Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet tandje bijschakelen na Engels bod van twintig miljoen euro’

Laatste update:

Ajax lijkt een tandje te moeten bijschakelen in de strijd om Pierre-Emile Höjbjerg. De Daily Telegraph weet te melden dat Everton een bod van achttien miljoen pond, omgerekend twintig miljoen euro, heeft uitgebracht bij Southampton. Eerder deze week bestempelde de London Evening Standard Tottenham Hotspur als favoriet in de strijd om de 24-jarige Deense middenvelder.

Southampton vraagt naar verluidt veertig miljoen voor Höjbjerg, maar Tottenham zou ervan overtuigd zijn dat dit bedrag naar beneden te krijgen is. The Spurs zouden bereid zijn om de nu al aan the Saints verhuurde Kyle Walker-Peters in een eventuele deal te betrekken. Everton wil echter de plannen van José Mourinho dwarsbomen en heeft daarom volgens de Daily Telegraph al concrete actie ondernomen met een bod van twintig miljoen.

Waarom Ajax-doelwit Höjbjerg onlangs zijn aanvoerdersband moest inleveren

Pierre-Emile Höjbjerg moest onlangs zijn aanvoerdersband inleveren bij Southampton. Een vertrek uit Zuid-Engeland lijkt aanstaande.Lees artikel

De Engelse krant bestempelt het bod van Everton als ‘behoorlijk’, gezien het feit dat Höjbjerg bij Southampton nog maar één jaar contract over heeft. Wel zit er een aardig verschil tussen het door the Toffees geboden bedrag en de veertig miljoen die door Southampton naar verluidt verlangd wordt. Er moeten deze zomer de nodige mutaties plaatsvinden bij Everton, waar manager Carlo Ancelotti zijn selectie wil renoveren. Gylfi Sigurdsson is een van de spelers die mogelijk het veld moet ruimen op Goodison Park.

Höjbjerg zou de voorkeur hebben om in Engeland te blijven, wat lijkt te betekenen dat de kans gering is dat Ajax daadwerkelijk aan de haal gaat met de middenvelder. Hij is geenszins van plan om zijn contract bij Southampton te verlengen. Hierop werd onlangs besloten om hem de aanvoerdersband te ontnemen. De clubleiding wil hem het liefst deze zomer nog verkopen, om zo te voorkomen dat de international van Denemarken volgend jaar gratis de deur uitloopt.

Zie jij Pierre-Emile Höjbjerg naar Ajax verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 20 mil lekker een ander aantrekken. Volgens mij is dit best een goede speler, maar niet een van echte klasse.. misschien klinkt het gek, maar ik zou Midtsjö wel eens willen zien bij Ajax!

16 juli 2020 om 21:35

@TomMulder, alleen zal AZ ook gewoon minimaal 20 miljoen vragen voor Midtsjo. En die is bij lange na niet hetzelfde niveau...

16 juli 2020 om 21:52

Ajax moet proberen Szoboslai te halen van Red Bull Salzburg. Echt een groot talent voor het middenveld en misschien wel haalbaar vanuit de Oostenrijkse competitie?

16 juli 2020 om 21:56

Daar zitten ook al clubs uit de PL achteraan.

16 juli 2020 om 21:59

En PSG volgt hem ook volgens De Wandelgangen..

16 juli 2020 om 22:00

Thiago Almada (18 jaar, Velez Sarsfield, Argentinië) Adam Hlozek (17 jaar, Sparta Praag, Tsjechië) toptalenten!!

16 juli 2020 om 22:15

Grote talenten inderdaad. Alleen denk ik dat Ajax meer behoefte heeft nu aan iemand die er meteen staat. Met Gravenberch is er al een talent imo.

16 juli 2020 om 22:17

Maar de namen van Szoboslai, Almada en Hlozek hebben totaal geen betrekking tot Hojbjerg of zijn positie, want het zijn allemaal (vleugel)aanvallers. En voorin zitten we voorlopig wel goed met Antony, Neres, Tadic, Traore, Promes, Labyad, Huntelaar en zelfs eventueel Kudus, Lang, Brobbey, Univar, Hansen

16 juli 2020 om 22:28

Allermooiste deal zou zijn als Ajax Dest naar Bayern stuurt en ruilt voor Tolisso. Als Bayern echt 20-30 miljoen zou willen betalen voor Dest zou je daar nog best uitkomen denk ik en denk serieus dat Bayern er nog wel voor open zou staan ook. Maarja, Tolisso zelf waarschijnlijk niet dus zal ook wel een moeilijk of onmogelijk verhaal worden. Maar dit zou wel gewoon echt de ideale speler zijn... En al zou ik het oprecht zonde vinden als Dest vertrekt weegt de achteruitgang van Dest naar Mazraoui/Timber in de verste verte niet op tegen de winst van Tolisso tov Gravenberch. Maarja...

16 juli 2020 om 22:35

Met alle respect, maar wat moet tolisso in Nederland? Het is een wereldkampioen die gaat echt niet in een matige competitie als die van Nederland spelen. Zie je het al voor je, tegen Emmen en rkc? Nee die kan makkelijk terecht bij de topclubs in topcompetities.

16 juli 2020 om 21:57

Volgend seizoen in de wedstrjd tegen Ajax dan.. Leuk om eens te proberen als hij transfervrij is, zoals Schone was, maar om hem voor een topbedrag te halen als nieuwe grote ster gaat echt te ver. Hij zit bij AZ prima op zijn plek, lekker daar laten joh.

Gaat dus niet gebeuren. Marc koopt liever 3 talenten voor dat geld. Risicospreiding.

16 juli 2020 om 22:25

Het maakt in principe eigenlijk niet uit dat Everton 20 miljoen op hem heeft geboden. Als Hojbjerg zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Ajax kan Ajax dus ook met een lager bod dan 20 miljoen Hojbjerg kunnen kopen. Tenzij Southampton echt aan de 40 miljoen vast blijft houden. Maar dat lijkt me sterk.

Dit is onbegonnen werk voor Ajax. Hiermee kan Ajax niet wedijveren. Hoe jammer ook, want Hojbjerg zou echt de missing link zijn. Een speler met fysiek én met creativiteit en ondanks zijn jeugdige leeftijd al behoorlijk ervaren. dan nu overschakelen naar Plan b of C voor de nummer 6 positie. Wat mij betreft proberen ze Pröpper te halen en anders zal er ongetwijfeld in Frankrijk een Ajax-6 te vinden zijn !!

16 juli 2020 om 21:36

@FcBogarde, kans is klein, desondanks is dit een bericht van een Daily en hoeven we dat niet serieus te nemen. Een openingsavond van 18 miljoen pond terwijl er eerder werd gesproken over een vraagprijs van 14 miljoen pond...?

16 juli 2020 om 21:48

In de tekst staat toch dat Southampton 40 miljoen vraagt? Stond ook in eerdere artikelen dacht ik.

16 juli 2020 om 22:00

@MessiBazoer, in eerdere berichten van o.a. Voetbalbond zelf werd gesproken over 14 miljoen pond. Dit is opeens omhoog gegaan naar een vraagprijs van 40 miljoen pond en een bod van 18 miljoen? Lijkt allemaal dikke vinger werk..

16 juli 2020 om 22:12

Southampton had hem gehaald voor 16 miljoen. Dan lijkt het mij al totaal onrealistisch dat het 14 miljoen zal zijn. Ik gok dat het bedrag zit tussen 20 en 30 miljoen.

16 juli 2020 om 21:46

Waarom in Frankrijk als ik vragen mag? Verder wel met je eens dat Hojbjerg een directe versterking zou zijn. Zou de balans in het team heel erg verbeteren én kwaliteit toevoegen.

16 juli 2020 om 21:49

Pröpper zou echt fantastisch zijn. Gaf die vorig jaar niet aan een terugkeer naar Nederland niet te vroeg vinden, denk dat zijn mening niet heel erg is bijgesteld. Misschien als ze waren gedegradeerd dat hij er anders over dacht. Verder zal Brighton toch ook wel 20 miljoen willen voor een basisspeler?

16 juli 2020 om 22:06

Ik heb liever iemand die ook weet hoe het er aan toe gaat Europees.

16 juli 2020 om 22:13

PSV was de eerste Nederlandse club in geloof ik 10 jaar tijd die overwinterde in de CL in de tijd dat Propper daar in de basis stond dus die weet wel hoe het er Europees aan toegaat. bovendien speelt hij wekelijks in een topcompetitie waar hij tegen zwaardere weerstand speelt als de Ajax spelers in de Eredivisie doen

16 juli 2020 om 22:28

Speelt jaarlijkse meerdere keren tegen Liverpool, Man City, Spurs, Chelsea en United. Die weet echt wel wat er komt kijken tegen de Europese top

16 juli 2020 om 22:30

Veerman is een goedkopere optie dan Pröpper. Maar heeft wel veel potentie om een top nummer 6 te worden zeker voor de eredivisie.

16 juli 2020 om 21:57

Propper krijg je ook niet onder de 20 miljoen denk ik. dat is een gewaardeerde kracht bij Brighton

16 juli 2020 om 22:00

En Tadic was tribuneklant bij Southampton? Die was toch ook een gewaardeerde basiskaart?

16 juli 2020 om 22:10

Tadic zat daar met regelmaat op de bank bij Southampton waar Propper alles speelt. bovendien is Brighton Southampton niet en ze hebben 15 miljoen voor Propper betaald dus die zullen ook wel iets van winst willen terug zien op de transfer van een vaste basisspeler. Ajax is niet de enige club die winst wil maken op uitgaande transfers

16 juli 2020 om 22:17

Waarom vertel je een leugen om je verhaal kloppend te maken Japie? Betrap ik je vaker op. Laatste seizoen Tadic bij Southampton; 36 van de 38 gespeeld. Heeft 18 competitie wedstrijden van de 152 gemist in 4 jaar tijd. Dat noem ik nou niet iemand die met regelmaat op de bank zit.

16 juli 2020 om 22:19

Echt he, is me ook opgevallen. Totaal nergens voor nodig Japie! Tadic was vooral in zijn eerste seizoenen een van hun beste spelers en heeft elk seizoen meer dan genoeg wedstrijden gespeeld.

16 juli 2020 om 22:20

@messibazoer onder Koeman bv speelde hij niet altijd in de basis maar dat laatste seizoen bij Southampton dan wel blijkbaar. er is echter geen enkele garantie dat omdat Southampton Tadic onder de 20 miljoen verkoopt dat Brighton dan ook maar besluit om Propper onder de 20 miljoen weg te doen natuurlijk. wie weet doen ze dat wel maar we gaan het zien

16 juli 2020 om 22:55

Ajax moet lekker dichtbij huis gaan kijken. Ajax heeft wel het geld om Joey Veerman over te kunnen nemen. Een typische Ajax speler en een ideale nummer 6 voor Ajax.

16 juli 2020 om 22:04

Hoezo onbegonnen werk? Dit is een kwart van het bedrag van De Ligt en nog niet de helft van Ziyech. Sinds de transferwindow van afgelopen zomer verkocht Ajax namelijk voor liefst 253 miljoen euro, waarom zou in hemelsnaam 20 miljoen onbegonnen werk zijn? Als aan de verkoopkant continu records worden verbroken, kan dat ook aan de aankoopkant. Bij Ajax moet het kapitaal op het veld staan.

16 juli 2020 om 22:15

Buiten het feit dat het transferbedrag boven de 20 miljoen zal zitten, is het de vraag waarom hij naar Ajax zou gaan? Heeft niks met Nederland, en wie wil er nou graag spelen tegen Emmen en rkc terwijl je in de PL speelt. Dat zijn ook al meer topwedstrijden dan de CL. Je kunt dan zeggen dat hij voor de prijzen kan spelen in Nederland. Maar laten we wel wezen, wat betekend een landskampioenschap voor die speler in Nederland? Stel natuurlijk allemaal erg weinig voor. Lijkt mij zelf dus niet echt realistisch dat hij naar Ajax komt.

16 juli 2020 om 22:26

Volgens mij is dat transferbedrag-argument dus niet valide. Al ligt het rond de 25miljoen, voor Ajax is dat dus absoluut geen onbegonnen werk. Daarnaast kunnen we Emmen en RKC noemen, maar ondanks dat de PL ontzettend fantastisch is, spelen de clubs in het rechterrijtje daar ook niet echt fantastisch voetbal. Sterker nog, de topclubs bewezen de afgelopen twee jaar het voetbal en tempo van Ajax eigenlijk amper bij te benen. Natuurlijk heeft Ajax daar misschien enigszins op ingeleverd, maar zo'n Hojberg heeft ook gezien wat Ajax tegen Real, Bayern, Juventus, Spurs, Chelsea en Valencia op de mat heeft gelegd en dat zien we met alle respect Everton ook zo niet even doen.

16 juli 2020 om 22:29

Natuurlijk heeft Ajax fantastische prestaties geleverd in het verleden. Maar wat betekend dat nu voor hojberg? Het gaat toch echt om het nu. Tuurlijk is de PL ook niet allemaal geweldig maar in Nederland is het al helemaal een ramp. In Engeland heb je toch een sterke top 10 en zelfs een WHU staat op degredatieplekken terwijl ze spelers kopen als Anderson en haller voor 40 miljoen per stuk. Ik zie hem dus echt niet komen naar de eredivisie, daar is voor hem niks te winnen. Daarnaast gaat het ook niet perse om het spel hè. Atlético speelt ook niet fantastisch voetbal en doet het toch geweldig. Het maakt dus kwa speltype helemaal niet uit.

16 juli 2020 om 22:32

We zullen het zien. Bij zowel een Everton als Ajax is er geen absolute garantie op succes tegen de grote clubs. En Ajax afgelopen jaren prestaties is ook geen garantie voor de toekomst, al denk ik dat dergelijke spelers makkelijker te halen zijn nu dan een pakweg 4-5 jaar geleden.

16 juli 2020 om 22:36

Daar ben ik het met je eens! Ajax heeft zich laten zien in Europa en heeft daarom een betere naam. Toch is de kans groot dat dat soort spelers niet bij Ajax willen spelen wat dus door de competitie komt. Hojberg is (veel) te goed voor de eredivisie, niet voor Ajax maar wel voor de competitie. Maar zoals jij al zegt, we zullen het zien!

17 juli 2020 om 11:37

Ik denk dat hij ook doelt op de vermeende interesse van de Spurs. Als er nu al een bod ligt van 20 miljoen en de Spurs gaan zich er ook nog tegenaan bemoeien, dan drijft dat de prijs zodanig op dat Ajax niet meer kan bijbenen. Te meer wordt het dan lastig omdat Höjbjerg zelf kennelijk het liefst in Engeland blijft en biedingen van Everton en Spurs dat mogelijk maken.

16 juli 2020 om 22:23

Santamaria van Angers uit Frankrijk lijkt mij een goede. CVM met een goeie pass, niet heel snel maar ook niet extreem traag en verdedigend prima

16 juli 2020 om 23:34

Of hij moet graag Champions League willen spelen + garantie op basisplaats! Ik denk dat Ajax echt wel genoeg aantrekkelijke punten heeft om iig niet zomaar weg te schrikken voor een Everton! Met Spurs is het wel moeilijk concurreren mochten ze hem mooie beloftes maken..

17 juli 2020 om 02:42

Waarschijnlijk is zijn wens om in England te blijven wel echt een probleem. Maar ik zou persoonlijk niet zo snel bij Spurs tekenen. Ze zitten echt in een structurele neerwaartse spiraal waar ik ze niet zo uit zie komen, de top is echt wel d'r af. Aan en verkoop beleid van Levy begint zich ook tegen zichzelf te keren. Iedereen weet dat als je bij Spurs tekent je daar bijna niet meer wegkomt. Het spel onder mourinho moet je van houden als Hojberg zijnde, het spel van Ajax staat daar redelijk haaks tegenover dus er valt op dat gebied ook echt wat te kiezen. Everton vind ik nou niet een stap vooruit tov Southampton en Ajax is dat toch echt wel. Nederlandse competitie is natuurlijk minpuntje maar hij zou een sleutelspeler worden bij Ajax dus misschien is 't niet zo negatief als iedereen 't voordoet komen. Ik zou 't iig een hele noodzakelijke en welkome aanvulling vinden. Maar het zou wel een knap staaltje van Overmars zijn als ie 't voor elkaar krijgt.

17 juli 2020 om 08:17

Tegelijkertijd is er met een middenveld met: Gravenberch / Kudus / 6?al genoeg fysiek die Kudus is een flinke jongen Gravenberch heeft lengte zaak is vooral een voetballende 6. Ik vermoed dat Eiting dit jaar een kans krijgt en als hij heel blijft kan dit zomaar heel goed uitpakken?! tegelijktijd zijn er weinig alternatieven.. Misschien een Mazroaui op het middenveld zou ook goed kunnen uitpakken als hij daar de kans krijgt. Vanuit de jeugd heb ik niet gelijk scherp staan wie in aanmerking komt voor de 6?? Aanvallend komt er qua jeugd genoeg aan!

Nee gewoon niet doen, te duur en kopen is nu wel genoeg zo

'Höjbjerg zou de voorkeur hebben om in Engeland te blijven, wat lijkt te betekenen dat de kans gering is dat Ajax daadwerkelijk aan de haal gaat met de middenvelder.'

Goh, wie had dat nou kunnen bedenken ...

16 juli 2020 om 23:02

Wie verzint deze berichten eigenlijk?ik zou niet weten waarom die jongen naar Nederland zou komen om hier in de eredivisie te gaan spelen, Dat kun je toch niet serieus nemen? Je zou dom moeten zijn en als zaakwaarnemer verlies je ook je geloofwaardigheid.alles in Engeland (zelfs in de championship) is leuker dan in Nederland voetballen, ook al is dat bij Ajax en PSV en verdien je 2-3 miljoen.

17 juli 2020 om 01:11

Wat een onzin om voor iemand te bepalen waar het leuker is om te spelen. Denk dat Ziyech het leuker vind spelen bij Ajax dan bij welke championship club dan ook. Spelen in CL, voetbal spelen ipv championship rugby. Laten we vooral even rustig afwachten tot Ajax ook echt een bod doet want ik twijfel of Ajax echt serieus is.

17 juli 2020 om 10:04

Ziyech maakt de logische weg en groeide op in de eredivisie, dat is wel heel wat anders dan komende uit Engeland en Duitsland naar de eredivisie want dat is sowieso aanpassen. Qua leven, hoe men je bekijkt, qua niveau en qua salaris. En wat Jappie ook zei, wie kijkt er naar de eredivisie? De enkele scouts? De championship krijgt veel meer aandacht en dat zie je nu ook, want hij maakt zijn transfer toch naar de PL. De jongens die naar hier willen komen vanuit Engeland zijn er bitter weinig. Ben er zeker van dat wanneer je championship jongens interviewt/survey doet dat er weinig staan te springen. Behalve als ze gigantisch veel geld kunnen verdienen. En die CL wedstrijden moet je altijd vanuit gaan dat het er maar 6 zijn, daar kun je niet voor tekenen he.

Dat soort bedragen heb je met binnenlandse transfers in Engeland. Daar is geen beginnen aan voor Ajax. Lekker naar een alternatief zoeken.

Jammer, maar ik denk dat Ajax hem gewoon moet vergeten. Als hij bij Spurs of de Toffies kan spelen, dan zal hij niet naar de Eredivisie komen. Ik zou trouwens liever een goeie centrale verdediger zien komen en een goeie vervanger voor Dest. Nous is OK, maar heeft nog niet laten zien echt een topper te zijn en Veltman dat is natuurlijk ook een hele gemiddelde speler.

16 juli 2020 om 21:53

Naar mijn mening is Dest minder dan Nous en Veltman.. Dest heeft nog de ‘nieuw’ hype.. als die er af is gaat men ook letten op wat hij fout doet..

16 juli 2020 om 22:10

Ik moet eerlijk toe geven dat ik ook geen fan ben van Dest, maar hij lijkt weg te gaan en als Bayern hem wilt hebben: Strik erom... Maar ik denk dat we verdedigend gewoon niet goed staan. Als het daar goed staat, voetballen ze voorin gewoon veel makkelijker.

16 juli 2020 om 22:25

voor Eredivisiebegrippen wel maar het centrale duo Blind-Veltman werkte niet in de CL afgelopen seizoen. te weinig lengte, te weinig snelheid, te weinig wendbaarheid en beiden fysiek niet heel sterk. ze zijn daarom totaal niet complementair aan elkaar zoals Blind en De Ligt bv dat wel waren. tegen Lille werden ze aan alle kanten voorbij gelopen maar kwamen ze goed weg maar tegen Valencia en Chelsea helaas niet toen Ajax 5 punten verloor door twee persoonlijke fouten van Veltman. of Alvarez en Schuurs goed genoeg zijn durf ik niet te zeggen dus een extra centrale verdediger lijkt me geen overbodige luxe

16 juli 2020 om 22:30

Och, je bent absoluut niet serieus te nemen dat Ajax 5 verliespunten tegen Chelsea had door Veltman. Naar mijn weten werd er in de JC Arena een loedzuivere goal afgekeurd en heeft de Uefa toegegeven dat Chelsea-Ajax een grote faalpartij was van de arbitrage. Stop eens met dat onterecht bashen.

16 juli 2020 om 22:34

die sliding in de eerste helft tegen Chelsea met tegengoal uit een penalty als gevolg was toch niet de schuld van de Var? ook die totaal onnodige gele kaart die hij krijgt in de eerste helft niet. daarnaast passte hij ook nog zonder dat hij onder druk stond zo een bal in de voet van een Chelsea aanvaller in de buurt van zijn eigen 16 die die Chelsea aanvaller gelukkig voor Ajax niet afstrafte. het zat misschien niet mee met de VAR maar als Veltman die fouten niet had gemaakt had Ajax gewoon 3 punten gehad ondanks die discutabele beslissing van de VAR op het eind. maar goed, de onervaren Schuurs wordt afgerekend op 1 fout tegen AZ maar als ervaren clubman Veltman cruciale fouten maakt mogen we dat vooral niet benoemen want dan heet zoiets opeens gebash. die goal die hij weg gaf tegen Valencia met uitschakeling CL als gevolg zal ook wel aan de VAR hebben gelegen. fouten benoemen heeft niks met gebash te maken. zelfs een Van Dijk werd gisteren aangepakt na zijn fout tegen Liverpool dus waarom mogen we Veltman dan niet bekritiseren op zijn fouten?

19 juli 2020 om 12:58

Jij altijd met je veltman verhaal😂, is gewoon kopiëren en plakken van je?

16 juli 2020 om 22:11

Ik ben ook van mening dat Mazraoui beter is dan Dest. Beide hebben een top seizoen gespeeld en ik vond Mazraoui een veel hoger niveau halen. Daarnaast zie ik Timber wel meer speeltijd krijgen daar zie ik ook wel wat in. Maar als een Veltman vertrekt zou er achterin wel wat bij kunnen. Maar voor nu zou ik echt voor een 6 kijken dat is echt wat er mist bij Ajax.

dat moet Ajax gewoon maar vergeten .... neemt niet weg dat wil die jongen wat van z’n carrière maken hij beter naar Amsterdam kan en championsleaugue spelen... maar ja geld regeert..

16 juli 2020 om 22:02

niet mee eens! iedereen kijkt naar de PL dus daar wordt je ook meer gevolgd. wie kijkt er in het buitenland naar de Eredivisie? geen hond waarschijnlijk. bovendien wordt je vaak gezien als geflopt in het buitenland als je vertrekt van een topcompetitie naar een Mickey Mouse league. daarnaast denk ik dat je beter wordt van spelen tegen weerstand die je ondervindt tegen de teams uit de PL dan van spelen tegen FC Groningen en Heracles. of 6 wedstrijdjes CL dan aantrekkelijk is voor zo een speler terwijl je twee keer in een seizoen CL waardige wedstrijden speelt tegen clubs als Liverpool, City, United, Chelsea en Tottenham is maar de vraag natuurlijk in een competitie met wereldwijde exposure. zelf denk ik van niet

17 juli 2020 om 08:33

In die Mickey mouse competitie (wat bij de bovenste 8 heus meevalt) kan hij wel warmdraaien om zich te laten zien op het ultieme podium : de championsleague verder begrijp ik wel de gedachte die jij deelt...

16 juli 2020 om 22:03

hij wordt over een paar weken 25, die zal echt niet na een paar jaar Ajax ineens naar de Europese top gaan, dus of dat hij nu naar Everton-Tottenham gaat of over een paar jaar maakt niet zo veel uit. Dat zijn ook geen misselijke clubs toch? En bij die clubs kan hij zich ook best plaatsen voor de CL of de EL. Zeker Tottenham is al meer dan 10 jaar een club die zich bij de top 6 of hoger speelt (en dat kan dit seizoen ook nog). Ze zullen zich misschien minder vaak plaatsen, maar je hebt hij die clubs wel meer kans dat als je je plaatst, je ook een paar rondes door komt.

Ik snap niet dat iedereen altijd weer begint over Pröpper. Degelijke speler, maar daar is ook alles mee gezegd.

16 juli 2020 om 22:04

toch vind ik Propper persoonlijk een betere en completere voetballer als Davy Klaassen waarmee Ajax in verband wordt gebracht

16 juli 2020 om 22:44

Klaassen/pröpper is wat mij betreft lood om oud ijzer.

16 juli 2020 om 23:05

Ook dat Klaassen gerucht, alsjeblieft niet. Toen hij pas op kwam, allemaal leuk, nieuwe jongen, scoorde dan maar daarna wat hij werd als speler. Ik zie hem liever niet terug, dat spel al helemaal niet.

16 juli 2020 om 23:06

niet mee eens! Propper heeft een hogere handelingssnelheid en een betere techniek in de benen en hij heeft een dieptebal en steekpass in huis. het is niet voor niks dat Propper het heeft gered in de PL en dat Klaassen het tempo niet kon bijbenen en het fysiek in de duels niet kon bolwerken daar. ik zeg daarmee niet dat Propper een wereldtopper is maar ik vind hem wel beter als Klaassen

17 juli 2020 om 07:41

Dit kun je toch niet vergelijken? Klaassen kwam binnen bij Everton. Een subtopper waar even een speler als Sigurdsson voor 50 miljoen werd binnen gehaald. Om het daar dan te maken is andere koek dan bij het nietige Brighton. Jij vergelijkt appels met peren en kijkt alleen naar: maak je het in de premier league. Een El Ghazi doet het bijvoorbeeld aardig bij Villa, maar had hij het ‘gemaakt’ wanneer die bij Chelsea speelde?

17 juli 2020 om 10:59

@jer0mmeke we hebben Klaassen toch allemaal zien spelen bij Everton? Koeman heeft hem gewoon kansen gegeven maar Klaassen kreeg geen poot aan de grond in de Premier League. het tempo lag veel te hoog voor hem en alles ging veel te snel voor hem. zijn balaannames leken nergens op, zijn balbehandeling lag zo laag dat hij steeds de bal weer meteen kwijt was aan de tegenstander en fysiek werd hij in zowat elk duel afgetroefd. dan is het duidelijk dat hij tekort komt voor de PL. Propper gaat dat allemaal toch een stuk beter af in diezelfde competitie. qua balaannames en handelingssnelheid doet hij het prima en fysiek staat hij ook zijn mannetje. ik zeg niet dat hij een wereldtopper is maar hij kan iig mee in het tempo daar

16 juli 2020 om 22:26

Snap ik ook niet. Speelt de laatste tijd niet geweldig bij Brighton. Zal in de eredivisie een aanwinst zijn maar of hij Champions League aankan.. Ik betwijfel het

17 juli 2020 om 11:33

Pröpper kan de CL zeker wel aan, heeft hij laten zien in dat jaar waarin PSV bijna de kwartfinale haalde. Schoot PSV persoonlijk naar de volgende ronde, was uitblinker in de twee duels tegen Atletico en speelde over het algemeen erg goed in de CL dat jaar, uitblinker bij PSV in de jaren dat hij er speelde (en dat PSV-team was wel echt van hoog niveau). Ook in de Premier League speelt hij regelmatig tegen tegenstanders van CL-niveau. Daarnaast klopt het dat hij de laatste tijd niet geweldig speelt, maakt regelmatig een fout waar een doelpunt of grote kans uit voorkomt, maar dat betekent niet dat hij het niveau niet aan kan. Iedere voetballer kan wel eens wat minder in vorm zijn.

20 miljoen voor 1jaar contract, bizar. Laat die Engelse ploegen maar lekker met geld smijten, voor 20 miljoen kun je 2 geweldige talenten vinden in Zuid Amerika. Wellicht wordt Davy Propper nu een optie, ben al jaren fan van hem, maar helaas gaat Brighton zich opnieuw handhaven dit seizoen. Wel goed dat Overmars ook ziet dat er werk aan de winkel is op de 6 positie.

16 juli 2020 om 21:54

Ja! Bijvoorbeeld Anthony en.... oh nee, dan is je geld op! Je kunt voor dat geld niet de geweldige talenten halen! Alleen buitenkansjes

Allemaal leuk voor zo'n jongen om voor Ajax in de CL te spelen maar reken ook even mee dat je ook tegen Emmen, Fortuna, Sparta speelt 2x per seizoen.. Terwijl je ook iedere week een belevenis kan mee maken in de PL en de bekertoernooien in Engeland.. Dan is de keuze snel gemaakt. Ajax kan beter afhaken en zich gaan richten op een andere haalbare speler. Hojberg blijft in de PL en dan kunnen we hoog en laag springen we gaan hem niet in een Ajax shirt zien..

Feyenoord kan Joey Veerman niet betalen maar Ajax wel. Veerman is een typische Ajax speler en een ideale nummer 6 voor het Ajax spelletje. Bied 6 a 7 miljoen voor Veerman. Vd.Beek, Veerman, Kudus een prima talentvol middenveld met 3 typische Ajax spelers.

Lekker de portemonnee trekken Marc anders krijgen we weer Marin of Alvarez 2.0.

Zou een dahoud niet haalbaar zijn voor Ajax of verdient die teveel salaris? Loopt echt te verpieteren bij Dortmund, maar kan echt goed voetballen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren