Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax overwintert in Europa, maar neemt afscheid van Champions League’

Laatste update:

Ajax deed woensdag wat het moest doen in de Champions League; een overwinning op Celtic was noodzakelijk om kans te houden op overwintering in Europa, en dankzij een treffer van Lasse Schöne slaagde het elftal van Frank de Boer erin om drie belangrijke punten te pakken. Met wedstrijden tegen Barcelona en AC Milan voor de boeg is het afwachten op welke plaats Ajax zal eindigen in Groep H.

/

Lijstaanvoerder Barcelona lijkt met tien punten zeker van een plaats in de volgende ronde van het miljoenenbal, maar de strijd om de tweede plek is nog spannend; Milan heeft vijf punten, Ajax verzamelde er vier en heeft daarmee een punt voorsprong op Celtic. Volgens de bezoekers van Voetbalzone is de kans echter groot dat de huidige stand gehandhaafd blijft.

De afgelopen dagen kon gestemd worden op de poll ‘Doet Ajax na de winterstop nog mee in Europa?’ en meer dan de helft van de deelnemers (56 procent) gaat ervan uit dat er voor de Amsterdammers een vervolg in de Europa League in het verschiet ligt. Een kwart van de stemmers heeft er vertrouwen in dat de regerend Nederlands kampioen toch verder mag in de Champions League, de resterende 19 procent van de ruim 11.000 deelnemers verwacht evenwel dat Ajax als vierde eindigt en dat de groepsfase van de Champions League dit seizoen het eindstation zal zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

moeilijk te zeggen ,maar tegen barca moeten ze punt of punten pakken en die puntverlies gaat denk ik ajax de kop kosten!

11 november 2013 om 11:53

Waarom? Als Ajax van Barca verliest en Celtic - Milan wordt een gelijkspel of winst voor Celtic dan kan Ajax gewoon boven Milan eindigen door daar te winnen terwijl Celtic niet in Camp Nou zal winnen. Resultaat: 2e plek

11 november 2013 om 11:56

Winnen in Milan lukt ze sws niet.
Miss gelijk thuis tegen barca...

11 november 2013 om 12:01

Hoezo niet? Milan speelt belabberd en bij Ajax lijkt het lek juist boven te zijn. Ik geef ze wel kans op een stunt in Milaan.

11 november 2013 om 12:04

Punt pakken tegen Barcelona lijkt me al erg lastig en punt pakken tegen Milan is al even lastig. Dan moet je ook nog hopen dat Celtic wint van Milan wat al even onwaarschijnlijk is. Dus 3e plek zal het wel worden.

11 november 2013 om 12:12

Ajax hoeft geen punt te pakken tegen Barca. En met slechts een gelijkspel in Milan red je het waarschijnlijk niet. Maar daar kan je best winnen.

11 november 2013 om 12:14

Nee. Milan is niet heel veel slechter dan een anderhalvemaand terug tegen PSV toen ze thuis speelden. 3-0. En PSV was toen in betere vorm dan dat ze nu zijn dus... ik denk 2-0 milan

11 november 2013 om 12:49

Bij Ajax lijkt het lek boven te zijn? Omdat ze winnen van een twee ontzettend zwakke tegenstanders? Ik, als Ajacied, moet het nog maar zien. Laten we allereerst maar eens een reeks wedstrijden neerzetten waar we een beetje degelijk spelen. Dat is enigszins gelukt tegen NEC en Celtic, maar dat zegt niet erg veel.

11 november 2013 om 12:55

Wij kunnen in Milan winnen. Toen de Boer zijn debuut maakten wonnen we ook met 0-2.

11 november 2013 om 13:08

Kan me vaag herinneren dat er toen niets meer op het spel stond voor Milan. Milan staat er jammer genoeg wel om bekend dat ze zo weinig mogelijk energie verspillen als het nergens over gaat

11 november 2013 om 13:28

Toen hadden we volgens mij ook een speler genaamd Luis Suarez in de voorhoede staan. Die kwaliteit mis je nu wel degelijk.

11 november 2013 om 13:57

Milan speelt in alle competities schandalig slecht voetbal. Ajax zal sowieso de dominante ploeg zijn en dan moeten we maar zien hoe het gaat met de arbitrage i.v.m. smeerlappen als Balotelli en Muntari. Als ze vrijelijk spelers mogen blesseren op schwalbes mogen maken dan wordt het lastig ja, en dan schrijft de pers vrolijk dat Milan meer gogme had.

11 november 2013 om 14:08

Hopen op een zelfde resultaat als de eerste wedstrijd van Ajax met De Boer als trainer...

12 november 2013 om 19:55

Echtniet

11 november 2013 om 19:34

Barca mist het scherpe mes zonder Messi. Ze komen met een bot mes en dan zijn ze stukken minder. Vooral in defensief opzicht zijn ze niet de grootste toppers. Daar moet Ajax van profiteren. Want kansen krijgen je altijd. Geloof mij, Milan is beter in verdedigen.
Ajax had zich vorige keer te kort gedaan in Barcelona. Strafschop missen enzo..
Niet ik zie kansen voor Ajax wat langzamerhand weer uit het dal klimt. Spelers komen terug van blessures zoals Moisander, Duarte en Bojan. Dan is Ajax op volle oorlogsterkte!

het zou natuurlijk prachtig zijn als ajax overwintert in de champions league, maar ik denk ook dat het de europa league word. de kwartfinale van de europa league halen zou een goede prestatie zijn.

11 november 2013 om 12:09

Ajax pakt dit jaar de CL

11 november 2013 om 12:16

Idd, kan bijna niet misgaan!

11 november 2013 om 12:33

Heb jij een Neutralekijk?

Weet je het zeker? Doe niet zo mail..

On Topic: Hopen op het scenaria van Geert Vs, wat zou overwinteren in de CL toch mooi zijn, al word het een hels karwei.

11 november 2013 om 13:45

2 vingers in de neus.... ff milaan over de knie. Zin in!!

Als Messi daadwerkelijk geblesseerd is, waarom dan niet een keer met zijn 11en voor het goal gaan hangen en proberen op de meest lelijke manier een punt te halen. Laat Frank zijn trots een keer op zei zetten.

Ik denk dat Celtic gaat verassen tegen Milan en dat Ajax in san Siro er alles aan moet gaan doen om daar de overwintering veilig te stellen.

11 november 2013 om 11:57

En wie breng je daarvoor mee? Teams als Celtic of Chelsea kunnen dat wel ja, met gasten van 2 meter lang en 2 meter breed.

11 november 2013 om 11:59

Helemaal eens. Doe eens on-Ajax en speel 5-3-2 zals hieronder. Tegenhouden, tegenhouden en tegenhouden en op snelheid proberen zo nu en dan eruit te komen.

Cilesen
Veltman
Moisander
Denswil
Van Rhijn
Blind
Schone
Boilesen
De Jong
Sigthorsson
Fischer
11 november 2013 om 13:34

Leuke 3-5-2 opstelling in Juve-style! Denk dat van Rhijn de rechterkant alleen niet kan belopen, Ligeon zou dat denk ik wel kunnen als die weer fit is. Verder denk ik dat je als LS beter Kolbeinn neer kan zetten en daarnaast of Siem of Hoesen, Fischer kan er denk ik wel achter of anders Schöne.

Verder zeker het proberen waard, al denk ik dat er nu vast wordt gehouden aan het systeem van nu. Maar bij tegenslag zou ik het Frank de Boer ook adviseren!

11 november 2013 om 12:49

Pff nee dat zou een nachtmerrie zijn. In Barca ging het juist erg goed, Messi maakte het verschil. Als je barca al wilt verslaan kun je door op balbezit te spelen hun angel eruit halen, zonder bal kunnen ze niks, met bal kunnen ze alles.. dan komen ze er zeker bij ajax gewoon doorheen, ajax heeft de daarvoor het team niet.

Druk vooruit, vroeg storen en op balbezit spelen. En bovendien een paar flinke tikken uitdelen, voor ons is het erop of eronder, barca is al geplaatst dus dit kan ze op twee gedachten brengen. Ik denk dat als er ergens een bal tussen valt en het wordt een flink duel dat barca toch eerder de benen terug trekt, ajax moet dus het omgekeerde doen en vol doorhalen.

11 november 2013 om 13:11

Ben ik het helemaal mee eens

Die waterreus lult 9 vd 10 keer volledig in het rond, maar ik zie zeker kansen tegen een gekwalificeerd Barcelona. Zeker zonder dat gebleseerde godenkind. Uit vorm of niet, 1 opvlieging van die held kan Ajax breken. Als de 020 fans er even goed achter gaan staan en ajax zo blijft ballen is er van alles mogelijk. Ik vind dat Milan sowieso opzij gezet moet worden, hoe moeilijk dat ook gaat worden uit. Ermbarlijk efltal op Kaka na.

Prima toch? Laat de poll dan maar de waarheid worden. Ajax heeft weer meer dan 20 miljoen uit de CL geïncasseerd, maar hoort net zoals alle Nederlandse ploegen thuis in de Europa League. Al kun je dat nog betwisten door te kijken naar de verschrikkelijke start van alle Nederlandse ploegen in Europa, want blijkbaar horen sommige ploegen niet eens thuis in het Europese voetbal.

11 november 2013 om 11:55

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook liever heb dat ze in de Europa League terecht komen. Lijkt me veel leuker om te zien wie van de (hopenlijk) drie het het beste gaat doen. Daar is de tegenstand ook veel reeëler. Als ze na deze groep weer tegen Bayern oid loten wordt dat alleen maar een pijnlijke gebeurtenis. Aan de andere kant krijg je flink wat geld mee als je uit die poulfase doorstoomt

11 november 2013 om 12:06

Helemaal eens. Als je kijkt wie de poules wsl gaan winnen in de CL dan zijn er geen verrassingen. Man U is dan het beste wat je kunt loten, maar daar wint Ajax ook niet makkelijk van.
Tegen Bayern, Real, Psg, Arsenal, Chelsea en Atletico is het al helemaal een gelopen race.

het zou wat zijn als Ajax Milan klopt in eigen huis. De kans is klein, maar niet ondenkbaar! Alles of niets voetbal daar in San Siro! Moet Celtic alleen nog wel een punt pakken tegen Milan en bij Barca onderuit gaan. Ik zie Ajax thuis ook niet winnen van Barca namelijk

Denk dat Ajax en Celtic van Barca verliezen, maar dat Ajax gelijkspeelt tegen Milan en Celtic van Milan wint daar in Schotland: het ergste scenario dus helaas, het klinkt gewoon het meest logisch.

Ik zou het prachtig vinden maar als je het realistisch bekijkt is verder bekeren in de Europa league het hoogst haalbare en daar heb je ook best leuke tegenstanders . En je moet niet luisteren wat die waterreus zegt, alles buiten een straal van 10 km buiten Eindhoven interesseert hem geen moer dus niet serieus nemen .

Ik verwacht dat Ajax de komende 2deuls verliest en dat ze daardoor 4e worden verwacht dat Celtic thuis wint van Milaan en dat hun op 7punten komdn en 3e worden

Kan me de 1e wedstrijd van Frank nog wel herrineren. Toen achtte iedereen Ajax ook kansloos in San Siro.. Barca thuis moet je gewoon vergeten

Ajax en Celtic pakken misschien nog 1 puntje, maar de stand zal zo blijven als nu.

Europa League is ook gewoon reëel, we hebben niets te zoeken in de volgende ronde van de Champions League. Helaas, maar zo is het op dit moment.

Ajax is zo onvoorspelbaar, je weet nooit wat er kan gebeuren. Milan uit zonder Balotelli zie ik (natuurlijk) positiever in dan met. Die gozer kan de hele wedstrijd spelen als een aardappel en dan alsnog de bal erin rammen. Veltman; Pak Mario!

11 november 2013 om 12:01

Milan uit kunnen we misschien wel winnen inderdaad. Maar ik ga er ook van uit dat Celtic thuis van Milan wint, dus dan moet Ajax wel van Milan winnen. Er van uitgaande dat Barca niet te verslaan is met dit Ajax, ook al zijn ze al geplaatst.

Ik denk dat we helaas niet tweede worden. Ik denk dat we thuis verliezen van Barca, en uit winnen van Milan. Milan zal van Celtic winnen. Dat houdt in dat Ajax 1 puntje tekort komt om boven Milan te eindigen helaas!

11 november 2013 om 12:07

zo helaas is dat niet, want e vliegt er gelijk uitin de volgende CL ronde als je kijkt wie de groepen gaan winnen. Wellicht in de EL de mogelijkheid om nog 2 rondes verder te komen.

11 november 2013 om 15:46

Geldtechnisch is het wel erg jammer. Volgende ronde levert toch een hoop geld op.

Tis voor Ajax te hopen dat Celtic thuis niet van AC Milan wint. Ajax moet voor de 3e plek gaan en daarna lekker Europa League spelen, wat hun niveau is. En hopelijk geen Steaua-scenario en dan er meteen uitliggen, maar tot aan de 1/8 of 1/4 meedoen.

Als Celtic thuis tegen Milan wint, en barca doet haar plicht in Amsterdam, dan overwintert Celtic. Niet gedacht na de loting dat ik dat zou kunnen zeggen met nog 2 wedstrijden te gaan!

Een team als barca zal altijd voor de winst gaan maar zullen wel spelers gaan besparen ajax moet in heel goede doen zijn om daar wat te halen maar zoals iedereen weet is alles mogelijk in t voetbal en tegen Milan zie ik zeker kansen alleen ook dat word moeilijk want ajax en milan moeten dus kan een zeer interessante wedstrijd worden

Waarom zou Ajax niet kunnen winnen van Barcelona zonder Messi, de wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Het wordt gewoon bidden en een beetje geluk hebben, wat we tegen Milan en Celtic tegen hadden kan ook een keer meevallen en je kan zomaar ineens 1-0 voor staan en een Penalty mee krijgen. Dan wordt het nog lastig zat voor Barcelona om te winnen

11 november 2013 om 12:44

Juist, je moet op zijn minst in jezelf geloven. Als Messi er niet bij is scheelt dat een hele hoop, hij was degene die het verschil maakte in Nou Camp. Ajax moet lekker fel spelen, ik denk dat je Barca daarmee op twee gedachten kan brengen; spelers sparen of nu vol voor de 3 punten gaan. Als Messi al speelt meteen opzoeken.

Verder op balbezit spelen, je ontmanteld barca grotendeels als je zorgt dat ze de bal niet hebben. In nou camp had ajax 46 % balbezit, dat was aardig maar er moet nog ongeveer 14 % bij wil je echt wat doen tegen barca. En bovendien moet ajax de kansen nu wel afmaken.

Alleen Barcelona steekt erbovenuit, Het verschil tussen Ajax, Celtic en Ac Milan is niet zo heel groot waarvan ik Celtic de minste vind.

Dus Ajax heeft zeker een kans om 2e te worden, stunten thuis tegen Barca ( zij hoeven niet zo nodig, een puntje zou dus kunnen als echt alles meezit ), Hopen dat Celtic een punt pakt tegen Ac Milan en dan uit van Ac Milan winnen.

Het kan!

Als voetbalzone dit al zegt dan moet het wel waar zijn.

Barcelona zonder Messi is een heel ander Barca. En ik denk dat Ajax alles uit de kast moet halen om in de Arena een goed resultaat neer te zetten, iets wat niet onmogelijk is.
Ik verwacht een overwinning van Ajax en een gelijkspel tussen Celtic en Milan.
Stand:
Barca 10p
Ajax 7p
Milan 6p
Celtic4p

Laatste wedstrijd is een gelijkspel al voldoende voor Ajax, maar ze gaan het niet redden. Milan zal nipt gaan winnen en Barca wint van Celtic.

11 november 2013 om 13:25

Euh...hoe kan Milan en Celtic op deze stand qua punten staan? Je maakt een rekenfout...

Milan heeft nu 5 en Celtic 3 punten...en ze spelen nu tegen elkaar...dus reken even beter....

11 november 2013 om 13:33

Ja Celtic hoort 4 punten te hebben. Ik had het snel gedaan en was niet scherp genoeg. Heeft niks met een rekenfout te maken.

Ik wil wel geloven dat Ajax 2e kan worden. Barca is al geplaatst en zal niet op oorlogsterkte ten strijde trekken. Daarnaast is AC Milaan nog niet in vorm. Met een gelijkspel tegen Barca en winst tegen Milaan kan het zo gebeuren.

Ach, ik hoop op de 2e plaats, maar neem genoegen met de 3e...en ik denk al verliezen we nog 2 maal..dat we de 3e plaats dan nog hebben...ik zie Celtic namelijk hooguit thuis 1 punt tegen Milan pakken, en uit tegen Barca, niets...dus dan zijn we er al...

denk dat barca toch al denkt dat ze geplaatst zijn lekker op 50% spelen met de reserve bank

Word zwaar maar blijven hopen

Nu Messi 2 maanden eruit ligt, is een overwinning op Barca niet onmogelijk meer.. Mocht dat lukken, en milan wint niet bij Celtic (wat ik verwacht) dan is alles nog mogelijk

als ajax in deze op stelling speelt winnen ze van milaan alleen bojan is jammer

cilissen
ligeon
veltman
denswil
boilessen
duarte
blind
klaasen
shone
de jong
krikic

Hahahaha ooohhh wat een humor, een punt tegen barca en winnen van milan, dan kan ajax de champions league ook winnen natuurlijk...
Ff serieus allemaal ajax speelt in.de ere div en speelt daar vaak erg slap, zijn zeker niet de betere ploeg uit ned. Maar er wordt wel gedacht dat ze tegen deze ploegen wel punten gaan pakken, das echt realistisch, tegen celtic lukte het thuis nog net maar jongens het is vermoedelijk normaal gesproken over en uit en zo niet dan heeft ajax alle geluk van de wereld.

11 november 2013 om 19:58

Milan staan 10e ofzo in de competite ...hoezo kan je daar niet winnen? thuis had Ajax ook moeten winnen.

En Barca is zonder Messi gewoon 30% ofzo minder goed..dus thuis kan je er met inderdaad wat geluk tegen gelijkspelen of zelfs winnen.

Ik zou zo spelen tegen Barca en Milan;

Cilessen
V.Thijn
Veltman
Moisander
Boilesen
Poulsen
Blind
Schone
Serero
Fisher
DeJong

Haha het lek boven te zijn spelen 2wedstrijden aardig en ineens zijn ze weer goed

Ik denk dat ajax wint ajax is altijd al een kutwedstrijd voor milan geweest een iereitante tegenstander waar ze maar zo vaak kunnen winnen als ze zouden willen

Ajax is de enige club in de wereld die milan 3x heeft verslagen in een seizoen!! Who the fuck is milan!! Is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren