Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax ondervindt concurrentie uit de Premier League om Julián Álvarez’

Laatste update:

Ajax ondervindt hevige concurrentie uit de Premier League in de strijd om de handtekening van Julián Álvarez. Volgens berichtgeving van Olé heeft Manchester United contact gelegd met River Plate en hoopt de Engelse grootmacht de aanvaller voor de neus van de Amsterdammers weg te kapen. Vorige week gaf Nicolás Tagliafico in gesprek met TyC Sports te kennen zijn landgenoot te hebben getipt bij Marc Overmars.

Volgens de Argentijnse sportkrant bevindt Álvarez zich in een spagaat. Enerzijds heeft hij bij River Plate de sportieve garantie en is de kans groot dat hij met Argentinië naar het WK gaat als hij deze vorm doortrekt in zijn geboorteland. Anderzijds zijn ze zich in Argentinië bewust van de potentie van de aanvaller, die in Europa kan uitgroeien tot absolute smaakmaker. Transfermarkt schat de waarde van de spits momenteel op twintig miljoen euro.De ontsnappingsclausule in het contract, dat doorloopt tot december 2022, bedraagt 25 miljoen euro.

Álvarez liet zich na afloop van de gewonnen Champions Trophy uit over zijn toekomst en gaf aan dat de beslissing door hem genomen diende te worden. "Ik maak samen met mijn familie en zaakwaarnemer een keuze", aldus de aanvaller. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren. In januari zullen we zien of ik aan het nieuwe seizoen begin of dat er iets anders gebeurt. Ik zal altijd de beslissing maken die voor mij het beste is." Ajax en Manchester United zijn zeker niet de enige geïnteresseerde clubs. Afgelopen week kwamen er tevens telefoontjes van Bayern München, en Atlético Madrid. Bovendien hebben Juventus, AC Milan en Barcelona eerder al hun interesse kenbaar gemaakt.

"We proberen een speler te transfereren wanneer hij zijn plafond heeft bereikt, op een moment dat het goed is voor hem en de club", benadrukte president Jorge Brito in gesprek met Olé. "Wij vinden dat Julián nog steeds niet op dat punt is gekomen. Het is ons doel dat hij bij River Plate blijft." Álvarez geldt als een van de absolute smaakmakers in de Argentijnse competitie en wist dit kalenderjaar 20 keer te scoren in 35 competitiewedstrijden. Zondag nam hij twee treffers voor zijn rekening in de wedstrijd tegen Colon om de Champions Trophy (0-4).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kansloos dus...jammer ik zou hem graag in onze ajax shirt willen zien voetballen.

21 december 2021 om 10:44

ik vind dit ook een beetje een raar nieuwsbericht over die Alvarez de hele tijd. Ik bedoel de tijd van Ronaldo en Romario is al 20 jaar voorbij. De absolute toptalenten uit Zuid Amerika gaan al sinds Robinho en Diego gewoon rechtsreeks naar de Europese top. Als je ook de prijzen ziet van die jongens die gaan gewoon richting 40 miljoen voor dat soort talenten. Een tijd ging zelfs de talenten daaronder liever naar een kleinere club in de PL of La Liga dan naar Ajax of PSV. Denk aan de transfer van Richarlison naar Watford, die ajax ook heel graag wilde hebben. Blij dat Ajax met Neres en Antony heeft kunnen scoren, voor al via de goeie relatie met een hele grote zaakwaarnemer daar. (lees: hem dik betalen)
Maar het idee dat het allergrootste talent van Argentinie die topscorer bij River Plate is naar Ajax gaat komen...is gewoon lachwekkend.

21 december 2021 om 12:13

Welke Diego bedoel je precies, de Diego die rechtstreeks van Flamenco naar maar liefst Porto ging om daarna de ster van Werder Bremen te worden? Of Suarez, die rechtstreeks naar de absolute topclub Groningen ging? Alsof in de tijd van Romario en Ronaldo elk groot Braziliaans talent eerst naar Nederland ging, kom op zeg..

21 december 2021 om 12:25

ik wilde meer het tijdperk aangeven. De grootste zuid amerikaanse talenten waren in elk geval geen optie meer voor NL en in de tijd van romario en ronaldo nog wel. Portugal heeft mede door taal nog wel een tijd kunnen meedoen. Je ziet eedre dat de grootste talenten nóg eerder naar de eurppese top gaan zoals Neymar, Gabriel de Jesus of Vinicius bijv. Suarez kwam uit Uruguay en was toen zeker niet 1 vd grootste zuid amerikaanse talenten. Dat was het punt.

21 december 2021 om 12:34

Ronaldo en Romario waren net zo goed uitzonderingen als dat Suarez dat was bijvoorbeeld. En stel Antony is straks 10 jaar lang een van de betere buitenspelers, dan is ie ook weer hier begonnen. Het is altijd uitzonderlijk geweest alleen jij doet het voorkomen alsof het toen om de haverklap voorkwam. Di Stefano, Maradona, Ronaldinho, Rivaldo allemaal niet gezien in Nederland, is gewoon van alle tijden. Het enige dat verandert is het transferbedrag, maar die stijgen zowel voor Ajax als voor de Europese top. Ik vind het maar een vreemd verhaal van je eerlijk gezegd.

21 december 2021 om 15:30

Het is totaal geen vreemd verhaal, romario en ronaldo waren in eigen land absolute toptalenten. eind jaren 80 begin jaren 90 konden nederlandse clubs met slims scouten en relatief minder geld toch nog dat soort talenten uit zuid amerika binnen halen. Die tijden zijn allang voorbij. Ik bepleit ook niet dat NLse clubs alle grote talenten uit Zuid amerika haalden, maar ze maakten een kans op de absolute topcategorie. Antony en Suarez hadden veel minder status als talent en daarom kun je daar nog mee doen. Julian Alvarez, en daar gaat het nu over is ook een mega talent in Zuid Amerika. Daar kun je gewoon niet meer aan komen als nederlandse club, die categorie. ik kan nog 5 reacties typen, maar volgens mij begrijp je het dan nog niet.

21 december 2021 om 15:46

Ik ben het wel met Clarkkent eens. Alvarez is een totale andere categorie dan Antony was toen hij bij Ajax tekende, ook is Alvarez al wat ouder dan Antony. Antony had pas 37 wedstrijden bij Sao Paulo in het eerste gespeeld met 4 doelpunten en 6 assist en was totaal nog niet in beeld bij de nationale ploeg van Brazilië op dat moment. Alvarez echter heeft al 96 wedstrijden voor River gespeeld en daarin 36 doelpunten en 25 assist bijgedragen. Daarnaast is hij A international voor Argentinië en sinds recent een vast selectie lid van de nationale ploeg. Dit jaar de hele competitie aan flarden geschoten met 18 doelpunten en 7 assists in 21 wedstrijden en afgelopen zaterdag zijn team hoogst persoonlijk naar het algehele kampioenschap in Argentinië geschoten.

21 december 2021 om 17:22

Dank bombonera...zo lijk ik tenminste niet de gek waar shorty me voor uitmaakt

Maar we weten toch allemaal, met dit soort cijfers, uit voetballand Argentinië, die gaat naar de absolute top, voor heel veel meer dan 20 miljoen euro. Waarom we dan al 5 berichten over deze mogelijke transfer zien, begrijp ik niet zo..thats all.

21 december 2021 om 17:30

Kun je heel zielig doen dat ik je voor gek verklaard, maar dat heb ik nergens gedaan. Ik heb gezegd dat het in elk tijdperk uitzonderlijk is als de beste talenten van hun generatie naar Nederland komen. Jij insinueert alsof het in het verleden schering en inslag was, maar dat is gewoon niet zo. Daarbij kom je met argumentatie als kapitaal, maar Ajax' haar kapitaal is relatief net zo gestegen, ook in de tijd van Ronaldo en Romario waren er veel vermogendere clubs die als ze willen meer hadden kunnen betalen. Verder heb ik mij totaal niet uitgelaten over de komst van Alvarez in, ik ga puur in op de strekking "vroeger was alles beter".

Maar goed fijn dat iemand het met je eens is, dat betekent natuurlijk niet gelijk dat je gelijk hebt. Of moet ik nu ook een beroep doen op dat ik meer duimpjes heb?

21 december 2021 om 17:33

@laBombanera ja dat kan allemaal zo zijn, maar Ronaldo had niet meer wedstrijden in het eerste gespeeld dan Antony en had dus ook alles nog te bewijzen in Europa. Dan is het achteraf leuk zeggen dat een van de grootste Brazilianen toen voor PSV speelde, maar voor hetzelfde geld zeggen we dat over 30 jaar ook over Antony. Overigens is het voor Romario hetzelfde, totaal geen bijzondere statistieken voor ie naar NL kwam, iets meer dan 40 wedstrijden en 17 goals in 3 jaar. Dus ja leuk zo oordelen met de wetenschap dat het achteraf 2 van de besten ooit bleken te zijn, maar alsnog voor mij geen reden om te stellen dat er vroeger grotere of meer grote talenten naar Nederland kwamen. Nederland heeft het continent gewoon links laten liggen, nu de focus er weer op gaat zie je gelijk weer goede voetballers komen die over een tijd misschien wel als wereldtoppers worden gezien.

21 december 2021 om 17:40

@clarkkent, voor zover bekend is heeft Alvarez een clausule in z'n contract voor 20 miljoen euro, die de laatste 10 dagen van januari verhoogt wordt naar 25 miljoen euro, aangezien in februari het nieuwe voetbal seizoen begint. Dus qua prijs zou Ajax zeker kans maken. Ik denk alleen niet dat Alvarez naar Ajax komt

21 december 2021 om 17:42

@shorty, dat zou zomaar kunnen. Dat neemt echter niet weg dat de kans een stuk kleiner is dat Alvarez komt met zijn "staat van dienst"

21 december 2021 om 17:45

Die kans is zeker kleiner, maar mijn punt is ook helemaal niet dat ik denk dat Alvarez komt, mijn punt is dat het vroeger heus niet allemaal beter was.

Die komt naar Ajax , kijkt ook wel de cl!

21 december 2021 om 08:51

Denk dat die meer wedstrijden uit de premier league kijkt...

21 december 2021 om 09:30

Ductaild

"denk dat die meer wedstrijden uit de premier league kijkt..."

Doe normaal!! Alsof Man U vs Man City of Chelsea vs Liverpool kan tippen aan Besiktas vs Ajax!!!

21 december 2021 om 10:15

Denk dat deze jongen gewoon voetvolleyball speelt in zijn vrijetijd of met wat meisjes aan het 'chillen' is en heus niet elke belangrijke wedstrijd volgt.

Hij zal in ieder geval weten dat Anthony en daarvoor Neres hun debuut hebben gemaakt bij Brazilie tijdens hun periode bij Ajax en ook Tagliafico is Argentijns international geworden door goed spel (en veel speeltijd) bij Ajax. Hij ziet ook hoe moeilijk sommige jongens het hebben bij grote clubs. Aan de andere kant heeft hij ook gezien hoe Richarlison nu al 3 jaar meer dan 30 wedstrijden per jaar speelt in de premier league.

Al met al staat Ajax nu bekend als goeie opleidingsclub die tegenwoordig ook aardig wat salaris betaalt. Heb goede hoop dat hij naar ons toekomt.

Pas als Mike Verweij zegt dat hij komt geloof ik het.

Kan mij niet voorstellen dat die jongen naar Ajax gaat als je ziet welke andere clubs geïnteresseerd zijn.

21 december 2021 om 09:13

Juist dan kan ik me voorstellen dat hij wel naar Ajax wilt.

21 december 2021 om 09:18

Hoezo dat dan? Wat gaat hij bij Ajax doen als er zoveel concurrentie is? Het enige dat zou kunnen is dat Tagliafico en Martinez een goed woordje doen en hem adviseren de stap te maken, maar dan nog betwijfel ik of hij dan Ajax boven al die andere clubs zal verkiezen.

21 december 2021 om 10:29

Wat een onzin, zeg! Vele talenten zijn in het verleden door Ajax weggekaapt voor Europese topclubs.
Bovendien is Ajax in zuid Europa ook gigantisch!
Plus als je het artikel hebt gelezen wilt hij ook naar het wk. Dus hij heeft speeltijd nodig. Dus de kans dat hii speelt bij Ajax is groter dan bij Manchester of Bayern toch? Of denk je dat Lewandowski gaat banken voor hem?

21 december 2021 om 11:05

Als een grotere club dan Ajax daadwerkelijk interesse heeft in zo een spelen, dan gaat-ie bijna altijd daarheen. Welke speler ging naar Ajax terwijl een grotere club daadwerkelijk concreet was? En dan heb ik het niet over geruchten, maar daadwerkelijk concreet. Ik kan er zo snel geen een bedenken.

21 december 2021 om 12:03

Antony verkoos Ajax boven bijvoorbeeld Man City als ik het goed heb.

21 december 2021 om 09:23

Dan zou het puur een keuze zijn op basis van de centjes. In Zuid-Amerika is inmiddels wel duidelijk dat Nederland de springplank voor grotere competities kan zijn. Ajax is daar een grote naam, maar van de week sprak ik in een geanimeerd gesprek twee Colombianen. Voetbalgek dat ze zijn wisten ze diverse Zuid-Amerikaanse voetballers bij PSV en Feyenoord te benoemen waarbij Luis Sinisterra natuurlijk direct kwam bovendrijven. Ik denk dat Nederlandse club op voorhand niet kansloos zijn, al helemaal niet als je gewoon kapitaalkrachtig bent.

21 december 2021 om 09:31

Drmario

Welke clubs zie je echt komen?

Meest concreet volgens het artikel is man U. Maar kunnen zij hem wel halen?
Niet financieel natuurlijk, maar qua wetgeving. Heeft hij genoeg interlands

21 december 2021 om 10:22

Volgens mij hebben wij al zat spelers binnen gehaald die ook in de belangstelling stonden van topclubs. Het gaat niet om hoe groot de club is. Het gaat om het plaatje, het plan wat de club met je heeft. De kans op speeltijd en ontwikkeling.

21 december 2021 om 10:58

Een paar jaar geleden was ik het wel met je eens geweest, maar de laatste jaren weet Ajax toch grote talenten aan zich te binden waar ook grotere clubs interesse in hebben getoond.

Zo heeft Ajax spelers zoals Davinson Sanchez, Antony en Edson Alvarez weten te kopen. Allemaal stonden ze in de belangstellig van grotere clubs.

Barcelona zou hem wel sieren. Goed klimaat, leuke competitie, geen taal barrière en betalen beter als Ajax. Gezien de matige voorhoede van Barca zou het zeker een verrijking zijn. Alhoewel het zou echt tof zijn als hij gewoon naar Mokum komt!!

21 december 2021 om 08:56

Je vergeet wat, 400 miljoen schuld dus geen geld of de bank moet zoals gewoonlijk weer garant staan

21 december 2021 om 09:19

400 miljoen schuld betekent niet per definitie dat je geen geld kunt uitgeven.

21 december 2021 om 09:25

@mitchajax020

Koop jij dan ook geen nieuwe wagen als jij een huis hebt gekocht? Of moet de bank zoals gewoonlijk ook weer garant staan? ;-)

21 december 2021 om 19:11

Ik vind dit competitie vervalsing, je hebt teveel schulden dus geen recht om extra aankopen te doen. Als je u gat verbrandt moet je op de blaren zitten. Anders is het makkelijk oooh 1.5miljard schuld, kom we lenen ff nog 1 miljard en we kopen iedereen die we willen. En binnen 50jaar lenen we nog wat bij indien nodig. Als jij naar de bakker gaat geen geld geen brood. Ik denk niet dat je in de AH op de poef kan kopen.

21 december 2021 om 09:23

Ajax zou hem ook wel sieren. Gezonde club, veel speel plezier, spelen champions league, prachtig land, mooi klimaat met een prachtige winter en een mooie herfst.

21 december 2021 om 09:29

Als je in amsterdam kan wonen dan doe je dat gewoon.
Mooier dan parijs etc etc

21 december 2021 om 10:05

"... en betalen beter als Ajax."

Het salaris dat ze op papier zetten is hoger en vervolgens zetten ze je onder druk om salaris in te leveren om de club in leven te houden.

21 december 2021 om 15:38

Beter dan..

Normaal zou ik zeggen als hij slim is kiest hij voor speeltijd op het hoogste niveau, maar met Anthony, Neres en eventueel ook Berghuis op rechtsbuiten is dat bij Ajax ook nog even ver te zoeken. Tenzij ze op (redelijke) termijn een transfer voor Neres en Anthony zien natuurlijk.

21 december 2021 om 09:06

Het gaat om een spits…

21 december 2021 om 13:48

die ook als links- en rechtsbuiten kan spelen.

21 december 2021 om 10:11

Even los van het feit dat het om een spits gaat. Anthony is een dikke kans dat die verkocht gaat worden na dit seizoen. Neres heeft het al een poosje niet meer en staat ook op de nominatie voor een functie elders en Berghuis is alweer 29 dus daar hoef je ook meer meerjarenplan meer op te schrijven. Het is echt niet zo heel gek als Ajax inmiddels alweer wat focussed op buitenspelers.

21 december 2021 om 13:58

Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut voor hoor. Maar hoe groot is de kans dat Ajax een speler gaat halen, die wellicht meer kost dan Haler en die niet direct voor de basis komt. Hij zal Tadic, Haler of Anthony uit de basis moeten spelen of hopen op een blessure/schorsing. Wat er uiteindelijk in de zomer gebeurd is een ander verhaal, mocht Haler of Anthony verkocht worden kun je hem uiteraard als vervanger halen, maar de vraag is of hij dan nog niet in Europa speelt.

21 december 2021 om 17:21

Alles bij elkaar kostte Anthony toch ook zoiets? En als je hem nu haalt kun je hem nog lekker de rest van het seizoen laten wennen en alles rondom hem en zijn familie regelen. Ik heb begrepen dat dat voor die latijns amerikaanse mannen een behoorlijk ding is om die rond zich te hebben.

Deze jongen zien spelen, hele goede speler denk niet dat hij naar mijn clubbie gaat komen helaas.

21 december 2021 om 09:15

Mooie stap juist.

Snap niet dat Barcelona deze speler niet probeert vast te leggen. Spotprijs voor een dergelijk toptalent, spits en geeft je nog ruimte om andere linies te versterken. Ipv dezelfde fouten te willen maken en voor Haaland te gaan. Tenzij dat weer bluf is van Laporta.

21 december 2021 om 09:11

Toptalent? Je hebt nog nooit van deze gozer gehoord…

21 december 2021 om 09:57

bedankt dat jij dat voor mij beslist. Voor het geval jij het nog niet wist, heeft hij in zijn jeugd even langs Real Madrid geweest en daar toen al een uitstekende indruk nagelaten. Zijn prestaties bij River zijn ook allesbehalve pover.

21 december 2021 om 10:38

@groenekat - Julian Alvarez is weldergelijk een bekende toptalent als je het voetbal een beetje volgt. Hij wordt gezien als de next big thing in Argentinie op de spitsenpositie.

21 december 2021 om 14:04

Dan leef je toch aardig onder een steen wat betreft voetbal @groenekat. Wel degelijk al een tijdje bekend als aankomend toptalent.

21 december 2021 om 09:18

Snap niet dat jij het niet snapt. Barca heeft zoveel schulden dat ze niet normale contracten kunnen aanbieden/verlengen.

21 december 2021 om 09:56

Als we Laporta en de Catalaanse media mogen geloven gaan ze toch heus meedoen voor Haaland.

21 december 2021 om 12:27

Barcelona mag per jaar nog gewoon wat aankopen doen. Ook als ze wat schulden aflossen mogen ze weer wat aantrekken, wel minder dan de aflossing natuurlijk

21 december 2021 om 12:38

Zolang je je aan de aflossingsverplichtingen van je schulden kunt voldoen heeft dat verder weinig invloed op het geld wat je uit kan geven.
Het enige is dat je begroting wat krapper wordt voor andere zaken omdat je dus wat meer geld kwijt bent aan je aflossingsverplichtingen.

Los van dat houd je gewoon vrije cashflow over om uit te geven aan aankopen. Dit vergeten vaak veel mensen. Jouw schuldenlast zegt namelijk lang niet altijd alles.

21 december 2021 om 19:14

Ja want barca gaat zijn loon van 400k per week betalen? Dat zou best grappig zijn.

21 december 2021 om 11:43

Hij zit zeer zeker wel op de radar van Barca. Maar het is het één of het ander: Ferran Torres of Alvarez. Ferran kan ook op de vleugels uit de voeten en Alvarez is een echte nummer 9. Persoonlijk zou ik voor Alvarez gaan: een miljoen of 30 goedkoper en ik vind dat we een type nummer 9 zoals hem goed kunnen gebruiken. Als het al één van deze 2 wordt ben ik als supporter in ieder geval tevreden.

21 december 2021 om 15:34

Beiden topversterkingen inderdaad, al denk ik dat een pure negen meer verschil zal maken voor Barcelona op dit moment.

Natuurlijk een interessante speler, alleen hoe moet ik dit zien? Het lijkt mij dat als je een spits van 22,5 miljoen koopt op een gemiddelde leeftijd dat je die voor de komende 3 jaar voor de basis hebt. Dat zou betekenen dat je in de spits positie met deze Alvarez erbij, straks eenzelfde situatie krijgt als we nu op de 10 positie hebben. Ik vraag me af of je spelers dan nog wel tevreden houdt. Het is natuurlijk wel zo dat spelers die aanzienlijk beter zijn altijd moeten spelen, ongeacht de situatie van Haller, maar je bent op deze manier wel kapitaal aan het vernietigen.

Zelf zou ik alvast gaan kijken naar een opvolger van Tagliafico.

21 december 2021 om 09:05

Benieuwd of Ajax de kant op gaat dat ze dadelijk 2 spitsen hebben die beide dik 20mln kosten. Danilo zal wel gaan, Brobbey wordt gehuurd (als die komt) en dan zit je dus vanaf de zomer met alleen Haller. Deze jongen zou je dus wel kunnen gebruiken, al vind ik het ook best gekkenwerk om 2 spitsen te hebben voor zoveel geld. Aan de andere kant is dit wel hoe het werkt als je een topteam wil zijn.

21 december 2021 om 09:10

Precies! En deze jongen heeft zoveel meer potentie dan Haller. Met hem maak je wel kans op de CL als hij uitgegroeid is terwijl de kans zeer klein is dat je de CL wint met met alle respect voor Haller in de basis. Haller als pinch hitter is wel ideaal natuurlijk!

21 december 2021 om 09:40

Tsjah een top scoren van de CL is te slecht om top te kunnen presteren in de CL. Kunnen we beter een talent voor terug halen die het eerst nog maar moet bewijzen!

21 december 2021 om 09:59

En wat nou als Haller verkocht kan worden als topscorer van de CL na dit seizoen? Je kan als Ajax zijnde nooit meer geld vangen voor Haller dan op dat moment. Flink cashen dus en een poging wagen voor deze jongen. Is Haller bovendien ook al niet een jaartje of 29/30?

21 december 2021 om 14:10

Haller is 26/27 geloof ik, ik denk dat als je haller voor een bedrag of 50 miljoen kan verkopen je dit altijd moet doen (nu denk ik niet dat er iemand zo gek is behalve een city ofso gezien die geen spits hebben en +- het zelfde spel spelen dus gewoon een afmaker nodig hebben in de 16). Ik denk dat hij volgend jaar niet meer de helft waard is van het v=bedrag wat ze dit jaar gaan bieden. Ook als je 35 kan krijgen lijkt het mij een mooi bedrag mitch je dus een spits als deze kan kopen. Deze jongen heeft namelijk de potentie om door ajax weer voor 60 miljoen verkoch te worden.

21 december 2021 om 09:14

Zijn contract loopt over 1 jaar af, dus ik vraag me af of hij echt 20 miljoen moet gaan kosten. Als Ajax nu Brobbey huurt is dit misschien een optie voor in de zomer (als hij dan al niet naar de PL of elders is vertrokken).

21 december 2021 om 09:22

Nee hoor. Alvarez nu kopen en hem het seizoen bij River laten afmaken. Minimaal tot de zomer omdat we Brobbey huren. Misschien heeft Ajax Brobbey zelfs voor een heel jaar gehuurd en dat zou hij in theorie pas na het WK hoeven te komen (neem je die moeilijke keuze in iedergeval voor hem weg). Maak je ook nog eens een meetmoment in die constructie, zoals bijvoorbeeld de zomer. Als Haller dan weggaat komt hij wel en als Haller blijft dan mag hij het laatste half jaar daar afmaken, mist Ajax een tweede spits heeft.

Ik weet niet hoe erg MANU en Ajax (en de rest) geïnteresseerd zijn, maar deze Alvarez staat op de nummer 1 positie bij Milan om komende zomer aan te trekken. Dus in iedergeval Milan geld als serieus geïnteresseerd

21 december 2021 om 14:12

Goede speler voor Milan maar is een spits wat ze nodig hebben met zlatan en rebic? (nu is zlatan oud natuurlijk maar nog steeds een topper) een type ziyech en een goede CV ala voetballenvermogen/snelheid Timber lijkt mij echt iets wat Milan kan gebruiken.

Tagliafico moet maar met hem gaan praten. Dan maakt Ajax kans.
MU teveel gerommel
Bayern kansrijk
Om een niet te grote stap te zetten is Ajax natuurlijk voortreffelijk

Dit is ook een van de redenen dat Ajax geen verplichte optie tot koop heeft genomen met Brobbey

Twee maanden geleden pakte Marca ook uit met een groot artikel dat Alvarez in de belangstelling stond van Real Madrid. Ik heb een vriendin die heel dicht bij River Plate staat en dit schijnt echt een hele slimme en sluwe aanvaller te zijn. Als Ajax deze jongen kan strikken hebben ze echt een groot talent te pakken, maar ga er maar van uit dat de hele top achter hem aan zit.

21 december 2021 om 14:20

Gok Ajax kansloos, deze jongen is echt al heel goed. en speelt ook gewoon bij teams als milan, dortmund, leipzich, arsenal etc. Toch hoop ik dat het ze lukt.

Lijkt mij wel een getalenteerde voetballer die over interesse niet te klagen heeft. Ajax lijkt mij een goeie optie mits Haller dan verkocht word. Anders zit je straks met 2 spitsen van 20 miljoen.

Bij Ajax gaat hij spelen. Bij de andere clubs komt hij, zeker in eerste instantie, op de bank terecht.

21 december 2021 om 14:16

Een club als arsenal, dortmund, ac milan, sevilla, villareal etc speelt hij ook wel hoor, deze jongen is echt al heel goed.

Ik ken hem helemaal niet moet ik zeggen. Iemand hier wel of reageert iedereen omdat ze enigszins ergens iets gehoord hadden?

21 december 2021 om 14:26

Ik heb hem nu een keer of 3 live aan het werk gezien in het stadion en voor de rest een wedstrijd of 30/40 op TV. En dit is echt een waanzinnig talent en een speler die naar mijn mening gaat slagen in de Europese top. Is sterk, slim, scoort makkelijk, technisch goed, volwassen voor zijn leeftijd. Ik ben echt onder de indruk van Juli Alvarez en als ik de berichten dicht bij het vuur mag geloven, komt hij helaas niet naar Ajax.

22 december 2021 om 11:53

Bedankt, zal eens kijken of ik wat wedstrijden kan zien van hem.

Echt een goede speler hoor. Enkele malen zien voetballen, maar was wel onder de indruk van hem.
Ik denk eerlijk gezegd dat Ajax, mits de interesse echt is, geen kans heeft met de bedragen die men in o.a. Engeland betaald tegenwoordig. Helaas, maar waar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren