Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax zakt volgens RTL 7-analisten op twee plekken volledig door het ijs

Laatste update:

Nooit eerder incasseerde Ajax zo snel twee tegendoelpunten in de Champions League als woensdag op bezoek bij Napoli (2-0 bij rust). De analisten van RTL 7 zien het bij de Amsterdammers vooral misgaan op beide backposities: Jorge Sánchez en Calvin Bassey slagen er niet in om hun directe tegenstander bij te benen.

De start van Ajax was abominabel in het Stadio Diego Armando Maradona. Al na drie minuten knikte Hirving Lozano de bal over Remko Pasveer heen, nadat de voormalig PSV'er een handige een-twee op had gezet met Piotr Zielinski. In de zestiende minuut lag de volgende bal achter Pasveer in het net. Die werd daar vernietigend ingeschoten door Giacomo Raspadori, nadat de spits van Napoli eerst Daley Blind in het strafschopgebied had omspeeld.

Jan Boskamp wijst Bassey min of meer aan als hoofdschuldige bij de 1-0 van Lozano. "Bassey moet hem naar buiten dwingen, maar hij dekt zijn rechterbeen niet. Normaal loop je dan met je tegenstander mee, maar hij stopt er hier gewoon mee." Theo Janssen verdedigt Bassey enigszins: "Normaal is er rugdekking, of van het middenveld, of van de centrale verdediger."

Hedwiges Maduro wijst bij het eerste doelpunt op de rol van Sánchez, die bij afwezigheid van Devyne Rensch zijn basisdebuut maakt. "Sánchez staat ook op twee meter te dekken bij degene die uiteindelijk de assist geeft", doelt Maduro op Zielinski. Sánchez wordt volgens de analist sowieso constant overlopen op de rechterflank van Ajax, ook bij het tweede tegendoelpunt. "Hou hem gewoon voor je", adviseert Maduro. "Degene die gaat lopen is gevaarlijker dan de kaatser." Janssen denkt aan wissels: "Sánchez heeft geel, die moet je eraf halen. En Bassey zou ik ook eraf halen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je die Bassey zo ziet spelen vraag je je zelf af hoe Ajax daar zoveel geld voor neer heeft kunnen tellen? Mijn god wat is dat een lompe verdediger zeg.

12 oktober 2022 om 19:52

Wel eventjes assistje pakken!

12 oktober 2022 om 19:54

Verdedigen kan hij niet zo lijkt het.

12 oktober 2022 om 20:01

Hij kan niet goed verdedigen en niet goed opbouwen, en daar betaal je dan meer dan 23 Miljoen voor!!

12 oktober 2022 om 20:41

En Blind dan rijp voor de sloop ,kan echt niet meer op dit niveau.

12 oktober 2022 om 20:45

Bassey centraal is niks mis mee, snap niet dat iedereen zo zit te haten op hem. Moet gewoon een fatsoenlijke linksback komen.

12 oktober 2022 om 21:22

Ook die hebben we. Bassey gewoon centraal en Wijndal op links.

13 oktober 2022 om 12:07

Dan volg je het voetbal van Ajax niet echt. Ajax wil voetballend oplossingen kiezen. Als je dan een breker koopt voor de hoofdprijs, moet je niet verwachten dat hij opeens goed kan voetballen. Dat geld ben je kwijt.
Hetzelfde geldt voor die Ocampos. Wat moet je nu in hemelsnaam met een uitgerangeerde buitenspeler, waar je nooit geen euro meer voor terugziet. Ze hadden Karlsson van AZ moeten halen voor 20 miljoen i.p.v. deze gast. Althans ze wilden hem voor dit bedrag halen, maar door ingrijpen is het huur geworden.
Ik zou wel die Cionceicao eens wat vaker willen zien. Had een paar goede acties en is dreigend met zijn snelheid.

En wederom niet gewisseld. Waanzinnige trainer.

Welke positie is momenteel wel bijzonder bezet bij Ajax? Timber vind ik de enige speler die de potentie heeft om de Europese top te halen

12 oktober 2022 om 20:28

er zijn meerdere met potentie, dat is het probleem niet.. het is geen team en Ajax mist vertrouwen

12 oktober 2022 om 20:33

Welke potentie is er dan echt buiten Timber? Brobbey, maar die heeft alles nog te bewijzen. Buiten dat zijn het allemaal spelers die het op een hoog niveau niet gered hebben, hun beste dagen achter zich hebben of enorm worstelen op een hoog niveau. Ajax mist wel echt kwaliteit voor de CL op dit moment. Spelers als Bergwijn zijn simpelweg niet goed genoeg om daar het verschil te maken.

12 oktober 2022 om 20:38

ja Brobbey, Timber, Alvarez, Kudus dat vind ik wel spelers met potentie die nog een mooie stap kunnen maken maar nu nog niet goed genoeg zijn. potentie is er zeker

12 oktober 2022 om 21:39

Volgende week Brobbey rechtsback, Berghuis linksback, Klaasen centraleverdediger Alvarez in de goal....
Met Schreuder kan t allemaal!!

Heerlijk dit! Blijf vooral Kudus in de spits opstellen! Lekker koppig blijven Schreuder!

12 oktober 2022 om 20:43

Blijf vooral Blind opstellen vanwege zijn passing en zogenaamde inzicht. Negeer vooral zijn gebrek aan: snelheid, communicatie, verdedigende kwaliteiten, fysieke - en kop kracht en ga zo maar door. Blind en Tadic zijn passé: doorselecteren Ajax!

Die linkerkant van Ajax is echt een speeltuin voor iedere rechtsbuiten in de wereld. Beide heren daar missen zóveel kwaliteit....

Verder: dit middenveld is ook zo kleurloos. Alleen Taylor doet het vandaag nog ok.

Bassey is echt een mislukte verdediger man. Die man maakt ontzettend veel fouten, rent als een idioot waar hij maar wilt. Kan die man niet gewoon laatste man zijn bij Ajax en daar gewoon 95 minuten staan. Elke keer zie ik hem ergens naar toe rennen en als enige weer terug rennen, terwijl iedereen op positie staat.

12 oktober 2022 om 23:17

Ach, hij rent in ieder geval.

En weer pakt Schreuder een record.
Gelukkig vallen er in de Europa-league ook goede punten te pakken mits je de juiste tegenstanders loot, anders is het daarin ook snel gedaan.

12 oktober 2022 om 19:59

Inderdaad Schreuder bouwt een mooie cv op zo. Hij verbreekt record na record.

Bassey is een waardeloze verdediger. Misschien wel de slechtste die er op de Nederlandse velden rondloopt. Hij rent alleen maar als een woeste stier door het veld, geen enkel inzicht in het spelletje en anticipeert telkens verkeerd. Wat een afgang!

12 oktober 2022 om 20:02

Reken het de scouting aan.
Ze betalen meer dan 23 miljoen voor deze lomperik. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag.

12 oktober 2022 om 20:07

Dat mag zeker. Erge is nog dat die gast z'n tegenstander altijd kwijt is, en anders maakt-ie wel een overtreding.

12 oktober 2022 om 20:12

Toch wel zonde. Verdien je zoveel geld met transfers en dan geef je 100 miljoen weer uit aan nieuwe aankopen. Blijkt dat 8 van de 9 nieuwe aankopen maar matige voetballers zijn. Alleen Bergwijn vind ik nog wel een prima koop.
Pure wanbeleid dit seizoen.

12 oktober 2022 om 22:28

De scouting scouten hem als CV, dat Schreuder hem linksback, rechtsback en praktische rechtsbuiten neer zet, kan zowel Bassey als de scouting niks aan doen. Brobbey is als spits (terug)gekocht als je die op een onbekende plek zet, bakt ie er ook niks van hoor. Het is Alfredje waar je met deze onvrede heen moet.

12 oktober 2022 om 20:51

Ach als jij verstand van voetbal hebt, snij ik me oor als van Gogh af.
Bassey is een monster en Ajax mag blij zijn dat zo een speler als hem! naar de Mickey Mouse league is gekomen. Pasveer is ook geen keeper die eens een bal uit de kruising red of boven zichzelf uitstijgt. Blind kan helemaal de tempo niet aan op CL niveau, Ajax heeft ook geen goeie rechtsback. De elftal is helemaal niet compleet dus ga dit niet afschuiven op Bassey als Ajax van alle kanten word overlopen. Niemand op tv wilt het zeggen maar Napoli is gewoon belachelijk goed dit seizoen. Kijken jullie geen voetbal met jullie ogen ofzo Napoli speelt oogverblindend mooi en sterk voetbal.

12 oktober 2022 om 21:22

Bassey is misschien een monster, maar hij kan nietigheid voetballen en heeft ook weinig overzicht.

12 oktober 2022 om 21:30

Stuur ff een fotootje door van je oor… Als ik Bassey zie voetballen dan vraag ik me iedere keer af waar Adriaantje blijft!

13 oktober 2022 om 08:58

Een monster? Misschien in een andere wereld, maar niet op het veld.

Als je niet iedere keer de scheids mee hebt zoals ze gewend zijn dan is het ook een veel lastiger spelletje.

De analisten zakten ook door het ijs. Sancez en Wijndal waren beiden geblesseerd en hebben geen wedstrijd nog gespeeld. Om met beide spelers te beginnen is een te groot risico. Rensch is geblesseerd daarom gewoon de rechtsback erin, logisch.

Soms vergeet ik dat Berghuis ook in het veld staat, komt nauwelijks in het spel voor.

Schaam je diep ajax!! En schreuder, hou de eer aan jezelf en vertrek!

Timber laat Oshimen gewoon lopen.. ongelooflijk

Wat een topper is die Blind zeg....

Zijn en nog Ajacieden die zeggen dat blind in de basis moet omdat hij voetballend zo sterk is?

We moeten dominant spelen.
Zelf reflectie is een Amsterdmee vreemd.

12 oktober 2022 om 20:54

Maar Schreuder komt uit Barneveld, hoe zit dat nou dan?

Volgens mij is Blind het probleem!

Lekker dan...figurant in de CL zijn..
Helemaal maar dan ook helemaal niets te zoeken daar.
Dan maar weer wereld voetbal spelen tegen Volendam!

H2 heeft heel wat te doen in de winter.. Want hier gaan ze geen prijzen mee winnen.. En Schreuder kan beter zijn verlies nemen en ook beter vertrekken uit Amsterdam.. Blinde Daley kan zich beter bij bij Sjakie melden of hij bij zijn lucky Ajax mag spelen want het is klaar met zn carrière in Ajax 1!! H2 kan zich gaan concentreren op de verdediging nieuwe rechtsback, linksback en een nieuwe centrale linker centrumverdediger.. En een nieuwe keeper heeft Ajax zeker weten nodig!!

13 oktober 2022 om 12:04

H2 heeft helemaal geen geld om wat te doen in de winter. Of dacht je dat na al die investeringen er nog wel een potje was van een x aantal miljoenen euro's?

Volgens mij kwam al het gevaar van bergwijn

Bijna een hele f€&@$ jaar houd ik me hoofd al vast met die DALEY BLIND die we hebben rondlopen in de selectie.
Die 2e doelpunt was ook zijn fout. En over de laatste hoef ik het niet te hebben. Totaal 2 doelpunten die hij ons kost.

Wanneer gaat Ajax het nou inzien dat ze hem per direct weg kunnen doen. Gewoon gratis transfervrij laten vertrekken. Hopeloos is hij voor ons geworden. Het enige wat ik kan zeggen is ‘bedankt voor je bewezen diensten’. Adios!!!!

12 oktober 2022 om 21:30

Moet eerst papa Blind en van Gaal nog aan de wereld titel helpen

Volgens mij kwam al het gevaar van bergwijn

Ajax heeft ook een goede keeper nodig. Die Pasveer komt niet meer van de grond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren