Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax zonder Ryan Gravenberch; Ten Hag krijgt speciaal verzoek van Dest

Laatste update:

Ajax begint vanmiddag vanaf 16.45 uur met Lisandro Martínez en Mohammed Kudus aan de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Martínez vervangt de geschorste Nicolás Tagliafico op de linksbackpositie, terwijl Kudus op het middenveld in plaats van Ryan Gravenberch speelt. Aanvankelijk was onduidelijk waarom Gravenberch ontbreekt in de wedstrijdselectie van trainer Erik ten Hag, maar Ajax heeft inmiddels laten weten dat de jonge middenvelder niet wedstrijdfit is. Verder kiest Ten Hag voor dezelfde namen kiest die vorige week met 0-1 wonnen van Sparta Rotterdam.

Tagliafico is vanmiddag geschorst, nadat hij vorige week tegen Sparta al in de eerste helft een rode kaart kreeg. Verder kiest Ten Hag op de rechtsbackpositie opnieuw voor Noussair Mazraoui; Sergiño Dest zit op de reservebank en komt, met het oog op een transfer naar Bayern München, op eigen verzoek alleen in actie in geval van nood, meldt De Telegraaf.

Voorin kiest Ten Hag weer voor Dusan Tadic, Antony en Zakaria Labyad, waarbij laatstgenoemde vanuit de punt zal starten. Antony groeide tegen Sparta uit tot matchwinner met een schot van afstand.

Opstelling van Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Martínez; Álvarez, Kudus; Antony, Promes, Tadic; Labyad.

Opstelling RKC Waalwijk: Lamprou; Bakari, Touba, Meulensteen, Wouters; Olsak, Anita, Tahiri; Efmorfidis, Stokkers, Daneels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie nu ook liever kudus maar liever geen alvarez. Geen barca waar we tegen spelen.

20 september 2020 om 15:51

En Labyad mag weer aankloten😫

20 september 2020 om 15:59

Kunnen ze labyad niet ruilen voor pavlides.

20 september 2020 om 15:59

Geef die jongen nog een kans. Speelde goed in de voorbereiding. En zeker tegen RKC met alle respect moet dat kunnen.

20 september 2020 om 16:30

Waarom blijft iedereen zeggen dat hij goed speelde in de voorbereiding? Terwijl hij alleen een heflt tegen utrecht goed heeft gespeeld... Heeft in 3 jaar al best veel kansen gehad kan ik je vertellen.

20 september 2020 om 16:44

Ben ik met je eens vind het ook supen goed dat je een bal over het goal kan schieten van 1mtr afstand. Hij is geen spits en al helemaal geen speler voor de CL.

Dit mag normaal gesproken geen problemen opleveren maar dit is een rare speelronde gezien het spel van az, utrecht, psv en ook feyenoord

20 september 2020 om 15:49

Ja want het spel van andere ploegen heeft echt zoveel te maken met het spel van ajax..

20 september 2020 om 16:49

Niet zo arrogant gappie, tegen Sparta hebben we echt helemaal niks laten zien ofzo...

20 september 2020 om 17:32

Hoe is dit arrogant?

22 september 2020 om 02:27

Is maar rkc rustig aan he.

Zou Kudus graag naast Gravenberch zien als ze allebei fit zijn. Zeker tegen de kleintjes thuis moet dat kunnen imo.

20 september 2020 om 15:54

Ik denk dat dat ook het sterkste duo is wat je in huis hebt. Kudus Martinez lijkt me ook sterk

Labyad in de spits. Ik zie het gewoon niet. 1 wedstrijd in de voorbereiding aardig gedaan in de spits en dat was tegen zijn oude werkgever Utrecht. Ik neem toch aan dat als neres weer echt 100 procent is, labyad netjes weer op het bankje plaats gaat nemen.
Wel weer benieuwd naar kudus vandaag, speelde in de voorbereiding echt meer dan prima!

20 september 2020 om 15:49

Ik snap het oog echt niet. Waarom gewoon niet Tadic in de spits en Lang op de vleugel? Maakte een veel betere indruk dan Labyad. Ik snap wel waarom Lang in de media gaat klagen. Als je keer op keer ziet dat Labyad echt totaal ruk speelt snap ik het wel. Heb echt helemaal niets met Lbayad. Gewoon puur omdat hij er niets van bakt.

20 september 2020 om 15:56

Labyad maakt er 3 vanmiddag!

20 september 2020 om 16:34

Zou zo maar kunnen tegen rkc. De meeste mensen hier zijn gelukkig niet zo kortzichtig, maar baseren hun mening op de - 35 wedstrijden van de 3 jaar dat hij bij ajax speelt.

20 september 2020 om 16:02

Misschien vanwege zijn prijskaart? We moeten niet vergeten dat Labyad toch ook wel een aardige duit heeft gekost. Zeker als je bedenkt dat hij van Utrecht kwam.

20 september 2020 om 16:10

die prijskaart was er vorig jaar ook en toen speelde hij niets. Dus denk niet dat dat t geval is. Misschien is Ten Hag niet zo'n Noa Lang-fan? Want fan is ie wel van Labyad, dat weten we.

20 september 2020 om 16:07

Gaat weer een maandje aanmodderen op deze manier, en dan gaat hij gewoon weer met tadic in de spits spelen.

20 september 2020 om 16:24

Ongelofelijk inderdaad. Ik word er helemaal gek van. Die jongen kan echt niet in de spits.

20 september 2020 om 16:35

Misschien daarom ook de reden dat Ajax het nog bij Zahavi geprobeerd heeft? Huntelaar is niet goed genoeg meer om 90 minuten te spelen, wat daaronder zit is nog niet goed genoeg, en blijkbaar speelt Ten Hag liever niet met Tadic in de spits want ik zie genoeg mogelijkheden waarop dat wel zou kunnen (bijv. Promes niet op 10, Lang op de vleugel of Neres gewoon erin).

20 september 2020 om 16:40

Ajax heeft het niet bij Zahavi geprobeerd, hij werd aangeboden aldus ten Hag.

Had toch een middenveld van Gravenberch, Kudus en Promes willen zien

20 september 2020 om 16:11

Tja, als daar een van geblesseerd is, wordt dat heel lastig hè

Weer zo'n onlogische opstelling. Labyad is niet je beste spits, waarom staat hij er dan in? Promes is niet je beste nummer 10, waarom staat hij dan op die positie? Dest deed het prima tegen Sparta, begin dan met hem. Ben ook benieuwd wat er met Gravenberch is dat hij niet bij de selectie zit.

20 september 2020 om 16:00

Dest wilt zelf niet in de basis beginnen...

Even rust voor Gravenberch, hij is net 18 en is nu al de beste middenvelder van Ajax 1, onmisbare schakel! Nu al.

20 september 2020 om 15:58

Als je rust krijgt zit je op de bank (buiten dat rust in speelronde 2 niet aan de orde is). Gravenberch zit niet bij de selectie dus bem benieuwd wat er aan de hand is, gok ziek of toch geblesseerd.

Hoop dat het niet om een transfer gaat bij Ryan...

20 september 2020 om 15:52

Net zijn contract verlengd, die gaat nu echt nog niet weg.

20 september 2020 om 15:55

Dan gaat men niet liegen over fitheid, maar wordt er of eerlijk gezegd dat er ''wat speelt'' rond de speler, of de welbekende ''tactische redenen, vandaag kies ik voor (vervanger).''

20 september 2020 om 15:57

Dat stukje stond er net nog niet bij, maar bedankt

Tadic spits AUB en geen Labyad. Sowieso eigenlijk onverklaarbaar dat labyad weer basis staat. Echt het lievelingetje van Ten Hag. Jammer weer dit

20 september 2020 om 15:57

Hoe kom je erbij dat hij het lievelingetje van Ten Hag is? Hij heeft zo lang op de bank gezeten. Ten Hag trok hem nooit voor.

20 september 2020 om 16:12

maar bij Utrecht wel en op voorspraak van Ten Hag gehaald natuurlijk

20 september 2020 om 16:29

hij was geblesseerd vorig jaar. daarvoor speelde hij gewoon. Elk jaar begint ten Hag met labyad. Terwijl het allang duidelijk is dat hij tekort komt.

20 september 2020 om 16:47

Hij speelde helemaal niet "gewoon". Dat klinkt alsof hij elke week speelde en dat is niet zo.

Lijkt of iedereen bij Ajax geen vertrouwen heeft in Labyad als spits. Als hij er vandaag een paar mooie goaltjes maakt en nog eens een paar mooie vrije trappen inschiet dan is hij toch wel geschikt!

20 september 2020 om 16:01

Labyad is zeker een goede voetballer. Alleen is het gewoon niet logisch dat hij daar speelt. Tadic is gewoon beter als spits en dan kan je met Lang op de flank spelen. En dan over een paar wedstrijden weer met Neres

20 september 2020 om 16:04

@mounir Nee ook dan is hij niet geschikt. Tegen RKC scoren zegt me niks. Labyad komt op alle fronten tekort. Mist snelheid en dynamiek en nog wel meer kwaliteiten noodzakelijk voor het niveau van Ajax. Labyad is nu al twee klassen minder dan Brobbey. Labyad op 9 wat een aanfluiting.

20 september 2020 om 16:09

Ik vind hem gewoon geen spits en als ie er een paar vrije trappen inschiet, is ie dat nog steeds niet. Zijn fantastische traptechniek heeft namelijk niks met zijn positie op het veld te maken. Ik vind het prima dat ze hem er als reserve bij houden voor op de vleugel en eventueel op 10. Maar in de punt van de aanval denk ik gewoon dat we betere opties hebben. Dat je tegen RKC met hem kan spelen geloof ik best. Met Alvarez in de punt win je ook wel van de Waalwijkers.

20 september 2020 om 16:15

geef die jongen een kans. ik zie hem meer als ideale invaller. kan op bijna alle posities voorin en op 10

20 september 2020 om 16:28

je weet dat hij al 3 jaar bij ajax speelt hé? Die jongen krijgt genoeg kansen. Het is inmiddels wel duidelijk dat hij tekort komt.

20 september 2020 om 16:57

Je ziet toch wat ik schrijf? ideale invaller, het is wel goed meer opties te hebben. en met systemen te kunnen rouleren. inmiddels als je de wedstrijd kijkt snap je waarom ie speelt

20 september 2020 om 16:25

Dat maakt hem dus helemaal niet geschikt, want tegen rkc kan dat gewoon.

Ten Hag houd het simpel! Labyad in de selectie is sowieso lachwekkend laat staan in de wedstrijdselectie en dan staat hij ook nog basis. Volstrekt absurd. Logische opstelling is Noa Lang op links, Tadic op 9, Anthonie op rechts en Promes op 10. dan heb je een aanval die ook internationaal moeilijk te verdedigen is. Labyad is nog amper Eredivisie niveau. Brobbey is al twee klassen beter.

Dest laat zien dat die inderdaad beter kan wegwezen. Wat een kwalitatief uitermate teleurstellende instelling.

Labyad in de spits en Alvarez op het middenveld kun je tegen RKC mee aan komen, maar tegen betere ploegen ga je het daar echt niet mee redden.

Ten Hag wil het maar niet snappen. Labyad heeft in zijn Ajax periode 1 helft in een oefenwedstrijd goed gespeeld. Uitzondering bevestigd de regel. Dat hij dus totaal ongeschikt is voor Ajax. En dat middenveld klopt ook weer voor geen meter. Man, man, ga wat anders doen dan Ajax te verpesten.

Zo slecht speelde Labyad vandaag ook weer niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren