Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajacied zelfkritisch: ‘Het enige waar ik tevreden over ben, is mijn goal’

Laatste update:

Ajax kende zondagmiddag een vliegende start tegen FC Utrecht en stond al binnen twintig minuten met 2-0 voor. De Amsterdammers vielen vervolgens ver terug, maar wonnen uiteindelijk wel met 3-1. “Het spel was niet best, het was heel slordig”, zei Davy Klaassen na afloop tegen FOX Sports.

/

“Na de 2-0 hadden we wel controle, maar dan scoren zij uit het niets. Zuur. In de tweede helft zie je dat we weinig aan voetballen toekomen. Dat kunnen wij veel beter”, aldus Klaassen. “We weten dat we gewoon hard moeten werken om te winnen. Als je eventjes minder speelt kan ook Utrecht gevaarlijk worden. Dat hebben we niet goed gedaan. De trainer was ook niet tevreden.”

Klaassen maakte zondag voor de derde Eredivisiewedstrijd op rij een doelpunt en staat nu op vijf treffers, dit seizoen. “Dat ik scoor is één van de enige dingen waar ik tevreden over ben. Het was niet best”, sprak de enkelvoudig Oranje-international.

Denk jij dat Davy Klaassen dit seizoen de topscorer van Ajax wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij gaat denk wel meer scoren dan vorig seizoen maar milik word topscorder van Ajax..

14 december 2014 om 22:07

Dat denk ik ook Milik wordt topscoorder, en ik denk trouwens ook dat Ajax weer kampioen gaat worden. Nu al weer de vijfde keer op rij? De Boer is echt een topcoach.

15 december 2014 om 10:07

Ajax heeft gewoon een goed team.. uitblinkers hebben ze deze keer ook, serero en klaassen, klasbakken pur sang. Maar, PSV is dit seizoen ook prima. Dit seizoen, loopt er eindelijk weer eens kwaliteit bij de topploegen. Als je nu landskampioen wordt, ben je de beste van Nederland, en geen kampioen van de armoede.

Goede poll wel. Milik heeft er al stuk of 8 meer iniggen en is spits.

Klaassen vond ik op zich nog prima spelen hoor. Tuurlijk, tweede helft was minder van heel Ajax, maar Klaassen werkte tenminste nog hard. Ik weet eigenlijk niet waar deze jongen kan eindigen. Hij heeft de potentie en inzet om de top te halen, maar welke club een 10 als Klaassen kan gebruiken (qua type speler) weet ik niet echt.

14 december 2014 om 21:46

Een Engelse club als Liverpool of Everton? Zijn loopvermogen en felheid die hij combineert met een goede techniek klinkt in mijn oren als een 10 die goed in de Premier League past.

14 december 2014 om 21:48

Ik hoop dat dat ook zo blijft, dat geen club hem nodig heeft. Een van de enige die heel het seizoen constant goed speelt en altijd hard blijft werken. Hij verslapt nooit en speelt voor het team. Geweldige speler die Klaassen. Ook een echte leider in het veld, snap echt niet dat Boilesen reserve aanvoerder is. Van mij mag Klaassen gewoon eerste aanvoerder zijn.

15 december 2014 om 07:36

Ik zou het zonde vinden om iemand met zoveel loopvermogen en inzet bij balverlies, op 10 te zetten. Op de rechtshalf kan hij veel belangrijker zijn. Als box-to-box speler. Doet me altijd beetje denken aan pienaar qua loopvermogen en felheid.. een speler die (op zijn top) ook overal te vinden was.. eigenlijk is Klaassen een (in mijn mening!!) betere versie van bijvoorbeeld Henderson.. overal aanwezig, niet verzaken.. alleen kan klaassen voetballen.

Een minuut of 20-25 zie je dat Ajax heel goed kan voetballen, met een goed tempo. Maar dan krijgen ze een goal tegen en spelen ze verder weer zeer matig. Het verval in de wedstrijd zelf is vaak zo groot. Als ze dat eruit krijgen, zie ik ze toch gewoon weer kampioen worden.

Kan er nog steeds niet bij dat ie Schöne liet staan ipv Kishna. Schöne is belangrijk ja, maar die man gaat zo goed als zeker weg en speelt de laatste tijd matig. Daarbij wil ik eens een Ajax zien met echte buitenspelers en dit was het juist moment daarvoor. De ruimtes lagen helemaal open. Dan gaat Frankie ook nog blij doen tegen hem. Geef Raiola maar voer Frank! Moest er ff uit

Klaassen, wat een klasbak. Voor mij samen met Serero de beste van het veld.

15 december 2014 om 08:30

Helemaal eens! Schone heeft al weken geen inbreng; passeert niet, vertraagt, veel balverlies en vrije trappen om te janken. Waarom kiezen tussen Kishna en El Ghazi terwijl ze op andere posities spelen...? Kunnen best samen in 1 team!

Speelt anders best aardig die Klaassen, (weet hij zelf ook wel denk ik) maar het staat zeker goed om kritisch te zijn.

Klaassen werkte hard en speelde wel redelijk.
De opbouw liep niet goed omdat mousander weer eens een ruk wedstrijd speelde door gewoon de bal in de voeten van utrecht te spelen.
En niet een keer wel drie keer.
En dan gooit hij ook nog de poort open voor duplan om een steekbal te geven.

15 december 2014 om 00:26

Moisander speelde niet goed nee, de 2-1 was ook weer een mooie fout. Hij trekt naar binnen en laat iemand prima doorlopen..maar goed ajax pakt weer 3 punten en laat zien toch ook veel mindere wedstrijden te kunnen winnen. De arena is meestal wel een onneembaar fort, maar hopelijk kunnen we uit ook nog de nodige wedstrijden winnen.

We hebben helaas achterin nog steeds een probleem, Moisander heeft zijn beste tijd gehad.

Hoop dat er snel een vervanger voor hem komt te staan, ( Denswil) ook Veltman staat bij tijd en wijle te schutteren.

Doelpunt van Utrecht had gewoon niet mogen gebeuren, Moisander stapt uit voor buitenspel en Veltman ziet dat hij te laat met stappen is en komt daardoor te laat bij de Utrechtspeler.

Cillissen ziet dat ook allemaal voor zich gebeuren waardoor hij alsnog zijn goal uit moest om in te grijpen, wat helaas niet lukte.

Voor de rest was Utrecht niet echt bij machten om een vuist te maken tegen Ajax, dat terwijl Schóne er op gegeven moment ook compleet doorheen zat.

Maar we hebben slechtere tijden meegemaakt tegen Utrecht en dat met een half één wedstrijd na een CL wedstrijd, je ziet dat het team van Frank langzaam maar zeker steeds meer vooruitgang boekt.

Stemt me toch licht positief voor de rest van het seizoen.

14 december 2014 om 22:02

Moisander moet de aanvoedersband inleveren bij Davy Klaassen, ben echt klaar met die Fin! Altijd maar dat slappe inpassing van hem en kijkt ook helemaal niet waar zijn medespelers staan.. logisch dat hij lenzen draagt.

In Hamburg of in Kiev een andere lens scoren

14 december 2014 om 22:07

Volledig mee eens.

14 december 2014 om 22:21

Moisander heeft mooie tijden meegemaakt bij Ajax, was ook wel in een aantal wedstrijden belangrijk.

Maar zijn houdbaarheidsdatum is nu wel bereikt, dus helaas tijd om afscheid te nemen.

Maar zijn bijdrage aan ons Ajax is ook belangrijk geweest.

Niklas, het gaat je goed en dank dat je voor ons hebt willen spelen.

14 december 2014 om 23:44

coopers, wie moet er dan op de positie van Moisander gaan spelen? Veltman speelde vandaag ook weer als een natte krant en Denswil speelt niet omdat Moisander beter is.

15 december 2014 om 07:42

Er gaat van allew mis bij die goal inderdaad, maar niet zozeer vektman of cillessen. Moisander mag daar uit voor buitenspel stappen als de speler zo vrij en dichtbij is. Hij moet gewoon op lijn blijven staan, dan kan die bal niet zo gegeven worden. Dan moet hij hem harder geven en is die voor cillessen. Of hij moet zelf gaan en dan kan moisander hem zo opvangen. Nu is het half instappen half opstappen wat Moisander doet en omdat het zo kort op elkaar staat zijn zowel Veltman als Cillessen te laat om te reageren. Veltman en cillessen zijn niet foutloos, maar in dit geval gokte Moisander weer is en dat ging weer is fout.

Klaassen is de beste speler van Ajax! Enige speler die het spel versneld ipv vertraagd.

Hopen dat Moisander vertrekt in de winter. Wat is dat een slechte verdediger zeg. Het leek wel of het een extra aanvaller van Utrecht was, zo vaak als hij inpaste op de aanvallers van Utrecht. Hij gaat ajax punten kosten, kostbare punten!

Als Ajax honderd procent is kunnen ze een Europees topteam het 40 minuten lastig maken, indien ze dat niet zijn kan een middenmotor het Ajax 40 minuten moeilijk maken. Gebrek aan vastigheid is de grootste tekortkoming van het huidige Ajax. Zoals ze bij vlagen speelden tegen Parijs en Apoel gaf ik ze kansen voor een halve finale, zoals ze vandaag speelden geef ik ze weinig kans op het verlengen van de titel. Dát is wat De Boer er uit dient te slijpen. Het lijkt erop dat hij het eerder dan de voorgaande jaren onder controle heeft, maar nu moet er nog een schepje bovenop om nationaal echt weer een gevoel van dominantie te creëren en Europees een gevoel van kanshebber/outsider zijn.

Ik ben het eens met Klaassen. Hij was niet best.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren