Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax-flop kan half jaar na vertrek uit Amsterdam naar de Premier League’

Laatste update:

Lucas Ocampos staat voor een mogelijke transfer naar de Premier League. De aanvaller van Sevilla heeft zich in de kijker gespeeld bij Fulham, meldt de Daily Mail. Ocampos gaat in Andalusië zijn laatste contractjaar in en is met de club nog geen nieuwe verbintenis overeengekomen, wat betekent dat deze zomer of in de winter nog aan hem verdiend kan worden.

Wat Ocampos moet kosten en of Sevilla bereid is om mee te werken aan een transfer, wordt door de Daily Mail niet bekendgemaakt. Het gerenommeerde Transfermarkt schat de waarde van de Argentijn op twaalf miljoen euro. Sevilla nam Ocampos vier jaar geleden voor vijftien miljoen euro over van Olympique Marseille, waarna de buitenspeler 39 keer zou scoren en 17 assists zou afleveren in 161 officiële wedstrijden.

Ocampos werd afgelopen seizoen voor een halfjaar door Ajax gehuurd van Sevilla, maar wist nooit het vertrouwen te winnen van Alfred Schreuder. De laatste weken zat hij niet eens bij de wedstrijdselectie, waarop hij besloot vroegtijdig terug te keren. Ocampos kwam sinds zijn huurtransfer slechts 114 minuten in actie voor de Amsterdammers en wordt beschouwd als absolute miskoop van Schreuder.

Igor
Naast Ocampos hoopt Fulham zich ook te versterken met Igor. De Braziliaanse centrumverdediger heeft nog een contract tot volgend jaar zomer bij Fiorentina, dat hem twee jaar geleden voor zes miljoen euro overnam van SPAL. Van Antonee Robinson wordt verwacht dat hij Craven Cottage deze zomer juist gaat verlaten. De interesse voor de Amerikaans international, die ruim veertig miljoen euro moet kosten, is de laatste weken sterk toegenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ocampos is gemaakt voor de PL.
Een club als Villa of Wolves zou hem goed passen.

Haha mislukt of eigenlijk geen eerlijke kans gekregen bij Ajax en exceleert bij Sevilla. Dat is wel een middelvinger richting naar Ajax toe. Wanbeleid en dan zo een ster via achterdeur laten vertrekken. Hij heeft meer Europese prijzen gepakt dan Ajax de afgelopen 28 jaar.

25 juni 2023 om 13:51

Middelvinger omdat hij naar Fulham kan? Hij doet gewoon z'n werk en verdiend een mooie transfer. Weinig middelvinger aan.

25 juni 2023 om 14:13

Middelvinger omdat hij bij Ajax te veel instructies kreeg en anders moest aanvallen dan bij Sevilla waardoor hij helemaal niet uit de verf kwam. Werd door Ajax beschouwd als topaankoop maar als hij niet in het systeem past is er slecht gescout. Voor hem en Sevilla puur verloren tijd dat hij gehaald werd dus vandaar de middelste vinger

25 juni 2023 om 17:46

Was bij ajax in principe gewoon de beste aanvaller.

25 juni 2023 om 13:53

Geen eerlijke kans misschien, maar in die paar minuten die hij kreeg deed hij letterlijk bijna alles fout dus geen onzin praten. Bemoeide zich soms meer met de verdediging dan aanval en past niet bij Ajax. Prima speler, niet voor Ajax

25 juni 2023 om 14:17

Die laatste zin is een vrij trieste sneer.

25 juni 2023 om 15:06

@Erodinho; Lucas had meer op de bank gezeten dan in de basis, daarom liet Sevilla hem ook zo makkelijk naar ajax gaan. Heeft niet veel kansen gehad bij ajax, maar wat Lucas liet zien was ook lachwekkend. Meer prijzen gewonnen, wat een bijdrage had hij daarin ook. Triest ventje..

25 juni 2023 om 15:38

In Amsterdam gewoon geen eerlijke kans gehad.

25 juni 2023 om 16:11

dan is de samenwerking geflopt

Ocampos moet gewoon bij Sevilla blijven,volgens mij een speler die alleen daar uit de verf komt.

Zullen we hem Europa League winnaar noemen i.p.v. Ajax-flop? Fotootje uit zijn profiel mag ook wel eens geüpdatet worden. Daar is hij nog 19...

25 juni 2023 om 14:11

Ajax flop is natuurlijk aantrekkelijker voor de kliks. Jammer dat hij ook nauwelijks speelminuten heeft kunnen maken bij Ajax. Als je zijn niveau bij Sevilla ziet, had hij toch meer kunnen toevoegen dan de enkele speelminuten die hij bij Ajax uiteindelijk gemaakt heeft.

Als ik Ocampos was zou ik lekker bij Sevilla blijven. Heerlijk klimaat en toch een club die regelmatig mooie successen boekt in de eindfase van de Europa League.

Floppen zou beter passen bij Ajax ipv de speler,de zgnd geflopte speler stond wel in de finale vs As Roma......

Als hij dan zo goed bevalt bij Sevilla, waarom gaat hij dan naar Fullham ?

En iedereen die geen eerlijke kans heeft gekregen bij Ajax wordt een flop genoemd he. Elke site gebruikt ook dezelfde titels. Ajax flop dit, Ajax moet vrezen, klap voor Ajax.
Ze gebruiken allemaal dezelfde woorden in de titels. Wees eens creatief voetbalzone. Ajax flop wordt al 10 keer gebruikt door andere amateuristische sites en jullie gaan gewoon diezelfde kant op trekken. Het wordt met de dag erger met deze domme titels. Wat is er in hemelsnaam gebeurd? Voetbalzone was nog de enige site die een beetje normaal deed en nu bewandelen jullie hetzelfde pad als die andere nietszeggende voetbalsites. Kom op jongens! Maak die fout nou niet en luister eens naar de kritische vaste gebruikers van deze site.

Alfredje heeft van o’campos een flop gemaakt. Ik weet zeker dat hij van waarde had kunnen zijn voor Ajax maar volkomen genegeerd

25 juni 2023 om 17:29

Fris Michels. Daar heb je helemaal gelijk in.
Schreuder was gewoon een zeer slechte trainer die totaal niet bij Ajax paste als hoofdtrainer.
Meerdere spelers eigenlijk het hele elftal flopte onder hem.
Ocampos had zeker van waarde kunnen zijn bij Ajax.
Hij is het grootste slachtoffer van Schreuder helaas geworden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren