Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax is sterk, maar geen ploeg die zomaar over elke tegenstander heen loopt’

Laatste update:

Excelsior was donderdag in het bekertoernooi met 6-0 te sterk voor NAC Breda en de Rotterdammers leven dan ook met vertrouwen toe naar het laatste competitieduel voor de winterstop. Dat zal vermoedelijk geen makkelijke wedstrijd worden, want Ajax komt op bezoek in Kralingen. De Amsterdammers werden in de beker juist van het veld geveegd (Vitesse won met 0-4), wat de ontmoeting tussen Excelsior en Ajax op voorhand al bijzonder maakt.

/

Trainer Marinus Dijkhuizen van Excelsior ziet zeker kansen tegen de regerend landskampioen. “Ajax is natuurlijk een sterke tegenstander, maar het is geen ploeg die zomaar over elke tegenstander heen loopt”, laat Dijkhuizen weten op de clubwebsite van Excelsior. “Zij zullen niet denken: dat doen we wel even, maar voor Ajax is dit wel een van de mindere uitwedstrijden. Op kunstgras, dat zullen ze ook niet leuk vinden.”

Ajax komt voor de achttiende keer op bezoek in Stadion Woudestein. Twaalf keer gingen de Amsterdammers terug naar de hoofdstad met een zege, een keer was Excelsior te sterk: in 2007.

Laat Ajax punten liggen bij Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax en kunstgras wat ze niet leuk vinden?
Ajax heeft nog geen wedstrijd op kunstgras verloren dus zo erg vinden ze het niet.
En ik denk dat ajax juist de spelers voor kunstgras heeft.

19 december 2014 om 18:43

Dat Ajax op kunstgras nog niet verloren heeft wil niet zeggen dat ze het wel leuk vinden. Ik zie Excelsior dit weekend wel een puntje pakken als ze bekomen zijn van de zesklapper tegen Nac.

19 december 2014 om 19:27

Ben daar niet bang voor.
Ik denk dat ajax er zondag zo in gaat dat Excelsior even niet weet wat hun overkomt na dit pak slaag.
En ik hoop het ook dat dat gebeurt.
Daarbij spelen de spelers van Excelsior nooit twee wedstrijden in 4 dagen.

19 december 2014 om 19:18

Ajax supporters die PSV verdedigers afkraken. Hopen maar dat ze nu wel inzien dat zij echt verdedigers hebben om te schamen.

19 december 2014 om 19:25

Wil je een reactie of zo?
Waarom reageer je op mij?
En kijk even je wedstrijd tegen feyenoord terug.
3 goals 3 fouten die gelukkig voor hun goed gemaakt worden.
Waarvan er nog 2 afgekeurd hadden moeten worden.

Ajax is heel onstabiel en angstig. Wanneer men met 1-0 voorkomt gaat men pas voetballen en vooral durven ze pas te voetballen. Er moet echt wat kwaliteit en ervaring bijkomen anders wordt het nog een lang seizoen... (al is het in NL nog te compenseren en valt het niet zo op, maar wanneer je Europees eens echt wat wilt laten zien is dit echt noodzakelijk!)

19 december 2014 om 16:35

Wat een gelul, voor vitesse was er nog niks aan de hand En nu kunnen ze er opeens niks van.

19 december 2014 om 16:37

Dat zijn wij Ajacieden straks spelen ze weer een paar goede wedstrijden en dan worden we weer kampioen.

19 december 2014 om 16:52

Nou, Ajax speelt niet echt vrij op het moment.
Laat ik Ajax- Apoel als voorbeeld nemen.
Pas na de 1/2-0 speelde Ajax vrij en frivool. Omdat Apoel moest komen en er ruimte ontstond, risico's werden toen wel genomen en dat betaalde zich uit. In de Eredivisie speelt bijna elke tegenstander tegen Ajax op zo een manier dat ze zich compleet ingraven. De 1-0 blijft langer uit en Ajax speelt erg labiel tot aan de 1-0. Ze moeten meer risico in het spel leggen en een echte ervaren bijter als Guardado erbij halen. Wie dat zou moeten zijn weet ik niet, maar het is toch echt nodig.

19 december 2014 om 17:09

Wat een slecht voorbeeld. Als je bij 0-0 door bent ga je toch niet vol op de aanval tegen een counterploeg. Als je dat niet kan begrijpen....

19 december 2014 om 19:30

Dat is geen voorbeeld.
De laatste wedstrijden ging op vitesse na iedereen met grote afstand weer naar huis.

19 december 2014 om 20:05

Counterploeg..
Apoel is geen één keer echt gevaarlijk geweest. Niet één keer. Terwijl de ruimte er lag. Ajax speelt helaas gewoon met een soort blokkade.

19 december 2014 om 20:06

@wve

Tegen Utrecht liep het ook voor geen meter en was het geforceerd. Een goede eerste 20 minuten en dat was het. Toen kwam het weer onder spanning te staan.

Baal er zo van dat er zoveel verschil
in zit tussen Europees en de competitie. We weten allemaal dat Ajax goed kan voetballen maar ze laten dat te weinig zien. Maar van Excelsior zou toch wel gewonen worden als ze de juiste instelling hebben dan moet het goed komen. Ben benieuwd wat de Boer doet met Veltman ook al zegt hij dat hij opgesteld word.

19 december 2014 om 16:49

Sorry maar vind niet echt dat je een punt hebt Ajax presteert het hele seizoen al niet sterk tegen de topteams in eigen competitie. Ik denk dus niet dat het aan de competitie lig maar aan de laksheid van sommige spelers of het niveau van de Ajax selectie.

19 december 2014 om 16:56

Puur laksheid.
En wat stoor ik me daar aan! Kapsones niet normaal. Zet eerst maar is steevast de top 10-18 moeiteloos opzij voor je je zo opstelt. Tegen Vitesse ook, niet normaal.

19 december 2014 om 16:57

Nou ik heb toch goede wedstrijden gezien tegen Barcelona en PSG. Deden ze dat maar in de competitie.

19 december 2014 om 17:19

Live op tv of op de PlayStation? Wees ff realistisch a.j.b. Het is toch pure middelmaat allemaal bij jouw club?

19 december 2014 om 17:24

Zo slecht is het allemaal niet vind ik dan. Het kan alleen maar beter worden.

19 december 2014 om 22:40

Middelmaat, daarmee doel je denk ik op spelers als Schöne, Viergever, Moisander, Sigthorsson en Duarte. Ajax heeft echter een paar van zulke spelers nodig om niet door de ondergrens te gaan. En zelfs dan lukt het niet altijd. Gisteren was Viergever overigens ontzettend matig. Over matig gesproken: Zimling... Vind dat de rest verder wel aan het niveau voldoet of kan gaan voldoen. Het probleem bij veel spelers is helaas de mentaliteit/inzet. Ajax begint een beetje op PSV te lijken met al die zwevende Ronaldo's. Vooral Kishna en Denswil, die hebben echt nog helemaal niets laten zien en lopen daar over het veld met een houding alsof ze Ramos en Messi zijn. Riedewald oogt ook ongeïnspireerd, maar die heeft wel al meerdere goede wedstrijden gespeeld o.a. tegen Barcelona. Hoop dat Boilesen snel terugkeert. Vond het trouwens raar dat Zivkovic er niet snel in kwam gisteren, Milik was onzichtbaar en steeds te laat.

Ik denk dat het voor Excelsior ook niet leuk gaat worden. Na de vernedering gister in eigen huis zal alles en iedereen wat ook maar met Ajax te maken hebben gebrand zijn op sportieve revanche. En laat Frank nou net geen type trainer zijn die tegen zijn spelers zou zeggen: Jammer jongens, volgende keer beter.

Excelsior kan nu eigenlijk maar 1 fout maken, en dat is zelf proberen het spel te gaan maken en de aanval zoeken. Ja, meerdere clubs hebben dat met succes uitgevoerd, maar ik zie dat bij Excelsior niet gebeuren.

Ik denk juist dat dit een wedstrijd gaat worden waar Ajax er veel wilt gaan scoren, en die kansen gaan gewoon komen. Daarnaast is het de laatste wedstrijd voor de winterstop. Geen enkele reden om het rustig aan te doen bij eventueel een 0-3 of 0-4 stand.

Alle respect voor Excelsior, maar Ajax is het gewoon verplicht om hier wraak te nemen, met 100% inzet en goals. Veel goals...

19 december 2014 om 16:59

Dit zou ik maar niet te hard roepen. We hebben nog niet veel geleerd na die zeperds. Ik hoop dat ze gebrand zijn en een mooie overwinning neer zetten.

Toch wel een heel erg lastig clubje. Twente heeft zich er uit ook heel flink op verkeken.

Ajax speelt het hele seizoen niet sterk tegen de top teams van de eredivisie.
Maar juist tegen de kleintjes zijn ze erg sterk.
De uitwedstrijd tegen Excelsior is nooit makkelijk gezien het mini veld en het kunstgras ook vind ik dat we Excelsior niet moeten onderschatten zij speler erg sterk dit seizoen en ze spelen ook wel goed voetbal.
Op papier word het een makkelijke middag voor Ajax maar je weet het nooit.
Maar Ajax zal er niet overheen walsen daar is Excelsior te goed voor.

Lachwekkend altijd hoe ajax na alle praatjes weer hard word afgestraft,dat was zo tegen barcelona en osg ze zouden dit en dat doen bla bla en ja hoor pakslaag,en ook tegen zwolle in de finale hadden ze het er al over dat ze eindelijk de prijs zouden winnen en wederom een pakslaag en voor de wedstrijd tegen vitesse had frank het over dat het tijd werd dat ze de knvb beker zouden winnen en ja hoor wat denkje pak rammel van de zuiverste vorm. echt lachwekkend.zie excelsior winnen met 3-1

19 december 2014 om 18:08

Het is natuurlijk ook van de zotte dat de trainer van een van de grootste clubs van Nederland van zijn team verwacht dat ze de beker winnen... :S

19 december 2014 om 19:40

Robert8 wat ben je toch een sneu ventje als ik je activiteiten bekijk. Bah.. 8 staat zeker voor je leeftijd ofniet? Vreemd hoor dat De Boer zegt dat hij de beker wil winnen. Hater!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren