Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax en Nordsjaelland spoedig in gesprek over transfer van 21-jarige spits

Laatste update:

Ajax en FC Nordsjaelland gaan binnenkort met elkaar in gesprek omtrent een mogelijke transfer van Christian Rasmussen. De 21-jarige spits wordt momenteel door de Amsterdammers verhuurd aan Nordsjaelland, maar die ploeg wil de deal permanent maken en Rasmussen definitief overnemen. Dat vertelt hoofdtrainer Johannes Thorup aan Bold.

Afgelopen zomer kwamen Ajax en Rasmussen tot de conclusie dat een verhuurperiode voor dit seizoen de beste optie zou zijn. Nordsjaelland meldde zich in Amsterdam en bereikte een akkoord over huur met optie tot koop. Mogelijk lonkt nu dus een langer verblijf bij de Deense club.

"Uiteraard gaan wij daarover met hem in gesprek", zegt Thorup over een potentiële deal. "En dan zullen we ook moeten doen met de club waar hij nog onder contract staat. Dat zijn belangrijke gesprekken."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Ik denk dat hij een getalenteerde speler is en hij veel potentie heeft. Voor hem is nu het belangrijkste dat hij een goede omgeving uitkiest, waar hij regelmatig kan spelen."

Indien Rasmussen daadwerkelijk permanent naar Nordsjaelland vertrekt, betekent dat voor hem een definitieve terugkeer bij zijn oude werkgever. De Deens jeugdinternational is namelijk afkomstig uit de jeugdopleiding van Nordsjaelland.

In de zomer van 2019 pikte Ajax Rasmussen op in Denemarken. De recordkampioen van Nederland maakte drie miljoen euro over om de talentvolle aanvaller over te nemen. Na vier seizoenen bij verschillende jeugdteams van Ajax besloten de club en speler, al dan niet tijdelijk, uit elkaar te gaan.

Rasmussen speelde uiteindelijk drie wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Tweemaal viel hij in tijdens een Eredivisieduel, eenmaal mocht hij opdraven in de TOTO KNVB Beker.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Vraag me af waarom Ajax aan het kijken is voor een andere spits. Ajax heeft namelijk meer dan genoeg spitsen.

19 april 2024 om 13:10

Heb je verder gelezen dan alleen de titel?

19 april 2024 om 13:21

Achja, het was toch pure clickbait. Weinigen die dachten aan Rasmussen gok ik. Daarnaast hebben ze een optie tot koop dus waarom moeten ze met Ajax in gesprek? Optie lichten en dan kunnen ze de rest met Rasmussen afhandelen.

19 april 2024 om 14:58

Tenzij ze de optie te hoog vinden c.q. andere voorwaarden willen.



Toch raar, ze hebben Brobbey (gaat die weg?), Akpom (gaat die weg?) en Rijkhoff war ze een hoop moeite voor hebben gedaan en dan houden ze die dus alleen over, dan ga je toch geen spits verkopen?

19 april 2024 om 13:16

Sjonge jonge lees eerst eens het artikel voordat je reageert

19 april 2024 om 13:17

Ze verkopen deze spits. Ze kopen hem niet.

19 april 2024 om 13:20

Artikel niet gelezen vermoed ik : )

19 april 2024 om 14:22

Dat wel, alleen laatste zin niet goed doorgekomen.... Als ik teruglees dan snap ik de reacties haha

Wat ik ervan zag een groot talent met een totaal verkeerde instelling. Ik weet niet welke positie hij in Denemarken heeft, maar zijn statistieken zijn niet echt geweldig. in hoeverre je zo'n speler dan moet kopen vraag ik mij af. Misschien willen ze nog met Ajax overleggen over de hoogte van de transfersom. Want Ajax zal ook niet echt op hem zitten te wachten dus een vertrek scheelt ook bij Ajax in de kosten.

Haha heerlijk die mensen die reageren op een titel.

Maargoed, dit is alleen maar goed. Alles wat het niet goed genoeg is moet gewoon geruimd worden,
Grote schoonmaak op iedere afdeling en dan weer lekker opnieuw beginnen. Kwaliteit op de eerste plaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren