Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax bood miljoenen voor wonderkind van Schalke 04'

Laatste update:

Leroy Sané maakt sinds zijn debuut in het eerste elftal van Schalke 04 een spectaculaire ontwikkeling door en wordt in verband gebracht met onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur. Bij Ajax wist men al langer wat de aanvallende middenvelder allemaal in zijn mars heeft: de Amsterdammers hebben in het verleden nog geprobeerd om Sané binnen te halen.

/

BILD schrijft dat Ajax meer dan vijf miljoen euro over had voor Sané, die op dat moment nog zeventien jaar oud was en in de jeugdopleiding van Schalke bleef. De technicus bleef echter in Duitsland en maakte in april 2014 zijn debuut in het eerste elftal. Vorig seizoen volgde de definitieve doorbraak, met onder meer een glansoptreden en een doelpunt tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéu.

Sané is nog geen vaste basisspeler bij Schalke, maar staat er wel erg goed op bij die Knappen en scoorde in de laatste drie competitiewedstrijden. In juli zette de middenvelder nog zijn handtekening onder een nieuw contract, dat tot de zomer van 2019 doorloopt. Ajax kan zijn komst inmiddels definitief vergeten.

Leroy Sané wordt van Europese topklasse

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt moe van die verhalen, als Ajax een beetje zijn best had gedaan had elke speler met het label 'supertalent' zogenaamd bij Ajax gespeeld.
zou wel een goeie aankoop zijn geweest lijkt tot dus ver

30 september 2015 om 15:02

Tha tegenover het mislopen van al die supertalenten staan ook verstandige beslissingen om bepaalde spelers niet te kopen. Ik durf te wedden dat van elk verhaal waarin het gaat over wereldspelers die Ajax misliep minstens 5x zoveel mislukkingen staan waar Ajax van afzag om ze te kopen.

30 september 2015 om 15:10

wat is hier mis mee dan? moeten spelers van de fjes tot a zelf opgeleid zijn? is het een taboe tegenwoordig om talenten te kopen???
stel dat ajax hem had gekocht en sane zich stormachtig had ontwikkeld konden ze hem voor 30 m of meer weg doen. dat is toch goed zaken doen?

30 september 2015 om 15:22

Volgens mij snap je mijn punt niet. Er is niks mis met die speler daadwerkelijk aantrekken, ik wordt moe van al die verhalen dat Ajax interesse had in messi, aguero, sane, hazard etc. en we in de realiteit nooit ook maar dichtbij zijn geweest met ze daadwerkelijk aantrekken

30 september 2015 om 15:57

maargoed dat dit feest ook niet is doorgegaan .

Anders was er weer een speler geweest die hopeloos verkracht en geremd was in zijn ontwikkeling door het o zo heilige ajax systeem.

30 september 2015 om 17:59

En zet daar nu spelers tegenover die de Europese top wel behaald hebben? Ik noem er ff een paar Ibrahimovic, Maxwell, Suarez (eerst Groningen uiteraard), vul het zelf maar in...

30 september 2015 om 19:36

Dat zijn wel al spelers van wat jaartjes geleden. De laatste tijd lijkt het wel wat gestagneert te zijn. Eriksen is zo ongeveer de enigste waar ik dan exht op kan komen.

Wat een goede speler is dit zeg.. ik zie hem over een aantal jaren wel de echte top van Europa halen

30 september 2015 om 16:16

Dit is een prima speler, maar zeker geen jongen die dit Ajax kan dragen. Het heeft behoefte aan een dragende, ervaren kracht. Niet nog een circusartiest.

30 september 2015 om 18:19

adriehekkema De artiest Sane is in zijn eentje beter dan alle huidige Ajax artiesten bij elkaar. Dus reagerend op jouw redenering zou je beter alle huidige artiesten kunnen verwijderen uit het Ajax elftal en 10 waterdragers + Sane op kunnen stellen. Ik heb deze man voor het eerst aan het werk gezien tijdens een oefenduel voorafgaand aan dit seizoen tussen Twente en Schalke en heb mijn ogen uitgekeken. Sinds Messi heb ik niet meer zoiets gezien op die leeftijd. Tegenwoordig kijk ik regelmatig Schalke maar alleen het 2e deel van de wedstrijd omdat dan Sane komt toveren. Kracht, prachtige passeeracties en een geweldig spelinzicht en doelgerichtheid. Zet deze man in de eredivisie en geef hem de bal na de aftrap dan passeert hij op weg naar het doel 10 tegenstanders draait zich om en loopt met bal terug naar de middenstip passeert dan alle tegenstanders nog een keer om vervolgens de keeper volstrekt kansloos te laten. Deze man gaat de absolute top halen. Zelfs als niet Ajacied had ik hem graag in de eredivisie zien schitteren.

30 september 2015 om 21:54

Serieus? Na Messi niet meer zo'n getalenteerde speler gezien op deze leeftijd....Ja, deze jongen heeft belachelijk veel talent. Ik ben reeds fan van hem sinds vorig seizoen(nog voor de wedstrijd tegen Real Madrid in de CL)en volg hem op de voet. Het verbaast mij dan ook wat deze jongeman nog bij Schalks doet. Spelers met zoveel talent horen het vertrouwen te krijgen om elke week van het begin te kunnen vlammen. Maar deze kans krijgt hij enkel sporadisch.

3 oktober 2015 om 11:12

Serieus je opmerking wat Sane nog bij Schalke doet? Als eerste is Schalke één van de allergrootste clubs van de Bundesliga. Met Fans in heel Duitsland en niet zoals bij vele andere clubs meer met een regionaal karakter. Fans over de hele wereld. En verder heeft Schalke op dit moment een elftal wat bulkt van het talent. Dit is een elftal wat zomaar over 2 a3 jaar kampioen kan worden van Duitsland. En dat elftal en die spelers zullen een roem over zich heen krijgen dan wat zijn weerga niet kent. Dus dat Sane voor Schalke kiest, in de luwte aan zijn talent verder werkt, dat lijkt me heel erg logisch. Verder wil ik de opmerking van Adriehekkema maar niet serieus nemen. Als je niets beters te melden hebt en er verder geen verstand van hebt kan je beter je mond houden. Er is geen enkele speler bij Ajax op Bazoer na ( maar wel andere positie) die de kwaliteiten heeft om de absolute top te halen.

bij toptalenten heeft ajax en andere nederlandse clubs niet vaak een kans, net zoals het grootste wonderkind ter wereld en van milan: Mastour, bij hem probeerde ze het ook, maar het punt is, zij zijn al zo goed dat ajax geen uitdaging meer is, zo simpel is het en natuurlijk het salaris.

30 september 2015 om 15:58

helemaal mee eens, die zogenaamde super talenten van barca bakte er in nederland ook niks van, mastour staat bekend als een wonderkind, alleen niemand heeft dat werkelijk gezien op top niveau.

dus dat mastour al voorbij het niveau van ajax zou zijn is gewoon lachwekkend, tussen ajax en milan zit amper niveau verschil, nu met een dikke injectie van miljoenen is er misschien weer wat afstand maar de laatste ontmoetingen was ajax gewoon beter hoor.

30 september 2015 om 16:14

hij is 17 op die leeftijd speel je nog niet bij een grote club als Milan, misschien wel bij jou clubje, maar dat is nooit aan de orde geweest voor hem

30 september 2015 om 16:49

Maurootje Leroy Sane is 19
En zijn jongere broertje heeft volgens Leroy nog meer talent.
Ik kan niet wachten om hem te zien spelen.

30 september 2015 om 19:40

Messi bij een nog veel grotere club wel. Milan is niet meer warbhet geweest is, get over it.

30 september 2015 om 15:16

Dan heb je ze gewoon te laat gescout. In Nederland hebben we toch ook talenten als Ibrahimovic en Suarez gehad.

30 september 2015 om 15:32

@ Jansen

Maar dat waren wel andere tijden, sowieso heb je nu veel meer gevestigde topclubs met een bijzonder goed scoutingsapparaat, en de bijzonder grote talenten zien Nederland niet meer als één van de top bestemmingen. Ik wil niet zeggen dat er geen toptalenten meer gescout kunnen worden binnen Nederland, maar het wordt wel steeds lastiger om ze binnen te hengelen.
Bovendien was Ibrahimoviç bijvoorbeeld aanvankelijk bij Ajax ook helemaal niet zo'n succes, pas toen Mido vertrok begon hij echt te presteren, was nog geen glimp van wat hij uiteindelijk bereikt heeft toen hij bij Ajax vertrok. De laatste wedstrijd zagen we pas goed wat voor een halfgod we eigenlijk tot onze beschikking hadden

30 september 2015 om 15:56

Zlatan was gewoon een bekend talent. Hij kon naar meerdere grote clubs. Dankzij Beenhakker koos hij uiteindelijk voor Ajax. Toen stonden Ajax en heel de eredivisie overigens een stuk hoger aangeschreven.
PSV kon vroeger ook Ronaldo halen, maar als PSV Neymar uit Brazilië zou oppikken zou dat erg bizar zijn, terwijl het eigenlijk hetzelfde was/is.

Van Suarez weet ik niet zo veel, dat is gewoon bijzonder goed gescout denk ik van Groningen. Hoewel het ook wel een speler is die zich overal heeft opgewerkt zoals een van Nistelrooij deed. Wellicht was hij indien hij direct naar Ajax of naar Liverpool was gegaan (en niet naar Groningen) ook nooit zo goed geworden. Gewoon elke keer een stapje vooruit.

Al die talenten die ze proberen binnen te halen.. Laat Ajax eerst nou maar eens jongens als Bazoer en Riedewald voor een goed aantal jaar behouden want anders blijven ze bezig met talenten verzamelen en verhandelen.

Ajax is gewoon de klots kwijt,ze winnen alleen in de mini mouse compentitie, Frank De Boer moet ook zijn koffers pakken,anders gaat hij meer lijken op Wenger.

Elghazi en Klaasen spelen volgend jaar ook niet meer voor ajax.

30 september 2015 om 15:45

Bedoel je niet kluts, beste kerel? Frank de Boer moet helemaal niet zijn koffers pakken, zou me niks uitmaken als hij op Wenger gaat lijken.

30 september 2015 om 15:52

Ok, enige goede onderbouwing? Voor klaassen komt van de Beek er al aan plus Frenkie de Jong en voor El Ghazi komt Muric en Becker eraan, geen probleem. Kunnen we opvangen.

30 september 2015 om 18:01

afcanats Dat soort blabla verhalen heb ik ook gehoord toen van der Wiel vertrok en Ricardo van Rhijn klaarstond. Nou dat hebben we gezien hoe dat even zonder problemen is opgelost. Jullie hebben 3 jaar lang zonder fatsoenlijke rechtsback gespeeld. Leuk dat die jongens het aardig doen in de jeugd maar de stap naar het eerste is een hele grote en velen kunnen die niet maken.

Is dit de zoon van Souleymane Sane? Die spits die in de jaren 90 ook in de BL speelde? Leroy is wel echt een enorm talent zeg, hopen dat hij deze lijn doortrekt.

30 september 2015 om 15:37

Jazeker, dat is de zoon van ja
Het schijnt echter dat Souleymane weinig zorg neemt voor zijn kinderen, mede omdat hij in Senegal vertoeft!

30 september 2015 om 15:48

Toevallig ook enig idee voor welk land Leroy zich beschikbaar gaat stellen? Ja die Souleymane was een apart figuur meen ik me te herinneren haha.

30 september 2015 om 16:14

Heeft een frans en duits paspoort. Speelt bij de jeugd voor Duitsland. Heeft ook nog een broertje bij Schalke geloof ik.

30 september 2015 om 19:39

Toen noemden ze hem gewoon Sane uitgesproken als slagroom: Sahne. Semmy Sane was pijlsnel en destijds succesvol bij Wattenscheid. Kwam een keer in opspraak omdat hij een keeper die op de grond lag keihard raakte kan ik me nog herinneren.

Ha dit is te zielig. Het grote Ajax moet het doen met net niet aankopen en om wat? Accepteer gewoon dat Ajax, ajax niet meer is. Het is jammer, maar keiharde realiteit. Het roepen van ja we hadden die en die bijna gekocht hebben we niks aan!

30 september 2015 om 16:16

Roept Ajax dit zelf? Volgens mij schrijft Bild dit, niet Ajax.

Ajax is gewoon heel bedroevend wat het spotten van toptalenten betreft. Ik zou heel het scoutingsapparaat ontslaan als ik het voor het zeggen had bij Ajax.
Als neutrale liefhebber van de Eredivisie zie ik bijv PSV heel vaak goede aankopen doen. Mertens, Strootman, Luuk de Jong, Arias, Guardado enz. Gewoon spelers waarmee je tegen een club als Man United van kan winnen. Bij Ajax was de laatste topaankoop Suarez.

30 september 2015 om 18:43

Gearriveerd spelers kopen is wat anders dan talenten scouten.

30 september 2015 om 19:34

@xavi80, als je het over Ajax en toptalenten hebt, kun je nou niet echt van bedroevend spreken. sinds ze een deal met Forza hebben en hun salarissen in de jeugd omhoog hebben gegooit, hebben ze toch wel een aantal talentjes binnen kunnen hengelen hoor. Bazoer, el Ghazi, Cerny en noem ze maar op. daarvoor had je Fischer en Kishna oa. Ajax is juist zeer actief op de talentenmarkt. De afgelopen jaren hebben ze toch zeker zo'n 15-20 talenten overal vandaan gehaald. daarvan breken er toch zo'n 5 denk ik wel door.

Met name Schalke talenten zijn nooit te halen voor Ajax, op elk gebied is het beter om bij Schalke te blijven. Vooral als ze al 17 zijn.

Tottenham heeft hem afgelopen zomer proberen te halen voor 12 miljoen en dat is ook niet gelukt. Deze jongen heeft de potentie beter te worden dan Draxler en zal dus ook voor meer geld verkocht gaan worden. Als ik me niet vergis zijn ze ook al bezig zijn contract alweer op te waarderen.

3 oktober 2015 om 11:17

Gewoon dit elftal ( basis Geis , goretzka , Meyer, Sane, Fahrman, Howedes, Kolasinac, Matip behouden. Voor de toekomst snel een andere soort spits halen dus Hunter verkopen. Een Spits die wel meer beweeglijk is en makkelijker een bal bij zich kan houden. Dit is een basis wat over 2 a3 jaar kampioen kan worden,. Het elftal bulkt van het talent!

3 oktober 2015 om 11:26

Zo'n spits hebben we al en die heet di Santo. Di Santo zou eigenlijk met Sane in de spits moeten spelen, net zoals vroeger Sand en Mpenza zou dat ook een dodelijk duo zijn. Verder komen Platte en Schröter eraan en heeft Avdijaj eindelijk ingezien dat hij hard moet werken om in het eerste te komen. Misschien komt het er bij hem ook nog wel eens uit.

3 oktober 2015 om 11:57

Zo te horen ben jij nog veel beter qua informatie en kennis ingevoerd als ik:-).
Klinkt goed ! En wat je uiteindelijk niet hebt of bezit die moet je dan kopen! Ik ben op dit moment ook ongelooflijk tevreden over bijv de rechtsback positie. Ik was nooit gecharmeerd van die Japanner, vond het verdedigend een drama, leuk voor tegen paderborn enzo. Maar nu met die andere 2 aankopen voor deze plek ook een stuk stabiliteit gecreeerd. Verder op links met Aogo en Kolasinac ook lekker goed dubbel bezet. Het ziet er goed uit en als jij zegt dat er verder in de jeugd nog toppers zitten is dat alleen maar prettig!

Liverpool is natuurlijk een zeer grote naam van vroeger, maar snap dat geleur van die Engelse clubs niet zo goed. Waarom zou een speler van Schalke, Dortmund, Wolfsburg, Leverkusen momenteel voor die clubs kiezen? Ze worden de laatste tijd dan ook regelmatig keihard afgewezen. Je zou zeggen waar is de eigenwaarde van de Engelsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren