Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax informeert naar Bruma: ‘Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt’

Laatste update:

Armindo Tué Na Bangna, kortweg Bruma, komt in de zomer mogelijk in de Eredivisie terecht. Record meldt namelijk dat zowel Sevilla als Ajax naar de 21-jarige linksbuiten heeft geïnformeerd en zaakwaarnemer Catió Baldé bevestigt dat er belangstelling is.

/

“Het is in deze periode logisch dat clubs informatie opvragen over de speler. Galatasaray is ook bereid om over aanbiedingen te praten die in hun ogen gelijk staan aan de waarde die Bruma heeft. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Hij heeft een contract bij Galatasaray, maar je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren”, aldus de belangenbehartiger van de international van Portugal Onder-21.

Bruma ligt bij Galatasaray nog tot medio 2018 vast, maar kwam dit seizoen op huurbasis voor Sociedad tot drie doelpunten in 31 wedstrijden. Sociedad huurt Bruma voor 1,9 miljoen euro en kan hem door een optie voor 7,5 miljoen definitief overnemen.

Denk jij dat Bruma oren heeft naar een overstap naar de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt me heel raar, en als het waar is ontzettend slecht beleid. Younes doet het uitstekend en Fischer is er ook nog. Het prijskaartje van deze Bruma werkt dan ook niet mee.

7 mei 2016 om 08:59

Nou. Galatasary heeft geld problemen dus het prijskaartje zou niet te hoog zijn als Bruma zelf weg wilt gaan, en zou wel veel wedstrijden spelen bij Ajax en hij kan ook rechtsbuiten spelen dus Younes en Fischer hoeven hun niet druk te maken.

7 mei 2016 om 09:03

Op rechts zijn er El Ghazi en Cerny en hopelijk komt Muric komend seizoen ook meer aan bod. We hebben echt geen extra buitenspeler nodig.

7 mei 2016 om 09:06

Gaat nooit naar Ajax. Kan in Spanje dubbele verdienen. Verder ook een zware knieblessure gehad en niet zo heel veel laten zien nog. Denk trouwens dat die ook een best salaris heeft al. En tot slot, talenten heeft Ajax genoeg. Moeten spelers halen die gelijk een toevoeging zijn en met ervaring.

7 mei 2016 om 09:06

Ja, begrijp ik maar je weet hoe Ajax is met zijn posities willen het altijd overvol haha

7 mei 2016 om 12:30

Hoe kan zo een rijke club, met een rijke eigenaar geld problemen hebben? Dat wist ik niet eens..

7 mei 2016 om 13:30

Fair play, dat is meestal het probleem.

7 mei 2016 om 14:23

Door de fairplay, ze kunnen geen inkomsten meer pakken omdat ze niet meer in Europa kunnen spelen etc.

7 mei 2016 om 09:06

Daarbij Fischer aast op een transfer. Voor Gino Dekker komg de stap te vroeg. Dus een extra linksbuiten is welkom. Alhoewel ik verwacht dat Menig terug gehaald zal worden voor die positie !

7 mei 2016 om 09:14

Niets raars aan het beleid hoor. Fischer presteert heel wisawlvallig en Cerny is pas 18. El ghazi ook veel te wisselvallig. Je wil toch gewoon 2 top buitenspelers?

7 mei 2016 om 10:19

Het beleid schrijft voor dat je alleen een speler moet halen als die een directe toegevoegde waarde is. Anders moet je naar de jeugd kijken.

Is dit de directe toegevoegde waarde die een hoog niveau gaat halen? Is hij heel veel beter dan Cerny en El Gahzi, Fischer of Younes?

Dat El Ghazi nu niet in vorm is, zegt natuurlijk helemaal niets over komend seizoen. Cerny begint gewoon goed in het eerste. Die moet de kans hebben uit te bouwen. Younes doet het goed. Fischer begint zijn draai eindelijk ook weer wat te vinden. Mocht Fischer vertrekken (wat ik heel erg betwijfel), dan kan je net zo makkelijk Cerny gebruiken voor de linker kant - in de visie van De Boer tenminste - en Muric als back up voor rechts.

Ik zie dus geen enkele reden om naar een buitenspeler te zoeken komende zomer, tenzij tenminste 2 buitenspelers vertrekken.

7 mei 2016 om 10:38

Vanwaar opeens alle vertrouwen in Fischer? Die jongen bakt er niks van. Omdat hij toevallig scoorde? Laat me aub niet lachen. Hopelijk gaat hij weg. Op links hebben we dan alleen younes en op rechts Anwar, cerny en misschien schone. Laatstgenoemde zie ik ook pleite gaan. Nou als je presteren wilt in de CL dan moet er gewoon een snelle technische vleugel erbij komen.

7 mei 2016 om 10:54

Ik zie anders graag nog Bertrand Traoré komen Een snelle, technische multifunctionele speler.

En je hebt helemaal gelijk. Je moet zeker in de CL een brede en goede selectie hebben. Zie nu maar eens hoe belangrijk reserves als Van der Hoorn en Viergever zijn !

7 mei 2016 om 11:34

@lee112
Ik vind Schöne geen flankspeler en ik vind het tenenkrommend dat De Boer dat blijkbaar wil af en toe (veel te vaak). Daarnaast ga ik bij Fischer uiteraard niet af op een doelpunt. Jij vergeet blijkbaar dat hij daadwerkelijk een goede periode gehad heeft. Is hij dat ineens verleerd? Ben jij Daley Blind alweer vergeten? Ik zeg niet dat Fischer het gaat maken, maar ik vind het te vroeg om een streep door zijn naam te zetten. En zoals ik al zei: als Younes op links kan spelen, dan kan Cerny dat ook.

Als je een extra flankspeler wil, dan moet het niet een 21-jarige zijn die het ook nog allemaal structureel moet laten zien. En als het tegenargument is dat spelers die het al laten zien niet naar Ajax komen, dan is dus de conclusie: dan moet er niemand bij.

7 mei 2016 om 12:33

Strandbal, hoelang zou Fischer zijn belofte nu al inlossen? Hij blijft te onrustig, en overzichtloos.

7 mei 2016 om 09:34

21jaar ? als ik die foto bekijk lijkt die wel stukken ouder..

7 mei 2016 om 11:01

Bruma is 100x beter dan welke buitenspeler Ajax op dit moment heeft. Dit is nou een speler waarvan ik hoop dat hij wel komt. Voor Ajax en voor Portugal.

7 mei 2016 om 12:21

Jij hoeft niet bang te zijn dat hij komt. Ik weet zeker dat hij geen stap terug wil doen qua niveau in competitie's en hij is misschien betaalbaar (geen idee of dat zo is, hoeveel hij kost) maar dat bedrag heeft Ajax er toch niet voor over.

Misschien enkel voor de informatie denk niet dat dit realistisch is. Of EL Ghazi en Fischer moeten vertrekken en dan Younes op rechts en hij op links of andersom.

Ik dacht aan bruma van psv, maar zou niks verkeerd zijn, heb hem wel eens zien spelen, kan wat zijn.

Deadline liep tot 31 april, dus de clausule van €7.5m telt niet meer. Naar Ajax verhuren zou goed zijn, dan kan hij tenminste echte stappen maken.

Lijkt me niet, we hebben younes die het erg goed doet

Ik dacht dat bruma een rechtsbuiten was??

7 mei 2016 om 09:16

Kan op beide flanken spelen.

7,5 miljoen zie ik staan.
Dan gaat hij uiteraard voor de helft wel naar Ajax.
Dit is wat mij betreft dus prullebaknieuws.

Het is toch prima dat Marc een schaduwlijstje maakt waarbij hij informeert bij de personen in kwestie of Ajax een serieuze optie is. Dit betekent nog niet dat ze hem halen maar wel als een eventuele versterking wordt gezien. Bovendien wil iedereen toch een zo sterk mogelijke selectie zien. Marc doet gewoon zijn werk.

Schrok me ff een hoedje na het lezen van de titel. Maar ik ken dit kereltje niet dus ik laat me verrassen.

Zeer talentvolle speler. De kans dat hij komt is echter klein. Kan op zowel links als rechtsbuiten spelen. Heeft het in Spanje niet slecht gedaan.

Hij wqs een zeer groot talent bij sporting maar maakte een overstap naar galatasaray waar hij niet uit de verf kwam mede door blessures. Vind het een lekkere voetballer en kan op meerdere posities uit de voeten

En morgen staat er psv wil ook bruma. Zo gaat dat als Ajax iets wil,wil psv hem ook😃

Ik vind het nog steeds raar dat deze Bruma des tijds voor Gala koos.
Hij kwam geloof ik van Sporting CP en stond daar bekend als giga talent en gala is nou niet de meest stabiele club.
Maar of dit een slimme zet is voor Ajax weet ik niet, voor zijn positie hebben we Younes al en op rechts Cerny El Ghazi Muric ( ik neem aan dat Fischer en Lasse gaan vertrekken)
Ik zie hem alsnog wel graag komen maar dat is puur omdat ik weet dat als het er straks uitkomt bij ajax hij er een stuk of 16 in ramt

Na zijn zware blessure heeft hij tot op heden zijn oude niveau nog niet gehaald. Een periode bij Ajax zou wel perfect voor hem kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren