Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet 30 miljoen euro neerleggen voor mogelijke opvolger David Neres’

Laatste update:

Ajax houdt rekening met een vertrek van David Neres en kijkt derhalve naar een opvolger van de Braziliaanse vleugelaanvaller. Goal weet woensdag te melden dat de negentienjarige Antony op het lijstje van directeur spelerszaken Marc Overmars staat en dat de onderhandelingen tussen beide clubs reeds zijn aangevangen. São Paulo zou naar verluidt dertig miljoen euro vragen voor de buitenspeler.

Antony wordt al enige tijd gevolgd door Ajax, terwijl ook Manchester City en Sporting Portugal de vleugelspits nauwlettend in de gaten houden. Volgens berichten in de Braziliaanse media werd onlangs een bod van the Citizens van ongeveer 25 miljoen euro van tafel geveegd. Kort daarna verlengde Antony zijn contract bij São Paulo tot medio 2024, al behoort een voortijdig vertrek nog immer tot de mogelijkheden.

Neres maakte in januari 2017 voor circa twaalf miljoen euro de overstap van São Paulo naar Ajax. De regerend landskampioen kan de 22-jarige aanvaller voor een veelvoud verkopen, want volgens UOL Esporte heeft Manchester United inmiddels zestig miljoen euro over voor Neres. Vorige week meldde Yahoo Esportes dat een eerste bod vanuit Engeland op vijftig miljoen euro zou liggen. Naar verluidt zijn beide aanbiedingen alweer terzijde geschoven door Ajax.

Voor Neres zijn er echter meer kapers op de kust. De Telegraaf wist woensdagochtend te melden dat Napoli zich officieel bij Ajax heeft gemeld voor de flankspeler. In een eerder stadium werd Atlético Madrid in de Spaanse media gelinkt aan Neres, wiens contract in de Johan Cruijff ArenA nog drie seizoenen doorloopt.

Zie jij David Neres bij Ajax vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Iemand enig idee of Anthony een beetje vergelijkbaar is? Ik zag dat hij uit 2000 komt, dus nog vrij jong. Vorig jaar ook pas (logischerwijs) gedebuteerd, dus beetje zelfde als Neres toen.

7 augustus 2019 om 17:39

Ik sprak laatst een Braziliaan op Twitter er die noemde Anthony een iets betere versie van Neres. Zelf nooit zien voetballen overigens

7 augustus 2019 om 18:06

Neres heeft verlengd dus deze is overbodig.

7 augustus 2019 om 18:26

Grappig he, binnen enkele minuten wordt zo’n artikel door de werkelijkheid ingehaald. Bewijst maar hoe veel er gespeculeerd wordt!

7 augustus 2019 om 20:09

NERES BLIJFT! Vz is een beetje laat...

Serieus waarom laat Ajax iedereen maar gaan echt belachelijk ze willen toch weer bij de top horen in Europa?

7 augustus 2019 om 17:41

Voorlopig zijn Neres en van de Beek nog niet weg. Bovendien is dit ook maar een gerucht; ik betwijfel dat Ajax 30 mil neer gaat leggen voor een speler.

Verder is het natuurlijk een utopie dat Ajax bij de top van Europa gaat horen. Ajax heeft als ambitie om weer structureel de groepsfase CL te halen en dat wordt al lastig zat.

7 augustus 2019 om 17:41

Gaan ze ook niet zomaar doen. Denk eigenlijk dat ze er nu ook wel klaar mee zijn na de verkoop van 3 sleutelspelers.

7 augustus 2019 om 17:43

Zolang Ajax nog niet structureel meedoet in de absolute top en niet dezelfde salaris kan bieden, is het onmogelijk om de sterspelers aan boord te houden. PSG lukt dat wel dankzij al het oliegeld, maar we moeten accepteren dat de Nederlandse competitie niet het eindstation is voor de betere spelers.

7 augustus 2019 om 17:53

Met die beleid geef je aan potentiële toppers aan, dat Ajax een ideale springplank kan zijn naar de Europese top. Houd jij steevast zoveel mogelijk spelers aan hun contract, dan zullen zij wel 2x nadenken om naar Ajax te gaan en de stap Ajax misschien overslaan.

7 augustus 2019 om 17:59

Grote vis eet kleine vis. Ajax is nog steeds een vrij kleine vis.

7 augustus 2019 om 18:28

@moridin Ajax is kennelijk toch een ietwat grotere vis. Iig een grotere dan ik had gedacht! 😃😃😃

7 augustus 2019 om 18:04

Ajax heeft net bekend gemaakt dat Neres verlengd heeft tot 2023. Dus daar is je antwoord.

7 augustus 2019 om 18:06

Ik lees net dat Neres een nieuw contract heeft getekend bij Ajax! Goed nieuws dus!

7 augustus 2019 om 19:15

Geloof toch niet gelijk alles....slecht voor je hart

7 augustus 2019 om 19:34

Neres heeft bijgetekend dus dat doet Ajax niet.. Nico en Andre hebben al eerder bijgetekend. Dus ze laten niet iedereen gaan.

Zei Overmars niet dat ze gelijk zouden doorschakelen naar PSV voor Bergwijn? Verder vind ik 30 miljoen wel erg veel voor iemand die zich nog niet echt heeft bewezen, lijkt mij eerder dan een paniekaankoop.

Denk zelf dat Neres ook gewoon blijft en dat deze geruchten alleen maar ontstaan omdat ie een nieuw contract gaat ondertekenen en zo het maximale er uit zal krijgen.

7 augustus 2019 om 17:43

30 miljoen is inderdaad erg veel voor iemand die zich nog niet bewezen heeft, echter lijkt dat in Brazilië nu heel normaal. Real Madrid heeft in 1,5 jaar tijd Vinicius en Rodrygo (volgens mij beide 18) voor 45 miljoen opgepikt. Dat zal andere clubs ook aan het denken zetten over hun (top)talenten.

7 augustus 2019 om 17:48

PSV gaat Bergwijn niet naar Ajax laten vertrekken denk ik, die willen een Bayern situatie in Nederland ook voorkomen natuurlijk, die zal wel naar Spanje gaan als hij dit jaar vertrekt.

7 augustus 2019 om 17:53

Het enige wat Overmars over Bergwijn heeft gezegd is dat het een gode speler is maar niets voor Ajax

7 augustus 2019 om 17:53

Ik zie niet in waarom Overmars vermeende versterkingen in de media zou moeten melden. Dat iemand een clickbait artikel schrijft waarbij de feiten uit de duim worden gezogen wil nog niet zeggen dat dit daadwerkelijk zo is. De ene keer is er zogenaamde interesse in Bergwijn waarna het wordt ontkent.

De naam Antony wordt al een jaar in verband gebracht met Ajax, dus als we alles moeten geloven wat op sites als Voetbalzone wordt beweerd dan zou je kunnen concluderen dat dit geen impulsieve aankoop zou kunnen zijn; als de transfer tot stand komt.

Het zal allemaal wel, ik zie het wel aan het eind van de maand.

7 augustus 2019 om 18:00

Ik denk dat dat geld voor als Ziyech verkocht wordt dat Ajax zich dan voor Bergwijn gaat melden. Anthony is meer een type Neres dus zal eerder als vervanger worden gezien van Neres.

Zou Neres dus niet laten gaan.

Hij kan tenminste een mannetje voorbij spelen met een actie.

7 augustus 2019 om 17:53

Anthony kan dat ook. Een zelfde type speler als Neres.

30 miljoen is een heleboel geld voor één speler, maar goed, Ajax heeft de middelen om het te doen. Vraag is dan wel of deze speler er meteen staat, want Neres had wel wat tijd nodig om op gang te komen.

Heel eerlijk gezegd ben ik niet echt overtuigd van wat ik op YouTube kan vinden. Hij is nog wel erg jong en er zit denk ik veel potentie in maar ik vind dit wel een twijfel gevalletje!

Er zal nu vast veel gegoogeld worden naar deze jongen om met een volledige analyse te komen.
ON: Ik denk het beter is om Neres nog een jaar te houden, ik denk dat Ajax beter af is met vastigheid dan met nog een belangrijke speler die vertrekt, helemaal met oog op eventueel vertrek van Ziyech, naast het vertrek van Donny. Denk wel dat een club als Napoli perfect is voor Neres, mist de consistentie voor de absolute top.

7 augustus 2019 om 18:08

Ik verwacht niet dat Ziyech vertrekt hoor. Ziyech wil absolute top maar die komen elk jaar toch niet dat is gewoon duidelijk. Elk jaar wordt die ouder en presteert die beter maar de absolute top is te hoog voor hem. Geen probleem zou je denken maar meneer Ziyech vindt dat wel zo. Ik denk daarom dat Ziyech nog jaren blijft bij Ajax tenminste zolang hij niet naar een Sevilla of een roma zou willen. Neres vindt ik ook overschat hoor. CL deed die het goed in sommige wedstrijden maar ook niet meer dan dat. 70 miljoen zou echt veel te veel geld zijn, 45 of 50 is eerlijker.

7 augustus 2019 om 19:23

"maar meneer Ziyech vindt dat wel zo." Ben jij z'n kamergenoot of zo dat jij dat weet? Het blijkt dat Hakim het heel belangrijk vindt dat er een goed plan voor hem ligt en dat de juiste club zich komt aanbieden. Is dat niet het geval, vertrekt hij niet. Simpel. Bovendien is het CL avontuur van vorig seizoen misschien ook een reden waarom hij nog zou willen blijven. Jij impliceert dat Hakim zichzelf overschat en vindt dat hij bij een topclub hoort te spelen, terwijl het blijkt dat hij dat juist helemaal niet doet.

7 augustus 2019 om 19:24

"maar meneer Ziyech vindt dat wel zo." Ben jij z'n kamergenoot of zo dat jij dat weet? Het blijkt dat Hakim het heel belangrijk vindt dat er een goed plan voor hem ligt en dat de juiste club zich komt aanbieden. Is dat niet het geval, vertrekt hij niet. Simpel. Bovendien is het CL avontuur van vorig seizoen misschien ook een reden waarom hij nog zou willen blijven. Jij impliceert dat Hakim zichzelf overschat en vindt dat hij bij een topclub hoort te spelen, terwijl het blijkt dat hij dat juist helemaal niet doet.

Zoals in de tekst staat: deze Antony is in de afgelopen maanden weleens in verband gebracht met Ajax.

Ik heb weleens wat beelden van hem voorbijzien komen en hij is wel een speler met veel potentie. Goed in de kleine ruimte, snel, doelgericht, goede techniek en brengt ook regelmatig andere spelers in stelling om te scoren.

Hij is ook goed bevriend met David Neres, dus mocht Neres vertrekken dan kan hij hopelijk een goed woord doen over Ajax tegenover Antony.

Als Neres daadwerkelijk vertrekt, zou ik ook een poging proberen te wagen bij Luan: een 26-jarige Braziliaanse vleugelaanvaller van Gremio. Behoort al jaren tot een van de betere spelers uit de Braziliaanse competitie en het continent Zuid-Amerika, heeft tot dusver 2 interlands voor het Braziliaans elftal gespeeld en is met zijn 26-jaar wel een stuk ouder dan Antony (en Neres), maar is wel echt een hele goede speler.

Volgens transfermarkt ligt de waarde van Luan op 12 miljoen euro en ik denk dat als Ajax hem binnenhaalt, dat hij dan zo'n plusminus 20 miljoen moet gaan kosten. Misschien iets goedkoper, want Luan heeft bij Gremio nog maar een contract tot 31-12-2020 en dat is dus nog anderhalf jaar maar dan haalt Ajax wel echt een hele goede vleugelaanvaller binnen.

Met 30 miljoen zou Ajax het eigen transferrecord verpulveren. Natuurlijk is er dit jaar ook qua inkomsten een record binnengehaald, zeker als Neres ook nog zou vertrekken. Ik ken deze Antony niet, maar het zou vast een groot talent zijn. Wel een (te) dure gok wat dat betreft. Het verhaal ging volgens mij toch ook dat Ajax zich eerst bij psv zou gaan melden voor Bergwijn? Ik ben niet zo kapot van Bergwijn, hoop dat Ajax niet voor hem gaat.

7 augustus 2019 om 17:55

Ik denk dat dat geld voor het geval dat Ajax Ziyech verkoopt dat ze zich dan voor Bergwijn gaan melden. In het geval van verkoop van Neres zullen ze zich wellicht voor Anthony melden. En mocht Vd.Beek verkocht worden zullen ze zich wellicht melden voor Berge.

7 augustus 2019 om 18:23

Je blijft maar roepen dat Ajax voor Bergwijn zal gaan, terwijl elk weldenkend mens weet dat Overmars nooit 40 miljoen voor een speler neer zal tellen. Ik begrijp oprecht niet waarom je vast blijft houden aan die onzin.

7 augustus 2019 om 18:25

Ach als je 30 miljoen over kan hebben voor Anthony kun je ook wel 30-35 miljoen over hebben voor Bergwijn. 40 miljoen is teveel dus als Psv daar aan vasthoudt mogen ze hem houden.

Of Ajax moet niet Alle basisspelers verkopen.

7 augustus 2019 om 18:00

Zo makkelijk gaat het dus niet. Als spelers een wens hebben om te vertrekken, vooral bij broodvoetballers als Neres, ga je gezeik krijgen, en dat wil je als club niet. Zelfde met van de beek die je geen transfer naar real Madrid kunt ontnemen. Die club is van jongs af aan zijn droom lub.

7 augustus 2019 om 18:00

Droomclub*

Waarom gaat Ajax niet voor Everton als vervanger van Neres? Is mijns inziens verder dan Neres, heeft die bewezen op de voorbije Copa America waar hij Neres op de bank heeft gespeeld. Is doelgerichter, heeft een betere techniek, pijlsnel en een geweldig schot. Moet ook iets van een 30 miljoen kosten.

7 augustus 2019 om 18:03

Zou ook kunnen inderdaad of misschien zelfs Memphis Depay of Mertens. Lyon is wel bereid Depay te verkopen namelijk en Mertens heeft nog maar 1 jaar contract.

7 augustus 2019 om 18:25

Depay? Traore? Hoe bevalt het leven in Neverland samen met Peter Pan en Tinkerbel? Ben je aan het trollen of denk je serieus dat deze spelers haalbaar zijn voor Ajax?

7 augustus 2019 om 18:32

Je weet het maar nooit. Al zal de salariseisen van Depay wel te gortig kunnen zijn. Maar van Moise Kean werd ook van verwacht dat hij 40-50 miljoen moest kosten maar is maar voor 30 miljoen verkocht. Ik denk dat Lyon Depay misschien ook wel laat gaan voor 30 miljoen omdat hij regelmatig op de bank zit.

Speelde afgelopen Juni mee met Brazilie u22 op het Toulon Toernooi en is hier toen opgevallen bij sommige scouts. Heeft alle wedstrijden meegedaan en scoorde in de finale nog tegen Japan en in de groepsfase tegen Frankrijk (al speelde zij met een u18 elftal). Uiteindelijk geen individuele prijzen binnen gehaald qua topscoorder of mvp, maar zat wel in team van het toernooi. Is een rechtsbuiten met een hele snelle dribbel en goede acties (waar die net als de meeste andere Brazilianen soms nog wel iets te lang in door gaat), maar heeft daarnaast ook nog eens een hele goede voorzet, zou in mijn ogen dan wel de perfecte buitenspeler zijn om Dolberg weer te kunnen laten renderen. Al lijkt het mij niet dat Ajax hem om deze reden zou halen.

Als je Neres en Van de Beek verkoopt meteen Bergwijn, Dahoud en Propper halen.

Neres heeft verlengt whoei

Ik las net dat Neres zijn contract heeft verlengd tot medio 2023, dus alle geruchten stoppen vanaf nu

Gaat niet gebeuren heeft zijn contract verlengd

Zo dit kan de prullenbak in, Neres heeft verlengd tot 2023! Zie insta van Ajax.

Neres heeft zijn contract verlengt...

En dit bericht kan naar de prullenbak! Neres blijft.

Snap wel dat Neres weg wil. Speelt vaak geen basis, dan liever bij een Europese topploeg op de bank dan bij Ajax. En Ajax maakt dan ontzettend veel winst op hem in 2 jaar! Dus of ze zetten hem standaard basis of ze gunnen hem deze stap want vind echt dat hij voor zijn kwaliteiten te vaak op de bank moet plaatsnemen

7 augustus 2019 om 18:58

Je loopt een beetje achter jongen. Neres heeft zijn contract net verlengd.

7 augustus 2019 om 20:48

VZ heeft volgens mij het artikel over Neres zijn verlenging weggehaald van de site, ik zie het niet meer op de app.

Slimme actie. Meteen doen. Neres 60mln en Antony halen voor 25 plus bonusje. Klaar weer

Dit is nou wat men bedoeld uit een andere vijver vissen, je verkoopt een speler voor misschien ruim 60 miljoen en je koopt er weer 1 terug voor maximaal 30 miljoen. Niet 1 club in Nederland kan zich daarop nog aan meten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren