Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax komt terug op beslissing en staat ook open voor tweejarig contract’

Laatste update:

Ajax heeft Rafael van der Vaart een voorstel gedaan voor een contract voor één seizoen. De Telegraaf schrijft zaterdag dat een verbintenis voor twee jaar inmiddels ook bespreekbaar is voor de Amsterdammers. Zaakwaarnemer Robert Geerlings is daarvan op de hoogte, maar Van der Vaart denkt pas na de laatste wedstrijd van Hamburger SV na over zijn toekomst.

/

Het is onduidelijk of Van der Vaart, die een aflopend contract met HSV heeft, een contract voor een of meerdere seizoenen prefereert. Ajax heeft de 32-jarige middenvelder naar verluidt een jaarsalaris van een miljoen euro geboden als hij voor één seizoen tekent. Daarbij krijgt hij ook nog eens een bedrag aan tekengeld van een miljoen euro.

Frank de Boer wil Van der Vaart hebben als aanvaller, zo maakte hij vrijdag duidelijk op zijn wekelijkse persconferentie. De coach vertelde dat hij vaker met een 'nummer 10' wil gaan spelen en Van der Vaart kan op die positie goed uit de voeten. "Van der Vaart kan overal spelen, dat kenmerkt een goede voetballer", zei De Boer. "Maar we halen hem niet als middenvelder, we willen hem vooral als spits hebben. Dat ziet hij zelf ook zitten, anders had hij wel meteen 'nee' gezegd."

Ajax moet Rafael van der Vaart ... contracteren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit geeft dan ook een raar signaal af aan zivkovich en milik!?

16 mei 2015 om 07:36

Vraag me dan ook af wat Zivkovic gaat doen als ie nog een jaar langer in de JL het Ajax spel moet gaan leren. Dan gaat ie straks helemaal zijn eigen gang.

16 mei 2015 om 08:40

Zivkovic is pas 18 jaar en weet dondersgoed dat zijn moment heus wel komt. Alsof hij ooit had gedacht dat hij op zijn 18de zal spelen bij Ajax. Zelfs grotere talenten spelen op zijn leeftijd nog in de A1 en waarschijnlijk ziet hij dat ook. Daarnaast is hij nog niet eens klaar voor Ajax 1. De mensen die nu om hem roepen, worden waarschijnlijk de afkrakers wanneer hij 5 wedstrijden op rij droog staat.

16 mei 2015 om 09:43

Dat kan jij wel denken/vinden, maar dat betekend niet dat Zivkovic er zo over denkt.
Van basiskracht in eredivisie naar Jl is voor 1 seizoen vast wel te doen, al druipt de teleurstelling er van af. Maar nog een jaar JL op een bedenkelijk niveau zal hij vast niet leuk vinden, en uit zich vast in frustratie....

16 mei 2015 om 09:50

Misschien moet hij het eens in voetballen uiten. Ondanks dat hij veel intikkers maakt speelt hij namelijk als een natte krant in de JL.

16 mei 2015 om 09:57

Bij Groningen zat hij ook vaak genoeg op de bank hoor. Die gast was 16!!! Vaak scoorde hij als invaller.

Ik heb het al eerder hiero getypt en ik typ het opnieuw. Als een speler uitgaat en in de club verschijnt met een Ajax shirt aan met op de achterkant zijn eigen naam , dan laat hij in mijn ogen zien dat hij blij is met zijn Ajax status. Waarom denk je dat hij niet verhuurd wilt worden? Waarschijnlijk geniet hij van de aandacht die hij als Ajacied krijgt.

Ikzelf denk echt dat Zivkovic voorlopig niet naar een mindere voetbalclub wilt gaan. Met de nadruk op ik denk uiteraard. Dat verhuur voor hem geen optie is getuigt overigens ook van geduld.

16 mei 2015 om 10:45

Zivkovic speelde en scoorde al veel voor Groningen in de ED toen hij net 17 was.
Die had minuten moeten maken voor Groningen. Dit gaat allemaal tkv zijn ontwikkeling. Dit jaar krijgt hij niet meer terug. Die achterstand haalt hij niet meer in. Zo zonde voor hem, de ED en het Nederlands voetbal in het algemeen.

16 mei 2015 om 11:27

Hij moet gewoon beter gaan voetballen. Er zijn genoeg jeugdspelers die wel gewoon in de eerste staan en we moeten niet doen alsof hij Zlatan uit de basis moet spelen.

16 mei 2015 om 11:53

Ze hadden hem gewoon niet moeten halen. Je kan niet alle talenten van Nederland halen en opstellen in een elftal. Dan zitten er altijd een paar tussen die ontevreden zijn omdat ze geen basisplaats krijgen

16 mei 2015 om 14:50

Henky, misschien begrijp je ook niet. Dat het geen Kluivert is, die op z'n 18e al klaar was hoor het grote werk. Cillissen stond op z'n 23e of 24e pas in de basis waar hebben we het over.

16 mei 2015 om 16:12

Zivkovich gaat wel een puike carriere tegemoet denk ik zo. Lekker bij Jong Ajax ballen voor redelijk wat geld en zodra die op leeftijd komt mag hij goals er in prikken in de Eredivisie. Misschien wordt hij zelfs belangrijk voor Ajax in Europa.

16 mei 2015 om 07:38

Wat voor signaal je afgeeft is niet zo interessant toch? Een club heeft het belang om de sterkste selectie te hebben en de beste elf op de mat te zetten. Als Zivkovic de beste is, speelt hij gewoon.

Als die jongen zo'n teer gevalletje is dat hij alleen met het volledige vertrouwen kan presteren, wanneer Ajax geen spits kan halen om hem maar duidelijk te maken dat alles op hem is gericht, is hij niet geschikt voor de top.

Eerst presteren, dan eisen stellen - dat is altijd de juiste volgorde geweest. Als zickovic een grote jongen wil worden dan gaat hij elke concurrentie aan. Idem milik natuurlijk.

16 mei 2015 om 09:19

De sterkste selectie is met Milik in de spits, hij speelt zo sterk en de clubleiding van Ajax is zo blind man.
Schiet ons in zijn eentje door in Europa en zijn statistieken in de Eredivisie zijn ook top hij is iedere 83 minuten bij een doelpunt betrokken, dat kunnen niet veel spelers hem na doen.
En maar blijven zeuren dat we geen spits hebben en maar middenvelders in de spits misbruiken. Ik maak me echt zorgen over deze gang van zaken

16 mei 2015 om 09:38

Waar exact over? Dat milik niet opgesteld wordt of wat?

16 mei 2015 om 07:40

Met 2 spitsen ga je het niet redden hoor, je hebt gewoon een bredere selectie nodig. Daarnaast kan hij ook op het middenveld uit de voeten, dus is het lekker schuiven voor De Broer op het veld. Je kan er een middenvelder het veld insturen en Van der Vaart door schuiven naar de spits of er een spits in zetten en Van der Vaart een linie laten zakken. Heerlijk voor een coach.

Dit heet gokken oo het verkeerde paard. VdV wil naar een sterkere en financieel betere competitie. Daarbij komt dat hij als natuurlijke 10 als spits weggezet wordt. Ajax geldt als zoethoudertje. En hoe fit en gretig is VdV nog ? Al met al niet doen Ajax !!

Zou mooi zijn als dat Rafael over de streep trekt.
Ajax wil duidelijk snel handelen ook met het oog op de voorrondes Cl

Kwaliteiten van van der Vaart:

- Vrije trap zowel direct als indirect
- Corners die zijn vaak om te huilen bij Ajax sinds Eriksen weg is.
- Ervaring en Gogme

Daarnaast kan hij een assist koning worden door de diepe spits te bevoorraden.
Klaassen en Bazoer kunnen de gaten dichtlopen.
Denk dat hij met Fischer El Ghazi en Milik een schitterend aanvalskwartet kan vormen.

Off: nu nog even een beer van een Lcv.

16 mei 2015 om 08:39

Waar zet jij dan gudelj of sinkgraven, of laat je de laatste 13 miljoen die Ajax uitgegeven heb "des ajax" ook op de bank?

16 mei 2015 om 08:43

Gudelj op 6.

16 mei 2015 om 08:47

Iemand laten spelen vanwege zijn prijskaartje is gewoon onzin. Sinkgraven is gekocht met oog op de toekomst. Ik denk dat frank gudelj in de basis zal zetten vanwege zijn kwaliteiten en niet zozeer vanwege die 6 miljoen euro. Gudelj-Bazoer-Klaassen. Of in sommige wedstrijden waar meer creativiteit wordt vereist dus raf op 10 en Sinkgraven waarschijnlijk vaste wissel. Nou prima toch? Alsof een topclub alleen 3 basiswaardige middenvelders nodig heeft. Maarrr ik zie raf helaas sowieso niet komen.

16 mei 2015 om 09:40

Goede bank! Ja dat wordt broek poepen voor de concurrentie

16 mei 2015 om 09:38

Helemaal mee eens Havik!! Gudelj op 6. Lekker concurreren met Bazoer. Als nou Nigel de Jong ook nog eens komt, dan zijn we denk ik wel klaar voor het volgend seizoen. En dan Nigel als CV bij balverlies en bij balbezit doorschuiven net als Blind sr.

16 mei 2015 om 11:54

Nigel de Jong zie ik dan ook nog wel in de grote wedstrijd als rechtsback gaan spelen.
Dit deed hij in zijn begin bij Ajax ook al.

Offtopic,
Ajax heeft interesse getoond in Ron vlaar,
http://www.v-bal.nl/nieuws/277511/ajax-laat-keus-e...
Ontopic,
Mwah ik zie nog steeds niet wat Ajax met v/d Vaart moet, en al helemaal niet als spits, al tijden lang is Ajax bezig met spitsen misbruiken en dan middenvelder er neer te zetten en altijd maar blijven zeuren dan ze geen echte spits hebben.
Hebben ze nu een spits rondlopen die minder dan 90 minuten heeft om bij een doelpunt betrokken te zijn is het nog niet goed.
De linkerkant van de verdediging hebben we een versterking nodig.
Leg 8 miljoen neer voor die Douglas van Dnipro en iedere tegenstander staat mentaal al 1-0 achter als je tegen ze speelt.
En ook nog steeds een Cvm, een type Enoh/poulsen/anita/
Iemand die verdedigend zijn steentje goed bijdraagt en echt is opgeleid voor die positie en niet een verkapte aanvallende middenvelder die het inzicht mis.
Haal Tioté op bij Newcastle(mag weg) en nog een leuke vleugelspeler voor in de breedtje en een linksback die basiswaardig is je selectie is klaar

16 mei 2015 om 08:58

Hij pakte de opstelling niet,
Als je het helemaal goed wilt doen als Ajax zorg je nog voor een nieuwe rechtsback aangezien ik vind dat van Rhijn te weinig brengt maar kan zo geen namen opnoemen voor links en rechtsback die gelijk in de basis zouden staan, anders even in zuid Amerika scouten.
Op het middenveld natuurlijk rouleren met Sinkgraven en Bazoer.
dan als b-team heb je
Tet-/v/dHoorn-Viergever-Riedewald
Bazoer-Serero-Sinkgraven
Schone-Zivkovich-Kishna

Cillessen
Aankoop
Veltman
Douglas
Aankoop
Klaassen
Tioté
Sinkgraven
El Ghazi
Milik
Fischer
16 mei 2015 om 09:20

Het probleem met zuid Amerika is dat je als je spelers daar haalt dat je minimaal een salaris van 1 miljoen moet betalen. Weet niet of ajax daar op zit te wachten.

16 mei 2015 om 09:24

1 miljoen is overdreven, en Ajax heeft geld zat.
Als het een echte versterking is heb je er een stuk meer aan dan 15 miljoen voor spelers uit de Eredivisie betalen die het niveau niet aankunnen

Nou nog een kwestie van geduld en hij zal wel naar ajax gaan, ben benieuwd wat hij nog kan laten zien. En op welke positie. Op het middenveld gaat het druk worden, Frank zal het wel weten.

16 mei 2015 om 09:42

Er is inderdaad veel concurrentie en keuze voor verschillende types en systemen. Je kan het ook druk noemen uitstekend!

16 mei 2015 om 10:26

Dat zeg je toch niet stiekem omdat jij eigenlijk wel beseft dat die jongen niks meer kan en het niveau van Ajax nog verder naar beneden haalt
En dan heeft Ajax op het verkeerde paard gewed
Ik geef je geen ongelijk.

Het gaat een zwaar seizoen worden voor Ajax.
Een plek buiten de top 3.
Frank de Boer die bedankt wordt voor de 4 titels en uit mag zien naar een buitenlandse club
Dus hij zal niet al te veel kritiek krijgen voor deze en komende slechte seizoen.
Maar als je al die ellende nu al ziet aan komen dan zie ik liever nu al een andere coach.
Hoeft helemaal geen Ajax verleden te hebben want dat heeft geen toegevoegde waarde.
Zet daar een Jansen van Pec neer en je hebt een coach die het beste uit een team haalt.
Daar kan de Boer niet tegen op.

VDV zal echt een verrijking zijn voor de ED. Zijn plek in oranje krijgt hij zo ook weer terug, want de ED stelt weinig voor, zeker vergeleken met de bundesliga.

Van der Vaart zal lang niet elke wedstrijd spelen, dus voor anderen is er nog genoeg speeltijd over. Wat ik het sterkste van van der Vaart vind is zijn gedrevenheid. Dat is iets wat Ajax afgelopen jaar te kort kwam. Verder is het belangrijk dat het team weer een eenheid wordt. Een speler als van der Vaart is iemand waar de selectie naar luistert. Daarbij denk ik dat van der Vaart ook wel wat voelt voor het trainersvak. Daarvoor is hij ook bij Ajax op het juiste adres. Ik verwacht dat hij hooguit 30-40 wedstrijden in zijn eerste jaar zou kunnen spelen, een tweede jaar zal nog minder speeltijd voor hem brengen.

Heb 55 minuten gekeken naar Hsv en wat ik verleden week al zei werd nu voor mij weer helemaal bewaarheid alleen met vrije trappen, corners en tikkie terug komt hij nog aan de bal voor de rest is het helemaal over met Raffie. Jammer maar wanneer Ajax hier zijn geld aan uitgeeft is het 100% weggegooid geld uitgeblust en opgebrand.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren