Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ajax wil Braziliaanse middenvelder in de winter naar Amsterdam halen’

Laatste update:

Ajax wil in de winterse transferwindow een bod uitbrengen op Kauan Santos, zo luiden de berichten in Brazilië. Volgens onder meer journalist Diego Firmino is de negentienjarige middenvelder van Palmeiras in beeld in de Johan Cruijff ArenA. Santos, die nog niet debuteerde in de hoofdmacht van de Braziliaanse club, ligt in het Allianz Parque nog tot januari 2025 vast. Over de hoogte van het mogelijke bod van Ajax schrijft Firmino niets.

Santos speelt zijn wedstrijden momenteel in de CBF Brasileiro U20, waarin de beloftenelftallen van Braziliaanse clubs het tegen elkaar opnemen. Palmeiras staat op dit moment bovenaan in een groep met onder meer Santos FC, Grêmio en São Paulo FC. Santos, een rechtsbenige centrale middenvelder, speelde tot dusver 32 wedstrijden voor Palmeiras Onder 20, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 2 assists. Met zijn 1,65 meter is hij geen lange en fysiek sterke controleur, maar vooral een technisch begaafde spelmaker. Gezien zijn profiel lijkt het erop dat Santos in eerste instantie een versterking voor Jong Ajax zou zijn.

Ajax toonde vorig jaar interesse in twee talenten van Palmeiras, die de Braziliaanse club inmiddels flink wat geld hebben opgeleverd. De negentienjarige aanvaller Giovani verbaasde vriend en vijand door in Qatar te tekenen bij Al-Sadd FC, terwijl de 22-jarige middenvelder Danilo deze zomer voor liefst 20 miljoen euro transfereerde naar het Engelse Nottingham Forest. In de Premier League is de Braziliaan een vaste waarde onder manager Steve Cooper.

Indien Santos naar Ajax vertrekt treedt hij in de voetsporen van meerdere spraakmakende landgenoten. Met Wamberto, Maxwell, Leonardo en David Neres gingen meerdere Brazilianen hem voor. Het financieel gezien grootste succesverhaal staat op naam van Antony, die in de zomer van 2020 voor een kleine 16 miljoen euro werd opgepikt bij São Paulo. Na twee seizoenen werd de watervlugge aanvaller als recordverkoop (95 miljoen euro) uitgezwaaid met een transfer naar Manchester United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zullen we het eerst proberen met de 54 aankopen?

26 september 2023 om 08:57

Gaat om versterking voor Jong Ajax in eerste instantie

26 september 2023 om 09:02

Die kunnen spelers als Gaaei toch ook nog gebruiken?

26 september 2023 om 09:28

Gaaie schijnt een back te zijn, dit gaat om een middenvelder

26 september 2023 om 09:34

Je snapt denk ik zn punt wel, toch krillin?

26 september 2023 om 09:42

Jaaaaahhh kopen!! Zou nationaliteiten gaan sparen. Kwartet als je 50 verschillende talen in de selectie hebt.
Wie biedt er meer

26 september 2023 om 12:26

Hij spreekt Portugees en daar hebben we er al 1 van onder contract.

26 september 2023 om 09:02

Het waren er volgens mij 14. Ik begrijp de strekking wel. Als je maar vaak genoeg schiet zal er wel een keer een voltreffer tussen zitten. En anders, heel eenvoudig maak je hem volledig af door hem na 30 minuten te wisselen.

26 september 2023 om 09:21

Onzin. Hartman werd na 25 min gewisseld. Kijk even hoe die zich heeft ontwikkeld.

26 september 2023 om 09:27

Maar die werd opgevangen door Slot en kreeg na afloop in het interview niet van Slot de schuld van alles.

Dit doet Steijn nu bij Gaaei, Mikautadze, Tahirovic en Mannsverk. Hij zou een people-manager zijn, maar brengt ze eerst in situaties waar die ze niet in moet brengen, vangt ze vervolgens niet op als het mis gaat, en geeft ze na afloop passant nog ff de schuld.

Het ligt nooit aan hoe hij zijn veldbezetting neerzet, restverdediging organiseert, etc. Pieter Zwart zei van de week; als je iedere week met een andere opstelling begint, en vervolgens iedere week in de rust het omzet en gaat wisselen, dan ligt het niet aan de spelers.

26 september 2023 om 09:44

Haha Rochus, idd. En trap je zo’n jongen van 20 in het interview na de wedstrijd nog even na natuurlijk.

26 september 2023 om 09:50

En het ergste, hij behandelt spelers die er al waren niet zo hè. Bergwijn mag wekenlang onzichtbaar zijn, Brobbey is niet top maar mag altijd blijven staan. Ze mogen fouten maken en Steijn doet niets. Gaaei wordt nu afgemaakt op z’n eigen pagina. Steijn werkt daar ook aan mee met z’n wisselbeleid. Blijf vertrouwen houden in die jongens en toon dat ook. Elke week in de rust weer spelers wisselen gaat je eigen hachje ook niet redden.

26 september 2023 om 09:52

@Amsterdam4,

Wel heel makkelijk om Steijn van alles de schuld te geven. Hij krijgt die spelers ook pas op het einde van de transferperiode. Zie dan maar is alles in te passen. Bij Manssverk wil ik je nog gelijk geven, de overige spelers hebben gewoon de kans gekregen in een makkelijke wedstrijd en bij Gaeei had hij geen andere keuze.

Hij zal vast dingen niet goed doen hoor maar sommige spelers maken gewoon veel persoonlijke fouten en dat mag zeker benoemd worden. Ik geloof ook niet zo in Steijn hoor, maar het is ook een gebrek aan kwaliteit momenteel. Misschien kan dit beter worden als ze langer samen spelen, maar momenteel staat er best wel wat druk op waardoor ik ook niet echt verwacht dat het snel omdraait.

26 september 2023 om 09:56

@Soccerfan_1,

Onzin hij wisselt Rensch ook gewoon na een slechte eerste helft tegen Twente. De andere spelers die er al waren zakken niet zo ver door de ondergrens. Natuurlijk gaat elke week in de rust wisselen je hachje niet redden maar we moeten ook niet overdrijven, als het nodig is om te wisselen omdat iemand zeer slecht speelt dan moet hij er gewoon vanaf.

26 september 2023 om 10:13

Eens Memphis, het begon allemaal dat de spelers veel te laat kwamen.

26 september 2023 om 10:14

Heel makkelijk weer vanaf de zijkant, als het niet lukt met wie er staat dan moet je wat. En met geen één samenstelling, is het zo ver rooskleurig geweest.

26 september 2023 om 10:36

Het is geen bekende naam zoals in de voorbije 10 jaar standaard het geval was. Dus ik denk niet dat Ajax dit moet doen.

Ik bedoel:
Sanogi, Younes, Gudelj, Sanchez, Westerman, Cassiera, Dolberg (toen),kristensen,tagliafico, Wöber, Bruno Varela, Magellan , Bandé, Alvarez, Dennis Johnsen, Marín, Martinez, Klaiber, Orejuela

Dát waren pas namen en successen

26 september 2023 om 11:29

Het kan een keer gebeuren, maar als trainer heb je je spelers nodig en moet je ze niet afbranden. Ik denk ook dat spelers hun zelfvertrouwen verliezen door dit geschuif. Steijn heeft ook wel degelijk schuld aan de situatie bij Ajax...

26 september 2023 om 09:40

Lol, inruilen voor de miskopen van misnilat

26 september 2023 om 12:08

Repelsteel . Noem die 54 nieuw aankopen dit seizoen bij Ajax eens. Bij Feyenoord 18 ? Bij PSV 10 ? bij Ajax 9? Of zit ik er ver naast. Wie heeft nu de meeste ( nieuwe spelers ) gehaald dan ?

26 september 2023 om 12:37Grote verschil bij PSV en Feyenoord is dat de basis grotendeels intact is gebleven. Bij Ajax zien we iedere week andere namen. Het cynische grapje van 54 ontgaat je.

26 september 2023 om 19:15

Repelsteel76. Ook bij Ajax zie je niet elke week 11 andere spelers. Er wordt wel gerouleerd maar niet met elf spelers toch? En elk team in opbouw en in het begin van de competitie rouleert veel het ene team is wat verder dan het andere.trouwens is het al 100% zeker dat hij komt?

Ken deze speler niet goed genoeg maar dat er doorgeselecteerd moet worden is pijnlijk duidelijk en dit gaat minimaal 2 jaar duren voordat er weer een ingespeeld team staat wat mee kan doen voor de titel. En ik denk niet dat er op dit moment veel spelers de overgang durven te maken. Beter even wat minder Ajax nieuws voorlopig. Laat Ajax maar even in de schaduw aub

26 september 2023 om 09:46

Ik hoop voor je dat dit slechts 2 jaar duurt. Vrees een langere periode van droogte voor jullie met deze selectie.
Geld raakt ook een keer op natuurlijk, zeker als ze volgend jaar weer CL mis lopen

26 september 2023 om 11:40

Maar dit kan bij andere clubs ook voor komen. Een PSV zeilt ook scherp aan de wind. Feyenoord is afhankelijk van Slot. AZ en Twente moet je ook maar afwachten hoe die zich houden. Ik heb vaker deze situaties meegemaakt en zolang ze Europees voetbal halen komt het wel goed. Vergeet ook niet dat met het wegvallen van Ajax uit de top Nederland over 2 jaar weer voorrondes mag spelen voor de CL.

Dat bod zal wel gedaan zijn door Mislintat, want kan mij niet voorstellen dat er al gelijk geboden is na zn vertrek.

26 september 2023 om 09:30

Ik denk dat er helemaal niets geboden is, dit is typisch Zuid-Amerika, namen van clubs droppen om aandacht te generen voor die speler, en hem in de markt te zetten. Zo rollen de zaakwaarnemers.

Ik noem nu Zuid-Amerika, maar dat gebeurt hier natuurlijk ook. Kans is dat Ajax nog nooit ene scout voor die jongen heeft gestuurd.

26 september 2023 om 18:40

Er staat letterlijk in de eerste zin dat Ajax een bod in de winter zou overwegen. Dus er is helemaal nog geen bod gedaan.

100 miljoen uitgegeven, paar mil meer of minder maakt nu ook niks meer uit blijkbaar :D

Hoeveel teams gaat Ajax opstellen ? Ik denk dat we momenteel meer dan voldoende spelers hebben. Over de kwaliteit valt te twisten. Maar spelers erbij is in mijn ogen niet nodig. Eerst maar eens vanuit de top wat mensen weg en erbij. Van daaruit verder gaan bouwen.

Waarom?? We hebben ervaren spelers nodig, mensen die direct een meerwaarde zijn, geen jongetjes van 18 of 19, die halen we wel uit de jeugd.

Laten ze eerst eens wachten met weer kopen en een zootje aankopen wegsaneren waar onze Duitse vriend de club mee opgezadeld heeft en die er een puinhoop van heeft gemaakt , en ook bestuurlijk orde op zaken stelt en kijk eens rond in eigen jeugd want van de aankopen zal er de komende tijd niet veel van in de Basis staan , wat is opgebouwd is in een paar maanden naar de kloten gegaan .

26 september 2023 om 09:53

Aankopen wegsaneren terwijl je ze 3 keer in actie hebt gezien in een elftal wat al los zand was. Echt de simpele denkwijze van mensen. Niet te doen.

26 september 2023 om 10:49

Je wilt mij toch niet wijsmaken dat een van alle aankopen er onder bv ten Hag waren gekomen ? of denk je dat ze die Mislintat voor niets hebben weggestuurd die hadden ze nooit alles in handen mogen geven heeft op eigen houtje Steijn aangetrokken en de komst van Bosz tegengehouden , en jij wil die man nog verdedigen ? met zijn aankopen pff we mogen blij zijn als we Europees voetbal halen tel uit je winst .

26 september 2023 om 12:30

Tot in zijn graf Mislintat verdedigen voor alles, maar andere betichten van een simpele denkwijze. Niet te doen.

Zo zonder bestuur: wie gaat dat regelen dan? Van halst zonder mandaat?

Niet doen Ajax! Eerst een capabele TD halen nadat Kroes is aangesteld. Tot die tijd roeien met de riemen die je hebt en geen aankopen laten doen door incapabele mensen als Van Halst en/of Huntelaar (ook als het gaat om een jeugdspeler).

meer dan 100 miljoen uitgegeven aan troep en dan nu een 19 jarige halen, waarvan je opnieuw moet afwachten of het wat gaat worden. Natuurlijk moet dat altijd, maar Ajax had gewoon moeten investeren in 3 of 4 versterkingen die er direct staan voor dit bedrag.

Niemand die nog hier heen wilt komen

Waarom kreeg ik bij het aanklikken van dit bericht een verificatie of ik 24 jaar was?

26 september 2023 om 10:56

Gokwet. Unibet is sponsor.

26 september 2023 om 11:06

Gewoon zeggen dat je - 24 bent. Goed voor je ego en voorkomt reclame van goksites. Voorkomt helaas geen reclame van andere sites.

Toch wil ik nog wel wat positiefs noemen.
De transferbalans is + 40 miljoen. Het eigen vermogen geeft ook geen reden tot somberheid.
Het salarishuis is ook beter geworden.
Al zou je alles verkopen wat aangekocht is voor 25% van de waarde, dan nog is er voldoende geld om een goed elftal te maken met eigen jeugd voor de Eredivisie.
Ik zie wel met de juiste coaching toekomst voor Forbs, Mikoutadze, Tahirovic, Avila en Sosa. De rest is helaas te licht.

Rustig aan Ajax, je hebt genoeg gekocht de laatste paar maanden, zou het eerst maar proberen met de spelers die er nu zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren