Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-tiener excuseert zich: ‘Ik leer van mijn fouten, geloof me’

Laatste update:

Anwar El Ghazi zal niet lekker slapen. De aanvaller is zeer ontevreden over zijn invalbeurt van 21 minuten in de competitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle (0-0). Op Twitter verontschuldigt El Ghazi zich voor zijn optreden in het thuisduel.

"Mijn excuses voor deze trieste wanvertoning", twitterde El Ghazi. “0-0 gespeeld. Ik leer van mijn fouten, elke keer opnieuw. Geloof me." De vervanger van Lasse Schöne mikte eerst een volley naast en daarna strandde ook een andere aanval door toedoen van de tiener.

Ajax voorkwam met de remise wel een derde nederlaag op rij tegen PEC, dat in de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal een maatje te groot was. PSV heeft twee punten meer dan de clubs uit Amsterdam en Zwolle.

Ajax verdiende drie punten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je speelt net 3 wedstrijden in het 1e, je mag fouten maken.

5 oktober 2014 om 21:57

Klopt. Maar hij was wel heel erg slecht.

5 oktober 2014 om 22:59

Dan moet die zak van een de Boer m ook vertrouwen geven met een basisplaats. Schone was niet fit, en die sigi krijgt kans op kans op kans. In de wedstrijden dat el ghazi speelde was hij elke wedstrijd aanwezig en dreigend.. een heerlijke buitenspeler ipv dat 4-5-1 wat ze vandaag speelde... geef vertrouwen aan spelers die het verdienen ipv aan een sigi of andersen die niet op die positie thuishoort.

6 oktober 2014 om 03:43

Je vergeet Moisander hier te noemen.

Klopt maar goed dat hij het bleef proberen, no guts no glory! Wel weer een teleurstellend resultaat

Mooie reactie. Is duidelijk in een dip beland na zijn goede voorbereiding en eerste paar goede competitiewedstrijden. Maar deze jongens (ook kishna) komen er wel als ze vertrouwen blijven krijgen.

6 oktober 2014 om 03:44

Dat is het probleem juist, onder de Boer krijgen deze spelers geen vertrouwen.

6 oktober 2014 om 07:14

Wat ik apart vind is dat andersen meer krediet krijgt. Op basis waarvan is dat? Kishna en el Ghazi hebben beide veel meer laten zien!

6 oktober 2014 om 08:57

Onzin sander. Blind werd uitgefloten door het Ajax publiek en mocht blijven staan. Recentelijk krijgt Andersen krijgt kans op kans en die gaat ook wel boven komen drijven. Kishna en El ghazi zitten in een wat mindere periode, maar gaan hun wedstrijden ook echt wel meepakken. Ze spelen nu al veel ondanks de dip.

6 oktober 2014 om 12:20

Kijk hoe het ging bij denswil vorig seizoen. Werd alleen maar afgekraakt door Frank.

Kishna na 2 mindere wedstrijden dit seizoen gelijk er uit gehaald.

El-ghazi na zijn wedstrijd tegen AZ gelijk afgekraakt.

Moisander krijgt nooit commentaar en hetzelfde geld voor siggy.

Juist die jonge jongens moet je positief begeleiden en steunen en die oudere spelers moet je harder aanpakken, zeker als het je steunpilaren moeten zijn...

6 oktober 2014 om 13:01

@misterdego

Frank liet zich al eens ontvallen dat Andersen "iets" van zijn broer ronald heeft, het is duidelijk dat er een zwak voor hem aanwezig is.

Wat mij echt opvalt is dat er met het Frank de Boer bashen is begonnen..
Alsof hij niet het beste beoordelen kan wie er moet spelen, Frank verdient véél meer krediet, en het zou in mijn ogen een wonder zijn als Ajax weer kampioen wordt en/of overwintert in de Cl.

Van alles wat de Boer heeft zien vertrekken had hij nu een halve finalist CL kunnen opstellen.

Hij hoeft zich echt niet te excuseren. Jonge gast en daar kun je niet van verwachten dat elke bal raak is. Helemaal niet als je zo'n faal spits zonder enige zelfkritiek hebt die de makkelijkste ballen weet te verprutsen.

Bah, dit doet hij vaker zo op social media. Ik vind het maar niks. Een beetje geslijm bij de supporters. Hou je gewoon bezig met de volgende wedstrijd en zorg ervoor dat je dan wel goed speelt, maar ga niet na elke slechte wedstrijd zieltjes proberen te winnen zo van 'zie mij eens balen'.

5 oktober 2014 om 21:49

Echt he. Ook enorm overdreven dit keer: 'Trieste wanvertoning'. Man, hij viel onopvallend in. Is dat tegenwoordig een trieste wanvertoning? Dan wil ik niet eens weten hoe je de wedstrijden van Narsingh noemt

5 oktober 2014 om 21:57

Nou, onopvallend? Die enorme mispeer waar ajax 5 tegen 4 stond en een tweetal vuurpijlen als voorzetten vielen toch wel op niet erg, in je debuutseizoen mag je zo'n dipje hebben.

5 oktober 2014 om 21:59

Hij viel opvallend in, ik zat hem en zijn domme acties te vervloeken achter mijn tv.
Ik vind het goed dat hij dit doet, hij geeft blijkbaar om onze mening en dat is goed.

5 oktober 2014 om 21:50

Hoe maak je hier iets negatiefs van? En zelfs al zou het niet oprecht zijn, ben dan tenminste blij dat El Ghazi bezig is met de mening van de fans, dat zijn tenslotte de mensen die zijn salaris betalen en voor hem juichen.

Heb je liever een Balotelli dan? Die zou een uur nadat hij de CL-finale verliest alweer een foto plaatsen waar hij breed lachend opstaat omdat hij niet weer iets idioots heeft gedaan.

5 oktober 2014 om 21:50

Je hebt helemaal gelijk!

Vraag me af wat hij wil bereiken met dit soort tweets, want iedereen kan zien dat het niet top was, alleen dat hoef je niet te tweeten, maar daar moet je aan gaan werken. Op zijn leeftijd mag dit gewoon met de intentie om het volgende keer beter te doen, maar ik snap gewoon niet waarom dit op Twitter moet.. alsof 'ie erkenning wil dat het allemaal niet zo beroerd was als het leek ofzo.

5 oktober 2014 om 21:50

zeg iedereen tweet tegenwoordig en ja dus ook voetballers, ook die van jou club

5 oktober 2014 om 21:53

Alleen dit soort tweets zijn toch ronduit ridicuul? Stel je voor dat iedere voetballer dit gaat doen die een mindere pot heeft gespeeld..

5 oktober 2014 om 21:54

Vat het niet zo persoonlijk op man. Als een speler van Vitesse dat tweet heeft hij dezelfde mening hoor, waarom meteen zo aangevallen voelen omdat het toevallig een speler van Ajax betreft..

5 oktober 2014 om 21:50

'erkenning dat het allemaal niet zo beroerd was als het leek'? Hij overdrijft zelf juist door het een trieste wanvertoning te noemen, terwijl hij gewoon een onopvallende invalbeurt kende. Hij slijmt zo een beetje bij de supporters

5 oktober 2014 om 22:49

Zo'n jonge jongen doet dat toch niet om een bepaald doel om te bereiken? Hij uit zijn mening naar de mensen die hem steunen en supporten. Dit is gewoon heel normaal, het is een heel zelfkritische jongen.

Hij baalt waarschijnlijk enorm en voelt zich daarom schuldig tegenover de mensen die voor spelers als hem naar het stadion komen. Kortom: Niet overal iets achter gaan zitten zoeken, dit is emotie. Niet meer en niet minder.

Volgende keer beter.
Maar er moet meer lef in bij ajax.
Dat laffe spelletje zie ik nu al een jaar en ben daar klaar mee.

5 oktober 2014 om 23:29

3 en een half jaar *

6 oktober 2014 om 06:42

Dat is onzin met eriksen speelde ajax gewoon zeer sterk en goed voetbal.
Vorig jaar is het saai en laf geworden wat ik nog kan begrijpen omdat je een nieuw team moet bouwen.
Nu hadden ze een stap verder moeten zijn en attractiefer voetbal spelen.

Het is jammer, maar leren zal je zeker, gelukkig is een nederlaag niet gekomen, terwijl dit voor de meeste wel aanvoelt als een nederlaag. Je bent jong en dan is het nog snel te vergeven. Wel hoop ik dat de boer goed gemopperd heeft op iedereen.

Anwar ik geloof je. Alles komt goed makker. Je kunt met een gerust hart slapen. Ik en ongetwijfeld vele Ajacieden nemen je niks kwalijk.

Je bent een voorbeeld voor vele jongeren en de waardering is groot voor. Je bent nu al een echte Ajacied.

5 oktober 2014 om 23:31

Mooie reactie, ben het helemaal met je eens

De boer moet el ghazi en kishna meer vertrouwen geven. ben er van overtuigd dat door deze twee siggy ook meer gaat scoren. met anderson op link gaat het niet gebeuren.

5 oktober 2014 om 21:54

links

5 oktober 2014 om 22:27

Ben ik het mee eens, er is te weinig creativiteit op de flanken op dit moment. Schöne blijft in mijn ogen een middenvelder, en is niet de juiste speler voor op de flank. Zelfde geldt eigenlijk voor Andersen, meer een middenvelder dan een flankspeler. Met El Ghazi en Kishna op de flanken maak je het spel meer onvoorspelbaar en heb je twee spelers die op techniek en snelheid een man kunnen uitspelen en zo een man meer situatie kunnen creëeren. Daarnaast ben ik helemaal klaar met Sigthorsson. Brengt te weinig, is geen killer, niet goed in de combinatie, te weinig scorend vermogen....al met al geen Ajax spits. En dat mag na 3 jaar toch onderhand wel duidelijk zijn hoop je dan. Blijkbaar niet dus. Misschien is het na 4-5 jaar de Boer, met alle respect voor zijn prestaties de afgelopen jaren, wel eens tijd voor een frisse wind bij Ajax.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Denswil
Boilesen
Schöne
Klaassen
El Ghazi
Andersen
Kishna
Zivkovic
6 oktober 2014 om 00:21

te aanvallend met dit middenveld bereik je niets mee , en ajax speelt met punt naar achtere niet naar voren

6 oktober 2014 om 03:50

Dat is het probleem, de Boer geeft jonge spelers geen vertrouwen.

Daarbij mag je opdonderen met Sigthorsson, die man weet alles te verpesten en hij heeft al meer dan genoeg aanvoer gehad vanaf de zijkant, dus dat argument kan de prullenbak in.

Siggy en Moisander mogen dramatisch blijven spelen wat ze willen, ze zullen altijd opgesteld worden en krijgen nooit commentaar van de Boer.

Spelers als el-ghazi, kishna en ook denswil bijvoorbeeld worden na een foutje afgekraakt en na 2 iets mindere wedstrijden uit de basis gezet...

Die jongens hebben juist vertrouwen nodig en de daarboven genoemde zouden dragende spelers moeten zijn en wanneer ze dat zoals nu niet zijn moet je ze gewoon uit de basis gooien.

6 oktober 2014 om 11:23

helemaal mee eens. de boer moet toch wat anders gaan doen, want ben bang dat het zo dit jaar niks gaat worden.

Deze jongen zit in een fase waarin hij begint te merken wat media doet wanneer je een jong (groot) talent bent bij Ajax. Doe je het in je begin goed, dan word je vergeleken met de grote spelers die je voor gingen en word je als materiaal voor een absolute topclub gezien. Doe je het even wat minder of lukt het even niet, dan stort iedereen zich op je en word je onderwerp van gesprek. En dit kan allemaal binnen een klein aantal maandjes plaats vinden. Soms ben je een topper, en soms kan je er helemaal niets van. Dit is ongezond en ontzettend moeilijk voor zo een jongen om zich erdoorheen te slepen. We moeten dit soort jochies lekker laten voetballen en de balans pas op maken na minimaal een halfjaar structureel spelen. Hij is niet de enige die dit heeft ervaart vandaar dat ik het benoem. Daley Blind, Kenneth Vermeer, Kishna en Fischer zijn elke namen die hem voorin gingen hierin. Laat talent lekker voetballen, vallen, opstaan en doorgaan. Worden ze alleen maar sterker van. Enige wat hun dan moeten doen is hiervan leren, accepteren en een goede kop hebben.

Opmerkelijk om te zien hoe makkelijk die back van pec hem uitschakelde door telkens de buitenkant te houden. El ghazi kon niks hierdoor.!

5 oktober 2014 om 22:20

Iedereen weet dat de El Ghazi buitenlangs gaat. Dat is gewoon makkelijk te verdedigen. Met links kan hij namelijk niks.

Niet alleen hij was dramatisch. Ook Kishna aan de andere kant. Ik vind het onbegrijpelijk dat jeugdspelers bij zo'n topclub maar met 1 voet de bal kunnen passen. Train daar dan even met z'n tweeën op, Schiet de bal vanaf dertig meter naar elkaar toe met je zwakke been en doe dat na iedere training. Na een half jaar ben je echt al een stuk beter.

Gewoon een nette reactie van deze jongen. De meeste spelers doen dit niet, maar hij is echt begaan met de supporters en hetgeen dat zij te zien krijgen. Misschien bestempelen sommigen dit als een negatief iets, maar ik vind het wel een mooi gebaar van Anwar.

Met Kishna en El Ghazi ga je de oorlog niet winnen, tuurlijk ze zijn talentvol. Maar ze zijn nog niet goed voor de basis van Ajax. Ze missen creativiteit.

6 oktober 2014 om 03:55

Ze missen creativiteit... Jij bent de huisclown?

Ze hebben beide creativiteit maar wanneer je telkens je man probeert voorbij te gaan zoals kishna op het begin van het seizoen deed wordt je na 2 mindere wedstrijden uit de basis gegooid.

Wanneer je trucjes doet zoals el-ghazi tegen AZ krijg je commentaar van Frank.

Ze worden systematisch geprogrammeerd om niet meer creatief te voetballen.

maar dat continue dreigen dreigen en dan tikkie terug van schone vind frank geweldig...

Typisch weer. Jonge jongen debuteert uitstekend, wordt meteen overal de hemel in geprezen, komt daarna in een dip terecht (zoals met zowat alle jonge spelers gebeurt) en gelijk bekritiseren mensen hem als nooit tevoren. Bij Fischer, Andersen, Veltman, van Rhijn en Kishna precies hetzelfde verhaal. Je kunt van die jonge spelers nou eenmaal niet verwachten dat ze er iedere wedstrijd staan.

Opzouten met die El Ghazi. Zwaar overschat en totaal onzichtbaar deze wedstrijd. Donder toch op met die nietsnut. Ajax mag wel eens de portrmonee trekken in de winterstop. Dat gierige gedoe gaat Ajax nog eens opbreken.

6 oktober 2014 om 02:07

ten eerste taal gebruik mag wel eens iets minder ten tweede hij is nog jong ik geef hem een kans , jij schrijf hem wel heel gauw af , kun je beter op sigi doen , die schrijf ik af.

ten derde jou voetbal kennis laat ook wensen over met je nietsnut

Zelfde als kisnha speelt eerst paar goede wedstrijden daarna word het 3 x niets. Ook Fischer. Eerst goed daarna 5 x. Niets. We zullen zien... Hoe deze jongen zich ontwikkeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren