Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax is een club waar ik naartoe wil, maar dat zijn Feyenoord en PSV ook’

Laatste update:

Zakaria Labyad speelde woensdagavond misschien wel zijn laatste wedstrijd voor FC Utrecht. De aanvaller deed 86 minuten mee in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (1-1) en herhaalde na afloop dat hij uit is op een transfer. Ajax zou nog altijd serieuze plannen hebben om de vijfvoudig international van Marokko in te lijven.

“Ajax is zeker een club waar ik naartoe wil, maar dat geldt ook voor Feyenoord, PSV en buitenlandse clubs. Ik wil gewoon een stap omhoog maken. Dat wil denk ik iedere voetballer wel”, zei de 24-jarige Labyad voor de camera van FOX Sports. Sinds de overstap van Erik ten Hag naar Ajax heeft Labyad contact met de trainer gehad, zo erkende hij.

“Dat ging niet over Ajax, maar over mezelf, over hoe ik me voel en hoe het trainingskamp was. Hij zei gewoon dat ik zo door moest gaan. Verder laat ik het aan de club en mijn zaakwaarnemer. Ik wil me gewoon focussen en zondag van Ajax winnen”, doelde hij op de thuiswedstrijd die vanaf 12.30 uur wordt afgewerkt tegen de Amsterdammers.

Labyad erkende eerder op de woensdag dat hij niet alleen binnenlandse opties heeft: “Mocht het geen Nederlandse club worden, er is momenteel ook concrete belangstelling uit het buitenland. Dus ik heb een aantal opties. Het gaat er ook om dat Utrecht er met een club uitkomt. Als dat gebeurt, dan zal ik verkassen.” Labyad heeft nog een contract tot medio 2020.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat je kan vertalen als; Ajax heeft interesse en een bod gedaan maar Utrecht verlangt een hogere transfersom.

24 januari 2018 om 23:59

Wel een vrij ruime vertaling.

25 januari 2018 om 00:15

Misschien wel, maar Feyenoord heeft Ayoub al gecontracteerd, PSV zit niet te wachten op hem gezien de acties en strubbelingen uit het verleden. Ten Hag ziet hem graag komen. Vandaar mijn vertaling.

25 januari 2018 om 00:29

Ja ik snap je gedachtegang. Alleen valt het me op dat het nog vrij lang duurt nadat het eerste bericht binnenkwam dat Ajax geïnteresseerd in hem was.

25 januari 2018 om 00:37

Denk dat Ajax eerst Younes verkocht wilde hebben en dat de komende dagen er een stroomversnelling in komt. We will see!

25 januari 2018 om 00:43

Je snapt wel dat Ayoub en Labyad totaal verschillende spelers zijn!? Ayoyb is een cvm/cm en Labyad een cam/rm. Volgens mij kan Feyenoord nog zeker een speler als Labyad gebruiken maar ik hoop natuurlijk dat hij naar Ajax komt waar hij met meerdere spelers voot verschillende posities kan concureren.

25 januari 2018 om 08:22

Dit zal ook wel een flink spelletje met bedragen zijn. Utrecht gaat uiteraard de hoofdprijs vragen wat hun goed recht is.
Utrecht is al aardig verzwakt na het vertrek van ayoub en als deze jongen ook nog vertrekt word Europees veilig stellen lastiger.

25 januari 2018 om 08:57

Ayoub zit gewoon nog bij Utrecht hoor.

25 januari 2018 om 14:16

Precies, die is pas van de zomer weg en dan is Europees voetbal al heiligt gesteld of niet.

25 januari 2018 om 00:52

Voetbalzone blijft maar herhalen van topics... dit was paar dagen ook al

25 januari 2018 om 05:54

Labyad meld het na iedere wedstrijd.

25 januari 2018 om 06:28

Het word hem ieder keer gevraagd

25 januari 2018 om 06:53

"Andere vraag graag want die vragen heb ik al beantwoord".

Haha deze hadden we vandaag nog niet gehad. Anyway, hoe vaker ik erover lees hoe meer ik begin te denken dat hij gewoon blijft lol.

25 januari 2018 om 07:19

Ik hoop het want ik hoop echt niet dat hij naar Ajax komt. We hebben al genoeg spelers op zijn positie

Man man man, ga alsjeblieft zo snel mogelijk weg. Constant dit geouwehoer in de media. Respectloos richting je werkgever om constant te vertellen waar je heen wilt. Krijg elke dag wel een interview van Labyad waarin hij dit zegt. We weten het nu wel, eerst zien dan geloven voordat je kali 2.0 wordt

25 januari 2018 om 00:06

Man man man, je begrijpt toch zelf ook wel dat de journalisten het Labyad vragen?

25 januari 2018 om 00:34

Hij kan ook antwoorden wat ayoub altijd gedaan heeft, namelijk dat hij zn contract respecteert en hij wel ziet wat de toekomst brengt. Hoe vaker hij het aangeeft in de media, hoe vaker de media het vraagt. Kali zat ook constant te verkondigen dat hij naar Ajax en Anderlecht kon, en uiteindelijk kwam er niemand.

25 januari 2018 om 00:44

Ging uiteindelijk naar Roda JC..

25 januari 2018 om 08:22

@srkurd:

Dat is natuurlijk zo, maar ik vind dat hij er niet handig op reageert. Als mensen hem nu vragen of er interesse is van Ajax, dan zegt hij steeds "ik wil natuurlijk graag naar Ajax, maar ook naar Feyenoord of Psv". Dat zijn directe concurrenten van zijn huidige club, ik kan me goed voorstellen dat de supporters daar niet blij mee zijn. In zo'n situaties moet je altijd gewoon zeggen "ik speel nu voor Utrecht en zet met honderd procent in voor deze club. Mocht er een kans komen die ik niet af kan slaan, dan zal ik daar natuurlijk wel over nadenken. Maar dat is op dit moment niet aan de orde, ik ben nu speler van FC Utrecht". Dat komt toch anders over.

25 januari 2018 om 00:06

Hij is gewoon eerlijk, heeft volgens mij direct aangegeven dat hij Utrecht als tussenstap ziet.

25 januari 2018 om 00:24

Serieus hè... Echt minimaal 27 berichten per dag over Labyad zn toepcloep... Laat maar lekker gaan hoor

25 januari 2018 om 07:00

Inderdaad. Ik zou hier als Utrecht supporter toch wel chagrijnig van worden..

25 januari 2018 om 07:18

Het verleden herhaalt zich hier wel een beetje. Zakaria moet zijn voeten laten spreken, niet zijn zaakwaarnemer.

Met de slagvaardigheid van Overmars de laatste weken, de aanwezigheid van Ten Hag - die Labyad kent vanuit de jeugd bij PSV en hem bij Utrecht weer aan de praat heeft gekregen - in Amsterdam zijn zomaar twee redemen om aan te nemen dat Labyad naar Ajax gaat. Tel daarbij het vertrek van Younes op en het cirkeltje is rond.

25 januari 2018 om 07:01

Appels met peren. Rechtsbuiten of middenvelder....

25 januari 2018 om 08:46

Welke rechtsbuiten? Labyad kan ook hangend vanaf links of Ziyech vervangen.

Toen ik de titel van dit artikel las dacht ik, mocht dit weer om Labyad gaan dan komt die man mij volledig te strot uit met ze vertrekwens. En ja hoor. Kijk ik begrijp best dat journalisten hier continu om vragen maar wees gewoon anders in je antwoorden. Het is zowat elke dag weer het verhaal van “Ajax, PSV en Feyenoord zijn mooie opties en ik kijk wel”. Hoevaak wil je het hierover hebben? De persoon en voetballer mag ik wel maar op deze manier raak je toch wel een beetje sympathie kwijt.

Mensen, kijk gewoon het interview. De media stelt hem elke keer dezelfde vragen en ja daar geeft hij elke keer dezelfde antwoorden op. Kan hij toch niks aan doen?

25 januari 2018 om 00:36

Gaat ook op de manier hoe hij antwoord. Hij vind t ook totaal niet erg om die vertrekwens kenbaar te maken. Hij zou nooit zeggen: stop is met die vragen of transfers, ik wil in ieder geval een sterke tweede seizoenshelft spelen bij Utrecht.

Ik denk dat Labyad ook niet echt voor de populariteitsprijs gaat. Bij PSV heeft hij zich niet geliefd gemaakt en liet het geld prevaleren boven zijn sportieve ambities, over clubliefde maar te zwijgen. PSV zou hem niet eens gratis willen hebben, dus kan Labyad dat in zijn interviews achterwege laten.
Je zou je als Ajax moeten afvragen of je een jongen met zo'n eigenwijs, arrogant en egocentrisch karakter wel in de spelersgroep zou willen binnenhalen. Ten Hag is voorstander van hem, maar ik heb de indruk dat Overmars hem niet ziet zitten, dat kan nog een leuke interne strijd worden. Bij PSV had hij geen zin om linksbuiten te spelen en bij Ajax ineens wel ? Of wordt hij voor het overbezette middenveld gehaald, waar hij graag wil spelen ? Wat heeft het vertrek van Younes te maken met Labyad als hij niet op diens positie wil spelen ?
Van mij hoeft het in ieder geval niet, hij is al bijna 25 jaar oud, voor Ajax begrippen te oud dus en ik zie geen potentie in hem dat ie veel beter zal gaan worden. Ook tegen Feyenoord kon hij geen indruk maken, een grote kans om de winnende goal te maken, verprutste hij. Labyad zal met zijn eventuele overstap naar Ajax alleen maar de bank warm gaan houden en het jeugdig Ajax-talent in de weg zitten. Met zijn karakter vrees ik voor een El Hamdaoui effect en ik denk niet dat dit zal leiden tot een substantiele verhoging van de positieve sfeer in de kleedkamer.

25 januari 2018 om 06:30

Zo het zit wel diep bij jou he?

25 januari 2018 om 14:38

Nee, zit bij mij niet diep, ik probeer wel mijn reacties te onderbouwen.
Labyad heeft mij, noch Ajax iets misdaan. Ik zie alleen de toegevoegde waarde van deze speler met een slecht trackrecord niet. Ik denk dat Ajax beter Maher had kunnen halen, als ze zo bang zijn om Ziyech te verliezen.

25 januari 2018 om 07:03

Amen

25 januari 2018 om 08:26

@ajaxrene,

precies dit. Van mij mag Overmars ten Hag gewoon op zijn nummer zetten. Ik ga over de spelers die gehaald worden, jij hebt hooguit een adviserende rol. Passanten en lievelingetjes zie ik echt niet zitten. Bosz had het met Traore, maar ik vraag me af hoeveel verder Neres was geweest als hij vanaf het begin een eerlijke kans kreeg. Iets minder balvast, maar een stuk meer oog voor medespelers. Traore moest alles spelen en elke keer in de spits was het drama. Maar hij heeft wel zijn waarde gehad dus ik heb er nog wel vrede mee.

De lievelingetjes van Jol waren allemaal drama (op Pantelic na). Spelers die de boer perse wilde hebben, drama (op moisander na). Ten Hag heeft genoeg nieuw bloed gekregen en daar doet hij het maar mee. Op het vertrek van Younes is al geanticipeerd met de komst van Bande. In die 3 wedstrijdjes die kluivert mist, zet je maar een andere jeugdspeler neer. Met Johnson en Kúhn heb je spelers die op die positie uit de voeten kunnen. Daar gaan we toch geen miljoenen aan spenderen aan Labyad. Versterkingen voor de breedte zijn uit den boze. Labyad is bij zijn komst overduidelijk een versterking voor de breedte.

De eerste geruchten die doorkomen is ook dat het gewoon een interne strijd is, Ten Hag wilt Labyad, Overmars wilt alsnog proberen Bande eerder te krijgen.

Nou , nu weten we het wel.
Gewoon de hoofdprijs vragen en weg ermee. Gewoon met Dessers en Kerk in de spits het seizoen afmaken.

25 januari 2018 om 14:52

De hoofdprijs vragen voor een speler die na een half jaar werkeloos te zijn geweest transfervrij is komen aanlopen ? Transfermarkt taxeert hem op 5 miljoen. Van Seumeren doet goede zaken !
Als Ajax meer dan 2 miljoen zou moeten betalen, zou ik zeggen... laat maar zitten.

Wordt een beetje moe van hem, iedereen moet iedere dag maar horen waar hij heen wil!
Rot aub op bij onze mooie club, en ga lekker hier of daar op de bank zitten.

Hoop dat Ajax hem niet koopt. Geef johnsen de kans als invaller. En volgend jaar komt die Bande al. Het middenveld is al overvol dus daar komt hij sws niet.

Labyad als opvolger van Younes. Lijkt me duidelijk.

Mocht Ajax hem daadwerkelijk halen lijkt het me handig om dat voor komende zondag te doen, zodat je achteraf geen gezeik krijgt.....

Zeiken doen ze toch wel in utrecht, die zijn de slachtofferrol al meerdere decennia's gewend.
Nee, ik verwacht dus niet dat men daar rekening mee houd..

Labyad gaat niet naar Ajax. Ajax gaat namelijk voor de goedkopere optie, Brandley Kuwas. Ik denk ook dat Ajax daar beter aan doet dan labyad te kopen. Duurder, misschien minder geduldig om op zijn kans te wachten en is kuwas is meer een buitenspelen dan labyad. Kuwas speelt bij heracles ook iets meer in het belang van het team en zijn medespelers. Labyad gaat vaker voor zijn eigen kans. Vaak zonder resultaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren