Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-talent roemt breedte van selectie: ‘Daar ben ik een voorbeeld van’

Laatste update:

Donny van de Beek speelde donderdagavond een uitstekende wedstrijd in de Europa League tegen Schalke 04. De negentienjarige middenvelder startte vanuit de basis door een schorsing van Lasse Schöne. Het Ajax-talent zal naar alle waarschijnlijkheid zondag tegen sc Heerenveen weer plaats moeten nemen op de bank. Van de Beek beseft dat hij geduld moet hebben.

Van de Beek was nadrukkelijk aanwezig tegen Schalke en kreeg zelfs een plek in het UEFA Team van de Week. "Als je dit soort fantastische avonden beleeft, wil je natuurlijk alles spelen. Maar de kans is groot dat ik er tegen Heerenveen weer naast sta”, legt hij uit in De Telegraaf. “Dat is lastig, maar even geduld nog. Ajax heeft gezegd dat mijn kansen vanzelf komen. De breedte bepaalt de kracht van een selectie. Ik moet zorgen dat ik daar – net als een aantal anderen – een goed voorbeeld van ben."

De talentvolle Ajacied speelde misschien wel zijn beste wedstrijd in het eerste van Ajax. "Het was niet makkelijk om Lasse te vervangen, want iedereen weet dat hij een heel belangrijke speler is. Maar ik denk dat ik het prima heb gedaan. Alleen zat het met mijn schoten net niet mee”, klinkt het. "Het was helemaal niet raar geweest als we hier met een 4-0 of 5-0 overwinning van het veld waren gestapt. Dat hebben we tegen Feyenoord ook gehad, dus dat is wel een puntje waaraan we moeten werken."

Donny van de Beek verdient ook tegen sc Heerenveen een basisplaats

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was voor ajax niet erg dat van de beek moest spelen. Schone is veel minder aggresief

15 april 2017 om 09:08

Van de Beek kan inderdaad aardig bikkelen en veel op karakter nog doen, heeft een goede basistechniek (daarin lijkt hij beetje op Klaassen ) en goede passzuiverheid. Voor nu is het zaak om elke wedstrijd 100% gefocust te zijn en balverlies zoals tegen NEC te voorkomen, bij zo'n dingen is hij nog te kwetsbaar. Betwijfel of hij nu al klaar is om Klaassen zijn eventuele vertrek op te vangen maar ben wel van mening dat hij veel vlieguren moet maken om in een bepaalde rol te komen, zodoende is het drukke schema voor hem ideaal.

15 april 2017 om 10:37

Ja Klaassen is idd 2 jaar verder in zijn ontwikkeling. Ik vind overigens Frenkie de Jong de beste opvolger voor Schone en ben er van overuigt dat hij volgend seizoen veel gaat spelen.

Ik vond hem geweldig spelen. Heel fel met doorjagen en deed het ook technisch en tactisch uitstekend. Wat me vooral aan hem bevalt is z'n persoonlijkheid. De manier waarop hij de pers te woord staat. Lijkt me behalve een goede voetballer ook een hele intelligente jongen. Ik zie wel een leider in hem voor de toekomst.

In de titel van het bericht staat een citaat, echter zegt Van de Beek in het interview/artikel: "ik moet zorgen dat ik daar – net als een aantal anderen – een goed voorbeeld van ben." Dat is toch iets anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren