Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax treedt ADO zonder Boilesen en Sinkgraven tegemoet

Laatste update:

Ajax treedt zondag zonder linksback Nicolai Boilesen en middenvelder Daley Sinkgraven thuis aan tegen ADO Den Haag. Het tweetal kan niet meedoen vanwege fysiek malheur: Boilesen heeft last van aanhoudende enkelklachten en Sinkgraven blesseerde zich zaterdag. Aan het eind van de training bezeerde hij zijn lies, laat Ajax weten.

/

Sinds hij de transfer maakte van sc Heerenveen naar Ajax, moest Sinkgraven alleen de kraker tegen PSV missen. Voor de rest speelde hij een rol in alle wedstrijden van de Amsterdammers. Zondag ontbreekt hij echter in de Amsterdam ArenA. Teamgenoot Boilesen werd tot aanvoerder benoemd, nadat de rol van Niklas Moisander uitgespeeld bleek, maar tot goede prestaties leidde de in ontvangstname van de band niet.

Donderdag werd de Deense verdediger nog uitgejouwd tegen Dnipro en steeg er gejuich op, toen Frank de Boer hem wisselde. Lucas Andersen en Donny van de Beek zijn er zondag wél bij: de trainer heeft hen opgenomen in de wedstrijdselectie, laat Ajax weten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat Ajax rond de 70e minuut met 3-0 voorstaat, dan kan Frank Donny vd Beek laten ruiken aan het eerste . Balen van de blessures, lekker Riedewald linksback zetten!

21 maart 2015 om 14:43

Baal alleen van Sinkgraven. Blessure van breekepoot Boilesen is lullig voor hem maar goed nieuws voor de liefhebber.

21 maart 2015 om 15:13

Inderdaad, daar hoeven we niet rouwig om te zijn gezien zijn huidige vorm. Gun Nicolai echt het beste hoor, maar momenteel is het gewoon niet om aan te gluren.

21 maart 2015 om 16:12

Ik vind het ook jammer voor Boilesen. Ik weet bij god niet waarom jullie hem afzeiken. Hij is goed voor het moraal, doet goeie dingen voor ons elftal en de supporters zijn helemaal weg van hem. Door hem kunnen we eindelijk weer eens genieten van een wedstrijd van Ajax. Ik ben een Zeer groot voorstander voor verlenging van zijn contract.

21 maart 2015 om 16:51

Zet aub je ajax brilletje af, ik vond boilesen altijd een redelijke speler, maar nu doet hij het gewoon njet goed genoeg voor een team als ajax

21 maart 2015 om 17:08

Vossing is voor PSV... Geloof ik

Boilesen geblesseerd, gunstig voor De Boer. Die had anders zijn aanvoerder op de bank moeten zetten en daarmee zijn eigen falen moeten erkennen. Nu kan hij zonder gezichtsverlies Riedewald of Moisander opstellen en Viergever. Het zit De Boer weer eens mee met blessures, gebeurt wel vaker dat hij pas na een blessure de juiste elf op de juiste plek zet. Nog steeds de ideale man voor Ajax, maar zeker niet foutloos!

21 maart 2015 om 17:45

Tja toen ik in de zomerstop zei dat Boilesen dit jaar door de mand zou vallen, werd ik hier min of meer voor gek verklaard. Zelden iets goeds gezien van deze kneus.

Sinkgraven is wel jammer. Krijgen we helaas weer Serero - die evenveel toevoegt als Boilesen - dus niets

21 maart 2015 om 17:51

Maar eerlijk is eerlijk. Toen Boilesen jaren geleden gebracht werd toen ik dacht wel van nou.... dit kan wel een goede worden. Maar ja 6 blessures later bakt hij er geen hol meer van en loopt ie alleen maar de rest in de weg.

Ik reken het ook de Boer aan hoor dit. Hij stelt hem immers op. Ik had als Boilesen wel al mn aanvoerdersband ingeleverd.

21 maart 2015 om 18:18

Serero is juist ontzettend belangrijk. Zeker voor zijn blessure altijd een van de uitblinkers. Jammer dat jij dat niet ziet.

21 maart 2015 om 18:47

vangaal 123

Ajaxbrilletje, wie heeft het daar nou over?

21 maart 2015 om 18:54

@leidsehood

Helemaal gelijk kerel,
en inderdaad is de Boer de ideale trainer voor Ajax, geweldige trainer gewoon, en dat meen ik, en dat beetje geluk dat nu Boilesen geblesseerd is, is de Boer gegund. Kan ie zonder gezichtsverlies iemand anders opstellen en dan na zondag zeggen dat Riedewald het beter doet en hem op dit moment het vertrouwen geeft.
Iedereen blij.........behalve Boilesen.....(en ik)

21 maart 2015 om 21:16

@jasperjs
Ik zie Serero nooit een mooie diepte bal geven.
Hij heeft geen schot
Leidt ongeveer 40 keer balverlies per wedstrijd
Fysiek dramatisch
Creëert zelden een kans en als hij er een krijgt, kan je er vergif op innemen dat hij he scoort

Bazoer, Klaassen en Sinkgraven is het beste middenveld van Ajax na het vertrek van Eriksen

22 maart 2015 om 01:17

Ik, zie je toch

22 maart 2015 om 09:38

Domoor....! Duimpje van mij

21 maart 2015 om 14:48

Donny van de Beek

21 maart 2015 om 14:55

Boilesen is helemaal niet geblesseerd, hij heeft dit gewoon met Frank besproken, puur om hem uit de wind te houden... Ook als ie wel kon verdedigen was ie nog die band niet waard, hij mist alles wat een aanvoerder moet hebben... Hij coached niet, leest het spel niet en kan al helemaal geen team op sleeptouw nemen, totaal geen natuurlijk leiderschap in dit jongetje..hij zou het niet eens kunnen faken zo kinderachtig en slap komt ie over! Zivcovich (miljoenen aankoop voor t tweede )en El Hamdouai steekt nog steeds bij mij dat Frank dat niet heeft kunnen oplossen maar die band om de arm van Nicolai is echt het dieptepunt van Frank zn periode in de Arena!!!

21 maart 2015 om 15:34

Dit is eventjes voor iedereen een stokpaardje he. Frank doet het gewoon goed bij Ajax, zeker gezien het spelersmateriaal. Paar gerichte aankopen deze zomer en er staat volgend jaar gewoon een leuk team.
Ook boilessen gaat wel weer in vorm komen, zoveel slechter is die jongen echt niet dan de rest.

21 maart 2015 om 16:46

Alleen op basis van deze opmerking hoop ik al dat jouw club punten gaan verspelen. "Hoop dat we in minuut 70 al met 3-0 voorstaan". Hoogmoedig gedoe altijd, begrijp best dat Den Haag geen niveau Barca is maar alsnog.

21 maart 2015 om 16:57

Mag je nu ook al niet meer hopen dat je club in de 70e minuut met een riante voorsprong voorstaat? Man, wat een gejank om niets.

21 maart 2015 om 20:07

Wil jij even een Toontje lager zingen? Ik mag toch wel hopen dat mijn club voorstaat met 3-0? Wordt dat ook al als arrogant gezien? En daarnaast hoopte je denk ik al voor mijn reactie dat Ado punten ging pakken tegen Ajax. Vind je dat dan ook niet een beetje hoogmoedig gedoe? Janken janken janken

Mooi dat hij erbij zit. En hopelijk mag hij nog invallen ook geen Boilesen dat is mooi. Jammer van Sinkgraven begon net zo goed te draaien.

Jammer van Sinkgraven, Boilesen geen enkel probleem. Die mag zich eerst uit een vormcrisis voetballen in het 2e. Voor de rest moet ADO thuis geen enkel probleem zijn. Ik verwacht een 3-1 of 4-1 zege.

21 maart 2015 om 14:52

Boilesen heeft juist wel een enkel-probleem

21 maart 2015 om 16:41

Lol!! 😄👍

21 maart 2015 om 14:52

Boilesen heeft zeker wel een enkelprobleem

21 maart 2015 om 15:44

Boilesen mag in principe helemaal niet meer meedoen met het 2e. Al zou het me niks verbazen als die dispensatie krijgt.

En daarbij is het idd wel heel toevallig dat Boilesen nu opeens 'aanhoudende enkelklachten' heeft nu de druk op zijn persoontje zo goed als onhoudbaar is geworden.

21 maart 2015 om 16:05

Tegen Heerenveen had hij ook al last van zijn enkels. Mooie theorieen allemaal mannen

Jammer van Sinkgraven, dat middenveld stond aardig... Serero zal nu wel beginnen. Ben heel benieuwd naar van de Beek, dat moet een nog groter talent dan Klaassen zijn. Boilesen moet terug op z'n oude niveau zien te komen, anders is het zo afgelopen voor hem, zonde.

21 maart 2015 om 15:45

Zou wat wezen als die zogenoemde toptalenten (nouri, vd beek) zich beide net zo in het eerste spelen als Bazoer aan het doen is. Een niveau halen waarmee je de gevestigde middenvelders het nakijken geeft.

21 maart 2015 om 16:07

Ja serero als AM, voegt niks toe. Leuk voor de keer dat Klaassen geblesseerd was maar die moet heel snel weg van die 6 positie, anders speel je met 3 verdedigende middenvelders, Bazoer is ook geen AM. Maar ja, Frank lijkt dat nog niet helemaal door te hebben dat je dan diepgang mist.

21 maart 2015 om 17:12

Vind ik ook. Serero is de ideale bankzitter. Aardig maar niet speciaal. Volgend seizoen een ervaren centrale verdedigende middenvelder erbij, en dan rouleren met een middenveld met deze aankoop, Bazoer, Sinkgraven, en Klaassen. Serero daarachter op de bank en Andersen af en toe voor Klaassen erin. Dan heb je een goede selectie op het middenveld. Zimling weg uiteraard.

22 maart 2015 om 12:37

FdB had gewoon 2 heel legitieme redenen om Bazoer en Klaassen zo op te stellen, inmiddels nog maar 1, maar dat is ook genoeg imo. De 1e reden was namelijk dat Klaassen last had van een lichte blessure die op ging spelen naarmate hij meer deed in het veld, inmiddels is hij naar eigen zeggen weer fit, dus dat argument kan inmiddels een streep door. De 2e reden was dat Bazoer het onderdeel organisatie en coaching nog niet op gewenst niveau heeft zitten, maar voetballend voegt hij dermate veel toe dat een basisplaats wel verdiend is. Daarom laat FdB het nog ff zo staan. Bazoer mist idd wat diepgang en ook wat creativiteit voor een AM, dat is zeker waar.

21 maart 2015 om 16:07

Van de Beek

22 maart 2015 om 12:47

Dat is hij ook, maar je moet wel zien dat het om talent gaat en niet het niveau van vandaag. Uiteindelijk zie ik vd Beek beter worden, maar nú is hij nog niet verder. Al moet ik zeggen dat Donny de laatste jaren dermate grote stappen maakt dat hij, als hij zulke stappen blijft maken, hij Davy snel inhaalt.. Vd Beek is vooral completer dan Klaassen, hij is ook een goede CVM namelijk. Laat hem de laatste 3 maanden zoveel mogelijk met het 1e meetrainen en hij pikt het niveau heel snel op.. Het traject dat Riedewald vorig seizoen doorlopen heeft is perfect voor hem!

Dat betekent dat Serero Cam staat, oftewel heel veel balletjes terug. Jammer!

Gelukkig is Serrero weer fit. Die is wel minder creatief,maar kan wel bikkelen. Daar zal het toch wel op neer komen.

Donny van de Beek bij het eerste!! Hopelijk gaat hij zn debuut maken.

Je kan deze blessures opvangen, maar hoe de Ajax fans Boilesen belachelijk maken, is ook niet echt netjes. Verwacht een overwinning voor Ajax.

Dat Nicolai Boilesen niet mee kan spelen, zal niemand erg vinden.

Hij speelt toch al 'n hele lange periode erg matig en ik zie ook veel liever Jaïro Riedewald als linksback. Riedewald is fysiek, voetballend, verdedigend en aanvallend een stuk beter dan Boilesen.

Van Daley Sinkgraven vind ik het wel jammer dat hij geblesseerd is. Ik vind Sinkgraven een hele goede speler en als hij normaal gesproken fit is, dan hoop ik ook altijd dat hij in de basis staat en ja, echte geweldige dingen heeft hij tot nu toe nog niet laten zien, maar ik zie het wel in Sinkgraven zitten.

Ik hoop tegen ADO Den Haag op deze opstelling (zie opstelling).

Cillessen
v.Rhijn
Veltman
Viergever
Riedewald
Klaassen
Bazoer
Schöne/Serer
el Ghazi
Milik
Kishna

Oh oh oh dat wordt natuurlijk weer een de boer opstelling met moisander terug in de basis. Viergever op linksback en serrero als aanvallende middenvelder. Met andere woorden het wordt weer niet om aan te gluren.

21 maart 2015 om 15:44

Hey ligt niet alleen aan Boilesen. En dat die jongen zo krampachtig speelt is wat dat betreft ook wel te begrijpen. Hij is zo vaak geblesseerd (vijf seizoenen nog maar 56 officiële wedstrijden voor Ajax gespeeld.) geweest en draagt daarnaast ook nog eens de aanvoerdersband. Dat kan Frank hem gewoon niet aandoen, hij mot zich op zijn eigen spel kunnen richten en verder niet. De band om de arm van Klaassen (84 wedstrijden) of Veltman (drie seizoenen 61 wedstrijden) schuiven lijkt me een betere optie op dit moment. Klaassen is daarnaast echt het gezicht van Ajax. Het middenveld met Klassen, Bazoer en Sinkgraven klinkt leuk, maar Klaassen hoort gewoon niet op de nummer zes positie te spelen. Hij is één van de weinige spelers met diepgang. Daarnaast had De Boer Siggi niet moeten inbrengen maar Schöne voor Bazoer en Serero voor Sinkgraven. Ik gun Boilesen net zo'n comeback als Blind. En dan staat iedereen weer vooraan om te zeggen hoe goed hij wel niet is.

21 maart 2015 om 17:16

Wat zou jij voorstellen dan? Veel keuze is er niet. Zou persoonlijk met Riedewald en Viergever spelen achterin en op het middenveld Bazoer op 6 met Serero ernaast en Klaassen ervoor. Serero en Bazoer dan stofzuigen en spelverdelen, Klaassen diepgaand en bij de zestien komen voor schoten of steekpassjes. En Mike in de spits natuurlijk

Ik zou Boilesen wel eens op Linksbuiten willen zien. Daar mag je de fouten maken die hij als back maakt. Hij kan wel een soort Valencia, Kuyt of Park rol gaan vertalen. Gewoon een flank niemandsland maken maar niet fantastisch kunnen voetballen aanvallend of verdedigend. Minder scorend vermogen dan Kishna en El Ghazi heeft hij toch niet.

21 maart 2015 om 15:23

Heb jij wel eens iemand in een Valencia, Kuyt of Park-rol zien spelen bij Ajax? Dat past totaal niet in de speelstijl die Ajax ambieert en onder De Boer af en toe ook etaleert.

Jammer voor Nicolai hoor, dat ie niet gegroeid is de afgelopen jaren door blessures e.d. Maar het is voor Ajax beter dat hij er nu niet bij is, want het was het aangluren niet waard.

22 maart 2015 om 17:20

Romedahl

21 maart 2015 om 17:17

Ik zie Boilesen het liefst links buiten het stadion. Maar dat ligt ook aan z'n vorm.

Heerlijk dat Boilesen niet meedoet. Zonde van Sinkgraven. Man man man man man wat begin ik een hekel te krijgen aan die lelijke Boilesen.

Probleem van Boilessen is dat hij terugkomt van blessure/hopeloos uit vorm is. Wanneer je iemand in zo'n situatie in een grote wedstrijd opstelt, is dat vragen om problemen. Dit heeft Ajax dan ook de kop gekost. Om Boilessen meteen af te schrijven is onzin/kapitaal verspilling. Deze jongen moet je langzaam brengen op momenten dat er voor Ajax geen gevaar meer is of tegen kleine tegenstanders.

Mooi want die Sinkgraven kan er geen klote van net zo als Boilesen. Niet meer opstellen Frankie! Danku

21 maart 2015 om 15:17

Jij spoort niet. Sinkgraven is echt een groot talent. Zal volgend seizoen een vaste waarde zijn op het middenveld!

Benieuwd naar Van de Beek, hopelijk krijgt hij nog wat minuten.

Jammer natuurlijk voor Nicolai maar daar wordt Ajax niet zwakker op. Sinkgraven is een ander verhaal maar Serero is een waardig vervanger in de Eredivisie.

Ik zou als de boer eerst zijn lelijke baartje eens verbieden. Dat oogt al een stuk professioneler. En even een paar wedstrijden mee laten doen met jong Ajax. En volgend jaar een nieuwe start geven

21 maart 2015 om 15:59

Valt mij ook al op. Beetje eruit willen zien als Schone en Blind. Vind het zelfs bij die jongens niet staan.

Volgend jaar gewoon spelen met klaassen, bazoer en vd.beek op het middenveld!

21 maart 2015 om 17:21

Ja leuk, gemiddelde leeftijd brugklaskamp en dan halverwege het seizoen weer klagen over een gebrek aan ervaring.

Van de Beek mag best minuten maken, maar pas over 2 jaar basis aub. Andersen over 1 jaar. Bazoer is een uitzondering, maar krijgt waarschijnlijk ook wel weer een terugval. Graag in de zomer een ervaren centrale middenvelder kopen, en die dan rouleren met Bazoer Sinkgraven en Klaassen. Serero en Andersen bank.

21 maart 2015 om 17:45

Jaa dat is heel leuk, maar dan heb je in principe 3 middenvelders met vooral aanvallende kwaliteiten. Aangezien vd Beek een soort Klaassen is met nog wat meer techniek en aanvallende kwaliteiten. Tenzij Bazoer uiteindelijk op de nummer 6 terecht komt, maar daar zie ik dan toch liever een kuitenbijtertje en leider zoals De Jong of Gudelj

Gaan ze er linksachter in ieder geval op vooruit!

Ik zou eerder boilesen een linie naar voren schuiven en met Sinkgraven laten vechten om een basis plaats. Voetballen kan die jongen zeker maar hij is nu te veel met z'n voetbal, aanvoerders rol en blessures bezig dat hij vergeet te verdedigen. Zodra dat weer terug is misschien een optie als verdedigende middenvelder. In de jeugd en in het begin in het eerste deed hij z'n verdedigende taken ook goed. Neem daarbij z'n snelheid wat ook fijn is op die positie.

Totaal geen gemis voor Ajax dat Boilesen er niet is. Hij is al tijden verreweg de zwakste man, en is ook nog eens captain. Een aanvoerder moet toch het goede voorbeeld geven? Dat doet Boilesen toch duidelijk niet.
Ik vind Riedewald een stuk beter, en die heeft ook nog het pluspunt dat hij uit eigen jeugd komt. Ajax heeft eigenlijk gewoon een kampioenswaardig elftal. Ze hebben het alleen in die 2 weken na de winterstop laten liggen.
Dit lijkt mij het best:

Cillessen
van Rhijn
Veltman
Moisander
Viergever
Bazoer
Klaassen
Riedewald
El Ghazi
Milik
Kishna

Waar is Frank me bezig wil hij dat wij degraderen😥

Jammer voor Nicolai maar goed voor het team van Ajax. Zonder Boilesen zal het spel verzorgder zijn met veel minder balverlies en rare rushes door het centrum van de linksback. En het lijkt me ook beter een andere aanvoerder te kiezen als vervanger na Klaassen. Denk aan Veltman of v Rhijn.

Boilesen zullen ze wel missen zeg. Wie moet nu de schoenveters van zijn teamgenoten strikken?

22 maart 2015 om 01:44

gomes, ik denk dat Riechedly Bazoer dit gaat doen. Die jongen heeft zijn draai gevonden in Amsterdam en is niet te beroerd om de veters van zijn teamgenoten te strikken. Heerlijk toch dat Bazoer zich ontwikkelt bij Ajax en nu door de serieuze sportmedia wordt gezien als het grootste talent op de groene grasmat. In Eindhoven krabben ze zich nog steeds achter de oren en vragen ze zich af wat ze verkeerd hebben gedaan.

Zeer jammer dat Boilesen een aanhoudende enkel probleem heeft.

Boilesen is voor mij nog steeds de beste linksback die we hebben. De beste man is gewoon compleet uit vorm. Erg jammer dat de meerderheid hem niet de tijd gunt om terug te komen op niveau en blessurevrij te laten zijn.

De enige reden waarom ik Boilesen er naast wil hebben is omdat hij eerst helemaal blessurevrij moet worden, anders kom die nooit in vorm. Ook moet de Boer gewoon een andere speler aanvoerder maken. Boilesen moet zich meer concentreren op zichzelf, Frank de Boer is echt heel erg stom geweest door Boilesen aanvoerder te maken, net na zijn blessure.

Ook merk ik dat sinds de komst van Bazoer, Serero er niks meer van kan of alleen maar balletjes terug geeft. Serero was zeer belangrijk voor ons in de CL en wanneer die geblesseerd was riep iedereen dat we zonder Serero minder kans hadden om door te gaan. Serero was onze strijder, degene die wel naar voren kaatste. Zeer vervelend dat mensen Serero zo makkelijk aan de kant leggen.

Bazoer is een topspeler in wording, maar moet mijnsinziens langzamer gebracht worden.
Zet Klaassen op zijn plek en laat Bazoer vanaf de 60e minuut helemaal fris starten. De kracht, uithoudingsvermogen, onbevangenheid en snelheid kun je dan nog meer van genieten, wanneer de tegenstander al vermoeid is. Ook kan Klaassen wat rust gebruiken, maar om hem dan op CVM te zetten, wat niet zijn positie is, is een doorn in mijn oog. Onbegrijpelijk dat Frank de Boer hem steeds op die positie zet. Serero op de CVM en het middenveld is compleet.

Helaas is Sinkgraven geblesseerd dus kan die niet naast Klaassen. Gewoon lekker Andersen daar posteren en zoveel gaan we er mijnsinziens niet op achteruit. Andersen kan ook heerlijk voetballen en moet meer wedstrijden spelen om beter te worden en naar het niveau te groeien waar iedereen hem op wil zien.

Siggy als spits? Waarom Frank?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren