Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-huurling maakt het verschil: ‘Dan haal je er niet alles uit’

Laatste update:

PEC Zwolle speelde vrijdagavond een matige eerste helft en Ron Jans gebruikte de rust om zijn spelers op scherp te zetten. “Ik ben echt heel kwaad geweest. Het was zonder initiatief, zonder passie”, zei de trainer voor de camera van FOX Sports.

/

Zwolle gaf voor rust een aantal goede kansen weg, maar Excelsior profiteerde daar niet van en na de pauze gingen de bezoekers er met een 0-2 zege vandoor. “We hebben met de bus in de file gestaan. We hadden veertig minuten vertraging en zo hebben we in de eerste helft ook gevoetbald. De achterhoede hield het tegen en de rest was waardeloos. Een donderspeech was er in de rust ook bij, want dit kan gewoon niet.”

Zwolle rechtte na rust zogezegd de rug en werd gesteund door een snel doelpunt van Queensy Menig. De huurling van Ajax stond in de punt van de aanval opgesteld, al geeft hij zelf de voorkeur voor een rol aan de flank. “Als je denkt dat geen spits bent, haal je er niet honderd procent uit. Misschien dat die goal het besef doet groeien. Hij is gewoon een snelle en handige speler en moet gewoon excuses zoeken.”

Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler voor Pec hoor die Menig maar niet van het niveau wat Ajax zou moeten nastreven. Hij kan in het rijtje Lukoki, Becker, De Sa. Vleugelspelers die het leuk doen bij een middenmotor of degradatiekandidaat maar niet geschikt zijn voor Ajax. Na dit seizoen verkopen aan Pec.

Vroeger was hij ook spits. Totdat Zivkovic gehaald werd...

Weet iemand hoe het zit met Hachim Mastour... Speelt hij uberhaupt wel bij PEC?

22 oktober 2016 om 00:28

Nee,hij heeft geen enkele wedstrijd gespeeld.

22 oktober 2016 om 00:30

3x gespeeld dit seizoen, 1x in de basis 2x als invaller. Een totaal van 99 minuten

Grammaticaal is dit toch een heel slecht artikel? "Als je denkt dat geen spits bent, haal je er niet honderd procent uit. Misschien dat die goal het besef doet groeien. Hij is gewoon een snelle en handige speler en moet gewoon excuses zoeken."

22 oktober 2016 om 10:06

Inhoudelijk ook, als je weet dat je in de file komt op vrijdagmiddag, ga je gewoon eerder weg. Dan hoef je dat niet aan te voeren voor die zeer belabberde eerste helft.
En Menig is inderdaad een handige speler, maar dat nagenoeg niet laat zien. Dat hij gisteren scoorde, dan wijst op z'n bescheiden borstpartij, mag hij wel achterwege laten en is dus ook geen enkele reden toe. Vlees noch vis deze jongen.

Ondanks de erbarmelijk slechte eerste helft toch wat goede dingen gezien. Allereerst vond ik van Polen centraal een stuk beter dan wanneer die rechtsback staat. Daarnaast was de terugkomst van Thomas belangrijk, wat een rust brengt die man ik de ploeg zeg. Tot slot mooi om te zien dan Warmerdam ondanks matig spel wel rendabel is en weer scoort. Altijd goed om zulke spelers erbij te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren