine in mijn auto zou ik dat serieus overwegen.

2 augustus 2023 om 00:08

Dan koop je toch lekker een elektrische auto. Niet proberen de wijsneus uit hangen en doen alsof je geen alternatieven hebt want die heb je altijd. Veel te makkelijk om altijd vinger naar dezelfde mensen te wijzen.

2 augustus 2023 om 07:23

Een elektrische auto is voor mij helaas geen optie wijsneus 😂 er is hier 1 iemand die wijst met de veroordelende vinger en dat ben jij. Je hebt je mening preventief klaar

2 augustus 2023 om 14:22

Dan pak je de trein naar je werk doe je je boodschappen op de fiets als je het echt zo erg vindt. Maar dat vindt jij niet je vindt gewoon leuk om de wijsneus uit te hangen.

1 augustus 2023 om 21:02

Hahaha hou op hoor. Wordt jij ook betaalt als ambassadeur of ben je gewoon niet bijster slim?

1 augustus 2023 om 21:09

Of hij wil die grote namen en hun nieuwe club ook zien spelen tegen Europese clubs?

1 augustus 2023 om 21:57

Ik heb het niet over eventuele deelname van SA clubs in de CL. Ik heb het overduidelijk over de bewering dat SA straks de nieuwe topcompetitie is.

1 augustus 2023 om 21:17

CL is Europa. Wanneer je SA clubs toe gaat laten is het hek van de dam. Waar leg je de grens?

1 augustus 2023 om 21:21

Clubs uit Israël doem wel mee aan Europese toernooien? Het land zelf mag deelnemen aan het ek. Dus waarom kan SA het niet ?

2 augustus 2023 om 09:02

Omdat Israël bij de UEFA is aangesloten en Saudi-Arabie niet, slimmerd.

2 augustus 2023 om 11:43

Vriendjespolitiek dus. Duidelijk

Jammer dat hij niet op zijn plek was bij Bayern. Was bij Liverpool toch echt megagoed. Zo zie je maar dat een goede club kiezen die bij je past belangrijk is. Ben benieuwd wat deze keuze voor hem gaat betekenen

1 augustus 2023 om 20:08

Laatste 2 seizoenen allesbehalve “megagoed” hoor. Wel een megahype inderdaad.

1 augustus 2023 om 20:45

Haha sinds hij weg is Liverpool collapsed

1 augustus 2023 om 20:53

Nice try, maar ze hebben slechts enkele punten minder gehaald dan in het dramatische 20/21 seizoen, ook toen was Liverpool "collapsed" maar mét Mane in de basis. Die overigens waardeloos was dat seizoen. Nogmaals, leuk geprobeerd maar de rampzalige verdediging/middenveld was het grootste probleem dit seizoen.

Dit komt niet geheel onverwachts. Bayern wou van hem af en Mane is inmiddels 31 jaar. Als je dan ergens een salaris kunt verdienen die je bij een Europese topclub nog niet eens zomaar krijgt, is dat lastig af te wijzen. Wel jammer, want ik denk dat hij nog wel twee jaar bij een mooie club had kunnen renderen. Die spelers raken nu toch wel uit beeld.

Dit is voor SA een serieuze speler! Gelukkig weten we dat het verdiende geld door Mane goed besteed word. Jammer van het mislukte avontuur in Munchen.

De Champions League tegen Manchester City was het kantelpunt. Hij heeft zichzelf buitenspel gezet nadat hij Sané een vuistslag gaf in zijn gezicht.
Zijn vertrek is een zegen gezien zijn torenhoog salaris wegvalt.

1 augustus 2023 om 20:07

Mwa, daarvoor ging het al niet de goede kant op. Bayern heeft gewoon een zeldzame fout gemaakt door Mane te hoog in te schatten. Je kunt hem prima halen als een dreigende buitenspeler. Dan heeft hij een aardig rendement en hij houdt meerdere spelers bezig. Bayern dacht alleen een nieuwe aanvalsleider in huis te halen. Dat is een inschattingsfout die Bayern niet vaak maakt.

1 augustus 2023 om 20:19

Ik denk eerder dat Mane en Bayern zijn geloven in zijn hype, mensen die dachten dat hij beter was dan Mo Salah en Firmino hebben nu eindelijk gezien dat zij hem beter lieten lijken ipv andersom. Mane is een goede speler zoals je zegt, maar een aanvalsleider is hij duidelijk niet.

1 augustus 2023 om 20:38

Een fout die Brazzo en Nagelsmann samen hebben gemaakt met het systeem met Mané in combi met het vertrek van Lewandowski

2 augustus 2023 om 14:17

@jeonowit - Mane en Firmino zijn van hetzelfde niveau. Vooral Salah steekt erbovenuit en zou je met recht een absolute topspeler kunnen noemen. Mane en Firmino zijn ook zeker goed, maar zitten daar wel 1 of 2 categorieen onder.

Helaas geen Mané, Kané en Sané volgend jaar bij Bayern.

1 augustus 2023 om 20:38

Gnabré Kané en Sané dan maar

Jammer! Ik had graag een aanval gezien met Sane, Kane & Mane...

Ronaldo begint toch een aardig team om zich heen te verzamelen op deze manier, zijn veel Europese clubs jaloers op. De vraag is nu; wie volgen nog meer?

1 augustus 2023 om 22:27

Europese clubs, KKD?

Als ik iemand heel veel geld gun is het Mane. Deze man doet er 100% iets goeds mee.

1 augustus 2023 om 20:56

Precies dat!! Zo’n mooie persoonlijkheid die zoveel doet voor zijn vaderland❤️

1 augustus 2023 om 21:13

Geweldig persoon ben je als je een teamgenoot op zijn bek slaat.

Is hem gegund. Hij besteedt zijn geld tenminste goed.

Ze hebben een leuk team dit jaar met Fofana, Telles, Brozovic en nu Mane. En dat gecombineerd met Talisca en Ronaldo. Benieuwd hoe ver ze het gaan schoppen in de Saudi League.

Wel mooi dat Saudi-Arabië alle uitgerangeerde voetballers oppikt in Europa. Win win situatie voor alle clubs.

1 augustus 2023 om 22:27

precies dit, lekker voor de europese clubs als ze een beetje cash nodig hebben.
verkoop um voor meer dan dat ie waard is aan een SA club.

voorheen gebeurde dit ook al maar op "kleinere schaal", daarmee bedoel ik lager niveau qua spelers. en we hebben natuurlijk het tijdperk rusland/china gehad dat daar ook wat mensen hun zakken gingen vullen.

nog steeds mooiste voorbeeld vind ik Hulk. gewoon ordinair cashen bij zenit en guangzhou. maar hij deed wel gewoon altijd stinkend zijn best (op en naast het veld).
is nu ook gewoon nog een sterkhouder in de braziliaanse competitie... echt een "wat als" speler wat mij betreft... ik denk namelijk dat hij namelijk echt nog meer naam had kunnen maken als hij bij een andere topclub dan porto was gaan spelen.

Van Lewandowski naar Mane. Zelden een grotere downgrade meegemaakt in de Bundesliga. Beter voor Bayern dat die weg is.

@VZ na Cristiano volgt de volgende superster? Brozovic is toch ook een superster? Voor de rest is dit leuk voor nu, maar dit gaat natuurlijk niet lang duren. Wil een SA club een leuk team neerzetten ben je ruim een miljard verder, en dan? Voor Europese salarissen gaan spelers niet naar SA.

Als SA echt een structurele topcompetitie wil worden dan moeten ze jaar in jaar uit salaris als die van Mane gaan betalen aan alle toppers. Ze hebben toch infinite money dus waarom niet? Ik zou alleen geen kaartje kopen voor een wedstrijd daar, mij te heet.

SA wordt een leuke competitie als alle clubs goede spelers weten aan te trekken! Voor de Europese clubs fijn dat ze kunnen cashen en hun overbodige spelers kunnen lozen.

Het is toch puur vanwege het geld, die paar spelers die gelovig zijn en in zo'n land gaan spelen en wonen is het natuurlijk net iets anders, maar de eerste reden dat ze er naar toe gaan is heel veel geld verdienen. Voor middelmatige spelers salarissen betalen die normaal betaald worden voor goede of zelfs topspelers, ik snap dat je als middelmatige voetballer dit geld niet kan en wil laten liggen. Zo zie je maar dat de mens eerste behoefte is om financieel onafhankelijk te zijn van alles en iedereen.

Wordt een mooie competitie met grote spelers zo. 30 plussers maar ook jonge gasten als neves en savic, er zullen er nog wel wat volgen. Voor iedereen die er tegenaan trapt, klik niet en lees niet.

Francesco van seumeren is maar een armoedzaaier tov die lui daar he!
Al heb ik ook liever barkas!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren