Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax presenteert miljoenenaankoop vrijdagmiddag: ‘David is fit en gretig’

Laatste update:

David Neres meldt zich vrijdag voor het eerst in Amsterdam bij Ajax. De aankoop van twaalf miljoen euro, een bedrag dat nog met drie miljoen kan oplopen, komt in de ochtend aan op Schiphol en wordt volgens De Telegraaf in de middag gepresenteerd in de Amsterdam ArenA. Mogelijk is hij voor de return tegen Legia Warschau al speelgerechtigd.

Volgens Revien Kanhai van Forza Sports Group kan de Braziliaanse buitenspeler niet wachten om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe werkgever. “David is fit en gretig”, klinkt het. “Hij heeft op het Zuid-Amerikaanse kampioenschap onder twintig bijna alles gespeeld.”

Neres moet nog wel zijn werkvergunning ophalen en dat duurt normaal gesproken nog vijf werkdagen. Het is afwachten wanneer hij zijn debuut maakt voor Ajax. “Dat ligt eraan hoe snel hij acclimatiseert. Ajax heeft al aangegeven geduld met hem te hebben en hem voorzichtig te brengen. En dat is heel verstandig."

Ajax' miljoenenaankoop David Neres is onderweg naar Amsterdam! #ajax #neres #eredivisie

A post shared by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on

Wie is de beste rechtsbuiten van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Kijk alleen wel een beetje dubbel aan tegen het feit dat ie langzaam gebracht zou moeten worden.. aan de ene kant kan ik begrijpen dat het voor zo'n jonge speler uit Brazilië niet makkelijk is om aan te passen maar aan de andere kant mag je toch ook verwachten dat als Ajax 12 en max 15 miljoen uitgeeft aan een speler hij er direct zal staan. Ben benieuwd.

17 februari 2017 om 08:40

Ja ik ben benieuwd, de scouts waren lyrisch over hem dus ik verwacht wel dat hij over een paar weekjes in de basis staat. Ik hoop voor Ajax niet dat het een geval zoals cassiera wordt die zichzelf nog teveel moet aanpassen en dus tegenvalt in het begin. Hij zal wel goed moeten voetballen als duurste voetballer in de selectie.

17 februari 2017 om 09:05

Als je Traore gister weer zag kan het alleen maar meevallen.

17 februari 2017 om 12:07

Traore naar de spits en Neres rechts, laat Dolberg maar even banken die is waardeloos omdat hij te vroeg is gebracht.

17 februari 2017 om 13:42

Ja want Traore speelt fantastisch. Zowel younes als traore zijn gewoon slecht, 1 of 2 goede acties en verder niks, elke wedstrijd weer. En als er 1 lukt denken ze ook nog dat ze ego moeten zijn en het helemaal alleen kunnen ipv gewoon balletje breed te leggen en eerst te zorgen dat het 3-0 is en dan pas trucjes gaan doen

17 februari 2017 om 16:19

Dolberg is blijkbaar waardeloos en te vroeg gebracht maar is toch de op één na waardevolste speler van de Eredivisie in Goals en Assist dit jaar... Bijzonder.

17 februari 2017 om 10:19

Dat zie Bosz ook over Dolberg en die staat er nu elke wedstrijd in. De beste zal gewoon spelen en als dat op dat moment Neres is zal die spelen.

17 februari 2017 om 15:53

Aan de andere kant hield hij ook met Dolberg nog veel te lang vast aan zijn lievelingetje Traore. Pas toen hij er echt niet meer omheen kan, krijg Dolberg het vertrouwen.

Hopelijk brengt hij de pit die we toch nog wel missen. Succes Neres en welkom bij Ajax.

Beetje een nutteloze poll aangezien 99% hier alleen een video met hoogtepunten van deze jongen heeft gezien

Kluivert Rechts Neres links , younes centraal op de bank

17 februari 2017 om 09:18

Zet Traore maar gewoon op rechts. Kluivert doet het leuk naar Ajax kan hem nu nog mooi rustig brengen lekker 25 min zijn ding laten doen in de tweede helft en verder niks, heeft hij het meest aan.

Wel grappig dat in de poll Neres en Kluivert meer stemmen hebben dan Traore. Dan heb je er werkelijk geen kaas van gegeten. Bovendien heeft 9/10 nog zo goed als niks van Neres gezien.

17 februari 2017 om 16:02

Hoewel ik zelf niet vind dat Kluivert al op het niveau van Traorã© zit, snap ik deze uitslag wel. Traore is echt enorm egoã¯stisch en als kijker is het erg irritant dat hij continu hetzelfde doet en op zoek is naar eigen succes, terwijl Kluivert veel meer variatie laat zijn door zowel binnendoor als buitenom te gaan. De enige reden waarom ik Traore nog steeds (iets) beter vind is productiviteit.

Younes is wel echt aan een bizar slecht seizoen bezig en het zegt al genoeg dat hij even vaak heeft gescoord als Viergever. Daarnaast levert hij ook amper bruikbare ballen aan Dolberg, dus zoveel hoeft Neres niet te doen om hem voorbij te streven.

Mooi! Welkom, extra concurrent erbij op de vleugels, ben erg benieuwd naar hem en hoe snel hij zich aan kan passen. Verwacht dat hij wel even nodig heeft om te acclimatiseren, hoop dat Wamberto hem kan begeleiden.

Ik vind het een heel groot risico hoor. Er falen zoveel van die Zuid-Amerikaanse talenten als ze eenmaal in Europa komen en 15 miljoen is echt een groot bedrag voor Ajax.
Ben benieuwd, van mij mag die hopeloos falen natuurlijk

17 februari 2017 om 12:27

Welk risico heb je het over? Financieel ? Tegenover de 83 miljoen aan inkomsten en 90 miljoen op de bank is het in ieder geval geen risico, er is weer meer geld binnengekomen dan uit gegaan deze transferperiode en hij kost 12 miljoen oplopend tot 15 miljoen.

17 februari 2017 om 13:45

Dat valt reuze mee, als El Ghazi nog 9 miljoen oplevert hoeft hij het maar iets beter te doen en blijft ie 12 miljoen waard. En ze zijn al zo lang bezig met hem dat je toch mag aannemen dat ze weten wat ie echt kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren