Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax in eigen huis is in mijn ogen nog wel gewoon favoriet tegen ons'

Laatste update:

Bij PEC Zwolle kijkt men uit naar aankomende zondag. De ploeg van Ron Jans speelt dan uit tegen Ajax en de vorige twee ontmoetingen met de landskampioen leverde PEC de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal op. Jans hoopt de Amsterdammers nu ook in de competitie pijn te kunnen doen. "Eén ding staat vast: wij gaan met vertrouwen naar Amsterdam", zegt de oefenmeester.

/

Jans weet dat zijn PEC een beetje is uitgegroeid tot een angstgegner voor Ajax. "Het zal toch niet dat Ajax drie keer achter elkaar van PEC Zwolle verliest?", vraagt Jans zich grijnzend af in gesprek met Voetbal International. "Ajax in eigen huis is in mijn ogen nog wel gewoon favoriet tegen ons. Maar de vorige twee keer wisten we een manier te vinden om ze te verslaan, wij buigen ons nu over een aanpak om dat een derde keer te doen."

Het is nog twijfelachtig of Jody Lukoki in actie kan komen tegen zijn oude club: de vleugelaanvaller is op de weg terug van een knieblessure en kreeg vorige week bovendien last van buikgriep. Leroy Labylle, Dimitrios Ferfelis, Kevin Begois en Athanasios Karagounis zullen vanwege blessureleed sowieso ontbreken in de Amsterdam ArenA.

Denk je dat Ajax zondag gaat winnen van PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben bang dat als PEC weer hetzelfde gaat spelen als in de bekerfinale, dat Ajax er gewoon weer afgaat. Tegen Feyenoord (die net zo speelde als PEC en Red Bull) was het zelfs nog apathischer dan in de bekerfinale, alleen was de score toen positief. Ik zie niet in waarom Ajax er nu ineens wel mee om zou kunnen gaan. Aan de andere kant, PEC moet wel weer alles geven, een beetje verslappen en ze zijn verloren.

1 oktober 2014 om 18:00

een ezel stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen.. Of was het nou 3 keer??

1 oktober 2014 om 18:43

Ajax gaat niet weer verliezen van PEC

1 oktober 2014 om 19:21

Het wordt tijd dat zwolle gewoon weer eens op zijn plek gezet wordt. Helaas zal ajax nog vermoeid zijn van de reis.

1 oktober 2014 om 19:25

Precies

1 oktober 2014 om 21:35

Dat zeiden veel mensen de vorige keer ook.

2 oktober 2014 om 00:14

En de keer daarvoor.

2 oktober 2014 om 04:09

Papin9, Ajax nog vermoeid van de reis zal wel meevallen lijkt me. Cl was dinsdag al en de wedstrijd tegen Zwolle is zondag, 5 dagen later. En het us nu ook niet echt zo dat ze naar de andere kan van de wereld zijn geweest. Dat mag dus geen excuus zijn.

2 oktober 2014 om 08:09

Het zou toch geweldig zijn wanneer Pec dit kunstje gewoon opnieuw flikt? Ik heb echt diep respect voor wat er in Zwolle allemaal gebeurd. Ron Jans en zijn voorganger Art Langeler hebben het voor elkaar gekregen om sinds een paar seizoenen een echte verrijking aan de ED toe te voegen. Leuke spelopvatting, fris spel, fijne uitstraling. Hoop echt dat ze deze lijn voortzetten. Het is ook de enige club waarvan ik het niet eens zo erg vind dat mijn club (psv) van heeft verloren (hoewel ik daar net na de wedstrijd iets anders over dacht)

Niet zo bescheiden Ron Jans, ik zie het namelijk makkelijk weer gebeuren dat PEC ze weer van het kastje naar de muur tikken. PEC Zwolle vind ik een team met veel goede jonge talenten. Vooral Mustafa Saymak kan me wel bekoren, die zie ik in de toekomst echt naar topniveau groeien.
Vind hem nu ook eigenlijk al te goed voor de Eredivisie, zou nu prima bij een club als Sevilla/tottenham passen om vervolgens de stap naar clubs als Real Madrid/ Man city te maken.
Deze jongen is een pareltje.

1 oktober 2014 om 19:11

Laat me aub niet lachen hoor, real madrid is tog echt te hoog gegrepen

1 oktober 2014 om 23:03

Deze gala4life is helemaal de weg kwijt. Beweerde vandaag ook dat Real met arda turan en burak yilmaz beter zou zijn hahahah. Teveel kebab gegeten of efes gedronken denk
Ik.

1 oktober 2014 om 19:14

Saymak is een goede speler. Maar nog lang niet het niveau van de eredivisie ontgroeid. Saymak is heel wisselvallig.

Tsja, wat niet kan. Met het frisse voetbal van Zwolle is het niet onmogelijk. Voor Heerenveen zou een gelijkspel ideaal zijn. Ron Jans doet het in ieder geval geweldig met Zwolle. Laat zien dat hij een top trainer is. Maar zoals Ajax gister tegen Apoel speelde, wordt het een hele lastige pot.

Dat Lukoki niet mee doet is geen probleem. Dat is toch zo ongeveer de zwakste positie bij Pec.
De laatste wedstrijden heeft Jans die positie prima in weten te vullen zonder Lukoki.
Dat Ajax wel degelijk favoriet is lijkt me duidelijk maar misschien kunnen we weer stunten?

On: Er zijn maar weinig andere clubs waar de spelers van Ajax nu echt van willen winnen..

Ajax moet ze gewoon weer een keer met grove cijfers verslaan, dan heeft niemand er meer over. Dit kan je toch ook geen topper noemen?

Vorig seizoen was Zwolle ook heer en meester in de Arena.
Alleen dankzij da arbitrage (oa goal zwolle onterecht afgekeurd) won ajax die wedstrijd alsnog. Blijft moeilijk winnen in de Arena.....

1 oktober 2014 om 18:22

Haha onder andere, noem nog iets dan! Want ik kan me naast die onterecht afgekeurde goal niks voor de geest halen..

1 oktober 2014 om 18:32

Ik kan me verder ook niets voor de geest halen. Als als als, maar als die goedgekeurd was had Ajax daar nooit 3 punten gehaald.

1 oktober 2014 om 18:39

Als als als er geen vuurwerk op het veld was gegooit had Ajax 0-6 gewonnen.

Natuurlijk had Ajax nog steeds kunnen winnen na een 1-0 achterstand.

1 oktober 2014 om 19:26

Behalve die onterecht afgekeurde goal s de arbitrage niet van invloed geweest.
Wel had PEC ook toen het betere van het spel maar schoot heel ongelukkig 2x in eigen doel. 4x scoren in de Arena en toch verliezen is niet veel clubs gegeven

1 oktober 2014 om 21:34

En als Zwolle wat serieuzer die wedstrijd speelde op 't einde dan zou het met nog grotere cijfers gewonnen hebben..

1 oktober 2014 om 18:32

Clubliefde is goed maar jij ziet ze vliegen . Vlgs mij zie jij E.T ook elke avond over vliegen . Ik heb 2 wedstrijden Ajax - Zwolle gezien en bij alle 2 werd Ajax compleet weg getikt .

1 oktober 2014 om 18:45

Dan moet je eens een keer meer wedstrijden kijken

Net zo druk zetten als Feyenoord. Ajax kan daar overduidelijk niet mee omgaan en schieten dan de ballen over de zijlijn.

1 oktober 2014 om 18:40

Kunnen ze wel gewoon complete offday. Nac zette ook vol druk maar werden al heel snel teruggedrongen omdat Ajax sneller de middenvelders aan kon spepen5

Hoop van harte dat zwolle het nogmaals flikt

Tja, voor hetzelfde geld gaat Zwolle met 3-0 de boot in. Gun het de Ajaccieden nog bijna ook, kunnen ze het tenminste eindelijk een plekje geven.

1 oktober 2014 om 18:49

Waarom zou je hun ooit iets gunnen?????

1 oktober 2014 om 19:47

Paul,ga eens lekker slapen jongen.Ik denk niet dat er ook maar iemand zit te wachten op die provocaties van jou.Dit is een site voor voetballiefhebbers,niet voor hooligans.

1 oktober 2014 om 19:03

Vergeet niet dat PEC alleen in de Beker goed speelt omdat de PEC spelers zelf ook beseffen dat de Beker het enige haalbare is.
Ajax richt zijn pijlen altijd eerst op de Schaal. Dus komend weekend is wel andere koek.

Aan de andere kant, als Sightorsson speelt, hoeft jullie keeper niks te doen. Dan hoeven jullie maar 1 keer te scoren.

1 oktober 2014 om 19:17

Tuurlijk jongen, ze zijn mede koploper in de competitie omdat ze slecht voetbal spelen? Tegen Oss was juist niet goed in de beker. Kijk eerst wedstrijden van pec zwolle voordat je zomaar wat uitkraamt

1 oktober 2014 om 19:41

Ja na 5 wedstrijden kan elke amateur club in de top 5 staan. Ik zal pas verbaasd zijn als in de winter PEC hoger staat dan de 6e plek.
Over 3 jaar zit PEC gewoon weer in de degradatie zone. Of hebben jullie stiekem een rijke eigenaar die geld gaat pompen?

1 oktober 2014 om 20:04

Jij zegt toch dat ze alleen goed spelen in de beker, dat klopt dus gewoon niet. PEC is groeiende en niet zo'n beetje ook. Nu voor het derde jaar eredivisie en dit jaar vliegt PEC er ook niet uit. Ze kunnen rustig voortborduren en een stabiele middenmoter worden, als ze dat al niet zijn. Ik zie geen enkele aanleiding dat Zwolle over drie in de degredatiezone voetbalt, jij dus wel. Waarom zou dat gebeuren?

1 oktober 2014 om 22:05

@qaqa79
De competitie is ondertussen al weer 7 wedstrijden onderweg en ze staan nog altijd gedeeld op de eerste plaats. Daarbij toch een aantal lastige tegenstanders als PSV en Vitesse. Dat we geen kampioen gaan worden weten we zelf ook wel maar deze punten pakken ze ons niet meer af. Rechtstreekse handhaving is nog altijd de doelstelling en daarna zien we wel. In het linkerrijtje eindigen zou gezien de begroting een goede prestatie zijn. Het wederom bereiken van Europees voetbal zou werkelijk top zijn.

Ajax komt na mijn mening steeds beter in vorm. Hoop dat we nu van Zwolle gaan winnen. Maar in competitie verband gaat dat ons vrij goed af. Schat een 2-1 voor Ajax.

Zolang Sightorrson speelt zie ik Ajax niet scoren. Misschien dat Cillessen met een doeltrap kan scoren.

Het is slecht voor het nederlands voetbal als zulke clubs al kunnen aanhaken bij de top! Zulke clubs spelen internationaal niks klaar, dus in het belang van het Nederlands voetbal mag Ajax van mij gewoon lekker winnen!

1 oktober 2014 om 19:19

Haha. Afgezien van een paar stunts speelt ajax ook niks meer klaar. Om dan nog maar te zwijgen over feyenoord twente en psv. Het NL voetbal stelt niks meer voor, is toch juist leuker dat zulke clubs het goed doen. Beetje sensatie is niet verkeerd

1 oktober 2014 om 19:23

Clubs als Pec Zwolle komen nog niet eens de voorronde door! Dat is bijna wel een zekerheidje!

Het verschil tussen top - subtop - rest moet echt groter gaan worden in Nederland!

1 oktober 2014 om 19:44

Gelukkig is ons wonder team uit Zwolle er nog om onze nederlandse eer te verdedigen.
Moet zeggen dat ik het leuk vind voor die blauwvingers dat ze het zo goed doen.maar in de afgelopen jaren hebben meer clubs een tijdje aangehaakt bij de top maar ik heb er nog geen een dst meer dan drie jaar zien volhouden.
Overigens gun ik Zwolle en Jans alle punten maar niet bij Ajax.

1 oktober 2014 om 20:01

Ik bedoel dat het Nederlandse voetbal echt een lachertje is geworden. Het maakt toch allemaal niet meer uit, of nou een PEC Zwolle of bijvoorbeeld PSV EL spelen. Er gaan 5 supporters mee bij psv. Voor PEC is het nog speciaal, misschien kan je dat dan nog beter hebben

1 oktober 2014 om 20:22

Daar heb je misschien wel een punt aangezien het erop leek dat psv in de afgelopen jaren de el ook niet serieus nam.

1 oktober 2014 om 19:39

Misschien moet je het eens andersom zien zulke clubs zoals jij arrogante ajaxied ze noemt kunnen aanhaken omdat het 'GROTE AJAX' misschien niet zo groot meer is!!!

1 oktober 2014 om 19:43

Het grote Ajax is nog steeds de grootste van NL. Wie is er over het algemeen beter bezig? Pec? Psv? Strompelende teams allemaal.

1 oktober 2014 om 19:54

Groot in nl. Maar europees stelt ajax niets meer voor

2 oktober 2014 om 15:51

Ja wacht even. Het huidige voetbal is ook geevolueerd in vergelijking met 20 jaar terug toen Ajax Europa veroverde. Concurrentie is moordend. Probeer jij maar met PEC of PSV in de Champions League je staande te houden tegen teams als FCB of PSG met een budget van een Eredivisie cluppie.
Dan doet Ajax het met zijn middelmatige spelers toch echt bovengemiddeld.
Ik zie psv of feyenoord nog steeds niet in C.l. of E.l. iets van uitmuntende zaken doen.

Zwolle heeft 2 prijzen gewonnen van Ajax,dat is toch ongelofelijk. Zwolle zal nu ook wel winnen want Zwolle speelt het voetbal wat Ajax graag wil spelen. Ik denk 0-3 Zwolle

2 oktober 2014 om 15:52

Ik denk dat dromen bedrog zijn

Verwacht een spannende pot voetbal met twee aanvallend ingestelde ploegen.
Ajax thuis zal toch wel moeilijk worden voor pec. Overigens als pec met 0-1 voorkomt zal het Ajax publiek stil vallen. Wens pec veel succes!

Als de spelers van Ajax de CL-wedstrijd goed doorgekomen zijn zie ik ze wel winnen. Vergeet niet dat dit de eerste keer is dat PEC Ajax op volle sterkte treft. Bij de JC-schaal ontbraken de internationals, tijdens de bekerfinale zaten een aantal Ajaxspelers er doorheen door het zware programma. Daarbij had het vuurwerkincident veel invloed. Dat is nu niet het geval.

1 oktober 2014 om 23:01

mayarood, wat een zwakke excuses. Ajax werd voor de Beker en de Johan Cruijff Schaal compleet van de mat gespeeld door de spelers van Zwolle. Het vuurwerkincident aanvoeren als excuus voor de kansloze nederlaag tegen Zwolle slaat natuurlijk helemaal nergens op. Ajax werd gewoon kleurenblind getikt door een elftal waar meer power en voetbalintelligentie in zat.

2 oktober 2014 om 15:53

Na de reacties hier van een paar zeer hoopvolle PEC supporters hoop ik diep in mijn hart dat PEC de grond in wordt geboord.
Kom op jongens. Beetje realistisch blijven.

Heb altijd sympathie Jans gehad maar dit neigt naar mijn mening.toch een beetje naar arrogantie. In de beker steeg Zwolle boven zichzelf uit en met de JC-schaal leek het net alsof Ajax gewoon niet wilde winnen. Denk dat zelfs Spero Elst die gewonnen hadden. Maar Jans moet zich niet teveel illusies maken. PEC speelt leuk, sowieso, kan het iedere tegenstander, uit en thuis, lastig maken, maar ze moeten niet denken dat ze nadat ze 2 keer van Ajax hebben gewonnen, nu nòg een keer kunnen winnen... En dan nog wel in de Arena. PEC blijft.naar mijn mening een 'gewone' middenmoter. Ik voorzie een NEC-scenario wel langs komen, die NEC in 2008 had. Maargoed, wie ben ik om te oordelen?

Ron Jans slaat een beetje door jammer! Ze mogen blij zijn als in het linkerrijtje kunnen komen voor het eerst in hun bestaan. PEC is nu de sympathieke club van Nederland, maar ze moeten zichzelf niet overschatten.

2 oktober 2014 om 11:37

Waarom overschatten ze zich dan volgens jou?? Ze hebben niets te verliezen. Als ze zouden verliezen van ajax is er niets aan de hand. Maar verliest ajax dan heb je in Amsterdam de poppen aan het dansen!! Van mij mag zwolle lekker winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren