Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax? Zou kunnen, maar dan zou ik niet meer in Rotterdam kunnen wonen’

Laatste update:

Jetro Willems zegt niet bij voorbaat 'nee' tegen Ajax, ondanks zijn verleden bij PSV. De linksback van Eintracht Frankfurt ziet een terugkeer in de Premier League ook wel zitten. De inmiddels 26-jarige Willems speelde vorig seizoen enkele maanden op huurbasis voor Newcastle United, tot een zware kruisbandblessure een einde maakte aan het Engelse avontuur van de vleugelverdediger.

"Ajax? Zou kunnen", beantwoordt Willems zijn eigen vraag in gesprek met Andy van der Meijde in het Videoland-programma Andy Niet te Vermeijde. Om gelijk een kanttekening te plaatsen bij een eventuele verhuizing richting Amsterdam. "Dan zou ik hier (in Rotterdam, red.) niet meer kunnen wonen en niet meer bij mijn ouders thuis kunnen komen, maar het is wel een mooie club. Net als Feyenoord en PSV, dat zijn toch de mooiste clubs van Nederland."

Jetro Willems smokkelde drugs als kind: ‘Ik heb mezelf opgeofferd’

Een opmerkelijke ontboezeming van de linksback in gesprek met Andy van der Meijde.Lees artikel

In de Engelse media zijn reeds verhalen verschenen over een hernieuwde samenwerking tussen Newcastle United en Willems, die louter positief is over de huidige nummer dertien in de Premier League. "Qua history is het écht een mooie club. De Geordies (bijnaam voor inwoners Newcastle, red.) hè. Dat accent is mooi. Zoals ik al zei: Ik hoop naar Engeland te kunnen. Dat ligt me. De sfeer in Engeland is heerlijk en het is heerlijk om als Nederlander daar te zijn."

Willems hintte in juli, al was dat enigszins spottend bedoeld, al naar een terugkeer bij PSV. Hij plaatste op Twitter een reactie onder een video van de Eindhovenaren waarop te zien was dat de selectie het trainingsveld betrad. "Ik zie iedereen behalve een LB (linksback, red.)", zei de verdediger met een kwinkslag. Willems staat tot het einde van deze jaargang onder contract bij Eintracht Frankfurt. Het is nog onduidelijk of de linksback een nieuw contract krijgt aangeboden in Duitsland. Mocht dat niet het geval zijn, dan is de kans aanwezigheid dat Willems in januari van club wisselt. Op die manier voorkomt Frankfurt dat de Nederlander na afloop van dit seizoen gratis de deur uitloopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft wel een magistrale voorzet in zijn benen en kan goed voetballen. Geen idee wat zijn verdedigende kwaliteiten momenteel zijn. Kijk al uit naar de interviews.

11 december 2020 om 12:02

Maar wel weinig diepgang, iets wat Tadic ook al niet heeft. Als je dan toch een vervanger voor Nico moet zoeken, zou een type als wijndal veel beter passen bij Tadic. Tadic heeft al de voorzet en is op zijn sterkst als hij iemand diep kan sturen (dus een diepgaande back)

11 december 2020 om 12:46

Ik moet toch altijd lachen als mensen Wijndal een betere optie vinden dan Willems. Ik weet niet of je Willems gevolgd hebt tijdens zijn verblijf bij Newcastle maar toen was hij echt magistral, niet alleen aanvallend of met een voorzetje maar verdedigend was hij ijzersterk met ook nog eens diepgang. Voor mij is Willems altijd nog in potentie de meest ideale linksback voor het Nederlands elftal. Wijndal zal zeker geen slechte optie zijn, maar een Willems (in vorm) vind ik toch wel een niveautje hoger.

11 december 2020 om 12:52

Maar volgens mij zeg ik nergens dat Wijndal beter is dan Willems. Ik zeg alleen dat een back die de achterlijn haalt veel beter bij het huidige spel van ajax past. Ik vond Willems echt heel goed bij Newcastle, maar je hebt veel meer aan hem als je 1) een snelle diepgaande linksbuiten en 2) een kopsterke spits hebt. En we hebben geen van beide. Dus dan zou wijndal maar bijvoorbeeld ook Van Aanholt veel beter passen. Zijn ze daarmee beter dan willems? Nee. Zijn ze daarmee een betere match voor Ajax? Dat wel.

Zit Andy aan elke gast nou te vragen naar Ajax? even zonder gekheid. Een fitte Willems kan nog wel iets toevoegen aan Ajax, PSV of Feyenoord. Ik zou hem graag willen zien als back-up van Max, want hij is de enige linksback van nature die we hebben.

11 december 2020 om 11:29

Andy is gewoon een oliedom figuurtje dat zich beperkt tot een beetje uitdagende vragen en dat noemt men een interview. Willems geeft trouwens een heel goed antwoord, het is gewoon een topsporter en niemand met een bloedend supportershart.

11 december 2020 om 11:41

@bobson1982, Maar wie noemt dat buiten jou een interview dan? Hij loopt een beetje te kloten met zijn gasten, maar hij ziet zichzelf allesbehalve als een interviewer.

11 december 2020 om 11:50

Ja, maar Andy krijgt wel eerlijke antwoorden van de sporters in die zogenaamde interviews en is veel minder suggestief dan de zogenaamde 'echte' journalisten als Driessen, Mossou en Borst.

11 december 2020 om 11:30

Natuurlijk zou ik hem ook graag bij PSV zien, maar hij is niet iemand die je haalt als back up. Momenteel is Max gewoon een betere speler dan hem en ik zie die Max heel eerlijk gezegd niet lang bij PSV blijven als hij zo doorgaat.

11 december 2020 om 11:36

Waarom haal je hem niet als backup? Je wilt toch een sterke bank hebben en als je hem in de winter al contracteert dan heb je twee vliegen in één klap. Je hebt een meer dan prima backup voor Max na de winterstop en je hebt als max aankomende zomer vertrekt gelijk al de vervanger klaarstaan.

11 december 2020 om 11:45

Denk dat Jetro in de winter naar een club toe wil waar hij gelijk in de basis kan staan. Hij zal het EK vast ook nog in zijn achterhoofd hebben, want als Jetro zijn oude niveau haalt is het gelijk de beste linksback van Nederland. Dus ik denk niet dat hij er op zit te wachten om back-up te komen spelen bij Psv. PSV zal het eerder moeten zoeken in de categorie Brenet.

11 december 2020 om 11:52

Ik denk niet dat Willems het type 'back up'/ bankwarmhouder is. Maar in weze heeft memphisdepay wel gelijk: kwaliteit in de breedte zal de scherpte en het niveau van je hele selectie omhoog stuwen. En ik denk dat Willems een goede aanvulling is voor alle clubs in de Eredivisie.

11 december 2020 om 11:36

Haha dat is wel een beetje wat Andy standaard doet inderdaad. In het verleden volgens mij ook bij oa van Ginkel en Berghuis tijd terug, en daarnaast elk talent van een subtopper die bij hem in de auto zit. Maar goed, Andy is Ajax supporter dus opzich logisch. Wordt alleen wat voorspelbaar op een gegeven moment.

11 december 2020 om 12:30

Lijkt me eigenlijk niet dat hij genoegen neemt met een plek op de bank. Daar voelt ie zich te goed voor denk ik

11 december 2020 om 16:16

Waarom zou Willems als backup naar PsV gaan, dat geloof je zelf ook niet neem ik aan?

11 december 2020 om 20:17

Uiteraard, want voor Andy is er maar 1 club en dat is Ajax. Is dus niet zo vreemd.

Ha enig karakter heeft het zeker maar om het Geordie accent nou mooi te noemen, dat lijkt me een primeur

11 december 2020 om 12:23

haha nee hoor ik vind het ook schitterend, net als dat van Liverpool terwijl iedereen dat vreselijk vind.

Geen eens een slechte optie als vervanger van Nico.

Denk dat wanneer Willems weer fit is en op zijn oude niveau komt, hij wel echt een lekkere aanwist zou kunnen zijn voor Ajax . Deze jongen voegt aanvallend zoveel toe met zijn geweldige voorzet en toch ook wel gevaarlijke passeerbeweging, dat hij gelijk de beste LB van de Eredivisie zou worden. Vind Max natuurlijk ook fantastisch. Maar als ik als PSV-er zou moeten kiezen, dan doe mij Willems maar.

Jetro weet heus wel dat anno 2020 het okee is om in Rotterdam te wonen,en bij Ajax te spelen en andersom.In alles zijn we immers veel ruimdenkender geworden,die enkelen uitgezonderd.

11 december 2020 om 11:33

Ik kan concluderen dat jij niet in Amsterdam of Rotterdam woont. Het is zeer zeker niet "goed" te doen. El Ghazi die opgroeide in Barendrecht (vlak naast Rotterdam) had erg veel last van mensen toen hij naar Ajax ging. Zelfs zijn familie had er last van.

Als de harde kern er achter komt dat je in "hun" stad woont wordt het gewoon heel vervelend. Dan staan ze in je tuin bijvoorbeeld. Dat deden ze al bij Gudde terwijl dat je eigen directeur was.

11 december 2020 om 11:57

Ik ga er gemakshalve even vanuit dat je gelijk hebt: Triest!

Gullit en Cruyff, rasamsterdammers, speelden ook voor Feyenoord. Hebben die mensen dan niet staan te juichen toen zij scoorden? Weet je hoeveel Feyenoord spelers er geen Ajax verleden hebben? Juichen ze daar dan ook niet voor? En andersom geldt natuurlijk precies hetzelfde.

11 december 2020 om 12:05

Barendrecht lijkt mij een dorp met nuchtere mensen.kan me wel voorstellen dat een enkeling daar met psychische klachten,El Ghazi z'n klachten wilt laten zien. Vervelend,maar effe de politie bellen en het is klaar.

Ik weet niet hoe goed hij nog is na die zware blessure. Maar een Jetro in vorm is natuurlijk een absolute topback voor Nederlandse topclubs.

Speelde bij Newcastle een bijzonder sterk seizoen, was daar ook uitgegroeid tot een publiekslieveling. Het is dus ook logisch dat er wordt gesproken over een hernieuwde samenwerking tussen Willems en Newcastle United. Al zou hij zeker geen slechte optie zijn voor Ajax, maarja hij is wel blessuregevoelig. Dus enig risico loop je wel door hem evt. aan te trekken. Mits fit voor iedere topploeg in de ED een welkome versterking!

Ajax sla je slag. Waarschijnlijk wordt Tagliafico toch verkocht na dit seizoen aan een subtopclub voor ongeveer 25-30 miljoen (Denk dat dat marktconform is). Willems lijkt me een goede vervanger voor hem, ook al weet ik niet precies hoe hij het gedaan heeft in het buitenland. Maar willems is sowieso een goede aankoop voor elke club in Nederland.

in potentie nog steeds de allerbeste back van Nederland. Gaf in zijn laatste periode bij PSV ballen perfect voor. Ook bij Newcastle had hij nog een geweldig linkerbeen.
Zou een geweldige aankoop voor Ajax zijn. En mits fit zou ik hem graag in oranje zien.

Willems ondanks zijn blessures is een versterking voor elke club. Toen hij fit was bij Newcastle heb ik echt van hem genoten, een speler met een goede drive naar voren gecombineerd met werk ethiek. Alleen hij moet wel fit blijven.

11 december 2020 om 12:15

Elke eredivisie club uiteraard

Je zou dus niet bij je ouders op bezoek kunnen omdat je voor Ajax speelt?
Ik weet niet....

Je zal vast wel geluiden naar je kop krijgen
Maar bijvoorbeeld een Andre Hazes woont in Rotterdam, loopt in Rotterdam enz.
Is een ras Ajacied, komt er ook vooruit.
En geeft zelf aan geregeld te worden geconfronteerd maar het altijd met woorden prima kan oplossen.

En uiteraard zal je weleens een doorgesnoven gek tegenkomen, maar waar niet.

11 december 2020 om 12:47

Gewoon domme stoere praat van Jetro.
Ik vind je nogal zielig als je je daar iets van aan trekt.

Nou dan verhuis je naar Amsterdam. Heel simpel toch? Ik zou het niet erg vinden als ze bij hem uit zouden komen

Ik blijf hem echt goed vinden. Zou jammer zijn om heb bij Ajax te zien. Krijgt vast prima opties in de PML dus ik zie dat ook niet gebeuren.

Wat moet Ajax nou met Willems?? Eerst komen ze op de proppen met van Aanholt.. Nu met Jetro.. Totaal ongeschikt voor Ajax. Er is maar één linksbacks die Ajax moet halen nu en daar zal moeite en zwaar geld voor betaald moeten worden en dat is Owen Wijndal. Dat zou een directe versterking zijn!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren