Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax wordt compleet vernederd: Gaaei wordt uitgespeeld; Hercules komt op 2-0

Laatste update:

USV Hercules is donderdagavond op een 2-0 voorsprong gekomen tegen Ajax. In Stadion De Galgenwaard nemen de Amsterdammers het op tegen de amateurclub, die verrassenderwijs voor rust al een 1-0 tussenstand op het scorebord zette. Gastón Ávila liet zich op kinderlijk eenvoudige wijze uitspelen. Ruim twintig minuten voor het eindsignaal werd de score zelfs verdubbeld.

Zonder grote kansen te creëren lag het initiatief bij Ajax. Toch kwam Hercules na een kwartier spelen plotseling op voorsprong. Ávila laat zich te kijk zetten door Jordi Paulina, die de bal voorgaf vlak voordat Ajax-keeper Diant Ramaj kon ingrijpen. Tim Pieters stond volledig vrij en schoot van dichtbij binnen: 1-0.

In de tweede helft kwam Hercules zelfs op 2-0. Ditmaal werd Pieters aan de linkerkant aangespeeld. Hij omspeelde invaller Anton Gaaei en schoot op fraaie wijze raak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kost 12,5 miljoen, maar dan heb je ook wat. Sjonge jonge jonge zeg, alsof die gozer het voetballen volledig verleerd is op dit soort momenten

21 december 2023 om 19:17

Heeft overmars weer goed uitgespeeld. Loer gedraaid tegenover z’n oude club

21 december 2023 om 19:28

Gewoon zijn oude club oplichten.

21 december 2023 om 19:34

Ongelofelijk wat een miskoop, hij zou nog geen eens opvallen in de 3e klasse. Hoe kan die Mislintat zoveel slechte spelers gekocht hebben voor zoveel geld.

21 december 2023 om 20:16

Dit elftal heeft een waarde van 150mil+ , of had. Want deze gasten , z’n Tahirovic Gaaei Avilla . Die wil toch niemand meer hebben. Ook de parels uit de jeugdopleiding maken geen meter te veel. Het is ongekend.

21 december 2023 om 20:50

Ajax, en dat geluk hebben ze tegenover veel andere clubs, krijgen hun spelers vaak wel verkocht tegen een redelijk prijs. Al zullen buitenlandse clubs steeds meer inzien dat dit niet meer het Ajax is uit 2019(en zelfs die spelers renderen, buiten Frenkie, niet eens)

Wat een verschrikkelijk armoe ...

1-7 of 0-7 wat maakt het uit

21 december 2023 om 19:14

Pas nou op met dat vuur; lijkt voorlopig nog helemaaaaaal nergens op

21 december 2023 om 19:19

2e helft de drogere kant op, dan kunnen we tikken en uitspelen.

21 december 2023 om 19:48

Ik snap niet dat je zo'n grote bek durft te hebben als we zo ontiegelijk slecht spelen.. Ajax zal vast wel winnen (toch??) maar een 7 zal never nooit op het scorebord verschijnen hoor...

21 december 2023 om 19:54

Misschien sarcastisch bedoeld.

21 december 2023 om 19:19

Altijd praatjes

21 december 2023 om 19:29

Genieten

21 december 2023 om 19:30

Anders kan je nog altijd zeggen dat het aan het veld ligt, anders had het 'grote' ajax allang voorgestaan.

21 december 2023 om 19:26

1-0 of 1-0 wat maakt het uit, Ajax ligt er dan toch uit.

21 december 2023 om 19:35

Al wordt het 1-7, mijn god wat een verval van het grote Ajax

21 december 2023 om 19:35

Ook al wint Ajax alsnog met 1-7. Zo’n eerste helft tegen amateurs met een selectie die meer dan 100 miljoen heeft gekost is ronduit schandalig. En de spelers die nooit spelen laten zien waarom ze niet in de basis staan.

21 december 2023 om 19:36

Hahaha Ajax staat weer achter. Heel Nederland komt weer uit het riool gekropen om er om te lachen. Fijne feestdagen toppers ; )

21 december 2023 om 20:00

Dit is toch ook bijzonder? Toen Ajax bijzonder goed was hoorde je het ook overal.

21 december 2023 om 20:23

Natuurlijk, dat zou jij ook doen als het PSV of Feyenoord betrof. 🙂

21 december 2023 om 20:25

Achter tegen amateurs. Ja vreemd he dat iedereen daar lichtelijk om moet gniffelen.

21 december 2023 om 20:42

Ook Fc Utrecht werd landelijk uitgelachen vorig jaar. Niet zo zielig doen nu

21 december 2023 om 19:38

Zelfs als dit nog 1-7 wordt (wat ik niet verwacht, eerder 1-3) moet je je kapot schamen voor zo’n eerste helft

21 december 2023 om 19:51

Ach ja soms schaam je je een seizoen en soms meerdere jaren.....

21 december 2023 om 20:18

Uitstekend hij staat er nog. Tot over 20 min dan he

Het is gewoon crimineel hoe slecht de spelers wel niet zijn die Mislintat heeft gehaald en ook nog eens voor ontiegelijk veel geld. Dit laat zich nog jaren voelen.

21 december 2023 om 19:24

Dat hangt echt af van de volgende td. Minsilat heeft ook aantal onnodige spelers verkocht voor prima prijzen. Er is altijd wel een club te vinden voor spelers.

21 december 2023 om 19:33

Ja joh 14 mln voor Forbs. En dan Conceicao verhuren. Chico is beter

21 december 2023 om 19:35

Hahaha hou alsjeblieft op met je conceicao. Die maakt in de 6e klasse nog geen goals.

21 december 2023 om 19:41

Haha heeft er toch al 2 in liggen in de 1e klasse van Portugal : P

21 december 2023 om 20:23

Had het over de verkochte spelers. Zijn aankopen waren belabberd zeker. Maar verkopend heeft hij goed werk geleverd. Genoeg geld binnengehaald. Conceicao is ook niet goed genoeg, hem mis je nu niet.

21 december 2023 om 19:38

Je gaat bijna denken dat Mislintat een Eindhovense of Rotterdamse spion was. Wat een incapabele td is hij geweest zeg. Zoveel miljoenenaankopen en er met allemaal naast zitten.

Toch was hier laatst iemand die zweerde dat Avila een absolute topper was. En dat het onbegrijpelijk was dat hij nooit speelde...

21 december 2023 om 19:29

Dat was waarschijnlijk zijn vriendin.of hemzelf.

21 december 2023 om 19:37

Dat was Mislintat die een vz account schijnt te hebben

Die avila laat in iedergeval zien waarom
Hij nooit speelt

Schandalig. Ik heb Ajax nog nooit zo slecht zien spelen. Bizar. Alle spelers die op het veld staan kun je wegsturen in de winter. Alleen Mikautadze kan ballen, ongelooflijk dat deze jongen nooit een kans krijgt. De rest is niet meer dan amateur niveau. Ik schaam mij diep

21 december 2023 om 19:36

Wat heeft die Mikautadze dan laten zien waarop jij je conclusie baseert? Ze spelen tegen amateurs weet je nog?

21 december 2023 om 19:46

Dus tegen amateurs mag je wel iedereen afzeiken hoe slecht ze zijn, maar niet benoemen dat iemand wel kan voetballen? Mikautadze laat wel zien dat hij iets met een bal kan, maar is helaas geen Messi die door 10 verdedigers kan slalommen. Er zit weinig eenheid in, omstandigheden zijn slecht, misschien een beetje gemakzucht. Vooral de teamprestatie is bijzonder zwak maar er zijn echt wel spelers die iets met een bal kunnen.

21 december 2023 om 19:54

Precies, dat is de enige jongen waaraan je kan zien dat hij kan voetballen

Oei oei oei oei Ajax blijkbaar is de ondergrens nog altijd niet bereikt. Wat een droefenis zeg.

Als ik het niveau waarop de tegenstander acteert, hun positie in de competitie en het spel van Ajax meereken dan kan ik niet anders dan concluderen dat dit de slechtste eerste helft in de geschiedenis van de club is. Overtuig me maar dat het niet zo is.

Het is niet alleen Avila die zich blameert.
Die Gooijer zit 3x naar die Pieters te kijken maar loopt weg, en op het moment dat de bal komt is hij alsnog te laat.

Bizarre actie van Avila, maar Sutalo doet ook een lekkere duit in het zakje. 33 miljoen en dan is dat je centrale duo man man man.

Triest!! Niet meer niet minder, Avilla verschrikkelijk maar dat er ook verder niet te scoren is gekomen ….

Geen blamage gewoon z'n normale niveau, hij heeft immers nog niet laten zien beter te kunnen dan dit. Wat staat Gooijer eigenlijk te doen daar? Hebben we na Taylor weer een vogelspotter op het veld staan verdorie

Zoals Avila de man mist, missen daarna 2 spelers de bal. Helaas voor Avila komt dit nogal ongelegen, maar ook gewoon pech en die speler heeft alle geluk van de wereld dat hij er met de bal vandoor kan. Dikke vette pech. Je kan twijfelen over zijn kwaliteiten, die heeft hij nog weinig laten zien. Maar hier moeten we wel (gebrek aan) kwaliteit en pech gescheiden houden.

Avila zeker niet goed, maar wat doen de rest van de verdedigers? Ze staan nog in overal maar nog staat er iemand vrij

Ik kan mij niet voorstellen dat er nu nog mensen zijn die de aankopen van Ajax verdedigen. Wat een wanprestaties....

Fantastische aanval zeg. Simpel voetballen achterin met een keer raken, prachtige crosspass en geweldige afronding.

Wat een blamage dit echt een schande

Hele team ontslaan voor werkweigering.

Tim Pieters in oranje!

Dit ajax moet zich kapot maar dan ook echt kapot schamen!

Zal Valkanis het Griekse woord zijn voor Steijn?

Het enige wat ontbreekt is Frans Bouwer die tevoorschijn komt en naar de camera wijst en zegt dat je op Bananasplit bent

Die Gaaei, mijn hemel.... die is gescout door een blinde volgens mij...

Er staat voor ruim 80 miljoen aan spelers op het veld die van de zomer gehaald zijn. Worden compleet van de mat gespeeld door een stelletje amateurs. Wat een wanbeleid in Amsterdam. De verantwoordelijke die dit hebben toegestaan zitten er nog steeds en strijken nog steeds een riante vergoeding op voor hun falen. Hoever kan je nu nog zaken. Voor een beurs genoteerd bedrijf worden de aandeelhouders flink in de maling genomen.

Ach ook al is het geen Ajax waardige selectie, zelfs met deze spelers moet je hier met 2 vingers in je neus van winnen. Ik heb me als Ajacied nog nooit zo geschaamd als vandaag. Deze doet heel erg veel pijn.

Het is schandalig ten opzichte van zichzelf, de grote club Ajax. Maar gezien dit abominaal slechte seizoen is het ook niet heel verrassend. De club kan dus, zo blijkt na vanavond maar weer, door iedere ploeg geklopt worden. Ja, ze staan nu 5e in de Eredivisie. Maar het seizoen is pas halverwege.

21 december 2023 om 20:40

Je speelt tegen een middenmoot 3e divisie. Niet eens het hoogste amateur niveau…

21 december 2023 om 21:36

De wedstrijd is puur verloren op instelling. Toen Ajax pas op het einde ging aanzetten, veel te laat natuurlijk, scoorde ze snel 2x. Maar de rest van de wedstrijd is natuurlijk belabberd. Straftraining en hún salaris van deze maand maar doneren aan een goed doel.

Ik roep het elke week opnieuw: Die Gaaei kan er helemaal geen klote van! Onvoorstelbaar dat die Mislintat nog niet aansprakelijk is gesteld. 😂

Hercules uit altijd lastig!
Gelukkig heb ik slechts 10 seconden gezien omdat mijn trouwe Ajax maatje even appte of ik wilde kijken hoe het stond.
Hopelijk gaat dit eindelijk iedereen nu echt wakker schudden.

@ajax12321
Benieuwd of je me nog steeds te negatief vindt.....

21 december 2023 om 22:19

Wat wil je hiermee zeggen? Denk je dat ik dit positief vind? Maar bij jou kan nooit iets positief zijn, dat is het verschil. Je moet weten wanneer iets een schande is en wanneer niet kijkend naar de situatie. En dit is natuurlijk altijd een schande. Maar dat jij een pessimist bent verandert natuurlijk niet na vandaag.

Dit moet een topdag voor jou zijn.

21 december 2023 om 22:33

Heeft niks met pessimisme te maken. De feiten liegen helaas ook niet al had ik liever anders gezien. Je zag dit al lang aankomen. En dat we vorige week met 3-1 winnen is scorebord journalistiek. Twee geweldige blunders van de keeper veroorzaakten het vertekenende beeld.
De wedstrijden die Ajax won, waren op Vitesse na allemaal met de hakken over de sloot.
Ik zeg je weer hetzelfde als vorige week, waar moet ik blij van worden dit jaar?
Het heeft niks met pessimisme te maken, maar realisme

En dan zondag vind ik echt kwalijk en bevestigt hoe ik er naar kijk. Twente verspeelt punten en AZ was ook een grote kans op punt verlies. Derde worden is voor Ajax van levens belang. En dan zie je die klootzakken de hele wedstrijden als zoutzakken over het veld hobbelen. Hoe kan ik nog blij worden van deze zakken die het Ajax shirt niet verdienen?

21 december 2023 om 23:12

Je zag al een uitschakeling tegen Hercules aankomen? Hou alsjeblieft op zeg. Dan ben je gewoon niet serieus te nemen. Elke KKD club moet Hercules nog makkelijk verslaan. Met nog veel minder goede spelers. Dit is gewoon een schande dat daadwerkelijk NIEMAND zag aankomen. Doe nou asjeblieft niet alsof jij een helderziende bent.

21 december 2023 om 23:18

Nee, je leest niet goed. Je zag van ver aankomen dat we met dit beleid een rampen jaar te gemoed zouden gaan. Wat ik je nu misschien al 100X heb gezegd. Al vanaf het moment dat Sar de Data Duitser aanstelde. Je weet best wat ik bedoel. Ik vind je verweer gewoon nu heel erg flauw, terwijl je gewoon weet dat ik het bij het rechte eind had en heb

22 december 2023 om 00:50

Dat is mijn punt helemaal niet. Ik heb het er steeds over dat jij zelfs na een winst ontzettend zuur reageert.

22 december 2023 om 10:44

Wat ik hierboven zeg, op Vitesse na waren de overwinningen die Ajax haalde allemaal met de hakken over de sloot.
En tegen Athene hadden we twee enorme blunders nodig van hun keeper.
Ik kijk naar het beroerde spel zonder middenveld wat zich ook nog in bejaarde snelheid afspeelt. Het lijkt toch helemaal nergens op?
En het meeste erger ik me aan de zoutzak mentaliteit waarmee ze over het veld sjokken. Taylor als een groot voorbeeld daarvan.
Dat zijn toch gewoon de feiten? Ik kan het niet mooier maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren